Za področje

    Kako zmanjšati stroške za internet, televizijo in mobilno telefonijo?

    Članek je koristil že 977+ uporabnikom
    Izkoristite brezplačen primerjalnik telekomunikacijskih ponudnikov in prihranite do 200 evrov na leto!
    Predstavitev produkta 977
    Moj Mojster Banner 169
    Imamo kar 827 izvajalcev za področje Telekomunikacije:

    Telekomunikacijski operaterji so v modernih časih postali naši stalni zavezniki. Brez njih ne bi mogli dostopati do interneta, poklicati svoje najdražje ali pa se sprostiti ob večernem gledanju televizije. Imajo torej veliko večji vpliv na naše življenje kot bi si mislili. Omogočajo nam, da imamo stalen dostop do informacij že v nekaj sekundah.

    Ker tako močno prispevajo h kvaliteti vsakodnevnega življenja, si moramo zanje nameniti več časa in jih dodobra spoznati. Znati moramo presoditi, kateri od njih nam najbolj odgovarja in kateri nam prinaša največ vrednosti.

    Tehnologija napreduje, pa vaš paket?

    Zadnje čase lahko veliko preberemo o internetu stvari, omrežju 5G, storitvah v oblakih in drugih tehnoloških premikih. Ti nam prinašajo boljšo izrabo vseh internetnih in mobilnih storitev ter napredne funkcije pametnih naprav. Na tem mestu pa imajo največjo vlogo operaterji, ki se samostojno odločijo, če in kdaj bodo katero od storitev ponudili zasebnim uporabnikom.

    Preverite, ali vam operater ponuja vse najnaprednejše opcije, ki jih v modernih časih lahko, in po kakšni ceni. To še zagotovo velja preveriti pri pravnih osebah, kjer je opravljanje dejavnosti pogojena z uporabo telekomunikacijskih orodij. Pri menjavi paketa ali operaterja jih raziščite do te mere, da ugotovite ali pri trenutnem operaterju te opcije sploh imate, pod kakšnimi pogoji in kakšen bi bil mesečni strošek uporabe.

    Cona udobja lahko dolgoročno vpliva negativno

    Velikokrat slišimo odgovor na vprašanje: “Zakaj ne bi menjali operaterja?”, da so uporabniki enostavno dovolj zadovoljni, saj nimajo večjih tehničnih ali drugih težav, in da jim je prijetno sodelovati z njimi.

    Na dolgi rok pa seveda to zagotovo ni pravi pristop, razen če operater že redno posodablja svojo tehniko in vsebino paketov. V večini primerov pa se zgodi, da se paketi redno ne posodabljajo, ampak se raje lansira nov paket, ki je sicer načeloma dražji, a zagotovo bistveno prispeva h kakovosti same storitve. Zato razmišanje na način: “Sem pri istem operaterju že 10 let in sem zadovoljen” ni najboljši in vas postavi v točko stagnacije in v izgubo priložnosti imeti boljše storitve.

    Banner_600x600.png

    Iskanje pravega razmerja med ceno in kvaliteto

    Za vse, ki ne prisegajo k svojemu dolgoletnemu operaterju in jim je mar za družinske finance, pa se bo odločitev in primerjava paketov zdela najbolj smiselna in učinkovita.

    Da pa se pridobi največ za svoj denar, je treba vložiti kar nekaj časa in energije v raziskovanje vseh operaterjev in njihovih paketov ter se na podlagi vseh informacij izbere najbolj optimalna rešitev. Rešitev med slovenskimi ponudniki internetnih, mobilnih in televizijskih storitev pa je brezplačni primerjalnik Optispin, s katerim lahko razmerje med ceno in kakovostjo ugotovimo že v roku enega dneva.

    Primerjajte operaterje iz različnih zornih kotov

    Čeprav sta cena in kvaliteta glavna vodila pri izbiri najprimernejšega paketa, pa ne smemo pozabiti še na druge aspekte primerjave, kot sta hitra tehnična pomoč in odzivnost klicnih centrov. V primeru, ko na primer zmanjka internetne povezave, je najbolj pomembno, da tehnična služba operaterja napako popravi v najkrajšem možnem času. Priporočljivo je, da se pred odločitvijo o operaterju prebere čim več forumov, se o mnenju in izkušnjah vpraša znance ali prijatelje, ki bodo z vami zagotovo radi delili svoje zgodbe, a ne sklepati prehitro.

    Najlažja primerjava paketov z rešitvijo Optispin

    Operaterji so si torej med seboj v velikem podobni, a imajo hkrati vsi svoje prednosti in slabosti. Zato je primerjalnik Optispin najbolj primerna rešitev za vsa gospodinjstva v Sloveniji, ki si želijo na hiter in enostaven način priti do vseh informacij. S samo parimi kliki lahko izpolnete obrazec in si s tem zagotovite možnost privarčevanja do 200 € letno, pri tem pa uživati v najboljših storitvah na trgu.

     

    Avtor prispevka je Optispin d.o.o.

    Predstavitev produkta 977
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Telekomunikacije?

    Imamo kar 827 izvajalcev za področje Telekomunikacije:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 827 izvajalcev za področje Telekomunikacije
    8.9
    2

    Šmajd Franc s.p.


    10
    1

    Elektro Pirc, Andrej Pirc, s.p.


    8.9
    8

    TINKI, Inštaliranje električnih napeljav in naprav Tilen Šenk s.p.


    8.9
    0

    ELEKTROINŠTALACIJE ANDREJ BOBNAR S.P.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane