Za področje

    Toplotna črpalka Mitsubishi - Je dobra izbira?

    Članek je koristil že 2626+ uporabnikom
    Toplotna črpalka je najbolj sodoben in vsestranski način s katerim lahko ogrevate svoj dom. Na podlagi najbolj sodobne tehnologije lahko z njim, poleg prostorov, ogrevate tudi sanitarno vodo. Za svoje delovanje uporablja zelene energije in tako pomembno zmanjšuje porabo fosilnih goriv. Zaradi nizkega ogljičnega odtisa je to eden najbolj naravi prijaznih načinov ogrevanja, kar postaja vse bolj pomembno. Delovanje toplotne črpalke je zelo zanesljivo in učinkovito ne glede na nizke zunanje temperature in nam dolgoročno omogoča tudi precejšne prihranke.
    Strokovni članek 2626
    toplotna crpalka Mitsubishi
    Imamo kar 1353 izvajalcev za področje Toplotna črpalka:

    1. Izberite toplotne črpalke Mitsubishi

    Mitsubishi Electric spada med vodilne svetovne proizvajalce naprav za hlajenje in ogrevanje. V svojih raziskovalnih laboratorijih razvijajo tehnološko dovršene, prefinjene, a vzdržljive izdelke, ki zagotavljajo zanesljivo delovanje in dolgo življenjsko dobo. Zaradi neverjetno energetsko učinkovitega delovanja imajo naprave proizvajalca Mitsubishi tudi zanemarljiv vpliv na okolje.

    2. Zakaj toplotna črpalka Mitsubishi Electric ECODAN?

    Toplotna črpalka Mitsubishi Electric Ecodan spada v svetovni vrh saj slovi po svoji izjemni učinkovitosti, tihem delovanju in energetski varčnosti. Mitsubishi Electric imajo ponujajo kolekcijo notranjih enot namenjenih bivalnim prostorom v 8 in 11,2 kW različici. Zunanjim enotam so dodali izboljšave, ki močno izboljšajo uporabniško izkušnjo in prispevajo k udobju in zadovoljstvu uporabnikov.

    mitsubishi-ecodan.jpg
    Toplotne črpalke Mitsubishi ECODAN omogočajo visoko ogrevalno moč tudi kadar so zunanje temperature zelo nizke.

    3. Delovanje toplotne črpalke Mitsubishi ECODAN

    Toplotna črpalka Mitsubishi ECODAN ponuja:               

    - Izboljšano optimizacijo dizajna črpalke Mitsubishi Electric ter spremenjen položaj ventilatorja kar omogoča bolj tiho delovanje zunanje enote do 10 dB(A). 

    - Sodobno oblikovano in kompaktno zunanjo enoto. 

    - Še zmogljivejše delovanje toplotne črpalke zaradi novega kompresorja, ki omogoča najvišji energetski izkoristek razreda A+++.

    - Še bolj zanesljivo delovanje z izboljšano drenažo in optimizacijo nadzora in delovanja odmrzovanja ter izboljšan zunanji toplotni izmenjevalec za preprečevanje nastajanja ledu.

    - Manj vibracij kompresorja ter resonance cevi.

    - Tri fazno toplotno črpalko tudi pri 8 kW.

    4. Prednosti toplotne črpalke Mitsubishi ECODAN

    Toplotne črpalke Mitsubishi ECODAN omogočajo visoko ogrevalno moč tudi kadar so zunanje temperature zelo nizke. S tehnologijo Zubadan zagotavljajo neprekinjeno ogrevanje tudi pri temperaturah do minus 28 stopinj Celzija. Primerne so za uporabo v varčnih, oziroma nizkoenergijskih hišah s talnim ogrevanjem, neodvisno od regije v Sloveniji.

    zunanja-enota.jpg
    Toplotna črpalka Mitsubishi ECODAN- zunanja enota.

    5. Novi model - toplotna črpalka Mitsubishi Ecodan PUD

    Ponaša se z inverterskim delovanjem, ki omogoča velike prihranke pri porabi električne energije. Split sistem z zunanjo in notranjo enoto poskrbi, da lahko moč naprav variira med 8 kW do 12 kW. Vsebuje najnovejši, najučinkovitejši in najbolj ekološki plin R32, zaradi katerega so emisije CO2 in vpliv na okolje minimalni.

    Energetska učinkovitost toplotne črpalke Mitsubishi ECODAN PUD jo uvršča v najvišji razred A+++ pri temperaturi ogrevalne vode 35 stopinj Celzija. Obenem vsi izdelki dosežejo tudi temperaturo ogrevalne vode do 60 stopinj Celzija. Učinkovito delujejo tudi pri zunanjih temperaturah do minus 25 stopinj Celzija. 

    6. Enostavno rokovanje

    Uporabniku je rokovanje s toplotno črpalko enostavno in prijazno. Z MELCloud aplikacijo lahko toplotno črpalko upravljamo tudi na daljavo s pomočjo pametnega telefona, tabličnega ali osebnega računalnika.

    7. Toplotna črpalka Mitsubishi Ecodan PUD - Eko sklad

    Novi modeli toplotnih črpalk Mitsubishi Electric so skladni z zahtevami ekosklada za pridobitev subvencije. Ponudba Eko sklada se nenehno spreminja, zato preverite ali so sredstva ternutno na voljo. 

    Ecodan_Multi.jpg
    Ecodan Multi je edinstvena rešitev, ki pokriva vse energetske zahteve objekta – ogrevanje prostorov, priprava sanitarne tople vode in hlajenje z notranjimi klimatskimi enotami. 

    8. Toplotna črpalka Mitsubishi - garancija

    Za toplotno črpalko Mitsubishi Electric lahko dobite podaljšano 5-letno jamstvo, ob izpolnjevanju pogoja vsakoletnega servisa. S preventivnimi servisi pooblaščeni serviserji prodajalca poskrbijo za podaljšano življenjsko dobo in učinkovito delovanje toplotne črpalke.

     

     

     

     

     

    Strokovni članek 2626
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Toplotna črpalka?

    Imamo kar 1353 izvajalcev za področje Toplotna črpalka:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 1353 izvajalcev za področje Toplotna črpalka
    10
    8

    GORAZD ŠTERN S.P.


    10
    10

    Eleteh sistemi d.o.o.


    8.9
    0

    PDC, inženiring, trgovina in storitve, d.o.o.


    9.6
    2

    TERMOTing d.o.o.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane