Za področje

    10 rustikalnih kuhinj, ki vas bodo očarale

    Članek je koristil že 1031+ uporabnikom
    Rustikalni stil v notranjem oblikovanju je brezčasen. Združevanje tradicionalnih elementov in sodobnega pridiha lahko še posebej začutimo v rustikalnih kuhinjah, ki nas pritegnejo s svojo toplo in vabljivo atmosfero. Če tudi sami razmišljate o prenovi kuhinje v takšnem slogu, vas vabimo, da si ogledate inspiracije za 10 čarobnih rustikalnih kuhinj, ki jemljejo dih.
    Strokovni članek 1031
    Rustikalna kuhinja s kamniti kuhinjskimi povrsinami
    Imamo kar 1243 izvajalcev za področje Kuhinje:

    Rustikalna kuhinja v belem

    Rustikalna kuhinja v belem.jpg

    Klasična bela kuhinja pridihom modernega združuje eleganco in funkcionalnost. Visoke kuhinjske omarice, ki segajo vse do stropa, poskrbijo za klasičen videz, medtem ko kovinske viseče luči nad kuhinjskim otokom vabijo s sodobnim izgledom. 

    Rustikalna kuhinja v črnem

    Rustikalna kuhinja v crnem.jpg

    Rustikalna kuhinja v črnem se nahaja v srcu prenovljene hiše, kjer navdušuje s svojim edinstvenim slogom. V ospredju je velika in elegantna napa, ki harmonično sovpada s črnimi tramovi. Hkrati kuhinja elegantno združuje klasičen in sodoben slog.

    Rustikalna kuhinja v zeleni barvi

    Rustikalna kuhinja v zeleni barvi.jpg

    Rustikalna kuhinja, v kateri prevladuje zelena barva, združuje sodobnost in inovativnost. Osrednji del te kuhinje predstavlja kuhinjski otok, ki ne le izstopa s svojo barvo, ampak tudi s funkcionalnostjo – vključuje namreč predale, posebej zasnovane za shranjevanje vinskih steklenic. Omarice s steklenimi vratci pa prostoru dodajo kanček tradicionalnega šarma.

    Rustikalna kuhinja s kamniti kuhinjskimi površinami

    Rustikalna kuhinja s kamniti kuhinjskimi povrsinami.jpg

    Kuhinja je odličen primer rustikalnega stila z modernimi tehnikami. Značilni masivni leseni elementi so obdelani z izjemno robustnostjo, ki prinaša občutek trdnosti in trajnosti. V središču prostora je betonski kuhinjski pult, ki se elegantno združuje s betonsko steno, na katero se opira.

    Preprosta lesena rustikalna kuhinja ob eni steni

    Preprosta lesena rustikalna kuhinja ob eni steni.jpg

    Lesena kuhinja, ki se razprostira vzdolž ene stene in sega vse do stropa, ponuja odlično izrabo prostora z elegantno razporeditvijo elementov. Njen dizajn izstopa s keramičnim zidom nad kuhinjskim pultom, ki doda pridih tradicionalnosti in topline. 

    Rustikalna kuhinja, ki očara

    Rustikalna kuhinja, ki očara.jpg

    Prefinjeni rustikalni izrezi lepo zaokrožijo arhitekturno zasnovo in dizajn celotne hiše. Barva magnolije je izbrana zaradi svoje brezčasnosti in odlično dopolnjuje tradicionalen, podeželski stil. Kljub tradicionalnemu videzu pa notranjost skriva številne napredne funkcionalne rešitve in tehnološko dovršene detajle. Eleganten otok nudi veliko delovnih površin, primeren pa je tudi za druženje in obedovanje za dve osebi.

    Rustikalna preprosta lesena kuhinja

    Rustikalna preprosta lesena kuhinja.jpg

    Lesena kuhinja v brunarici se ponaša s preprostostjo in minimalističnim pristopom. Sestavljena je zgolj iz osnovnih elementov, ki so nujni za njeno funkcionalnost. Dodaten prostor za shranjevanje nudijo lesene poličke na steni, ki so praktične in estetsko dopolnjujejo prostor. Leseni elementi poskrbijo za toplino in lahkotnost, kar kuhinji pričara občutek udobja in domačnosti. 

    Kmečka rustikalna kuhinja

    Kmečka rustikalna kuhinja.jpg

    Kmečka rustikalna kuhinja v ospredje postavlja dolgo in masivno mizo, ki ne omogoča le obilice prostora za druženje in obede, temveč v kuhinjo vnaša tudi karakter in trdnost. Kamin, ki se nahaja v kuhinji, pa prispeva k rustikalnemu vzdušju, s svojim tradicionalnim dizajnom in toplino, ki jo oddaja, ustvarja prijetno in domače okolje.

    Rustikalna bela minimalistična kuhinja

    Rustikalna bela minimalisticna kuhinja v L.jpg

    Klasična bela kuhinja v obliki črke L se ponaša z lesenim pultom, ki prostoru vdihne toplino in občutek domačnosti. Vgradne omarice na steni nudijo dodatni prostor za shranjevanje kuhinjskih aparatov, hkrati pa kuhinji zagotavljajo urejen in eleganten videz, ki je še posebej pomemben v manjših prostorih. 

    Prostorna bela rustikalna kuhinja

    Prostorna bela rustikalna kuhinja.jpg

    Lesene kuhinjske omarice s steklenimi vratci v tej kuhinji ustvarjajo občutek rustikalnosti in tradicionalnosti, kar dodaja prostoru čar in toplino. Osrednji element, kamnit kuhinjski otok, ne samo da prispeva k funkcionalnosti kuhinje, ampak tudi obogati vzdušje s svojim robustnim, a elegantnim videzom. Ta otok ustvarja idealno središče za večerje in zabave, saj ponuja dovolj prostora za pripravo hrane in druženje, hkrati pa služi kot osrednja točka, okoli katere se zbira družina in prijatelji.

     

    Vsaka kuhinja ima svojo zgodbo, svoj čar, ki lahko služi kot navdih za ustvarjanje ali prenovo vaše lastne sanjske kuhinje. Ne glede na to, ali ste ljubitelj klasičnega rustikalnega stila ali iščete sodoben pridih v tradicionalnem okolju, upamo, da so te kuhinje vzbudile vašo domišljijo in vas navdihnile za vaš naslednji projekt.

    Poiščite navdih za vašo sanjsko kuhinjo v naši rubriki Inspiracije.

    Strokovni članek 1031
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    kuhinje, ideje in inspiracije

    3
    1
    1
    7
    6
    6
    6
    7
    7
    7
    1
    9
    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Kuhinje?

    Imamo kar 1243 izvajalcev za področje Kuhinje:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 1243 izvajalcev za področje Kuhinje
    8.9
    1

    Ranles d.o.o


    10
    5

    Mizarske storitve, Matej Bašelj s.p.


    10
    12

    Želva d.o.o.


    8.9
    2

    SPLOŠNO MIZARSTVO RADO FURLAN S.P.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane