Notranji oblikovalec - cena za notranje oblikovanje

  Kakšna je cena notranjega oblikovanja? Želite polepšati notranjost vaše hiše ali stanovanja pa ne vese koliko to stane? Cena oblikovanja notranjega prostora je odvisna od velikosti prostora, obsega potrebnih izvedenih del, števila pripravljenih vizualizacij določenega prostora in od števila različnih predlogov interierja. Po meri oblikovano pohištvo lahko močno podraži oblikovanje, vendar bodo prostori popolnoma izkoriščeni in estetsko dovršeni. Za osnovno oblikovanje interierja boste odšteli od 250 EUR naprej, vendar je takšno oblikovanje zelo osnovno. Za kakovostni projekt oblikovanja notranjega prostora, z dobrimi načrti, 3D prikazi bodočega prostora in svetovanji, boste odšteli od 500 EUR naprej. Ne glede na ceno, se izbor notranjega oblikovalca priporoča, še posebej če hočemo kakovostno prenovo prostora, v katerem se bomo počutili udobno. Na izberite najnižje cene. Naročite 3D poglede - renderje, za boljšo predstavo. Naj vam arhitekt, ki je narisal načrte hiše, pomaga tudi pri izvedbi notranje opreme, če pa tega ne počne, ali dom opremljate na novo pa se lahko obrnete na naše izkušene notranje oblikovalce in jim pošljete povpraševanje. Za vas smo pripravili tudi nekaj nasvetov o notranjem oblikovanju.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE IZVAJALCEM >

  CENA NOTRANJE OPREME STANOVANJA


  Cena načrta notranjega oblikovanja. Projekt notranje opreme hiše ali stanovanja, ki obsega izmero obstoječega stanja, tloris notranje opreme, katalog materialov in načrti za izvedbo opreme po meri za opremo stanovanja ali hiše.

  450.00 €/kos

  MINIMALNA CENA
  €/kos

  SREDNJA CENA
  4000.00 €/kos

  NAJVIŠJA CENA
  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
  Notranji oblikovalec - cena za notranje oblikovanje

  DRUGE CENE ZA NOTRANJE OBLIKOVANJE

  vaša količina

  enota

  okvirna cena

  vaša cena

  Idejni izris stanovanja

  Cena idejnega izrisa stanovanja. Cena za idejni izris stanovanja, skupaj s tlorisi in prerezi 1:100 in postavitvijo pohištva.  €/m2

  m2
  povpraševanje>

  Idejna zasnova

  Tlorisna razporeditev gradbenih elementov in osnovna postavitev opreme, skupaj s prerezi z vsaj tremi iteracijami, narejena na podlagi projektne naloge naročnika.  €/m2

  m2
  povpraševanje>

  Izmera obstoječega stanja

  Izmera obstoječega stanja in izris, skupaj s fotografijami ključnih detajlov. Ugotavljanje sestave sten in stropov ter pozicije inštalacij.  €/m2

  m2
  povpraševanje>

  Projekt za izvedbo

  Projekt za izvedbo, ki vsebuje načrte arhitekture in pozicije gradbenih elementov, načrte opreme z detajli in delavniškimi načrti, popisom gradbeno obrtniških del, gradbenih konstrukcij, projekta električnih inštalacij, razsvetljave in projekta strojnih inštalacij.  €/m2

  m2
  povpraševanje>

  Vodenje projekta

  Inženiring, ki vsebuje pridobivanje in analizo ponudb ter izbiro izvajalcev, koordinacijo izvajalcev na gradbišču, sledenje pogojem in rokom izvedbe ter stalni nadzor nad izvedbo.  €/% vrednosti

  % vrednosti
  povpraševanje>
  SKUPAJ:
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE >

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Ideje za urejen dom

  Revija s svežimi idejami in nasveti naših avtorjev za urejanje doma.

  Notranje oblikovanje - vse kar morate vedeti

  1. Moderna notranja oprema in notranji interier  - kaj morate vedeti?

  Ste se naveličali starega izgleda stanovanja, imate neizrabljeno podstrešje ali pa prostori preprosto ne ustrezajo več sodobnim bivalnim standardom? Notranje oblikovanje prostorov bo povrnilo funkcionalnost in privlačnost vašemu stanovanju. Vseeno pa je pred prenovo potrebno poznati gradbene in estetske možnosti, pri čemer vam lahko pomaga arhitekt za notranjo opremo. Za vas smo zbrali nekaj najpomembnejših napotkov, predno se lotite obnove stanovanja.

  notranje-oblikovanje.jpg
  Z izkušenim notranjim oblikovalcem, bo vaš prenovljeni dom presegel pričakovanja.

  2. Notranji oblikovalec, ki pozna vaše želje

  Pred očmi imate sanjsko stanovanje, sedaj pa potrebujete le še dobrega notranjega oblikovalca … a kako ga poiskati? Vsaka prenova stanovanj je unikaten projekt. Seveda ne škodi, če si že vnaprej pogledate prejšnje projekte arhitekta in mnenja strank, vendar podrobnosti vašega projekta ne boste poznali, dokler vam oblikovalec ne pripravi prve idejne skice in ocene stroškov. Za primerjavo za ponudbe vedno zaprosite več izvajalcev. Na Mojmojster boste našli obsežen seznam preverjenih notranjih oblikovalcev.

  Vsak arhitekt za notranjo opremo ima svoj stil in se zna bolj ali manj prilagoditi vašim željam. Preden podpišete pogodbo, se z notranjimi oblikovalci dobite vsaj enkrat v živo, da ocenite, kako se ujemate v okusu, pričakovanjih in poslovnih praksah. To bo tudi priložnost za oblikovalca, da bolje spozna vas in vaše želje, zato s seboj prinesite čim več skic, fotografij, katalogov in drugega materiala.

  2.1 Notranje oblikovanje, cena storitve

  Koliko pa stane notranji oblikovalec? Cena se močno razlikuje od izvajalca do izvajalce, obračunana pa je lahko na dva načina: kot urna postavka ali na kvadratni meter projekta. Znak dobrega oblikovalca je tudi temeljit predračun s podrobnim seznamom predvidenih del,materialov in stroškov. Da boste s prenovo stanovanja resnično zadovoljni, je pomembna tudi sprotna komunikacija med potekom prenove. Koliko stane notranje oblikovanje? Cena se razteza vse od 500 EUR za manjše projekte pa vse do 4000 EUR in več za vrhunske prenove.

  3. Notranje oblikovanje prostorov

  3.1 Prenova stanovanja

  Življenjska doba hiše je okoli 100 let pa vendar se materiali v prostorih obrabijo veliko hitreje ali pa spremeni naš okus. V tem trenutku je čas zrel za prenovo interierja. Tega se lahko lotite na različne načine. Za osvežitev videza bo mogoče dovolj le nov belež in nekaj novega pohištva. Kompletna adaptacija stanovanja na drugi strani pa je kompleksen in drag projekt, saj zajema dela kot so: rušenje predelnih sten, odstranjevanje starega materiala, zamenjava inštalacij, prenova kopalnice, prenova kuhinje, montažo pohištva ipd.

  Vse se začne pri načrtu prenove. Cena je odvisna od posameznega arhitekta praviloma pa se giblje okoli 500 EUR. Vse to je mačji kašelj v primerjavi s 400 - 700 EUR/m2 za prenovo stanovanja na ključ, ki lahko traja tudi do 3 mesece.

  3.2 Adaptirajte mansardno stanovanje

  Podstrešno stanovanje je nekoč veljalo za manj kvalitetno in neprimerno. To se je do danes krepko obrnilo na glavo oz. na streho. Zaradi dviga cen nepremičnin, pomanjkanja prostora v mestih pa tudi zaradi večjega dostopa do zraka in svetlobe, so mansardna stanovanja vse bolj priljubljena. Zaradi posebne oblike pa ima adaptacija mansarde nekaj posebnosti. Poševen strop je najprej potrebno dobro izolirati in zapreti s knauf ploščami. Za primerno svetlobo vgradite dovoljšnje število strešnih oken, za optimalni izkoristek pa potrebujete tudi pohištvo po meri. S tem boste zagotovili maksimalno uporabnost kuhinje, poleg tega pa lahko vse nizke, nepravokotne in sicer neuporabne kotičke, izkoristite za shranjevanje.

  3.3 Pohištvo po meri

  Za optimalen izkoristek prostora in popolnoma skladen izgled, si je dobro omisliti pohištvo po meri. Pri mizarju lahko naročite posamezne kose ali pa se z notranjim oblikovalcem dogovorite za popolnoma unikatno stanovanje. Pohištvo po meri je še posebej primerno za majhne prostore nepravilnih obliko kot so: mansarde po meri, stopnice po meri, omare po meri itd. Za poseben učinek lahko naročite tudi izdelavo posameznih kosov kot so pisalne mize po meri, stoli po meri, postelje po meri, vrata po meri itd.

  4. Kako poteka notranje oblikovanje prostorov?

  Kako idealno stanovanje iz vaše glave preliti v realnost? Notranje oblikovanje prostorov zajema več faz, s katerimi se zagotovi maksimalna kvaliteta ideje in izvedbe. Pa poglejmo:

  4.1 Izmera prostorov

  Notranji oblikovalec mora najprej izmeriti in preveriti obstoječe stanje prostorov. Opravi se natančna izmera na podlagi katere arhitekt izriše skico stanovanja. Oblikovalec bo popisal tudi vse posebnosti, nevarnosti in možnosti za nadaljnje oblikovanje.

  4.2 Vaše želje za izgled prostora

  Ko boste izbrali zaželenega arhitekta za notranje oblikovanje, čim bolj podrobno opišite svoje želje, pričakovanja, predvsem pa budžet, ki ga imate na razpolago. Veliko je odvisno tudi od vašega življenjskega stila, pričakovanj za prihodnost, hobijev, otrok, domačih ljubljenčkov in drugih posebnosti. Na več sestankih z oblikovalcem boste na podlagi variacij in vzorcev, ki jih je pripravil, izbrali razporeditev prostorov, položaj in videz pohištva, barve sten, ter druge materiale in dekor.

  4.3 Notranje opremljanje in pohištvo po meri

  Poleg izgleda, bo profesionalni oblikovalec upošteval tudi funkcionalnost prostora. Kakšna je povezava med kuhinjo in jedilnico? Ali prostori omogočajo dovolj zasebnosti? Kam boste pospravljali čevlje? To so le nekatera izmed milijon vprašanj, ki jih je potrebno upoštevati. Najprej se zagotovi funkcionalnost celotnega stanovanja. V ta namen se predvidijo rušitve določenih predelnih sten, nova vrata, prezidave in drugi posegi. Za preboj ali rušitev nosilnih sten obvezno potrebujete izračun inženirja statike in gradbeno dovoljenje. Sledi funkcionalnost posameznih prostorov, s skrbnim umeščanjem pohištva. V kolikor to dopuščajo finančna sredstva, se načrtuje tudi pohištvo po meri, ki omogoča maksimalni izkoristek prostora.

  4.4 Barve sten

  Barva sten ima velik vpliv na počutje v prostoru. Svetli odtenki prostor na videz povečajo, temni pa ga zmanjšajo. Tako lahko na videz spreminjate širino, dolžino in višino prostora. Prav tako barva vpliva na občutek toplote. Hladne barve prostor navidezno ohladijo, tople barve pa ga ogrejejo. V stanovanju se izogibajte prostorom z nasičenimi barvami ali pa z njo okrasite le eno steno. Z belimi stenami ali nežnimi pastelnimi odtenki boste težko zgrešili. Za resnično moderen in urejen videz barve izberite tako, da se bodo ujemale s talnimi oblogami, pohištvom in drugimi elementi.

  4.5 Izris stanovanja

  Na podlagi zbranih informacij vam bo arhitekt pripravil izris stanovanja, ki se bo tesno prilegal vašim pričakovanjem. S pomočjo dvodimenzionalnih in 3d izrisov si boste lažje predstavljali končni izgled prostora. Izris stanovanja, izris kopalnice ali izris kuhinje seveda nekaj stane, vendar vam toplo priporočamo, da tega koraka ne izpuščate, saj omogoča najboljši približek končnemu stanju in najboljšo metodo za prilagajanje načrtov vašim željam. Ko boste s končnim izdelkom zadovoljni, bo arhitekt na podlagi izrisov pripravil končne načrte.

  4.6 Načrt stanovanja

  Sedaj je čas za izris finalnega načrta stanovanja. Idejna mapa vsebuje vse potrebne načrte, skice, detajle, materiale, načrt razsvetljave in 3d prikaze na podlagi katerih lahko izvajalci izvedejo prenovo stanovanja. Priloženo je tudi tehnično poročilo in načrti za posamezne unikatne kose pohištva za mizarja.

  4.7 Pomoč pri prenovi stanovanja

  Če se s prenovo stanovanja srečujete prvič ali če preprosto nimate časa, priporočamo, da arhitekta najamete tudi za koordinacijo prenove. Številni notranji oblikovalci imajo tudi svoje preverjene izvajalce, zato lahko jamčijo za kvaliteto izvedenih del. Na ta način bodo dela izvedena v najkrajšem možnem času. Oblikovalec vam lahko pomaga tudi pri izbiri pohištva po salonih.

  5. Moderno stanovanje - stili in trendi

  5.1 Barve za stene

  Moderne barve sten močno vplivajo na počutje v stanovanju. Svetli prostori toplih barv prostor poživijo, medtem ko temnejši hladni odtenki pomirjajo. Prava kombinacija barv za stene ni enostavna, zato se obrnite na notranjega oblikovalca, ki bo pripravil več različic. Pri ogledovanju 3d izrisov in barvnih vzorcev bodite pazljivi, saj lahko barva v realnem prostoru učinkuje popolnoma drugače, kot na računalniškem zaslonu ali na majhnem vzorcu.

  5.1.1 Barve sten v kopalnici

  Kopalnica je eden najintimnejših prostorov, zato je zelo pomembno, da se v njej počutimo sproščeno in umirjeno. Izogibajte se kakršnikoli kričeči ali nasičeni barvi. Prav tako ni priporočljiva popolnoma bela kopalnice, saj se boste v njej počutili izpostavljene. Najboljši so nežni pastelni odtenki. Tople barve vas bodo pogrele, nežne hladne barve pa še dodatno umirile.

  5.1.2 Barve sten v spalnici

  Spalnica je prostor počitka, zato naj bodo barve sten v spalnici nežnih odtenkov. Možni so tudi temnejše barve oz. materiali, ki prostor na videz zmanjšajo in zatemnijo. V takšnem udobnem kotičku boste z lahkoto zaspali.

  5.1.3 Barve sten v dnevni sobi

  V dnevni sobi preživimo večino dneva. Izbirajte vesele tople barve, ki nas navdajo z energijo. S pastelnimi barvami lahko prepleskamo celotno sobo, če se odločite za intenzivne barve ali teksture pa ne barvajte več kot ene stene.

  5.1.4 Barve sten v kuhinji

  Če radi sukate kuhalnico in se predajate raziskovanju dišav in okusov, boste prostor gotovo hoteli začiniti tudi s pravo barvo. Dobro se obnese kombinacija med umirjenimi in živimi barvami, vendar ne pretiravajte. Če bodo žive barve kuhinjski elementi izberite umirjeno barvo za stene. Če pa bo kuhinjsko pohištvo zelo monotono pa si vsekakor dajte duška z živimi barvami sten, vzorci ali celo s foto tapetami.

  5.2 Stilsko pohištvo po meri

  V sodobne domove se ponovno vrača rustikalno stilsko pohištvo, ki moderno pohištvo postavlja v kontrast. Sodobni trendi raziskujejo ravnovesje med minimalizmom in okrasjem, med lahkotnim in težkim, grobim in gladkim. Nikakor ne zavrzite pohištva vaših babic in dedkov, saj ga lahko ponovno vključite v prostor. Če originalnega pohištva ni pri roki pa lahko naročite tudi stilsko pohištvo po meri.

  5.3 Sobne rastline

  Sobne rastline v prostor prinašajo številne prednosti: čistijo zrak, prostor hladijo, hkrati pa pomirjujoče vplivajo na počutje. So odlična alternativa, kadar nimate na voljo vrta ali vsaj ozelenjenega balkona. Vendar vsaka rastlina ni primerna. Notranje rastline morajo dobro uspevati na malo svetlobe. Če nimate veliko časa skrbeti za rastline priporočamo nezahtevne sobne rastline, ki rastejo počasi, uspevajo v nerodovitni zemlji in na splošno niso občutljive. Popularne zelene sobne rastline so fikus, monstera, kroton, filodendron, potos, sanseverija, juka in številne druge džungelske, polpuščavske in puščavske rastline.

  5.4 Odprti tloris

  Za sodobno notranje oblikovanje so značilni veliki in medsebojno povezani prostori. Prenova stanovanja tako velikokrat vključuje tudi rušenje predelnih sten in izdelavo prebojev skozi nosilne stene. Pri tem nujno upoštevajte uradno mnenje inženirja statike. Z odprtim prostorom bodo prostori veliko bolj svetli in navidezno večji, vi pa boste v novi prostornosti lažje zadihali.

  MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOM  IDEJNE ZASNOVE ZA NOVOGRADNJA

  Spoštovani!

  iščemo svetovalca za notranjo opremo stanovanja.
  Šlo bo za novogradnjo, hiša bo stala na začetku vasi z rahlo vzpetino in lepim pogledom.
  Objekt naj bi se začel graditi spomladi. Gradnja bo klasična in enostavna. Hiša bo pritlična.
  Želiva si predvsem svetle prostore. Pohištvo naj bi bilo toplo v
  kombinaciji lesa, stekla.

  Ker s partnerjem računava, da bo gradnja hitro končana se nebi rada zapletala z vodovodnimi in električnimi instalacijami. Želiva si, da kasnejša postavitev pohištva zadosti vse potrebe po instalacijah.
  Zato vas kontaktirava že sedaj za ideje in namige na kaj bi morala biti pozorna. Predvsem pa si želiva tvornega sodelovanja.
  Sva pred odhodom v upokojitev, želiva si, da projekt poteka čim lažje, brez kasnejših rušenj in postavljanj novih instalacij.
  Tloris objekta je 114m2

  Prosila bi za predračun vaših storitev.

  V upanju za prijetno sodelovanje vas toplo pozdravljava. 900 € do 1500 €


  ........

  IDEJNO ZASNOVO POHIŠTVA OTROŠKE SOBE

  Pozdravljeni,

  radi bi pri mizarju naročili pohištvo po meri za mladinsko sobo. Potrebujemo načrt idejne zasnove.

  LP 450 € do 750 €


  ........

  NOTRANJE OBLIKOVANJE

  Pozdravljeni,

  potreboval bi pomoč pri idejni zasnovi ter projekt za izvedbo interierja (tloris z osnovno zasnovo razporeditve pohištva je priložen). V večini prostorov se zasnuje pohištvo po meri, ki se ga po potrebi kombinira s tipskim pohištvom. Poleg pohištva so dobrodošli tudi drugi predlogi glede notranjega oblikovanja (razsvetljava, barve sten, drugi detajli). Stanovanje je/bo ob nakupu opremljeno na ključ – sanitarna oprema, talne obloge, itd fiksno – možne manjše prilagoditve glede inštalacij in sten. Gre za slabih 100 m2 v dveh nadstropjih, 4-sobno stanovanje. Stil: skandinavski, preprosta barvna paleta, svetlo-zračno, leseni detajli.

  Lp 1350 € do 2250 €


  ........

  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

  CENA, IDEJNA REŠITEV PREUREDITVE HIŠE, 150 M2
  Notranje oblikovanje, Nova Gorica

  1350 € do 2250 €

  CENA, OBLIKOVANJE NOTRANJE OPREME V HIŠI, 104 M2
  Notranje oblikovanje, Sveti Tomaž

  630 € do 1050 €

  CENA, 2D IN 3D IZRIS NOTRANJE OPREME, 170 M2
  Notranje oblikovanje, Maribor

  360 € do 600 €

  CENA, IZRIS IN SVETOVANJE PRI ADAPTACIJI STANOVANJA , 43 M2
  Notranje oblikovanje, Ljubljana

  1350 € do 2250 €

  CENA, OTROŠKO SOBO BI PREUREDILI V LOFT, 15 M2
  Notranje oblikovanje, Postojna

  720 € do 1200 €

  CENA, NOTRANJI DESIGN HIŠE, 100 M2
  Notranje oblikovanje, Ivančna Gorica

  1350 € do 2250 €

  CENA, IZRIS NOTRANJE OPREME IN DEKORJA, 2X 23M2 1X 7,5M2
  Notranje oblikovanje, Ljubljana

  450 € do 750 €

  CENA, NAČRT ZA PRENOVO KOPALNICE, 8-9 M2
  Notranje oblikovanje, Portorož - Portorose

  180 € do 300 €

  CENA, NOTRANJE OBLIKOVANJE, 57 M2
  Notranje oblikovanje, Ptuj

  900 € do 1500 €

  CENA, IZBIRA MATERIALOV IN BARV ZA KUHINJO, 12 M2
  Notranje oblikovanje, Ljubljana - Polje

  270 € do 450 €

  CENA, NOTRANJE OBLIKOVANJE, 180 M2
  Notranje oblikovanje, Vrhnika

  900 € do 1500 €

  CENA, UREDITEV NOTRANJIH PROSTOROV, 176 M2
  Notranje oblikovanje, Grosuplje

  1170 € do 1950 €

  CENA, NOTRANJE OBLIKOVANJE, 65M2
  Notranje oblikovanje, Portorož - Portorose

  450 € do 750 €

  CENA, NOTRANJE OBLIKOVANJE , 43M2
  Notranje oblikovanje, Ljutomer

  450 € do 750 €

  CENA, NOTRANJE OBLIKOVANJE STANOVANJA, 80 M2
  Notranje oblikovanje, Koper

  630 € do 1050 €

  CENA, 3D IZVEDBO PRENOVE STANOVANJA, 38 M2
  Notranje oblikovanje, Ljubljana

  450 € do 750 €

  CENA, OBLIKOVANJE NOTRANJE OPREME, 70 M2
  Notranje oblikovanje, Novo mesto

  630 € do 1050 €

  CENA, OBLIKOVANJE DNEVNE SOBE, TERASE Z LETNO KUHINJO, 100 M2
  Notranje oblikovanje, Maribor

  450 € do 750 €

  CENA, IDEJE ZA PRENOVO DNEVNE SOBE IN JEDILNICE, 30,5 M
  Notranje oblikovanje, Ljubljana

  450 € do 750 €

  CENA, SSVETOVANJE IN NADZOR PRI OBNOVI, 60 M2
  Notranje oblikovanje, Koper

  720 € do 1200 €

  CENA, NOTRANJE OBLIKOVANJE STANOVANJA, 75 M2
  Notranje oblikovanje, Ljubljana

  630 € do 1050 €

  CENA, IDEJNO ZASNOVO NOTRANJE OPREME STANOVANJA, 70 M2
  Notranje oblikovanje, Ljubljana

  540 € do 900 €

  CENA, NAČRT PRENOVE GARSONJERE, 25M2
  Notranje oblikovanje, Ljubljana

  900 € do 1500 €

  CENA, IDEJNA ZASNOVA DNEVNE SOBE Z JEDILNICO IN KUHINJO, 50 M2
  Notranje oblikovanje, Ljubljana - Črnuče

  1350 € do 2250 €

  CENA, NOTRANJE OBLIKOVANJE STARE HIŠE, 120 M2
  Notranje oblikovanje, Kojsko

  900 € do 1500 €

  CENA, NOTRANJI RAZPORED PROSTOROV , 100
  Notranje oblikovanje, Radeče

  450 € do 750 €

  CENA, NOTRANJE OBLIKOVANJE STANOVANJA, 120 M2
  Notranje oblikovanje, Šoštanj

  360 € do 600 €

  CENA, RAZPORED PROSTOROV V MANSARDI STARE HIŠE, 81 M2
  Notranje oblikovanje, Borovnica

  540 € do 900 €

  CENA, NOTRANJE OBLIKOVANJE ZA MANJŠO HIŠO, 85 M2
  Notranje oblikovanje, Cerklje na Gorenjskem

  810 € do 1350 €

  CENA, IDEJNA ZASNOVA PRENOVE, CCA.45M2
  Notranje oblikovanje, Slovenj Gradec

  1350 € do 2250 €

  CENA, ARHITEKTA ZA OPREMO STANOVANJSKE HIŠE, 180M2
  Notranje oblikovanje, Pesnica Pri Mariboru

  900 € do 1500 €

  CENA, NOTRANJE OBLIKOVANJE OBJEKTA V 3. GF, 175 M2
  Notranje oblikovanje, Postojna

  891 € do 1485 €

  CENA, OPREMA IN DEKOR V NOVI HIŠI, 156 (CELOTNA HIŠA)
  Notranje oblikovanje, Hajdina

  810 € do 1350 €

  CENA, IDEJA ZA PRENOVO STAROMEŠČANSKEGA STANOVANJA, 40 + 10 GALERIJA
  Notranje oblikovanje, Ljubljana

  900 € do 1500 €

  CENA, IZRIS MANSARDE (SPALNICA IN DNEVNA SOBA), 60 M2
  Notranje oblikovanje, Naklo

  495 € do 825 €

  CENA, OPREMA PROSTOROV, OBNOVA, 100 M2
  Notranje oblikovanje, Kuzma

  2700 € do 4500 €  Poglej druge končane projekte in cene

  NOTRANJE OBLIKOVANJE CENIK

  SODELUJEMO Z VEČ KOT 459 PODJETIJ ZA NOTRANJE OBLIKOVANJE


  BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
  IZBOR PODJETIJ, OCENE
  BREZ PROVIZIJ
  PRIDOBI PONUDBO

  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE NOTRANJE OBLIKOVANJE?

 • Notranje oblikovanje Ajdovščina
 • Notranje oblikovanje Bled
 • Notranje oblikovanje Bovec
 • Notranje oblikovanje Celje
 • Notranje oblikovanje Črna na Koroškem
 • Notranje oblikovanje Črnomelj
 • Notranje oblikovanje Domžale
 • Notranje oblikovanje Gornja Radgona
 • Notranje oblikovanje Gornji Grad
 • Notranje oblikovanje Hrastnik
 • Notranje oblikovanje Ilirska Bistrica
 • Notranje oblikovanje Izola
 • Notranje oblikovanje Jesenice
 • Notranje oblikovanje Kamnik
 • Notranje oblikovanje Kidričevo
 • Notranje oblikovanje Kobarid
 • Notranje oblikovanje Kočevje
 • Notranje oblikovanje Koper
 • Notranje oblikovanje Kranj
 • Notranje oblikovanje Kranjska Gora
 • Notranje oblikovanje Krško
 • Notranje oblikovanje Laško
 • Notranje oblikovanje Lendava
 • Notranje oblikovanje Litija
 • Notranje oblikovanje Ljubljana
 • Notranje oblikovanje Ljutomer
 • Notranje oblikovanje Maribor
 • Notranje oblikovanje Metlika
 • Notranje oblikovanje Mojstrana
 • Notranje oblikovanje Mozirje
 • Notranje oblikovanje Murska Sobota
 • Notranje oblikovanje Nova Gorica
 • Notranje oblikovanje Novo mesto
 • Notranje oblikovanje Ormož
 • Notranje oblikovanje Piran - Pirano
 • Notranje oblikovanje Pivka
 • Notranje oblikovanje Portorož
 • Notranje oblikovanje Postojna
 • Notranje oblikovanje Ptuj
 • Notranje oblikovanje Radeče
 • Notranje oblikovanje Radenci
 • Notranje oblikovanje Radovljica
 • Notranje oblikovanje Ravne Na Koroškem
 • Notranje oblikovanje Ribnica
 • Notranje oblikovanje Rogaška Slatina
 • Notranje oblikovanje Sevnica
 • Notranje oblikovanje Sežana
 • Notranje oblikovanje Škofja Loka
 • Notranje oblikovanje Slovenj Gradec
 • Notranje oblikovanje Slovenska Bistrica
 • Notranje oblikovanje Slovenske Konjice
 • Notranje oblikovanje Šoštanj
 • Notranje oblikovanje Štore
 • Notranje oblikovanje Tolmin
 • Notranje oblikovanje Trbovlje
 • Notranje oblikovanje Tržič
 • Notranje oblikovanje Trzin
 • Notranje oblikovanje Velenje
 • Notranje oblikovanje Vipava
 • Notranje oblikovanje Vojnik
 • Notranje oblikovanje Vransko
 • Notranje oblikovanje Vrhnika
 • Notranje oblikovanje Žalec
 • Notranje oblikovanje Zreče
 • Notranje oblikovanje Žužemberk
 • SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  KONTAKTI

  Povpraševanja: 051 216 651
  Podjetja: 040 145 800

  REGIONALNE STRANI

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane