Za področje
    https://vsebovredu.triglav.si/prirocniki/zavarovanje-doma?p=01&utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate

    Moderne kuhinje v letu 2020

    Članek je koristil že 5981+ uporabnikom
    Kaj nam je leto 2019 prineslo na področju kuhinj? Kaj se nam novega obeta pri snovanju kuhinj in kakšni materiali kuhinj so popularni v letu 2019? Minimalistične kuhinje z očiščenimi linijami se počasi poslavljajo, sterilne bele in monotone črne barve pa postopoma nadomešča vihrava pisanost barv.
    Trendi, dizajn 5981
    Za popestritev kuhinj bodo poskrbele najrazličnejše kovine in barvni vzorci
    Imamo kar 544 izvajalcev za področje Notranje oblikovanje:

    1. Katere kuhinje niso več moderne v 2019?

    Stili kuhinj se spreminjajo počasi, nobena sprememba ni drastična. Klasične kuhinjske armature v srebrni barvi odhajajo v zaslužen pokoj. V ospredje prihaja razkošje sijaja. Pipe in kuhinjska korita, ki bodo dopolnjevala vaše kuhinje, bodo v rose gold in mat črni barvi. Ker se minimalizem umika, so na plano spet prišle poličke v kuhinjah, ki bodo kuhinjske postavitve dopolnjevale tudi v kovinski izvedbi. Klasično belo in črno barvo bosta zamenjali temno modra in smaragdno zelena barva.

    2. Praktičnost in izkoristek površin modernih kuhinj

    Pomembno vodilo pri načrtovanju kuhinje, ki ostaja, je praktičnost uporabe kuhinjskih površin in elementov. V ospredje stopajo elementi, ki bodo uporabnikom ponudili maksimalno izkoriščenost površin. Odlagalna, shranjevalna in delovna površina bo dopolnjevala kuhinjska korita. Pri kreiranju shranjevalnih površin v omarah so postali proizvajalci še bolj domiselni in prijazni uporabniku. 

    3. Les v kuhinji postaja moderen

    MDF in iveral sta pred leti iz kuhinjskih materialov izpodrinila masiven les, ki se v kuhinjo ponovno vztrajno vrača v letošnjem letu. Masiven les in furnir, ki se ponovno vračata v kuhinjo sta bolj odporna na udarce in umazanije kot v preteklosti, nasploh pa les v kuhinjo vnaša dodatno toplino.  

    4. Kaj bomo v kuhinjah v letu 2020 zagotovo videli?

    V ospredje prihajajo odprte shranjevalne police v kombinaciji kovine, stekla in lesa. Kovinske police in regali vnašajo v kuhinje drznost in zametke industrijskega stila, s svojo obdelavo bodo vizualno popestrile barvno dramatičnost kuhinj. V ospredje bo vsekakor prišla tudi obdelava lesa in stekla, ki bo s svojo strukturo obogatila kuhinjo. V kuhinjo se vrača svežina. Zelenje, rastline in zelišča, ki jih potrebujemo za kuho bodo odlična dopolnitev v kuhinji.

    5. Kako izbrati slog kuhinje?

    Kljub temu, da radi govorimo o trendih v kuhinjah, so dobri oblikovalski stili brezčasni. Ne obremenjujte s tem, kaj je moderno ali ne. Izberite inspiracije, ki vas navdušujejo v zbirki idej za kuhinje na Mojmojster.

    V kuhinje se ponovno vračajo ročaji
    V kuhinje se ponovno vračajo ročaji


    Trendi, dizajn 5981
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Notranje oblikovanje?

    Imamo kar 544 izvajalcev za področje Notranje oblikovanje:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 544 izvajalcev za področje Notranje oblikovanje
    10
    2

    MEGA-VIZIJA, Slavko MOHARIČ s.p.


    8.9
    0

    Diar d.o.o.


    9.1
    0

    RIBA ARHITEKTI d.o.o.


    9.2
    3

    STORIS, Mark Dojčinovič s.p.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane