x

  Selitveni servis cenik

  Koliko stane selitveni servis? Cenik selitve je odvisen od količine predmetov, zahtevnosti same selitve, odvoza odpadnega materiala na deponijo ter od razdalje med staro in novo lokacijo. S selitvenim servisom se lahko dogovorite v nekaj dneh. Cena za selitev s kombijem in dvema delavcema 60 - 85 EUR/h. Za točno ceno lahko pošljete povpraševanje našim preverjenim selitvenim servisom. Za vas smo pripravili tudi nekaj nasvetov o selitvah.

  CENA ZA SELITEV


  Cena selitve. Cena za selitev s kombijem in dvema delavcema.

  60.00 €/ura

  MINIMALNA CENA
  €/ura

  SREDNJA CENA
  85.00 €/ura

  NAJVIŠJA CENA
  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV
  Selitveni servis - selitev Maribor - Ljubljana

  Selitveni servis - selitev Maribor - Ljubljana

  Selitveni servis svoje stroške navadno obračuna po urni postavki in kilometrine. Dejavniki, ki vplivajo na ceno selitvenega servisa so torej zelo odvisni od tega, kje se nahajate in kam je potrebno vašo lastnino preseliti, v katerem nadstropju živite, kakšen je dostop z vozilom in podobno. Če sami niste izvedli demontaže in pakiranja pohištva, potem računajte tudi na to storitev. Posebej se obračunajo težji predmeti, kot so klavirji in trezor. Podajamo ceno za selitev pohištva in predmetov, brez demontaže, za povprečno stanovanje na relaciji Maribor in Ljubljana.

  250 €/kpl

  MINIMALNA CENA
  manjše število paketov
  350 €/kpl

  SREDNJA CENA
  povprečno stanovanje
  500 €/kpl

  NAJVIŠJA CENA
  veliko paketov
  Selitev klavirja, trezorja, serverjev

  Selitev klavirja, trezorja, serverjev

  Selitev težjih predmetov je posebej zahtevna, kadar dvigalo ni na voljo, saj nam širina stopnišča in oblika predmeta onemogoča ročni prenos. Za to se v te namene uporabljajo robotski stopniščni goseničarji. Cena selitve težjega tovora je odvisna od več dejavnikov, predvsem je pomembno, na kateri višini oziroma nadstropju se nahaja in kaka je širina stopnišča. Cena za selitev težjega tovora je prav tako nekoliko višja, ker vsa podjetja ne posedujejo ustrezne mehanizacije. Podajamo ceno za selitev klavirja iz ene na drugo lokacijo Ljubljani, kjer se je klavir nahajal v 4 nadstropju bloka brez dvigala.

  200 €/kos

  MINIMALNA CENA
  precej nizka cena
  250 €/kos

  SREDNJA CENA
  optimalna cena selitve
  500 €/kos

  NAJVIŠJA CENA
  visoka cena - težji dostop
  Selitveni servis cenik

  DRUGE CENE ZA SELITVE

  vaša količina

  enota

  okvirna cena

  vaša cena

  Demontaža, montaža pohištva

  Montaža ali demontaža pohištva, cena na delovno uro bruto, zaokrožena na 30 min interval.  €/h

  h
  povpraševanje>

  Pakiranje, zaščita blaga pred selitvijo

  Pakiranje blaga ali pohištva, folija je všteta v ceno. V ceno niso vštete kartonske škatle za selitev.  €/h

  h
  povpraševanje>

  Kilometrina pri selitvi

  Kilometrina, brez najema vozila in ure delavca, gorivo je všteto v ceno. Morebitne vinjete pri prevozu se obračunajo dodatno.  €/km

  km
  povpraševanje>

  Selitev, ura delavca in vozila

  Najem vozila in delavca, pri čemer ni všteta tudi kilometrina.  €/uro

  uro
  povpraševanje>
  POŠLJI POVPRAŠEVANJE >
  SKUPAJ:

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Selitveni servis - vse kar morate vedeti

  1. Selitev - kaj morate vedeti?

  Selitev je velik logistični zalogaj, saj pogosto pozabimo koliko je vse opreme, ki jo je potrebno preseliti. Od velikih kosov pohištva in gospodinjskih aparatov, do knjig, sobnih rastlin in drugih drobnarij. Selitve se lahko lotimo v lastni režiji, a se po pravilu lahko kar pripravite na veliko stresa. Za profesionalno storitev priporočamo najem selitvenega servisa, ki ima na voljo tako usposobljene delavce, kot vso potrebno opremo.

  selilni-servis.jpg
  Da boste med selitvijo brez skrbi, najamite profesionalni selitveni servis.

  2. Kako izbrati selitveni servis?

  Selitev zahteva veliko logistike pa tudi primerno znanje in opremo, kot je demontiranje pohištva, pakiranje in transport. Zato selitev v novi dom povzroča tudi določeno mero stresa, ki pa ga lahko olajšamo z najemom selitvenega servisa. A kateri je dober?

  Vsak selitveni servis še ne pomeni tudi prihranka na času in denarju, saj lahko slabo opravljena selitev povzroči več škode, kot koristi. Kvaliteten selitveni servis ponuja ogled prostora, demontažo in montažo pohištva, odklop in priklop naprav, zaščito opreme ter prevoz. Nekateri ponudniki pa v paketu nudijo tudi čiščenje prostorov, skladiščenje in odvoz odpada na deponijo. Na Mojmojster boste našli številne preverjene selitvene servise, ki jim lahko pošljete povpraševanje. Za selitev se je dobro dogovoriti že vnaprej, saj vas bo urgentna selitev stala več.

  3. Kako poteka selitev?

  3.1 Demontaža pohištva

  Najtežja je selitev pohištva zaradi velike teže in njegove velikosti. Med selitvijo je priporočljiva demontaža pohištva, saj je tako bolje zaščiteno in se lažje transportira. Po demontaži pohištva na posamezne kose, se ti zaščitijo z zaščitno folijo in kartonom, čemur sledi natovarjanje in transport na novo lokacijo. Podobno se zaščiti tudi večje elektronske naprave, npr. pralni stroj, pečico in hladilnik.

  3.2 Prevoz pohištva

  Prevoz pohištva in druge opreme se opravi s kombijem, poltovornjakom ali tovornjakom - odvisno od količine. Daljši prevozi so cenejši. Pazite, da s tovorom ne boste pretiravali, saj je maksimalna nosilnost kombija omejena na 1500 kg.

  3.3 Selitev pianina

  Selitev pianina zahteva dodatno pazljivost. Zanjo se uporablja posebna oprema, ki glasbilo med transportom enakomerno obteži, s čimer se prepreči razglasitev.

  3.4 Selitev trezorja

  Nekateri kosi opreme so še posebno težki. Med takšne spada selitev trezorja. Za selitev najtežjih stvari se uporablja goseničar, ki omogoča varno selitev trezorjev, kipov, ognjevarnih omar ipd.

  3.5 Montaža pohištva

  Po dostavi na novo lokacijo se izvede odstranitev zaščitne embalaže in montaža pohištva. Tudi tukaj je potrebna večja pozornost, saj ob nepazljivosti pogosto pride do poškodb in izgubljenih vijakov in drugih drobnih kosov. Montažo pohištva zaupajte za to usposobljenim selilcem.

  4. Selitev v lastni režiji

  4.1 Škatle za selitev

  Med selitvijo moramo seliti veliko število večjih in manjših predmetov, ti pa se med premikanjem tudi radi poškodujejo. Poleg tega je sistematičnost med selitvijo nujna, da stvari ne izgubimo. Kartonske škatle za selitev to težavo rešijo. V specializiranih trgovinah boste našli številne kartonske škatle za selitev različnih oblik in velikosti, ki so primerne tako za transport največjih kosov pohištva kot tudi za transport drobnarij in občutljivih predmetov. 

  4.2 Najem kombija za selitev

  Za selitev lahko najamete tudi selitveni kombi. Edini pogoj za najem kombija za selitev je, da ste starejši od 21 let in imate vsaj 3 leta vozniških izkušenj. Maksimalno število prevoženih dnevnih kilometrov je 350 km na voznika. Če vozila ne želite voziti sami pa lahko ponavadi skupaj s kombijem najamete tudi enega ali več delavcev, ki vam bodo pomagali pri selitvi.

  MOJMOJSTER.NET, POMAGAMO PRI OCENI INVESTICIJE IN IZBORU IZVAJALCA ZA VAŠ DOM  SELITEV POHIŠTVA

  Pozdravljeni,

  potrebna je demontaža in sestavljanje spalnice, omara ne 225cm dolga, postelja 180x200 cm, 2 nočni omarici samo zaščititi in prenesti na lokacijo.
  10 sobnih rastlin, mogoče hladilnik, če ga prej ne prodamo, 10 škatel oblačil in kuhinjskih pripomočkov (to bo že zaščiteno, potreben le prevoz).
  Stanovanje meri 30m2,tako da ni veliko stvari.

  LP 225 € do 375 €


  ........

  PREVOZ IN VNOS ZOFE

  Pozdravljeni,

  potrebujem prevoz zofe iz trgovine v Mariboru do Ljubljane v Koseze. in potem se vnos do stanovanja, kajti živim sama nimam nikogar. Živim v četrtem nadstropju cca. 100 stopnic.

  LP 270 € do 450 €


  ........

  IZPRAZNITEV STANOVANJA

  Pozdravljeni,

  Po smrti babice bi želeli izprazniti stanovanje in ga pripraviti na nadaljnjo uporabo. Vse vredne in nam ljube stvari bi iz stanovanja odpeljali sami. Vse ostalo bi bilo potrebno razstaviti in odpeljati na udtrezno deponijo (pohištvo, spominke itd). Vrednega v stanovanju ne bi ostalo nicesar. Stanovanje je veliko cca 35 kvadratnih metrov in se nahaja v 2.Nadstropju manjsega bloka. Prosila bi za okvirno ceno take izpraznitve seveda če je to sploh storitev katero nudite.

  Lp 225 € do 375 €


  ........

  ŽELIM PONUDBO IZVAJALCEV

  CENA, SELITEV ZARADI OGROŽENOSTI ŽIVLJENJA,
  Selitve, Jesenice

  270 € do 450 €

  CENA, VNOS NOVE IN ODVOZ STARE SEDEŽNE,
  Selitve, Kranj

  225 € do 375 €

  CENA, SELITEV V HIŠO,
  Selitve, Žalec

  270 € do 450 €

  CENA, SELITEV POHIŠTVA IN STVARI,
  Selitve, Ptuj

  180 € do 300 €

  CENA, SELITEV POHIŠTVA,
  Selitve, Šentjernej

  198 € do 330 €

  CENA, VNOS AMERIŠKEGA HLADILNIKA,
  Selitve, Piran - Pirano

  135 € do 225 €

  CENA, DEMONTAŽA STARE KUHINJE, MONTAŽA NOVE,
  Selitve, Ljubljana

  270 € do 450 €

  CENA, PRENOS ŽELEZNE OMARE,
  Selitve, Dekani

  180 € do 300 €

  CENA, SELITEV KLAVIRJA,
  Selitve, Ajdovščina

  126 € do 210 €

  CENA, PREVOZ SESTAVLJENE OMARE,
  Selitve, Kranj

  180 € do 300 €

  CENA, SELITEV POHIŠTVA,
  Selitve, Solkan

  180 € do 300 €

  CENA, SELITEV STEKLENEGA AKVARIJA 150 X50 X60 ,
  Selitve, Kisovec

  126 € do 210 €

  CENA, POTREBUJEM DEMONTAŽO, SELITEV IN MONTAŽO,
  Selitve, Ljubljana

  270 € do 450 €

  CENA, SELITEV KAVČA,
  Selitve, Ljubljana

  180 € do 300 €

  CENA, SELITEV POHIŠTVA,
  Selitve, Slovenj Gradec

  180 € do 300 €

  CENA, SELITEV OSEBNIH STVARI IN POHIŠTVA,
  Selitve, Ljubljana

  225 € do 375 €

  CENA, SELITEV BREZ POHIŠTVA,
  Selitve, Koper

  180 € do 300 €

  CENA, ODVOZ POHIŠTVA NA DEPONIJO,
  Selitve, Ptuj

  225 € do 375 €

  CENA, SELITEV ,
  Selitve, Slovenska Bistrica

  315 € do 525 €

  CENA, PRAZNJENJE STANOVANJA ,
  Selitve, Dolenjske Toplice

  225 € do 375 €

  CENA, SELITEV V TUJINO (TRST),
  Selitve, Koper

  225 € do 375 €

  CENA, ODVOZ VZMETNIC NA ODPAD,
  Selitve, Ljubljana

  180 € do 300 €

  CENA, SELITEV PIANINA,
  Selitve, Koper

  180 € do 300 €

  CENA, PREVOZ SEDEŽNE,
  Selitve, Ljutomer

  180 € do 300 €

  CENA, POMOČ PRI NOŠENJU,
  Selitve, Slovenj Gradec

  135 € do 225 €

  CENA, DOSTAVA TEKALNE STEZE,
  Selitve, Žirovnica

  180 € do 300 €

  CENA, PREVOZ - OMARICA, HAJDINA -- KAMNIK,
  Selitve, Kamnik

  135 € do 225 €

  CENA, SELITEV OSEBNIH STVARI,
  Selitve, Ljubljana

  180 € do 300 €

  CENA, SELITEV POHIŠTVA V DRUGO HIŠO ,
  Selitve, Podlehnik

  180 € do 300 €

  CENA, SELITEV,
  Selitve, Slovenska Bistrica

  225 € do 375 €

  CENA, SELITEV KAVČA, PREDALNIKA IN PLASTIČNIH ŠKATEL ,
  Selitve, Vrhnika

  225 € do 375 €

  CENA, SELITEV POHIŠTVA IN ŽELEZNIH OMAR,
  Selitve, Slovenj Gradec

  180 € do 300 €

  CENA, PRESELITEV TREZOR OMARE ,
  Selitve, Novo mesto

  180 € do 300 €

  CENA, PREVOZ SEDEŽNE ,
  Selitve, Maribor

  90 € do 150 €

  CENA, SELITEV POHIŠTVA,
  Selitve, Begunje Na Gorenjskem

  315 € do 525 €

  CENA, PREVOZ RABLJENEGA POHIŠTVA,
  Selitve, Ljubljana

  180 € do 300 €  Poglej druge končane projekte in cene

  SELITVE CENIK

  SODELUJEMO Z VEČ KOT 282 PODJETIJ ZA SELITVE


  BREZPLAČNA STORITEV
  IŠČEMO LOKALNO
  BREZ PROVIZIJ
  PRIDOBI PONUDBO

  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE SELITVE?

  SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  KONTAKTI

  Povpraševanja: 051 216 651
  Podjetja: 040 145 800

  REGIONALNE STRANI

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2020 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane