Za področje

    Fujitsu toplotne črpalke - Najboljše znamke

    Članek je koristil že 3060+ uporabnikom
    Pri svetovno priznanemu proizvajalcu klima naprav in toplotnih črpalk FUJITSUso na trg lansirali prenovljeno paleto toplotnih črpalk zrak - voda WATERSTAGE Super High Power. Serija toplotnih črpalk se ponaša z izjemno učinkovitostjo in uporabniku prinaša največ, kar si lahko zaželi od ogrevanja in proizvodnje vroče vode. Ob trifaznem je zdaj na voljo tudi enofazni model z grelno močjo 11 kW ter 14 kW.
    Strokovni članek 3060
    toplotna crpalka fujitsu waterstage
    Imamo kar 1353 izvajalcev za področje Toplotna črpalka:

    1. Zakaj toplotne črpalke Fujitsu?

    Ob tako široki ponudbi toplotnih črpalk na trgu, odločitev katera je prava, ni enostavna. Pred izbiro se je dobro natančno informirati o optimalni rešitvi za vaše domovanje. Toplotna črpalka Fujitsu Waterstage je nedvomno prava in zanesljiva odločitev, saj je Fujitsu pionir med proizvajalci toplotnih črpalk. Toplotna črpalka izdelana na Japonskem je kakovostna in robustna ter, kot taka, primerna uporabo tudi v zahtevnih, starih, slabo izoliranih objektih. K optimalnemu in varčnemu delovanju toplotne črpalke Fujitsu prispeva tudi švicarski krmilnik SIEMENS. 

    2. Fujitsu toplotne črpalke - prednosti  

    Se ponašajo z izjemno nizkimi obratovalnimi stroški

    Delujejo čisto in okolju in okolju prijazno 

    So izjemno tihe

    Siemensov krmilnik je eden najboljših na trgu

    Imajo dolgo življenjsko dobo

    Vzdržujejo se enostavno in cenovno ugodno 

    Omogočajo rokovanje na daljavo

    toplotna-crpalka-fujitsu.jpg
    Toplotna črpalka Fujitsu, izdelana na Japonskem, je kakovostna, robustna ter primerna uporabo tudi v zahtevnih, starih, slabo izoliranih objektih. vir: Fujitsu

    3. Nove toplotne črpalke Fujitsu Waterstage Super High Power

    Že po imenu lahko sklepamo, da je to toplotna črpalka z visoko izhodno močjo. Proizvajalec ponuja tri modele Super High Power izvedbe, ki v primerjavi s predhodno verzijo zagotavljajo večjo moč (do 18 kW po ErP) ter večjo učinkovitost, spadajo v A++ energijski razred, in omogočajo tišje delovanje toplotne črpalke.

    Toplotne črpalke Fujitsu Waterstage Super High Power omogočajo temperaturo izhodne vode do 60 stopinj Celzija tudi kadar zunanja temperatura pade pod minus 20 stopinj Celzija. Zaradi vgrajenega koaksialnega izmenjevalca toplote, toplotni črpalki ne škoduje tudi nekoliko bolj umazana ogrevna voda. Vgrajen zalogovnik vode pa zagotavlja nemoten odmrzovalni cikel.

    toplotna_crpalka_zrak_voda.jpg
    Z nakupom toplotne črpalke si boste zagotovili varčno in udobno bivanje v novem ali prenovljenem domovanju. 

    4. Enostavno rokovanje in krmiljenje Fujitsu toplotne črpalke

    Zaradi Siemensovega krmilnika je uporabniška izkušnja povsem preprosta. Omogoča krmiljenje do dveh neodvisnih ogrevalnih krogov, kot sta denimo 2 kroga talnega ogrevanja(2 stanovanji) ali pa 1x talno ogrevanje in 1x krog radiatorskega ogrevanja. Krmilnik lahko ogreva tudi bazen ali dodaten vir ogrevanja ter upravlja vaše sončne kolektorje.

    Tako kot ostale toplotne črpalke Fujitsu, so tudi Waterstage Super High power toplotne črpalke pripravljene za t.i. SG upravljanje. SG Ready omogoča vključitev toplotne črpalke v pametno električno omrežje. Sprejema tako signale operaterja, kot tudi signale domačega foto napetostnega omrežja oz. vaše sončne elektrarne in s tem optimizira porabo elektrike iz vira, ki je najbolj ugoden.

    krmilnik.jpg
    Zaradi Siemensovega krmilnika je uporabniška izkušnja povsem preprosta. vir: Fujitsu

    5. Toplotna črpalka Fujitsu - subvencija Eko sklada

    Z nakupom toplotne črpalke si boste zagotovili varčno in udobno bivanje v novem ali prenovljenem domovanju. Gre za eno najpogostejših odločitev pri menjavi oziroma vgradnji ogrevalnega sistema pri nas. To je dolgoročna investicija, z nekoliko višjim začetnim vložkom, ki pa se povrne v 3-5 letih. Prednost je tudi ta, da za vgradnjo toplotne črpalke lahko pridobite subvencijo Ekosklada. Preverite trenutne razpisne pogoje. 

    Strokovni članek 3060
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Toplotna črpalka?

    Imamo kar 1353 izvajalcev za področje Toplotna črpalka:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 1353 izvajalcev za področje Toplotna črpalka
    10
    16

    Supremotech, Wadie Kidess, s.p.


    8.9
    0

    INSTALACIJE LOJZ, ALOJZ KRISTANŠEK s.p.


    8.9
    7

    TERMOINŽENIRING, Lemerje d.o.o.


    8.9
    12

    DOBER MOJSTER, d.o.o.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane