Za področje
    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate

    Baumit Life Challenge 2020

    Članek je koristil že 2071+ uporabnikom
    Mednarodni arhitekturni natečaj - bienale Baumit Life Challenge že četrtič išče najzanimivejše arhitekturne rešitve in fasade. Izbor najboljših poteka v šestih kategorijah: enodružinske hiše, večstanovanjske stavbe, nestanovanjske stavbe, toplotne (energetske) prenove, zgodovinske prenove in v posebni kategoriji »struktura poudari obliko«.
    Novice 2071
    Mesto umetnosti in znanosti

    1. Kaj je Baumit Life Challenge?

    Baumit Life Challenge je natečaj na katerem so vsako drugo leto podeljene nagrade za najboljše Baumitove fasade v vsej Evropi. Projekti so ocenjeni in izbrani s strani strokovne žirije. Nominiranci se bodo udeležili finalnega dogodka v Valencii, septembra 2020.

    2. Kateri so nominirani projekti v Life Challenge 2020?

    Izmed vseh projektov je strokovna žirija izbrala 36 finalistov, med katerimi so  nominirani tudi 3 projekti iz Slovenije, kar je seveda še ena mednarodna potrditev vrhunski slovenski arhitekturi. Finala v Valencii se bo udeležilo najboljših 6 projektov iz posamezne kategorije.

     

     

    Novice 2071
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Fasade, Fasaderstvo?

    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane