Za področje

    Selitveni servis za enostavne selitve

    Članek je koristil že 1731+ uporabnikom
    Profesionalni selitveni servis vam olajša marsikatero preglavico selitve, kadar se nameščate v vaš novi dom. S kvalitetno demontažo pohištva, prevozom in ponovno montažo, boste prihranili na času, živcih in denarju.
    1731
    selitveni servis

    1. Selitveni servis

    Kadar se selimo v novi dom, želimo s seboj prenesti tudi del starega doma. Selitev pohištva, knjig, oblačil, preprog in drugih drobnarij je proces, ki zahteva veliko previdnosti, saj se ob trenutku neprevidnosti takoj povzročijo poškodbe, so pojasnili v BTRANS, RENATO BLAZNIK S.P. Če sami nimamo vozil, opreme in izkušenj, je selitev najbolje zaupati preizkušenemu selitvenemu servisu. Ta poskrbi za profesionalne selitve stanovanjske opreme ali selitve poslovnih prostorov. Če se vam s selitvijo mudi, se vedno lahko dogovorite tudi za hitro selitev.

    Selitev pianina

    V podjetju so posebej specializirani za selitev pianina ali klavirjev, kjer gre za zelo zahtevno opravilo. Pri tem se uporablja posebna oprema in tehnika, zato je bolje, da tovrstne selitve prepustite strokovnjakom, ki bodo selitev opravili varno in učinkovito.

    Selitev trezorja

    Poleg pianina velja selitev trezorja še posebej za specifiko, saj je teža trezorja običajno taka, da ga sami ne morete niti premakniti, kaj šele, da bi ga prestavili. Za trezorje se zato uporablja posebna oprema - goseničar, ki je namenjen selitvam težjih stvari, tudi do 600 kg: trezorji, sefi, ognjevarne omare, blagajne, itd..

    92133484_506320696712949_3989895373828128768_n.jpg
    Uporaba goseničarja za selitev težjih predmetov

     

    2. Demontaža in montaža pohištva

    Pohištvo zavzame veliko prostora in ima veliko težo. Zato se, kadar je le mogoče, pred prevozom pohištvo razstavi. Tako je bolje zavarovano ter ga je lažje transportirati. Najprej mojstri demontirajo pohištvo. Sledi pakiranje pohištva, kjer se posamezne kose zavaruje s stiroporjem, kartonom in zaščitno folijo. Sledi nalaganje na kamion ali kombi. Opremo se prepelje na novo lokacijo, kjer se previdno raztovori in ponovno sestavi. Pri napravah pa se izvede tudi priklop aparatov. Za posebne kose pohištva, kot so demontaža in montaža kuhinje, prevoz pianina ali trezorja, je potrebna posebna oprema, saj so ti in podobni kosi pohištva zapleteni, občutljivi in težki. Po prevozu pianina je potrebna tudi uglasitev instrumenta.

    3. Prevoz pohištva

    Selitveni servisi glede na potrebe ponujajo prevoz pohištva s tovornjaki, poltovornjaki ali kombiji. S takšnim profesionalnim transportom lahko hitro in enostavno transportirate velike količine opreme. V podjetju BTRANS RENATO BLAZNIK S.P. so tudi opozorili, da so pogosti daljši prevozi cenovno ugodnejši, kot malo število kratkih transportov. S profesionalnim selitvenim servisom bo selitev v novi dom potekala hitro in brez stresa.

    92548144_879478349194461_1969490311944077312_n.jpg
    Prevoz pohištva se opravi s tovornjaki

     

    1731
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Selitve?

    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane