Za področje

  Urejanje vrtov in čiščenje hiše - od poletja do zime

  Članek je koristil že 2053+ uporabnikom
  Vselitev v novo hiše še ne pomeni konec dela. Saj okolica hiše in notranjost zahteva redna vzdrževalna dela: od čiščenja, popravil, vrtnarskih del in pluženja snega. Raziskali smo, kako si lahko olajšamo te nevšečnosti in se doma popolnoma sprostimo.
  2053

  1. Ureditev okolice hiše

  Nič ni lepšega od bujne zelene okolice hiše, vendar rastline neprestano rastejo, zato je potrebno redno urejanje okolice hiše, saj se drugače hitro znajdemo sredi džungle. Če sami nimate časa za zasaditev rastlin, obrezovanje, zalivanje, košnjo trave, analizo prsti, gnojenje ter druga vzdrževalna dela in popravila, je priporočljivo da najamete profesionalnega vrtnarja oz. vrtnarsko službo. Izučeni vrtnar zna veliko več, kot le kositi travo, so pojasnili v podjetju Maschinenring, saj pozna sezonska vrtna opravila, pozna obrezovanje in cepljenje drevja, obvlada pa tudi odstranjevanje plevela in škodljivcev ter škropljenje, kadar je potrebno.

  Profesionalni vrtnar bo poskrebel za videz vrta, naravnost iz revije.
  Profesionalni vrtnar bo poskrbel za videz vrta naravnost iz revije.

  2. Čiščenje hiše

  Še tako zgledno pokošena trata in postriženi grmički ne pomagajo, če jih ne vidimo skozi umazana okna in navlako v naši hiši. Čisto in pospravljeno stanovanje pomirjujoče vpliva na psiho in je tudi bolj zdravo. Če nimate časa za redno čiščenje hiše se obrnite na podjetje Maschinenring. Lahko se dogovorite za redno periodično čiščenje, kot tudi za posebna enkratna čiščenja zunaj ali znotraj stavbe.

  Profesionalen čistilni servis ponuja: čiščenje vseh površin, strojno ali ročno čiščenje poslovnih prostorov, industrijskih objektov ali stanovanj. Redno čiščenje prostorov in zunanje okolice, čiščenje steklenih površin, praznjenje košev za smeti, čiščenje cest in parkirišč s strojnimi pometači ter razna posebna čiščenja.

  Naročite čistilni servis, ki bo izvajal redno in natančno čiščenje vašega doma.
  Naročite čistilni servis, ki bo izvajal redno in natančno čiščenje vašega doma.

  3. Zimska služba

  Pravijo da dela doma nikoli ne zmanjka. To velja tudi pozimi. Čeprav si vrtnar lahko vzame prosto, to ne velja za zimsko službo. Debela snežna odeja nam lahko prepreči dostop oz. odhod od doma. Če pluženja ne zagotavlja javna služba, potem si morate omisliti pomoč profesionalne zimske službe, pojasnjujejo v Maschinenring. Kvalitetna zimska služba nudi storitve tekom celotne sezone in za vas po potrebi posreduje 24 ur na dan 7 dni v tednu s tako imenovano stalno pripravljenostjo oziroma dežurno službo. Običajna zimska služba ponuja strojno pluženje snega s površin, zagotavljanje prehodnosti in prevoznosti površin, odvoz snega, preprečevanje in odpravljanje poledice s sipanjem soli in peska, vzdrževanje površin ter opravlja redno kontrolo razmer.

  Zimska služba poskrbi, da bo dostop do vašega doma splužen in varen.
  Zimska služba poskrbi, da bo dostop do vašega doma vedno splužen in varen.

  Prepustite skrbi drugim, sami pa uživajte v svojem domu, od poletja do zime.


  Vaš Mojmojster.

  2053
  Avtor: Mojmojster
  Imamo kar 474 izvajalcev za področje Vrtnarstvo:

  Kako so Vam koristile te informacije?


  DAIBAU MAGAZIN

  V vaš nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Imamo kar 474 izvajalcev za področje Vrtnarstvo:

  BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
  IZBOR PODJETIJ, OCENE
  BREZ PROVIZIJ
  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE VRTNARSTVO?

  SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  © 2022 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane