Za področje

  Mojmojster in Ikea skupaj v montažo pohištva

  Članek je koristil že 836+ uporabnikom
  IKEA in Mojmojster od decembra 2022 sodelujeta na projektu podpore pri montaži pohištva za kupce iz Ikejine trgovine in spletnega nakupovalnega mesta. Ikea prosi vse Mojmojster montažerje pohištva, da si pregledajo kratke smernice, s katerimi bomo lahko skupaj zagotovili tako zadovoljstvo mojstrov kot strank.
  836
  ikea
  Imamo kar 1104 izvajalcev za področje Montaža pohištva:

  Zakaj prebrati Ikea smernice?

  Ikea je vsem dobro poznano mednarodno podjetje, ki slovi po cenovno dostopnih in dovršenih izdelkih za opremo doma in poslovnih prostorov. Poleg proizvodnje pohištva pa veliko pozornost posveča tudi trajnosti in dobrobiti vseh vpletenih v procesu, od proizvodnje do končne montaže. Ker ste prav montažerji pohištva tisti, ki zaključite to pot, je za Ikejo zelo pomembno, da se ravna znotraj smernic podjetja na treh področjih:

  Protikorupcijske smernice

  Korupcija je sistemska bolezen, ki uničuje odnose v sodobni družbi. Čeprav smo je navajeni predvsem iz škandaloznih zgodb politike in visokega poslovnega sveta, pa jo najdemo tudi drugje. Ne pustite se podkupovati. Za vaše plačilo ne sprejemajte drugega kot denar. 

  Varnostna navodila

  Kljub temu da je strokovnjakom montaža Ikejinega pohištva preprosta, je potrebno biti zelo pazljiv, posebej pri ustreznem fiksiranju elementov. Padec pohištva na osebo ima lahko katastrofalne posledice. Zato je potrebno dosledno upoštevati varnostne smernice.

  Standardi montaže in odnosov s strankami

  Ikeja je pripravila tudi nekaj nasvetov za uspešno sodelovanje s strankami. Potrpežjivost, nasmeh in lepa beseda, ni odveč v nobenem poslovnem odnosu.

   

  Za podrobnejše informacije preberite originalne Ikejine smernice.

  836
  Avtor: Mojmojster

  Kako so Vam koristile te informacije?


  Iščete izvajalce, ponudbo za področje Montaža pohištva?

  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Imamo kar 1104 izvajalcev za področje Montaža pohištva:

  Brezplačno povpraševanje
  Izbor podjetij, ocene strank
  Brez provizij
  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2024 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane