Za področje

    Poceni prenova kuhinje

    Članek je koristil že 3834+ uporabnikom
    Tukaj je pomlad! Sončni žarki že bogatijo naše bivalno okolje. Ljudje prekipevamo od novih idej in rešitev. V bivalne prostore je potrebno po turobni zimi vnesti nekaj svežine. Sonce nam dodobra razkrije vse skrite kotičke, v katerih se je čez zimo nabral skriti prah. Vendar pred kakršnimi koli posegi v prostor, preverite možnosti posegov ter koliko bodo finančno olajšali družinski proračun.
    Strokovni članek 3834
    Rože prostor poživijo in popestrijo.
    Imamo kar 1241 izvajalcev za področje Kuhinje:

    Kje začeti?

    Imejte sistematično razporejene naloge. Pred vnosom novih elementov v prostor ali samo predelavo obstoječih, je potrebno temeljito čiščenje vseh omar, skritih polic in predalov. Pregledati je potrebno, da se v omarah ni razvila plesen ali žuželke. Med in pred čiščenjem razmislite ali se boste znebili stare navlake, ki vam po omarah samo krade prostor ter ali boste prostor osvežili z novo barvo ali elementi.

    Osvežitev prostora

    v kolikor se odločite v prostor vnesti nove elemente, popestriti monoton videz vsakdana s svežino. Pomlad je čas svežega cvetja, ki ga najdemo na vsakem travniku in vrtu. Najbolj enostavno kuhinjo popestrite s cvetjem, ki se tedensko spreminja in razbija monotonost. V kolikor se odločimo za vidnejše spremembe, kot so menjava pohištva ali spreminjanje stenskih barv, bomo za to potrebovali več časa. Pomlad je razigrana in prav tako morajo biti razigrane barve in elementi, ki jih bomo vnašali v prostor. Razigrane žive barve kot so zelena, rumena bodo v prostor pripeljale pozitivnost. Resnejše barve, kot sta rdeča in vijolična, bodo nasičile prostor in ustvarile občutek resnega odražanja. Modra pa bo prostor naredila hladen. Pri izbiri novih barv za stene bodite pozorni na njihovo intenzivnost, bolj priporočljiva je uporaba pastelnih tonov. Kuhinjo lahko popestrite z novimi krožniki. V spomladanskih mesecih je pestra in predvsem sveža izbira predmetov za shranjevanja sladkorja, kave, soli. Običajno so to elementi, ki so vidni in vsakodnevno na kuhinjskem pultu.

    Postopka osvežitve kuhinje se lotite postopoma in premišljeno. Včasih veliko spremembo v prostoru pričara že sveže očiščeno zunanje okno. 

    Nežni pastelni toni so znanilec pomladi v kuhinji.
    Nežni pastelni toni so znanilec pomladi v kuhinji.


    Strokovni članek 3834
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    kuhinje, ideje in inspiracije

    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Kuhinje?

    Imamo kar 1241 izvajalcev za področje Kuhinje:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 1241 izvajalcev za področje Kuhinje
    8.7
    0

    RALES-MIZARSTVO DORČI MALGAJ s.p.


    9.5
    2

    BULOVEC BLAŽ S.P.


    10
    21

    Mizarski servis in montaže, Boštjan Ernst s.p.


    9.1
    0

    MOŽ ZA PAR MINUT, Janez Gavez s.p.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane