Za področje

    Urejanje vrtov in čiščenje hiše - od poletja do zime

    Članek je koristil že 3480+ uporabnikom
    Vselitev v novo hiše še ne pomeni konec dela. Saj okolica hiše in notranjost zahteva redna vzdrževalna dela: od čiščenja, popravil, vrtnarskih del in pluženja snega. Raziskali smo, kako si lahko olajšamo te nevšečnosti in se doma popolnoma sprostimo.
    3480

    1. Ureditev okolice hiše

    Nič ni lepšega od bujne zelene okolice hiše, vendar rastline neprestano rastejo, zato je potrebno redno urejanje okolice hiše, saj se drugače hitro znajdemo sredi džungle. Če sami nimate časa za zasaditev rastlin, obrezovanje, zalivanje, košnjo trave, analizo prsti, gnojenje ter druga vzdrževalna dela in popravila, je priporočljivo da najamete profesionalnega vrtnarja oz. vrtnarsko službo. Izučeni vrtnar zna veliko več, kot le kositi travo, so pojasnili v podjetju Maschinenring, saj pozna sezonska vrtna opravila, pozna obrezovanje in cepljenje drevja, obvlada pa tudi odstranjevanje plevela in škodljivcev ter škropljenje, kadar je potrebno.

    Profesionalni vrtnar bo poskrebel za videz vrta, naravnost iz revije.
    Profesionalni vrtnar bo poskrbel za videz vrta naravnost iz revije.

    2. Čiščenje hiše

    Še tako zgledno pokošena trata in postriženi grmički ne pomagajo, če jih ne vidimo skozi umazana okna in navlako v naši hiši. Čisto in pospravljeno stanovanje pomirjujoče vpliva na psiho in je tudi bolj zdravo. Če nimate časa za redno čiščenje hiše se obrnite na podjetje Maschinenring. Lahko se dogovorite za redno periodično čiščenje, kot tudi za posebna enkratna čiščenja zunaj ali znotraj stavbe.

    Profesionalen čistilni servis ponuja: čiščenje vseh površin, strojno ali ročno čiščenje poslovnih prostorov, industrijskih objektov ali stanovanj. Redno čiščenje prostorov in zunanje okolice, čiščenje steklenih površin, praznjenje košev za smeti, čiščenje cest in parkirišč s strojnimi pometači ter razna posebna čiščenja.

    Naročite čistilni servis, ki bo izvajal redno in natančno čiščenje vašega doma.
    Naročite čistilni servis, ki bo izvajal redno in natančno čiščenje vašega doma.

    3. Zimska služba

    Pravijo da dela doma nikoli ne zmanjka. To velja tudi pozimi. Čeprav si vrtnar lahko vzame prosto, to ne velja za zimsko službo. Debela snežna odeja nam lahko prepreči dostop oz. odhod od doma. Če pluženja ne zagotavlja javna služba, potem si morate omisliti pomoč profesionalne zimske službe, pojasnjujejo v Maschinenring. Kvalitetna zimska služba nudi storitve tekom celotne sezone in za vas po potrebi posreduje 24 ur na dan 7 dni v tednu s tako imenovano stalno pripravljenostjo oziroma dežurno službo. Običajna zimska služba ponuja strojno pluženje snega s površin, zagotavljanje prehodnosti in prevoznosti površin, odvoz snega, preprečevanje in odpravljanje poledice s sipanjem soli in peska, vzdrževanje površin ter opravlja redno kontrolo razmer.

    Zimska služba poskrbi, da bo dostop do vašega doma splužen in varen.
    Zimska služba poskrbi, da bo dostop do vašega doma vedno splužen in varen.

    Prepustite skrbi drugim, sami pa uživajte v svojem domu, od poletja do zime.


    Vaš Mojmojster.

    3480
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Vrtnarstvo?

    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane