Za področje

    PVC okna ali lesena okna, katera izbrati?

    Članek je koristil že 3370+ uporabnikom
    Vse več ljudi si želi, da bi imela njihova hiše spet pridih tradicionalnosti, zato se spogledujejo z lesenimi okni, ki bi zaokrožila videz njihove hiše. Kar hitro pa njihovo izbiro načenja strah pred vzdrževanjem in dodatnimi stroški, zato mislijo, da se morajo sprijazniti s plastičnim videzom svojih novih oken. Ni treba, da je tako, saj lahko dobijo najboljše iz obeh svetov.
    Strokovni članek 3370
    Nova generacija PVC oken Woodec ponuja izjemen izgled lesa in pristen občutek ob dotiku
    Imamo kar 462 izvajalcev za področje Okna:

    1. Nova generacija PVC oken

    Izberejo lahko nekaj novega, kakovostnega in lepega, ki na drugi strani omogoča tudi preprosto vzdrževanje. Vse to združuje nova generacija PVC oken Woodec, ki ponuja izjemen izgled lesa in pristen občutek ob dotiku. Prinašajo številne prednosti, ki bodo zadovoljile še tako zahtevne želje in potrebe vsakega posameznika. Woodec okna se ne bodo samo skladala s hišo in okolico, ne bodo le odpirala pogleda v naravo, ampak boste z njimi občutili naravo v vsakem prostoru in na vsakem koraku. 

    2. Ugodno vzdrževanje, dobra toplotna izolativnost, vzdržljiva in varna

    PVC okna Woodec so iz materiala, ki ga ni treba vzdrževati in ga, tako kot na drugi strani les, ni treba barvati. Prav tako so odporna na korozijo, ultravijolične žarke in nepredvidljive vremenske razmere. Imajo sodobne in kvalitetne profile, ki zagotavljajo dobro toplotno in zvočno izolacijo, trdnost in stabilnost okna, ki nudi tudi močno protivlomno zaščito. Izpostaviti velja tudi, da je njihova pričakovana življenjska doba 40 let, garancija na takšna okna pa kar 10 let.

    3. Woodec - okna za svetlo prihodnost

    Ta nova generacija oken, ki vzdržljivost, toplotno izolativnost, varnost, ugodnost in enostavno vzdrževanje PVC oken združujejo s toplino, občutkom in barvo lesa, so primerna tako za novogradnje kot adaptacije. Izbirate lahko med več barvnimi dekorji modernega skandinavskega stila, s katerimi bo vaš dom zasijal v novi podobi.

    4. Kje do oken Woodec?

    Okna Woodec si lahko ogledate in naročite pri družinskem podjetju Satler okna in vrata d.o.o. , ki ves čas stremi k vrhunski kakovosti proizvedenih PVC oken in vrat tako v tehnični izvedbi kot v dizajnu. Z uporabo že odličnih osnovnih materialov priznanih dobaviteljev, kot so ALUPLAST, HEROAL, WINKHAUS, GEBHERDT STAHL in REFLEX, pa zagotavlja vrhunsko kakovost izdelkov.

    Strokovni članek 3370
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Okna?

    Imamo kar 462 izvajalcev za področje Okna:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
    Imamo kar 462 izvajalcev za področje Okna
    10
    2

    KL Fenstar d.o.o.


    8.4
    1

    Mizarstvo WILLI DOLINAR S.P.


    10
    4

    Valmont, izdelava in montaža stavbnega pohištva in senčil, Valter Voga, s.p.


    8.8
    0

    XELLA porobeton SI, d.o.o.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane