Za področje

  Dejanovo polaganje ploščic na balkonu - izkušnja uporabnika Mojmojster

  Vsekakor bom priporočil mojstra naprej, saj se je držal dogovorov in je opravil delo res kvalitetno. Priporočil bom pa tudi sistem Mojmojster, saj ponuja hiter način za pridobitev ponudb več različnih mojstrov. Hkrati pa lahko tudi preveriš pri njih zadovoljstvo strank. 
  496
  polaganje keramike (1).JPG
  Imamo kar 1719 izvajalcev za področje Keramičar, Keramičarstvo:

  Zakaj ste se obrnili na sistem Mojmojster za iskanje izvajalca?

  Izvajalca sem najprej poizkusil poiskati preko znancev in prijateljev. Noben od priporočenih izvajalcev se ni izkazal kot zanesljiv. Niso se držali dogovorov glede ogledov, klicev. Preprosto se z nobenim nisem uspel dogovoriti. Zato sem se odločil poiskati izvajalca preko interneta. Tako sem naletel na spletno stran Mojmojster. Pregledal sem kaj platforma nudi in se odločil poizkusiti. 

   Kakšne izzive ste imeli pri izbiri mojstra?

  Na povpraševanje, ki sem ga oddal na spletni strani se je javilo več mojstrov. Izbrani mojster je bil kljub veliki zasedenosti ekstremno odziven. Hitro me je kontaktiral in se tudi oglasil na ogled. Na ogledu me je prepričal s strokovnostjo in s tem, da mi je znal prisluhniti. 

  Kaj bi svetovali ostalim, ki se lotevajo podobnih projektov?

  Ostalim, ki se lotevajo podobnih projektov, bi svetoval, da naj bodo predvsem pozorni na točnost in zanesljivost mojstrov. Torej, da se mojster res drži oz. vsaj poskuša držati dogovorov glede klicev, ogledov itd. 

  Ste naleteli na kakšne težave med samim projektom in kako ste jih rešili?

  Med samim projektom nisem imel nobenih težav.

  polaganje-keramike (2).jpg

  Kakšen je bil čas od začetka do konca projekta? 

  Čas od začetka do konca projekta je bil okvirno 1 mesec, saj je imel mojster ogromno dela drugje. Ko je začel s polaganjem pri nas je končal v 3 delovnih dneh.

  Kakšna je bila cena projekta?

  1200 €. Kar je več kot sem pričakoval, ko sem se lotil iskanja izvajalca za polaganje ploščic. Ko pa sem prejel nekaj ponudb izvajalcev sem ugotovil, da je to cena okvirna cena, ki jo lahko pričakujem. Končni račun se ni razlikoval od predračuna. 

  Bi priporočili mojstra in sistem Mojmojster?

  Gospod Miran je točen, zanesljiv in prijazen, ter se drži vseh dogovorov. Ploščice so položene zelo natančno, položene so bile znotraj dogovorjenega roka. Mojster, kakršni bi morali biti vsi.

  Vsekakor bom priporočil mojstra naprej, saj se je držal dogovorov in je opravil delo res kvalitetno. Priporočil bom pa tudi sistem Mojmojster, saj ponuja hiter način za pridobitev ponudb več različnih mojstrov. Hkrati pa lahko tudi preveriš pri njih zadovoljstvo strank. 

  Projekt je opravilo podjetje KERAVISTA, keramičarstvo in montaža, Miran Majhenič s.p.

  496
  Avtor: Mojmojster

  Kako so Vam koristile te informacije?


  Iščete izvajalce, ponudbo za področje Keramičar, Keramičarstvo?

  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Imamo kar 1719 izvajalcev za področje Keramičar, Keramičarstvo:

  Brezplačno povpraševanje
  Izbor podjetij, ocene strank
  Brez provizij
  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2024 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane