Notranji oblikovalec - cena za notranje oblikovanje

Kakšna je cena notranjega oblikovanja? Želite polepšati notranjost vaše hiše ali stanovanja pa ne vese koliko to stane? Cena oblikovanja notranjega prostora je odvisna od velikosti prostora, obsega potrebnih izvedenih del, števila pripravljenih vizualizacij določenega prostora in od števila različnih predlogov interierja. Po meri oblikovano pohištvo lahko močno podraži oblikovanje, vendar bodo prostori popolnoma izkoriščeni in estetsko dovršeni. Za osnovno oblikovanje interierja boste odšteli od 250 EUR naprej, vendar je takšno oblikovanje zelo osnovno. Za kakovostni projekt oblikovanja notranjega prostora, z dobrimi načrti, 3D prikazi bodočega prostora in svetovanji, boste odšteli od 500 EUR naprej. Ne glede na ceno, se izbor notranjega oblikovalca priporoča, še posebej če hočemo kakovostno prenovo prostora, v katerem se bomo počutili udobno. Na izberite najnižje cene. Naročite 3D poglede - renderje, za boljšo predstavo. Naj vam arhitekt, ki je narisal načrte hiše, pomaga tudi pri izvedbi notranje opreme.

Komu zaupati notranje oblikovanje? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim notranjim oblikovalcem v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
Pošlji povpraševanje

Cena notranje opreme stanovanja


Cena načrta notranjega oblikovanja. Projekt notranje opreme hiše ali stanovanja, ki obsega izmero obstoječega stanja, tloris notranje opreme, katalog materialov in načrti za izvedbo opreme po meri za opremo stanovanja ali hiše.

1200.00 €/kos

MINIMALNA CENA
€/kos

SREDNJA CENA
24000.00 €/kos

NAJVIŠJA CENA
Želim ponudbo izvajalcev

Druge cene za - Notranje oblikovanje

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

Idejna zasnova

Tlorisna razporeditev gradbenih elementov in osnovna postavitev opreme, skupaj s prerezi z vsaj tremi iteracijami, narejena na podlagi projektne naloge naročnika.


m2

€/m2

Idejni izris stanovanja

Cena idejnega izrisa stanovanja. Cena za idejni izris stanovanja, skupaj s tlorisi in prerezi 1:100 in postavitvijo pohištva.


m2

€/m2

Izmera obstoječega stanja

Izmera obstoječega stanja in izris, skupaj s fotografijami ključnih detajlov. Ugotavljanje sestave sten in stropov ter pozicije inštalacij.


m2

€/m2

Projekt za izvedbo

Projekt za izvedbo, ki vsebuje načrte arhitekture in pozicije gradbenih elementov, načrte opreme z detajli in delavniškimi načrti, popisom gradbeno obrtniških del, gradbenih konstrukcij, projekta električnih inštalacij, razsvetljave in projekta strojnih inštalacij.


m2

€/m2

Vodenje projekta

Inženiring, ki vsebuje pridobivanje in analizo ponudb ter izbiro izvajalcev, koordinacijo izvajalcev na gradbišču, sledenje pogojem in rokom izvedbe ter stalni nadzor nad izvedbo.


% vrednosti

€/% vrednosti

SKUPAJ:
Pošlji povpraševanje >

Kako so Vam koristile te informacije?

Revija Mojmojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
Naprej
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Notranje oblikovanje - vse kar morate vedeti

1. Moderna notranja oprema in notranji interier  - kaj morate vedeti?

Ste se naveličali starega izgleda stanovanja, imate neizrabljeno podstrešje ali pa prostori preprosto ne ustrezajo več sodobnim bivalnim standardom? Notranje oblikovanje prostorov bo povrnilo funkcionalnost in privlačnost vašemu stanovanju. Vseeno pa je pred prenovo potrebno poznati gradbene in estetske možnosti, pri čemer vam lahko pomaga arhitekt za notranjo opremo. Za vas smo zbrali nekaj najpomembnejših napotkov, predno se lotite obnove stanovanja.

notranje-oblikovanje.jpg
Z izkušenim notranjim oblikovalcem, bo vaš prenovljeni dom presegel pričakovanja.

2. Notranji oblikovalec, ki pozna vaše želje

Pred očmi imate sanjsko stanovanje, sedaj pa potrebujete le še dobrega notranjega oblikovalca … a kako ga poiskati? Vsaka prenova stanovanj je unikaten projekt. Seveda ne škodi, če si že vnaprej pogledate prejšnje projekte arhitekta in mnenja strank, vendar podrobnosti vašega projekta ne boste poznali, dokler vam oblikovalec ne pripravi prve idejne skice in ocene stroškov. Za primerjavo za ponudbe vedno zaprosite več izvajalcev. Na Mojmojster boste našli obsežen seznam preverjenih notranjih oblikovalcev.

Vsak arhitekt za notranjo opremo ima svoj stil in se zna bolj ali manj prilagoditi vašim željam. Preden podpišete pogodbo, se z notranjimi oblikovalci dobite vsaj enkrat v živo, da ocenite, kako se ujemate v okusu, pričakovanjih in poslovnih praksah. To bo tudi priložnost za oblikovalca, da bolje spozna vas in vaše želje, zato s seboj prinesite čim več skic, fotografij, katalogov in drugega materiala.

2.1 Notranje oblikovanje, cena storitve

Koliko pa stane notranji oblikovalec? Cena se močno razlikuje od izvajalca do izvajalce, obračunana pa je lahko na dva načina: kot urna postavka ali na kvadratni meter projekta. Znak dobrega oblikovalca je tudi temeljit predračun s podrobnim seznamom predvidenih del,materialov in stroškov. Da boste s prenovo stanovanja resnično zadovoljni, je pomembna tudi sprotna komunikacija med potekom prenove. Koliko stane notranje oblikovanje? Cena se razteza vse od 500 EUR za manjše projekte pa vse do 4000 EUR in več za vrhunske prenove.

3. Notranje oblikovanje prostorov

3.1 Prenova stanovanja

Življenjska doba hiše je okoli 100 let pa vendar se materiali v prostorih obrabijo veliko hitreje ali pa spremeni naš okus. V tem trenutku je čas zrel za prenovo interierja. Tega se lahko lotite na različne načine. Za osvežitev videza bo mogoče dovolj le nov belež in nekaj novega pohištva. Kompletna adaptacija stanovanja na drugi strani pa je kompleksen in drag projekt, saj zajema dela kot so: rušenje predelnih sten, odstranjevanje starega materiala, zamenjava inštalacij, prenova kopalnice, prenova kuhinje, montažo pohištva ipd.

Vse se začne pri načrtu prenove. Cena je odvisna od posameznega arhitekta praviloma pa se giblje okoli 500 EUR. Vse to je mačji kašelj v primerjavi s 400 - 700 EUR/m2 za prenovo stanovanja na ključ, ki lahko traja tudi do 3 mesece.

3.2 Adaptirajte mansardno stanovanje

Podstrešno stanovanje je nekoč veljalo za manj kvalitetno in neprimerno. To se je do danes krepko obrnilo na glavo oz. na streho. Zaradi dviga cen nepremičnin, pomanjkanja prostora v mestih pa tudi zaradi večjega dostopa do zraka in svetlobe, so mansardna stanovanja vse bolj priljubljena. Zaradi posebne oblike pa ima adaptacija mansarde nekaj posebnosti. Poševen strop je najprej potrebno dobro izolirati in zapreti s knauf ploščami. Za primerno svetlobo vgradite dovoljšnje število strešnih oken, za optimalni izkoristek pa potrebujete tudi pohištvo po meri. S tem boste zagotovili maksimalno uporabnost kuhinje, poleg tega pa lahko vse nizke, nepravokotne in sicer neuporabne kotičke, izkoristite za shranjevanje.

3.3 Pohištvo po meri

Za optimalen izkoristek prostora in popolnoma skladen izgled, si je dobro omisliti pohištvo po meri. Pri mizarju lahko naročite posamezne kose ali pa se z notranjim oblikovalcem dogovorite za popolnoma unikatno stanovanje. Pohištvo po meri je še posebej primerno za majhne prostore nepravilnih obliko kot so: mansarde po meri, stopnice po meri, omare po meri itd. Za poseben učinek lahko naročite tudi izdelavo posameznih kosov kot so pisalne mize po meri, stoli po meri, postelje po meri, vrata po meri itd.

4. Kako poteka notranje oblikovanje prostorov?

Kako idealno stanovanje iz vaše glave preliti v realnost? Notranje oblikovanje prostorov zajema več faz, s katerimi se zagotovi maksimalna kvaliteta ideje in izvedbe. Pa poglejmo:

4.1 Izmera prostorov

Notranji oblikovalec mora najprej izmeriti in preveriti obstoječe stanje prostorov. Opravi se natančna izmera na podlagi katere arhitekt izriše skico stanovanja. Oblikovalec bo popisal tudi vse posebnosti, nevarnosti in možnosti za nadaljnje oblikovanje.

4.2 Vaše želje za izgled prostora

Ko boste izbrali zaželenega arhitekta za notranje oblikovanje, čim bolj podrobno opišite svoje želje, pričakovanja, predvsem pa budžet, ki ga imate na razpolago. Veliko je odvisno tudi od vašega življenjskega stila, pričakovanj za prihodnost, hobijev, otrok, domačih ljubljenčkov in drugih posebnosti. Na več sestankih z oblikovalcem boste na podlagi variacij in vzorcev, ki jih je pripravil, izbrali razporeditev prostorov, položaj in videz pohištva, barve sten, ter druge materiale in dekor.

4.3 Notranje opremljanje in pohištvo po meri

Poleg izgleda, bo profesionalni oblikovalec upošteval tudi funkcionalnost prostora. Kakšna je povezava med kuhinjo in jedilnico? Ali prostori omogočajo dovolj zasebnosti? Kam boste pospravljali čevlje? To so le nekatera izmed milijon vprašanj, ki jih je potrebno upoštevati. Najprej se zagotovi funkcionalnost celotnega stanovanja. V ta namen se predvidijo rušitve določenih predelnih sten, nova vrata, prezidave in drugi posegi. Za preboj ali rušitev nosilnih sten obvezno potrebujete izračun inženirja statike in gradbeno dovoljenje. Sledi funkcionalnost posameznih prostorov, s skrbnim umeščanjem pohištva. V kolikor to dopuščajo finančna sredstva, se načrtuje tudi pohištvo po meri, ki omogoča maksimalni izkoristek prostora.

4.4 Barve sten

Barva sten ima velik vpliv na počutje v prostoru. Svetli odtenki prostor na videz povečajo, temni pa ga zmanjšajo. Tako lahko na videz spreminjate širino, dolžino in višino prostora. Prav tako barva vpliva na občutek toplote. Hladne barve prostor navidezno ohladijo, tople barve pa ga ogrejejo. V stanovanju se izogibajte prostorom z nasičenimi barvami ali pa z njo okrasite le eno steno. Z belimi stenami ali nežnimi pastelnimi odtenki boste težko zgrešili. Za resnično moderen in urejen videz barve izberite tako, da se bodo ujemale s talnimi oblogami, pohištvom in drugimi elementi.

4.5 Izris stanovanja

Na podlagi zbranih informacij vam bo arhitekt pripravil izris stanovanja, ki se bo tesno prilegal vašim pričakovanjem. S pomočjo dvodimenzionalnih in 3d izrisov si boste lažje predstavljali končni izgled prostora. Izris stanovanja, izris kopalnice ali izris kuhinje seveda nekaj stane, vendar vam toplo priporočamo, da tega koraka ne izpuščate, saj omogoča najboljši približek končnemu stanju in najboljšo metodo za prilagajanje načrtov vašim željam. Ko boste s končnim izdelkom zadovoljni, bo arhitekt na podlagi izrisov pripravil končne načrte.

4.6 Načrt stanovanja

Sedaj je čas za izris finalnega načrta stanovanja. Idejna mapa vsebuje vse potrebne načrte, skice, detajle, materiale, načrt razsvetljave in 3d prikaze na podlagi katerih lahko izvajalci izvedejo prenovo stanovanja. Priloženo je tudi tehnično poročilo in načrti za posamezne unikatne kose pohištva za mizarja.

4.7 Pomoč pri prenovi stanovanja

Če se s prenovo stanovanja srečujete prvič ali če preprosto nimate časa, priporočamo, da arhitekta najamete tudi za koordinacijo prenove. Številni notranji oblikovalci imajo tudi svoje preverjene izvajalce, zato lahko jamčijo za kvaliteto izvedenih del. Na ta način bodo dela izvedena v najkrajšem možnem času. Oblikovalec vam lahko pomaga tudi pri izbiri pohištva po salonih.

5. Moderno stanovanje - stili in trendi

5.1 Barve za stene

Moderne barve sten močno vplivajo na počutje v stanovanju. Svetli prostori toplih barv prostor poživijo, medtem ko temnejši hladni odtenki pomirjajo. Prava kombinacija barv za stene ni enostavna, zato se obrnite na notranjega oblikovalca, ki bo pripravil več različic. Pri ogledovanju 3d izrisov in barvnih vzorcev bodite pazljivi, saj lahko barva v realnem prostoru učinkuje popolnoma drugače, kot na računalniškem zaslonu ali na majhnem vzorcu.

5.1.1 Barve sten v kopalnici

Kopalnica je eden najintimnejših prostorov, zato je zelo pomembno, da se v njej počutimo sproščeno in umirjeno. Izogibajte se kakršnikoli kričeči ali nasičeni barvi. Prav tako ni priporočljiva popolnoma bela kopalnice, saj se boste v njej počutili izpostavljene. Najboljši so nežni pastelni odtenki. Tople barve vas bodo pogrele, nežne hladne barve pa še dodatno umirile.

5.1.2 Barve sten v spalnici

Spalnica je prostor počitka, zato naj bodo barve sten v spalnici nežnih odtenkov. Možni so tudi temnejše barve oz. materiali, ki prostor na videz zmanjšajo in zatemnijo. V takšnem udobnem kotičku boste z lahkoto zaspali.

5.1.3 Barve sten v dnevni sobi

V dnevni sobi preživimo večino dneva. Izbirajte vesele tople barve, ki nas navdajo z energijo. S pastelnimi barvami lahko prepleskamo celotno sobo, če se odločite za intenzivne barve ali teksture pa ne barvajte več kot ene stene.

5.1.4 Barve sten v kuhinji

Če radi sukate kuhalnico in se predajate raziskovanju dišav in okusov, boste prostor gotovo hoteli začiniti tudi s pravo barvo. Dobro se obnese kombinacija med umirjenimi in živimi barvami, vendar ne pretiravajte. Če bodo žive barve kuhinjski elementi izberite umirjeno barvo za stene. Če pa bo kuhinjsko pohištvo zelo monotono pa si vsekakor dajte duška z živimi barvami sten, vzorci ali celo s foto tapetami.

5.2 Stilsko pohištvo po meri

V sodobne domove se ponovno vrača rustikalno stilsko pohištvo, ki moderno pohištvo postavlja v kontrast. Sodobni trendi raziskujejo ravnovesje med minimalizmom in okrasjem, med lahkotnim in težkim, grobim in gladkim. Nikakor ne zavrzite pohištva vaših babic in dedkov, saj ga lahko ponovno vključite v prostor. Če originalnega pohištva ni pri roki pa lahko naročite tudi stilsko pohištvo po meri.

5.3 Sobne rastline

Sobne rastline v prostor prinašajo številne prednosti: čistijo zrak, prostor hladijo, hkrati pa pomirjujoče vplivajo na počutje. So odlična alternativa, kadar nimate na voljo vrta ali vsaj ozelenjenega balkona. Vendar vsaka rastlina ni primerna. Notranje rastline morajo dobro uspevati na malo svetlobe. Če nimate veliko časa skrbeti za rastline priporočamo nezahtevne sobne rastline, ki rastejo počasi, uspevajo v nerodovitni zemlji in na splošno niso občutljive. Popularne zelene sobne rastline so fikus, monstera, kroton, filodendron, potos, sanseverija, juka in številne druge džungelske, polpuščavske in puščavske rastline.

5.4 Odprti tloris

Za sodobno notranje oblikovanje so značilni veliki in medsebojno povezani prostori. Prenova stanovanja tako velikokrat vključuje tudi rušenje predelnih sten in izdelavo prebojev skozi nosilne stene. Pri tem nujno upoštevajte uradno mnenje inženirja statike. Z odprtim prostorom bodo prostori veliko bolj svetli in navidezno večji, vi pa boste v novi prostornosti lažje zadihali.

Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš DomŽelim ponudbo izvajalcev
Zadnja povpraševanja

notranji dizajn za novogradnjo

Pozdravljeni.

Gradimo večstanovanjska dvojčka, potrebujemo idejno zasnovo glede notranje opreme - minimalističen stil. Določene detajle glede postavitve pohištva je v enem stanovanju treba še spremeniti, večinoma pa je postavitev pohištva že določena. Zdaj potrebujemo idejno zasnovo glede materialov, barv, določenih detajlov, osvetlitev ...

LP 4500 € do 7500 €

........

Idejna zasnova za prenovo stanovanja

Pozdravljeni,

potrebujem idejno zasnovo prenove stanovanja, talne obloge in notranja oprema. Tudi terasa v velikosti 30m2. Stanovanje je staro 19 let.

Lp 900 € do 1500 €

........

Svetovanje pri izbiri in morebitno polaganje tapet

Pozdravljeni,

v dnevnem prostoru bi želeli popestriti popolnoma bele stene. Tapete bi želeli položiti na določene dele sten (ne celotne) in zato bi potrebovali izris s predlogom, kakšen dizajn bi prostoru ustrezal. Ne želimo nič vpadljivega, samo rahlo popestritev, kar smo si zamislili rešiti s tapetami.

Lp 180 € do 300 €

........

Želim ponudbo izvajalcev

Cena, Obnova kuhinje, hodnika, osvežitev ostalih prostorov, mansardna okna, 70 m2
Notranje oblikovanje, Vrhnika

1350 € do 2250 €

Cena, Idejno zasnovo domače telovadnice/yoga studia z vizualizacijami, 35 m2
Notranje oblikovanje, Ljubljana

567 € do 945 €

Cena, Notranja oprema novogradnja stanovanja, 100 m2
Notranje oblikovanje, Ljubljana

405 € do 675 €

Cena, notranje oblikovanje, načrt pohištva, študija barv interierja, 100
Notranje oblikovanje, Šentjernej

1800 € do 3000 €

Cena, 3D zasnovo notranje opreme, 120m2
Notranje oblikovanje, Laporje

4320 € do 7200 €

Cena, Vizualizacija in oprema stanovanja, cca 60 m2
Notranje oblikovanje, Tolmin

720 € do 1200 €

Cena, Radi bi zamenjali kuhinjo in hodnik oz predprostor, 45 m2
Notranje oblikovanje, Maribor

540 € do 900 €

Cena, Načrt notranjega oblikovanja pri prenovi starejše hiše, 180 m2
Notranje oblikovanje, Kranj

1350 € do 2250 €

Cena, Notranje oblikovanje stanovanja, 50 m2
Notranje oblikovanje, Koper

900 € do 1500 €

Cena, Načrt popolne prenove prostora, 35 m2
Notranje oblikovanje, Maribor

1080 € do 1800 €

Cena, Idejno zasnovo in nadzor pri prenovi stanovanja, 48 m2
Notranje oblikovanje, Izola - Isola

540 € do 900 €

Cena, Izris notranjosti gostinskega lokala, 200 m2
Notranje oblikovanje, Mačkovci

1350 € do 2250 €

Cena, Notranji dizajn spalnice, hodnika (omare), omare kopalnica in utility, 40 m2
Notranje oblikovanje, Novo mesto

720 € do 1200 €

Cena, Notranje oblikovanje hise, 70 m2
Notranje oblikovanje, Koper

1080 € do 1800 €

Cena, Projekt notranje opreme-mizarski del, 80m2
Notranje oblikovanje, Ljubljana

900 € do 1500 €

Cena, Oblikovanje kopalnice, 20m2
Notranje oblikovanje, Mojstrana

270 € do 450 €

Cena, Notranje oblikovanje dveh sob, 24m2
Notranje oblikovanje, Prebold

540 € do 900 €

Cena, Notranje oblikovanje kuhinje in dnevne sobe z jedilnico, 38 m2
Notranje oblikovanje, Ljubljana

612 € do 1020 €

Cena, Notranja razporeditve prostorov v mansardi, 100 m2
Notranje oblikovanje, Dol pri Hrastniku

2250 € do 3750 €

Cena, Izris in načrt dveh sob ter pohištva v dnevni sobi in spalnici., 30 m2
Notranje oblikovanje, Ljubljana

900 € do 1500 €

Cena, Notranji design dnevnega prostora, Samo dnevniprostor, 40 m2
Notranje oblikovanje, Nova Gorica

540 € do 900 €

Cena, Postavitev elementov, cca 47m2 (tla in stene)
Notranje oblikovanje, Buče

720 € do 1200 €

Cena, Notranji dizajn stanovanja - prenova, 58 m2
Notranje oblikovanje, Ljubljana

900 € do 1500 €

Cena, Ureditev bivalnega prostora, po opisu
Notranje oblikovanje, Domžale

540 € do 900 €

Cena, Potrebujemo nasvet, mnenje in načrt - prilagoditev sob, 50m2
Notranje oblikovanje, Pesnica Pri Mariboru

450 € do 750 €

Cena, Načrt notranje opreme kluba, 100m2
Notranje oblikovanje, Celje

1620 € do 2700 €

Cena, Svetovanje, kako urediti že obstoječo dnevno sobo , 20m2
Notranje oblikovanje, Markovci

270 € do 450 €

Cena, Notranje oblikovanje pritlicja hise, 100 m2
Notranje oblikovanje, Volčja Draga

540 € do 900 €

Cena, Notranje oblikovanje pohištva, 250 m2 neto
Notranje oblikovanje, Radovljica

1350 € do 2250 €

Cena, Prenova podstresnega stanovanja, 77 m2
Notranje oblikovanje, Brusnice

1350 € do 2250 €

Cena, Načrta notranjega oblikovanja, 150m2
Notranje oblikovanje, Ljubljana

2250 € do 3750 €

Cena, Idejna zasnova manjšega lokala, 60 m2
Notranje oblikovanje, Bled

3150 € do 5250 €

Cena, Načrtovanje otroške sobe, 10 m2
Notranje oblikovanje, Ljubljana

450 € do 750 €

Cena, Idejna zasnovo in arhitektura za stanovanje , 47,5 m2
Notranje oblikovanje, Ljubljana

1620 € do 2700 €

Cena, Načrt prenove sobe, 2,8x3,2
Notranje oblikovanje, Žalec

270 € do 450 €

Cena, Izris načrta za prenovo mansarde, Cca 70m2, 32°
Notranje oblikovanje, Tržič

540 € do 900 €Poglej druge končane projekte in cene

Notranje oblikovanje cenik

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

516+ podjetij za Notranje oblikovanje
Brezplačno povpraševanje
Brez provizij
Pridobi ponudbo

Iščete izvajalce, ponudbo za področje Notranje oblikovanje?

 • Notranje oblikovanje Ljubljana
 • Notranje oblikovanje Maribor
 • Notranje oblikovanje Celje
 • Notranje oblikovanje Koper
 • Notranje oblikovanje Kranj
 • Notranje oblikovanje Ajdovščina
 • Notranje oblikovanje Bled
 • Notranje oblikovanje Bovec
 • Notranje oblikovanje Črna na Koroškem
 • Notranje oblikovanje Črnomelj
 • Notranje oblikovanje Domžale
 • Notranje oblikovanje Gornja Radgona
 • Notranje oblikovanje Gornji Grad
 • Notranje oblikovanje Hrastnik
 • Notranje oblikovanje Ilirska Bistrica
 • Notranje oblikovanje Izola
 • Notranje oblikovanje Jesenice
 • Notranje oblikovanje Kamnik
 • Notranje oblikovanje Kidričevo
 • Notranje oblikovanje Kobarid
 • Notranje oblikovanje Kočevje
 • Notranje oblikovanje Kranjska Gora
 • Notranje oblikovanje Krško
 • Notranje oblikovanje Laško
 • Notranje oblikovanje Lendava
 • Notranje oblikovanje Litija
 • Notranje oblikovanje Ljutomer
 • Notranje oblikovanje Metlika
 • Notranje oblikovanje Mojstrana
 • Notranje oblikovanje Mozirje
 • Notranje oblikovanje Murska Sobota
 • Notranje oblikovanje Nova Gorica
 • Notranje oblikovanje Novo mesto
 • Notranje oblikovanje Ormož
 • Notranje oblikovanje Piran - Pirano
 • Notranje oblikovanje Pivka
 • Notranje oblikovanje Portorož
 • Notranje oblikovanje Postojna
 • Notranje oblikovanje Ptuj
 • Notranje oblikovanje Radeče
 • Notranje oblikovanje Radenci
 • Notranje oblikovanje Radovljica
 • Notranje oblikovanje Ravne Na Koroškem
 • Notranje oblikovanje Ribnica
 • Notranje oblikovanje Rogaška Slatina
 • Notranje oblikovanje Sevnica
 • Notranje oblikovanje Sežana
 • Notranje oblikovanje Škofja Loka
 • Notranje oblikovanje Slovenj Gradec
 • Notranje oblikovanje Slovenska Bistrica
 • Notranje oblikovanje Slovenske Konjice
 • Notranje oblikovanje Šoštanj
 • Notranje oblikovanje Štore
 • Notranje oblikovanje Tolmin
 • Notranje oblikovanje Trbovlje
 • Notranje oblikovanje Tržič
 • Notranje oblikovanje Trzin
 • Notranje oblikovanje Velenje
 • Notranje oblikovanje Vipava
 • Notranje oblikovanje Vojnik
 • Notranje oblikovanje Vransko
 • Notranje oblikovanje Vrhnika
 • Notranje oblikovanje Žalec
 • Notranje oblikovanje Zreče
 • Notranje oblikovanje Žužemberk
 • Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane