Za področje

    Kopalnica od 5 kvadratov urejena po meri lastnika

    Članek je koristil že 616+ uporabnikom
    Investitorji so se odločili za prenovo kopalnice v velikosti 5 m2, da bi jo posodobili in prilagodili lastnim željam in potrebam. Vedeli so, v katero smer želijo iti pri oblikovanju kopalnice, in so s končnim rezultatom več kot zadovoljni. Želeli so svetle tone, moderno pohištvo ravnih linij in napredne rešitve, ki bodo prispevale k vzdušju in udobju v kopalnici. Oglejmo si njihov izbor korak za korakom.
    Trendi, dizajn 616
    slika9
    Imamo kar 1691 izvajalcev za področje Keramičar, Keramičarstvo:

    UČINEK VELIKIH PLOŠČ

    Za razliko od klasične kopalniške opreme je tu posebnost, da so namesto keramičnih ploščic na stene in tla položene stenske plošče. Plošče so fleksibilne, zato je obdelava enostavna brez strahu pred pokanjem. Investitorji so bili sprva zadržani, vendar jih je poleg tehničnih lastnosti teh panelov pritegnilo dejstvo, da so paneli veliki in imajo minimalne stike ter sodobno oblikovani. Uspelo jima je najti kombinacijo dekorja, ki se ujema z njunima želenima barvama in se sklada z ostalim dekorjem.

    slika1.jpg

    AQUAESTIL KOPALNIŠKO POHIŠTVO IN UMIVALNIK - SVOBODA DIZAJNA

    slika2.jpg

    Investitorje je pohištvo Aquaestila navdušilo, saj ponuja številne možnosti in svobodo pri oblikovanju prostora. Podstavek za vgradno korito so izbrali iz ekskluzivne linije Grande TOP. Na primer, osnova je lahko v 5 različnih dimenzijah, od katerih je vsaka na voljo v 15 različnih barvah in sprednjih dekoracijah, osnovni ročaji so lahko mat črni, srebrni ali zlati, zgornje plošče v črnem ali belem sijajnem učinku, z ali brez luknja mešalnika. Poleg podstavka so se odločili tudi za visoko omaro-steber GRANDE.

    Med štirimi sodobnimi pomivalnimi koriti, ki jih je možno namestiti na podnožja iz linije Grande TOP, so se investitorji odločili za nadgradno belo pomivalno korito ovalne oblike iz linije TITAN Long round. Osnovna plošča je prav tako v beli barvi in ​​je izdelana iz litega marmorja, materiala, ki ga odlikuje izjemna trdnost, je odporen proti obrabi, odporen na vodo in vlago ter slovijo kot dolgoživi. Omarica pod umivalnikom je izdelana iz iverne plošče, ki je obrobljena z napredno tehnologijo (ABS trak), tako da ni nevarnosti vdora vlage. Predali imajo betonski dekor in črne ročaje, ki so hkrati nevpadljiv, a tudi lep detajl, ki zaokroži celotno zasnovo omare.

    slika3.jpg
    Namizni umivalnik TITAN Long round

     

    V kopalnici izstopa privlačen umivalnik. Tako kot plošča je izdelana iz litega marmorja, katerega zgornja plast je prekrita z odpornim materialom Gelcoat®, zaradi česar je površina še posebej sijoča, a tudi odporna na praske.

    Podstavek je popolnoma kompatibilen s stebričkom GRANDE, tudi s črnimi ročaji, ki je odličen dodatek kopalnici, saj s svojo ozko obliko ne zavzame veliko prostora in je odličen za shranjevanje brisač ali drugih kopalniških pripomočkov. Izdelan je iz iverne plošče, ima pet polic in mehanizem za mehko zapiranje. Investitorji so tudi za to omaro izbrali betonski dekor, ki se tako lepo zlije z dekorjem, da je skoraj neopazen.

    slika5.jpg
    Visoka omara-steber GRANDE

    Nad umivalnikom pade v oči JAZZ ogledalo premera 90 cm s kovinskim okvirjem. Posebnost ogledala je črn rob z LED osvetlitvijo in vžigom na dotik. Investitorji so mislili, da se bo njegova velika in okrogla zasnova odlično podala k slogu dekoracije, in niso se motili. Namenjena je uporabi kot sekundarni vir svetlobe in zadovoljni so z vzdušjem, ki ga prinaša v prostor.

    slika5.jpg
    JAZZ ogledalo s kovinskim okvirjem

     

    Glede na to, da so želeli, da je nova kopalnica veliko bolj funkcionalna od stare, so se odločili, da klasično kad zamenjajo s tuš kabino. Pri Aquaestilu so našli tuš kad STONE, ki ima rahlo reliefno površino z učinkom naravnega kamna in je zelo prijetna na dotik. Izdelan je iz litega marmorja, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Model STONE je na voljo v več kot 20 standardnih dimenzijah in v 3 barvah – beli, črni in cementno sivi. Za belo barvo sta se investitorja odločila, da bi zaradi prevladujočih sivih tonov v prostor vseeno vnesla dozo zračnosti.

    slika6.jpg
    STONE tuš-kad z učinkom naravnega kamna

     

    Luksuzni paravan iz linije ARTEGO z zatemnjenim steklom za večjo zasebnost, črnimi profili, sistemom odpiranja in zapiranja z mehkim zapiranjem in držalom za brisače se odlično prilega prhi. Izdelan je iz 8 mm kaljenega stekla, ki je obdelano z nano premazom proti vodnemu kamnu.

    slika7.jpg
    STONE tuš-kad z učinkom naravnega kamna

     

    Pri Aquaestilu je bilo investitorjem najbolj všeč prav ta svoboda oblikovanja pri kombiniranju pohištva, izbiri barv in funkcij. Z omenjenimi možnostmi jim je iz kopalnice uspelo ustvariti zaokroženo celoto.

    KONČNI REZULTAT DEKORJA KOPALNICE

    Po končani prenovi kopalnice sta bila investitorja navdušena, kako se dejansko stanje ujema z vizualizacijo.

    slika8.jpg
    Idejna rešitev kopalnice

     

    slika9.jpg
    Končna izvedba kopalnice

     

    Trendi, dizajn 616
    Avtor: AQUAESTIL PLUS d.o.o.

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Keramičar, Keramičarstvo?

    Imamo kar 1691 izvajalcev za področje Keramičar, Keramičarstvo:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 1691 izvajalcev za področje Keramičar, Keramičarstvo
    8.9
    4

    HIGIOM,Miran Očkerl s.p.


    9.4
    9

    Gradbeništvo, Shkembim Berisha s.p.


    8.9
    0

    Stane Kozole s.p.


    8.9
    5

    DŽAFO, ELMEDIN DŽAFIĆ S.P.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane