Za področje

  Igorjevo podiranje drevesa - izkušnja uporabnika Mojmojster

  Članek je koristil že 601+ uporabnikom
  Sigurno bom zaradi zadovoljstva priporočil mojstra naprej znancem in prijateljem. Tudi sistem Mojmojster vedno priporočim kadar kdo od bližnjih išče mojstra, saj sem sam res zadovoljen z mojstri, ki jih najdem preko Mojmojster. 
  601
  podiranje drevesa2
  Imamo kar 1632 izvajalcev za področje Urejanje okolice:

  Zakaj ste se obrnili na sistem Mojmojster za iskanje izvajalca?

  Pred leti sem že imel pozitivno izkušnjo z mojstrom, ki sem ga našel preko sistema Mojmojster.

  Iz danega razloga sem se seveda, ko sem se ponovno znašel v situaciji, kjer sem mogel poiskati pomoč strokovnjaka obrnil na Mojmojster. 

   Kakšne izzive ste imeli pri izbiri mojstra?

  Na povpraševanje se je odzvalo več mojstrov. Nekaj izmed njih ni želelo priti na ogled, kar me je zaradi narave projekta odvrnilo od izbire. Izbranega izvajalca sem izbral zaradi dobrih referenc na spletni strani in tudi na samem ogledu je naredil res dober vtis. 

  Kaj bi svetovali ostalim, ki se lotevajo podobnih projektov?

  Drugim bi svetoval, da je nujno potrebno srečati izvajalca v živo in ne toliko gledati samo na ceno dela. V živo bodo namreč lahko ocenili izvajalca, tu mislim predvsem njegovo profesionalnost. Na ogledu jim bo pa tudi izvajalec lahko podal realno oceno cene projekta in tudi njegove zahtevnosti.   

  podiranje_drevesa.jpg

  Ste naleteli na kakšne težave med samim projektom in kako ste jih rešili?

  Med samim projektom nisem naletel na večje težave, saj je izvajalec res kakovostno opravil delo. Kljub temu, da je bilo delo potrebno opraviti v zahtevnem okolju sredi strnjenega naselja, ga je opravil zelo hitro in brez kakršnih koli poškodb bližnjih objektov in travnatih površin.

  Kakšen je bil čas od začetka do konca projekta? 

  10 dni okvirno.

  Kakšna je bila cena projekta?

  Cena projekta je bila točno takšna kot sva se z mojstrom dogovorila na ogledu. Okvirno je bil celoten projekt 350€, kar je na težavnost bilo zelo sprejemljivo, saj sem mislil, da bo več. 

  podiranje_drevesa1.jpg

  Bi priporočili mojstra in sistem Mojmojster?

  Dobra odzivnost, prijaznost, kvalitetna delovna in zaščitna oprema, hitra in strokovna izvedba od začetka do konca kljub delu v zahtevnem okolju sredi strnjenega naselja... Med delom so zelo pazili, da niso poškodovali bližnjih predmetov in travnate površine. Za seboj so temeljito pospravili in počistili. Razžagano deblo zloženo ob ograji na eni od slik je tam ostalo na mojo željo. PRIPOROČAM!

  Sigurno bom zaradi zadovoljstva priporočil mojstra naprej znancem in prijateljem. Tudi sistem Mojmojster vedno priporočim kadar kdo od bližnjih išče mojstra, saj sem sam res zadovoljen z mojstri, ki jih najdem preko Mojmojster. 

  601
  Avtor: Mojmojster

  Kako so Vam koristile te informacije?


  https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
  Iščete izvajalce, ponudbo za področje Urejanje okolice?

  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Imamo kar 1632 izvajalcev za področje Urejanje okolice:

  Brezplačno povpraševanje
  Izbor podjetij, ocene strank
  Brez provizij
  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2024 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane