Za področje
    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate

    Aljaž je potreboval toplotno črpalko - izkušnja uporabnika Mojmojster

    Članek je koristil že 814+ uporabnikom
    V redu svetovanje, izvedba na dogovorjen datum, v redu opravljeno in držali so se vsega. V glavnem vse super!
    814
    toplotna crpalka
    Imamo kar 1353 izvajalcev za področje Toplotna črpalka:

    Zakaj ste se obrnili na Mojmojster za iskanje izvajalca?

    Za iskanje mojstra sem uporabil spletne vire raje kot mnenja znancev, saj rad namreč pogledam tudi slikovne reference mojstrov in slišim več mnenj o delu mojstra. Preko socialnih omrežij Facebook in Instagram sem v zadnjem času zasledil veliko objav platforme Mojmojster, zato sem jo poiskal preko Googla.

    Ko sem našel sistem Mojmojster, sem opazil, da stranke oddajo ogromno pozitivnih, zadovoljnih komentarjev glede mojstrov, ki so jih našle preko njih. Iz danega razloga sem se odločil oddati povpraševanje za dobavo in montažo toplotne črpalke.

    Kakšne izzive ste imeli pri izbiri mojstra?

    Na povpraševanje, ki sem ga oddal, se je odzvalo več mojstrov. Stopil sem v stik z vsemi, pregledal njihove ponudbe in reference, kar mi je vzelo nekaj časa. Ker se je na povpraševanje odzval tudi mojster ELEKTROTERM, Blaž Černe s.p. s katerim se sodeloval že v preteklosti in bil zadovoljen z njegovim delom, sem izbral njega. Drugače bi imel kar problem pri odločitvi, saj se cene, niso bistveno razlikovale med mojstri. 

    Kaj bi svetovali ostalim, ki se lotevajo nakupa toplotne črpalke?

    Drugim bi svetoval zagotovo, da naj pridobijo ponudbe več izvajalcev in naj ne pogledajo toliko na samo znamko črpalke, kot na njihove potrebe glede moči črpalke, dobavljivosti, financ itd. Mojster Blaž mi je namreč predstavil podrobno več vrst črpalk glede na moč in tudi ni svetoval samo najbolj prepoznavnih črpalk, kar se je izkazalo kot super nasvet, saj sem s toplotno črpalko »manj priznane« znamke bolj zadovoljen kot sosed, ki je pogledal samo na znamko. Njegova črpalka je namreč veliko bolj glasna kot moja. Moja črpalka je imela tudi veliko hitrejši rok dobave v primerjavi z njegovo. Sam se namreč že par mescev grejem in prihranim pri ogrevanju, medtem ko je sosed prejel toplotno črpalko komaj pred kratkim.

    toplotna_crpalka.jpg

    Ste naleteli na kakšne težave med samim projektom in kako ste jih rešili?

    Večjih težav ni bilo ne med projektom niti kasneje. Mojster je res kakovostno opravil delo. Tudi sedaj je na voljo za vprašanja in nasvete glede delovanja toplotne črpalke. V vmesnem času, od kar imamo črpalko, je prišlo npr. en dan do izpada električne energije in je bilo treba črpalko resetirati. Ker je bila doma samo mama, ki je starejša, sem kontaktiral z mojstrom, ki se je hitro odzval na klic in se oglasil še isti dan za pomoč.

    Kakšen je bil čas od začetka do konca projekta?

    Od ideje o toplotni črpalki do montaže in zagona je minilo okvirno 3 mesece, tako da se sedaj že grejemo. Projekt je bil celo hitrejše izveden od pričakovanj. 

    Kakšna je bila cena projekta?

    8900  € na ključ.

    Bi priporočili mojstra in sistem Mojmojster?

    Mojstra, ki sem ga našel na platformi Mojmojster sem že priporočil najprej svojim znancem in sorodnikom, saj sem bil res zadovoljen z njegovim delom. Tudi sam sem se z mojstrom že dogovoril za nov projekt. Prav tako sem priporočil tudi sistem Mojmojster, saj mi je »pomagal v nulo« in olajšal skrbi pri iskanju zanesljivega izvajalca.

    814
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Toplotna črpalka?

    Imamo kar 1353 izvajalcev za področje Toplotna črpalka:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 1353 izvajalcev za področje Toplotna črpalka
    8.9
    1

    FITING - VODOVODNE, PLINSKE IN SANITARNE INSTALACIJE, IZTOK ANTLOGA S.P.


    8.9
    0

    Servis Vako d.o.o.


    8.9
    4

    SVET KLIME, inštaliranje električnih in klimatskih napeljav in naprav, Rok Kovačič s.p.


    8.9
    1

    Instalaterstvo ogrevalnih in vodovodnih naprav Zdenko Simonič s.p.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane