Za področje
  https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate

  OA@: Prvi spletni portal za krovce, tesarje in kleparje

  OA@ je prvi slovenski B2B spletni portal, ki krovcem, tesarjem in kleparjem omogoča popoln pregled nad poslovanjem in močno olajša proces naročanja. Gre za inovativno spletno platformo, ki so jo v podjetju Oben-Auf ustvarili z mislijo na enostavno, učinkovito ter zanesljivo sodelovanje na področju strešnih rešitev.
  Strokovni članek 241
  Naslovna foto logotip OA@

  Kot eno izmed vodilnih podjetij na slovenskem trgu, specializiranih za ponudbo izdelkov in materialov za strehe, so se v podjetju Oben-Auf odločili, da še izboljšajo svoje storitve ter svojim poslovnim partnerjem omogočijo še boljšo uporabniško izkušnjo.

  Vstopna stran.jpg


  Komu je namenjen poslovni spletni portal OA@?

  Poslovni portal OA@ je namenjen partnerjem podjetja Oben-Auf, torej obrtnikom, ki gradijo in obnavljajo strehe. Omogoča jim lažjo in hitrejšo izkušnjo naročanja in oddaje povpraševanja. Ne glede na to, ali partnerji iščejo vrhunske blagovne znamke, raznoliko izbiro strešnih sistemov, ali pa potrebujejo dodatne storitve – portal OA@ je tukaj, da jim pomaga in stoji ob strani.

  Poslovni porta OA@ omogoča enostaven dostop do informacij in izdelkov, ki jih partnerji podjetja Oben-Auf potrebujejo za uspešno izvedbo svojih projektov na področju streh. 

  Kaj vse poslovni portal OA@ omogoča uporabnikom?

  Eden od naših ciljev je zagotoviti kakovostne izdelke in blagovne znamke, ki bodo izpolnjevale potrebe uporabnikov portala pri projektih na področju streh. Partnerji podjetja Oben-Auf bodo na portalu OA@ med drugim našli raznovrstno ponudbo priznanih in uveljavljenih blagovnih znamk na področju strešnih rešitev. Vsaka blagovna znamka je skrbno izbrana zaradi visoke kakovosti svojih izdelkov.

  To uporabnikom portala omogoča, da enostavno pregledajo in primerjajo različne izdelke ter izberejo tiste, ki najbolje ustrezajo njihovim potrebam. Vsaka blagovna znamka je podrobno predstavljena, vključno s specifikacijami in zalogo.

  Želene artikle uporabniki portala iščejo na naslednje načine:

  1)    Artikli

  Če ima uporabnik v mislih točno določen artikel, v iskalnik le vnese njegovo ali ID številko.

  2)    Blagovne znamke 

  V okviru posamezne blagovne znamke smo na pregleden način razvrstili vse artikle, ki jih ta ponuja ter tako uporabnikom portala olajšali iskanje.

  3)    Strešni sistemi

  S tem segmentom smo na enem mestu združili pakete artiklov, ki se navezujejo na izvedbo posameznega sistema. Tako uporabniki ne izgubljajo časa po nepotrebnem, saj imajo skupaj zbrane vse artikle (tudi najmanjše dodatke), ki jih potrebujejo za kakovostno izvedbo projekta. 

  Strešni sistemi.jpg


  Nadzorna plošča

  V zavihku »Nadzorna plošča« bo uporabnik našel celoten pregled nad svojimi naročili, popusti, obveznostmi ter podatke o svojem podjetju, dokumente, letne dogovore, pravne akte in izjave o skladnosti.
  Osem velikih ikon uporabnika usmerja k hitremu dostopu do ključnih informacij:

  •    Naročila/Aktivni pregled
  •    Moji popusti (vsaka stranka ima osebno prilagojene popuste, ki so določeni s predhodnim dogovorom s podjetjem Oben-Auf)
  •    Obveznosti (uporabniki lahko preverijo morebitne neplačane obveznosti in imajo tako nadzor nad višino svojega osebnega dovoljenega limita)
  •    Moji podatki (tukaj lahko uporabnik preveri svoje podatke in podatke svojega podjetja ter preprosto spremeni geslo)
  •    Moji dokumenti (povpraševanja, ponudbe, naročila, dobavnice, fakture, gotovinska prodaja)
  •    Letni dogovor (pogodba o dogovorjenih pogojih sodelovanja za posamezno leto (oz. drugo časovno obdobje))
  •    Pravni akti (vse pogodbe in zavarovanja)
  •    Izjave o skladnosti (za vse izdelke iz prodajnega programa podjetja Oben-Auf)

  Pomoč in podpora

  Za vse uporabnike portala OA@ v podjetju Oben-Auf vedno nudimo hitro in strokovno podporo ter jim pomagamo pri vsakem koraku njihovega strokovnega potovanja, in si prizadeva, da bo njihovo delo teklo lažje in bolj učinkovito.

  Zato med drugim za uporabnike portala redno organiziramo spletne delavnice, na katerih jih seznanimo z vsemi pomembnimi informacijami glede uporabe poslovnega portala OA@.

  Če bi tudi vi radi začeli uporabljati portal OA@ ter si olajšali delo in poenostavili poslovanje, se nam oglasite na oa@obenauf.si.

   

  Avtor: OBEN-AUF, d.o.o.

  Kako so Vam koristile te informacije?


  Iščete izvajalce, ponudbo za področje Krovec, Krovstvo?

  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2024 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane