Za področje

    11 edinstvenih otroških sob za mlade raziskovalce in sanjače

    Članek je koristil že 520+ uporabnikom
    Otroška soba je več kot le prostor za spanje; je kraljestvo domišljije, učenja in igre. V tem članku smo za vas zbrali 11 čudovitih idej za otroške sobe in otroške postelje, ki združujejo funkcionalnost, stil in zabavo. Od nežnih in umirjenih do živahnih in razigranih tem, te sobe so oblikovane z mislijo na spodbujanje kreativnosti in udobja vaših malčkov.
    Strokovni članek 520
    razkosna otroska soba
    Imamo kar 1064 izvajalcev za področje Otroške sobe:

    Pravljična otroška soba

    Pravljična otroška soba

    V tej otroški sobi lahko oživijo vse pravljice. V njej je vse, kar vaš malček potrebuje: vse od udobne otroške postelje za miren spanec, mizice in stola za risanje ali učenje pa do police, polne igrač in knjig. Stene so okrašene z barvitimi okraski, ki dodajo živahnost prostoru. Pohištvo in igrače v modrih in vijoličnih odtenkih skupaj ustvarjajo prijetno in funkcionalno okolje, idealno za igro in učenje vašega otroka. Ta otroška soba je praktična in hkrati privlačna, zasnovana tako, da spodbuja kreativnost in zagotavlja udobje.

    Zabavna svetla otroška soba in igralnica

    Svetla otroška soba in igralnica brez otroške postelje

    Svetle barve otroške sobe ustvarjajo veselo vzdušje, idealno za igro in učenje. Modre stene oživijo s stenskimi policami v obliki polža, ki so ne samo praktične, ampak tudi zabavne. Na stenah visita dve slikici, ki dodajata umetniški pridih. Otroška soba je opremljena z velikim igralnim prostorom, kjer se lahko otroci prosto igrajo in raziskujejo. Bel naslonjač nudi tudi udoben kotiček za počitek ali branje, mini kolo in igralni šotor pa spodbujata aktivno igro. Povsod okoli so raztresene plišaste igrače, ki dodajajo toplino in udobje. 

    Razkošje in prevlada otroške postelje

    Razkošna otroška soba

    Bela barva sten ustvarja svetel in čist videz, ki ga dopolnjujejo kosi pohištva v nežnih roza in modrih odtenkih. V sobi prevladuje pograd, ki je idealen za spanje in igro, pod njim pa je prostor, ki ga lahko izkoristite po svojih željah. Na tleh leži okrogla preproga, ki doda mehkobo in toplino, hkrati pa je tudi prijetna za igro na tleh. Veliko okno omogoča, da v sobo pronica obilo naravne svetlobe, zavese pa poskrbijo za zasebnost in dodajo barvni akcent. Igralni šotor je kot nalašč za otroško domišljijo, okrasni elementi pa sobi dajejo osebni pečat.

    Naravna in umirjena otroška soba

    naravna-in-umirjena-otroska-soba.jpg

    Ta podstrešna lesena soba v morskem slogu je popolna za najstnika. Opremljena je z regalom za knjige, ki se združuje z delovno mizo. Bi se lahko v tej sobi uprli čaru lesene otroške postelje? Soba je idealna za učenje in sprostitev, saj njen mirni morski dekor spodbuja koncentracijo in zagotavlja osebni mir. Odlična izbira za najstnike, ki cenijo svoj prostor in mir.

    Razgibana modra otroška soba

    Razgibana modra otroška soba

    Ta moderna otroška soba, obarvana v prijetnih modrih tonih, je praktično in stilsko dovršena. V njej je dvoetažni pograd, ki je odličen za spanje in igro. Veliko okno zagotavlja dovolj naravne svetlobe, kar naredi prostor svetel in zračen. Za dodatno udobje poskrbi velika plišasta igračka, ki je idealna za objemanje. Viseča svetilka doda sodoben pridih in zagotavlja dobro osvetlitev, mizica pa je priročna za risanje, učenje ali igro. 

    Sivkasta otroška soba

    Sivkasta otroška soba za dojenčke

    Nežna otroška soba je obarvana v sivi barvi z ljubkimi poudarki v rožnatih odtenkih, kar ustvarja toplo in prijetno vzdušje. V sobi se nahaja velika omara, ki ponuja obilo prostora za shranjevanje oblačil in igrač. Mizica in stol sta idealna za risanje, učenje ali kakšno drugo ustvarjalno dejavnost. Stenska dekoracija dodaja osebni pečat in naredi prostor bolj domač. Soba je opremljena tudi z modernimi igračami, ki spodbujajo domišljijo in igro. 

    Rumena otroška soba

    Rumena otroška soba

    Otroška soba, obarvana v veselih rumenih tonih, je popolna za otroško veselje in kreativnost. V njej se nahaja razkošna postelja, ki zagotavlja udoben počitek in je idealna za pravljice pred spanjem. Rumen dopolnjuje barvno shemo sobe in hkrati nudi praktičen prostor za shranjevanje oblačil in igrač. Plišasti medvedek dodaja občutek topline in je odličen spremljevalec za otroške pustolovščine. Stenska ura pomaga otrokom učiti se o času, hkrati pa je tudi dekorativni element. Police ponujajo dodaten prostor za knjige, igrače ali druge drobne zaklade, medtem ko stenski okraski dodajajo zabaven in osebni pridih sobi.

    Udobna lesena otroška soba

    udobna-lesena-otroska-soba.jpg

    Majhna in udobna otroška soba je zasnovana z belimi stenami, ki dajejo občutek svetlosti in prostornosti, medtem ko leseni dodatki prinašajo toplino in naravni pridih. Gre za primer otroške postelje, ki obljublja miren spanec. Plišasti medvedek čaka, da postane otrokov najboljši prijatelj in spremljevalec v deželi sanj. Igralni šotor nudi popoln kotiček za igro in domišljijske pustolovščine, medtem ko otroški zajček dodaja še več veselja in zabave. Omarica je praktična za shranjevanje oblačil in igrač, hkrati pa ohranja sobo urejeno.

    Unikatna belo lesena otroška soba

    Unikatna belo lesena otroška soba

    Na sliki je prostorna in udobna otroška soba, ki je obarvana v beli barvi z lesenimi detajli, ki poskrbijo za svetlo in toplo okolje. V njej sta dve postelji in omari, ki zagotavljata dovolj prostora za spanje in shranjevanje, ter dve pisalni mizi za učenje in ustvarjanje. Soba, osvetljena z naravno svetlobo iz dveh oken, je polna različnih otroških igrač in okraskov, ki spodbujajo igro in domišljijo.

    Mavrična moderna otroška soba

    Mavrična moderna otroška soba

    Moderna otroška soba, ki prinaša veselje z mavrično poslikavo na steni, je popolna za spodbujanje domišljije in kreativnosti. Lesene otroške postelje ne razočarajo in tudi v tej sobi zagotavljajo udoben počitek. Lepo se ujema ujema z leseno omaro za shranjevanje oblačil in igrač. Plišasti medvedek čaka na otroške objeme, medtem ko knjiga obljublja zgodbe polne čarovnije in avantur. Košare z živalskimi poslikavami so ne samo praktične za organiziranje igrač, ampak tudi dodajo zabaven in barvit pridih sobi. 

    Živahna razigrana otroška soba

    Živahna razigrana otroška soba

    Ta živahna in razigrana otroška soba je obarvana s poudarki v rumeni barvi, ki prinaša občutek veselja in energije. V njej se nahaja velika omara, ki nudi obilo prostora za shranjevanje knjig, šolskih potrebščin in igrač, kar pomaga ohranjati red in organiziranost. Soba je opremljena z različnimi igralnimi elementi, ki spodbujajo kreativnost in igro, od igrač za gradnjo do družabnih iger.

    Vsaka izmed teh 11 otroških sob prinaša svoj edinstven čar in ustvarjalnost. Vsi elementi v sobah, seveda tudi otroške postelje, so zasnovane tako, da spodbujajo otroško domišljijo in hkrati zagotavljajo udobje za celo družino. Ne pozabite, da je vsak element sobe priložnost, da dodate osebni dotik in ustvarite prostor, ki bo odražal edinstvene interese in osebnost vašega otroka. Za več idej, nasvetov in navdiha obiščite našo rubriko Inspiracije, kjer vas čakajo številne rešitve za ustvarjanje sanjske otroške sobe.

    Strokovni članek 520
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    otroške sobe, ideje in inspiracije

    1
    13
    15
    9
    11
    12
    13
    11
    12
    10
    10
    10
    8
    12
    8
    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Otroške sobe?

    Imamo kar 1064 izvajalcev za področje Otroške sobe:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 1064 izvajalcev za področje Otroške sobe
    8.9
    0

    MOŽ ZA PAR MINUT, Janez Gavez s.p.


    9.8
    17

    PRODIGI, trgovina in storitve, d.o.o.


    10
    5

    Mizarske storitve, Matej Bašelj s.p.


    9.3
    4

    MIZARSTVO DB, Dejan Božič s.p.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane