Za področje
    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate

    Daikin Altherma hibridna toplotna črpalka

    Članek je koristil že 7640+ uporabnikom
    Zakaj je hibridna toplotna črpalka Daikin Altherma prava rešitev za vas? Preprosto zato, ker je to popolna kombinacija toplotne črpalke vodilnega proizvajalca na evropskem trgu in najučinkovitejšega plinskega kondenzacijskega kotla.
    Strokovni članek 7640
    DAIKIN Altherma hibridna toplotna črpalka
    Imamo kar 1353 izvajalcev za področje Toplotna črpalka:

    Dva vira toplote

    Ker združuje dva vira toplote (plin in električno energijo) in vedno izbere najvarčnejšega ter najučinkovitejšega, hkrati pa je to tudi najvarnejši način zagotavljanja vroče vode za ogrevanje in gospodinjstvo med hudo zimo.

    Najučinkovitejši sistem

    S hibridno toplotno črpalko Daikin Altherma lahko dosežete do 35 % višji izkoristek kot z obstoječimi plinskimi kondenzacijskimi kotli in prihranite tudi do 45 % letnih stroškov obratovanja.

    Preprosta zamenjava obstoječega plinskega kotla Daikin Altherma Hybrid ima enake mere kot obstoječi plinski kotli. Hitra povezava in pametna zasnova sistema omogočata preprosto zamenjavo obstoječega kotla ter zmanjšanje stroškov vgradnje.

    Želite zmanjšati vaše stroške ogrevanja?

    Sistem hibridne toplotne črpalke Daikin Altherma pametno izbere najvarčnejši način ogrevanja glede na zunanjo temperaturo, cene energentov ter dejansko notranjo toplotno obremenitev. Hibridna toplotna črpalka lahko deluje le kot toplotna črpalka, plinski kotel ali pa delujeta oba hkrati (hibridni način). Ta pametna rešitev lahko v primerjavi z obstoječim plinskim kotlom prinese do 35 % višji izkoristek in prihrani do 45 % letnega stroška za ogrevanje doma in sanitarne vode.

    Se želite izogniti gradbenim posegom? Prišli ste na pravo mesto! Hibridna toplotna črpalka Daikin Altherma se priključi neposredno na obstoječi sistem ogrevanja, kar pomeni, da ni potrebe po menjavi obstoječih radiatorjev (do 80 °C) in cevi. Še več: kompaktna notranja enota ima podobne mere kot obstoječ plinski kotel, zato ne potrebuje dodatnega prostora in dodatnih večjih gradbenih posegov. Brez rušenja in umazanije, samo preprosta ter cenovno ugodna vgradnja!

    Želite hitro zamenjati obstoječi plinski kotel?

    To lahko storite s hibridno toplotno črpalko Daikin Altherma! Montažna plošča na zadnji strani omogoča preprosto vgradnjo notranje enote na steno. Vse, kar še potrebujete, so hitri priključki za plinski kotel. Zunanjo enoto je mogoče vgraditi tudi pozimi. To je preprost, hiter in učinkovit način, ki zagotavlja popolno udobje!

    Ali ste vedeli?

    Hibridna toplotna črpalka Daikin Altherma brez težav deluje tudi pri zunanjih temperaturah do –25 °C. Približno 75 % energije iz toplotne črpalke je brezplačne, saj jo pridobimo iz zunanjega zraka. Notranje mere enote so zelo podobne kot pri vašem obstoječem stenskem kotlu.

    V Sloveniji se na leto proda več kot 1.000 toplotnih črpalk Daikin Altherma. V Evropi je vgrajenih že skoraj 300.000 toplotnih črpalk Daikin Altherma.

    Nimate dovolj prostora za grelnik sanitarne vode?

    Z edinstveno patentirano rešitvijo z dvojnim toplotnim izmenjevalnikom ponuja hibridna toplotna črpalka Daikin Altherma najučinkovitejše takojšnje ogrevanje sanitarne vode na trgu. Z neposrednim ogrevanjem ponuja sistem toplotne črpalke Daikin Altherma do 35 % višji izkoristek kot pri tradicionalnih plinskih kondenzacijskih kotlih. Če to ni dovolj, lahko z našim posebej zasnovanim grelnikom še učinkoviteje hranite toplo vodo, pri tem pa imate tudi možnost, da ves sistem povežete s solarnim sistemom, kar še zmanjša stroške ogrevanja in poveča izkoristek.

    Želite enoto z visoko sezonsko energetsko učinkovitostjo?

    Potem je hibridna toplotna črpalka Daikin Altherma optimalna izbira! Široko območje modulacije omogoča, da se toplotna črpalka prilagodi trenutni porabi energije v zgradbi, pametni krmilnik ogrevanja pa omogoča, da enoto popolnoma prilagodite individualnim potrebam svojega doma. Daikinovo invertersko krmiljenje visoko učinkovite toplotne črpalke in možnost priključitve solarnega sistema zagotavljata izvrstno energijsko učinkovitost na vseh pomembnih področjih delovanja, skozi vse leto.

    Daikin Altherma hibridne toplotne črpalke dosegajo na tržišču najvišjo oznako za Oznaka energijskega razreda energijsko učinkovitost (A++ za ogrevanje in A za ogrevanje sanitarne vode), ki obstaja za označevanje ogrevalne opreme.

    Si želite varnosti?

    Sistem temelji na dveh virih toplote: plinu in elektriki, pri čemer krmilnik vedno izbere najučinkovitejšega in najvarčnejšega. Sistem lahko uporabljate tudi samo v plinskem načinu. Dolgoletne izkušnje s toplotnimi črpalkami in več kot 300.000 vgrajenih enot Daikin Altherma jamči kakovost ter stabilnost delovanja tudi pri zunanjih temperaturah do –25 °C.

    Potrebujete enoto s preprostim upravljanjem?

    Preprosto uporabni in sodobni krmilnik Daikin spremeni upravljanje sistema v nekaj čisto preprostega! Krmilnik, ki deluje tudi kot sobni termostat in jasno kaže najpomembnejše informacije o sistemu Daikin Altherma, je možno kupiti tudi z menijem v slovenskem jeziku. Prevzemite nadzor nad udobjem svojega doma s pomočjo sodobnega krmilnika Daikin!

    Vas skrbi za čisto okolje?

    Hibridna toplotna črpalka Daikin Altherma je namenjena ljudem, ki si želijo živeti v udobnem, energetsko učinkovitem in stroškovno prijaznem svetu. Ta enota združuje napredno tehnologijo toplotnih črpalk z novim visoko učinkovitim kondenzacijskim plinskim kotlom, kar zagotavlja celovito rešitev za ogrevanje in proizvodnjo tople vode na okolju prijazen ter stroškovno učinkovit način. Varujte okolje in hkrati varčujte z energijo!

    Prodaja in zastopa:
    SELTRON d.o.o., Tržaška cesta 85 A, 2000 Maribor, Tel.: 02/671 96 00, e-mail: info@seltron.si, www.seltron.si

    Strokovni članek 7640
    Avtor: Seltron d.o.o.

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Toplotna črpalka?

    Imamo kar 1353 izvajalcev za področje Toplotna črpalka:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 1353 izvajalcev za področje Toplotna črpalka
    8.9
    3

    CEVOS SISTEMI, storitve, viri energije d.o.o.


    10
    14

    TOP OGREVANJE d.o.o.


    8.5
    1

    STRIN, strojne inštalacije, Rajko Rijavec s.p.


    10
    10

    Instalaterstvo Mušić, ogrevanje in vodne inštalacije, Semir Mušić s.p.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane