Za področje

    Vas mika delo v Avstriji in Nemčiji?

    Članek je koristil že 1337+ uporabnikom
    Če vam v Sloveniji primanjkuje delovnih izzivov ali pa bi si preprosto želite začasno ali trajno preizkusiti na tujih gradbiščih in objektih, smo za vas zbrali nekaj aktualnih priložnosti.
    Drugo 1337
    delo v avstriji in nemciji

    Delo v Avstriji

    Kadrovska agencija TeamPool za različne naročnike po vsej Avstriji išče slikopleskarje (m/ž), električarje (m/ž), inštalaterje strojnih naprav (m/ž) in monterje oken in vrat (m/ž).

    Proizvodno podjetje MTD BIO delo v Avstriji nudi vodji montaže na gradbišču (m/ž) za montažo kovinskih konstrukcij, transportne tehnike, EHB in prezračevalnih kanalov.

    Podjetje Pipenbacher za različne stranke po Avstriji in Nemčiji zaposli več monterjev sončnih elektrarn (m/ž).

    Podjetje Kremsmüller-SLO išče več sodelavcev za naročnike iz Avstrije in Nemčije. Med drugim iščejo monterja (m/ž)tehničnega načrtovalca sistemov mobilne telefonije (m/ž), industrijskega električarja (m/ž)skupinovodjo za montažo industrijskih naprav (m/ž), skupinovodjo za montažo cevi (m/ž) in industrijske mehanike (m/ž) 

    Družba Esen za montaže električnih inštalacij išče več elektroinštalaterjev (m/ž)

    Delo v Nemčiji

    Družba MTD-BIO za delo v Nemčiji in drugih državah EU išče vodjo montaže na gradbišču (m/ž) in monterja industrijske opreme (m/ž).

    Podjetje Metalmontage za delo v Nemčiji pa tudi Avstriji zaposli dva monterja jeklenih konstrukcij in fasadnih plošč (m/ž).

    Elektro odjetje Bagerkom na frankfurtskem letališču nudi priložnost več električarjem (m/ž).

    Aqua Instal v svoj kolektiv zaposli monterja vodnih ogrevalni naprav (m/ž) in več varilcev (m/ž).

    ELHIKON SISTEMI d.o.o. vabijo izkušene monterje ALU in steklenih fasad (m/ž) in monterje strojnih inštalacij (m/ž). Nudijo dobre pogoje dela, stanovanje, delovno opremo, delovno orodje, prevoz, krije podjetje. Urna postavka od 10 € -14 €/h, odvisno od izkušenj. Znanje nemškega jezika ni pogoj.

    Podjetje W&K Gesellschaft für Industrietechnik mbH nudi priložnost elektrikarju, industrijskemu elektrikarju ali elektrotehniku (m/ž) in monterju mehanike, industrijskemu mehaniku ali industrijskemu inženirju (m/ž).

    Če potrebujete izvajalce oziroma podizvajalce za delo v Avstriji ali Nemčiji, se lahko obrnete tudi na nas. Pišite nam na martin.pelcl@daibau.com in z veseljem vam bomo pomagali!

     

    Drugo 1337
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Drugo?

    Imamo kar 144 izvajalcev za področje Drugo
    10
    7

    Mitja Ribič s.p.


    8.3
    1

    Anila d.o.o.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane