Za področje

  Čistilni servis cena

  Cena čistilnega servisa je močno odvisna od zahtevnosti oziroma natančnosti čiščenja, pogostosti čiščenja, čistilnih sredstev itd. Cene čiščenja so odvisne tudi od regije v kateri živite, oddaljenosti vašega domovanja iz centra mesta in kakšno čiščenje opravljajo - ali gre za ročno ali strojno čiščenje. Ura čiščenja se začne nekje pri 10 €/h. Potrebno je poudariti, da običajno oseba, ki opravlja čiščenje minimalno 2 uri. Iz tega lahko sklepamo, da nas bo obisk čistilke stal minimalno 20 €. Cene generalnega čiščenja domovanja so malce višje, odvisne predvsem od kvadrature, števila oken, ki jih je potrebno pomiti, začnejo se nekje pri 130€ za stanovanje. Generalno čiščenje hiše je dražje in se začne pri 300€. Okvirna cena za dnevno čiščenje pisarniških prostorov (1200 m2/delavca) je 1,3€/m2.

  Komu zaupati čiščenje hiše? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim čistilnim servisom v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

  Hitro povpraševanje - enostavno in brezplačno do dobrih mojstrov!
  Pošlji povpraševanje

  Generalno čiščenje stanovanja, cena čiščenja


  Cena čistilnega servisa. Cena za generalno čiščenje objekta brez opreme.

  2.00 €/m2

  MINIMALNA CENA
  3.00 €/m2

  SREDNJA CENA
  4.00 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  Želim ponudbo izvajalcev

  Čiščenje stanovanja - cenik čiščenja

  Cena za čiščenje hiše ali stanovanja je odvisna od velikosti površine. Čiščenje garsonjere ima višjo ceno na kvadratni meter, kot čiščenje hiše ali velikega stanovanja. K ceni prispevajo tudi dodatne storitve kot so: čiščenje oken, čiščenje pečice ali globinsko čiščenje sedežne garniture. Nujna čiščenja so dražja, kakor dogovor za redni čistilni servis na domu.

  Čiščenje stanovanja - cenik čiščenja
  2 €/m2

  MINIMALNA CENA
  3 €/m2

  SREDNJA CENA
  4 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  Naredi si izračun

  Vodič po povprečnih cenah: Čistilni servis (2024)

  vaša količina

  enota

  Okvirna cena

  vaša cena

  Čiščenje hladilnika

  Čiščenje hladilnika z razmaščevanjem in razkuževanjem.


  kpl

  €/kpl

  Čiščenje pečice

  Čiščenje zamaščene pečice. Čiščenje pečice s paro, s sodo bikarbono, kisom in razmaščevalnimi čistili.


  kpl

  €/kpl

  Čiščenje oken, cena za pomivanje oken

  Pomivanje oken in čiščenje steklenih površin. Profesionalni čistilec za okna.


  m2

  €/m2

  Dnevno čiščenje poslovnih prostorov

  Cena za dnevno čiščenje objektov površine nad 1200 m2 zahtevajo več kot enega čistilca, zato na vsakih dodatnih 1200 m2 prištejte okoli 0,9 do 1,3 EUR/m2. Znesek velja za cel mesec storitev.


  m2 mes

  €/m2 mes


  m2 mes

  €/m2 mes


  m2 mes

  €/m2 mes


  m2 mes

  €/m2 mes

  Generalno čiščenje objekta z opremo

  Cena čistilnega servisa. Cena za generalno čiščenje objekta z opremo.


  m2

  €/m2

  Globinsko čiščenje preprog

  Čiščenje preprog z globinskim sesanjem. Čiščenje tepihov.


  m2

  €/m2

  Globinsko čiščenje sedežne garniture

  Globinsko čiščenje sedežnih garnitur. Globinsko čiščenje kavča ali stola.


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl


  kpl

  €/kpl

  Razkuževanje površin

  Razkuževanje površin po čiščenju. Dezinfekcija površin.


  kpl

  €/kpl

  Redni čistilni servis na domu

  Čistilka na domu. Cena za tedensko, dvotedensko, mesečno čiščenje stanovanja.


  m2 mes

  €/m2 mes


  m2 mes

  €/m2 mes


  m2 mes

  €/m2 mes


  m2 mes

  €/m2 mes

  Okvirna cena
  Pošlji povpraševanje >

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Čistilni servis - vse kar morate vedeti

  1.Kaj morate vedeti predno naročite čistilni servis?

  Čiščenje domovanja za nekatere mukotrpen postopek, ki vam vzame veliko energije in časa, ki vam ga v natrpanem urniku vedno primanjkuje. Če vam finančna situacija dopušča, vam najem čistilnega servisa prihrani dragocen čas, ki ga raje posvetite prijetnejšim opravkom vaš prostor pa je kljub temu bleščeče čist. 

  cistilni-servis.jpg
  Najem čistilnega servisa vam prihrani dragocen čas, ki ga raje posvetite prijetnejšim opravkom.

  1.1 Ocenite kaj potrebujete

  Izberete lahko čiščenje celotnega stanovanja ali pa le nekaj najbolj frekventnih prostorov kot so kuhinja, kopalnica in WC. Odločite se tudi ali želite storitve, ki presegajo običajno čiščenje, na primer pomivanje oken ali čiščenje lestencev. Določene specializirane storitve lahko čistilni servis tudi zavrne saj ni usposobljen za opravljanje teh storitev in bi lahko prišlo do poškodb ali škode zaradi nestrokovne izvedbe (denimo višinsko čiščenje oken ali oljenje parketa...) Za te storitve se boste morda morali obrniti na ustrezne strokovnjake. Večina čistilnih servisov ponuja različne pakete čiščenja. Pri običajnem čiščenju lahko denimo pričakujete, da bodo prostori posesani, prah pobrisan in površine pomite in očiščene. Ne bo pa čistilka očistila denimo oken, notranjosti omar ali posameznih predmetov oz. pohištva itd. Za to boste morali naročiti generalno ali drugo specializirano čiščenje.

  1.2 Trajanje čiščenja

  Ocenite, koliko časa bo trajalo čiščenje vaše hiše. Večina čistilnih servisov vas bo vprašala, kako velika je vaša hiša/stanovanje, koliko spalnic in kopalnic vsebuje in kakšna je vaša običajna rutina čiščenja. Čiščenje dvosobnega stanovanja denimo običajno traja okoli 4-5 ur. V kolikor prostori že dolgo niso bili očiščeni pa se ta čas lahko še podaljša. 

  1.3 Pogostost čiščenja

  Odločite se, kako pogosto želite, da se vaš dom čisti. Glede na potrebe družine boste morda potrebovali storitev samo enkrat ali dvakrat na mesec. Če imate večji proračun in zaseden urnik, se lahko odločite za pogostejše obiske. Prav tako se lahko dogovorite za tedenski urnik, po katerem se čistilka osredotoči na čiščenje vsakič drugega prostora po vaši želji.

  1.4 Lastna čistila

  V kolikor imate posebne želje ali potrebe lahko tudi sami nabavite čistila. Lahko si na primer želite, da bi se vaše stanovanje čistilo z naravnimi čistili. Morda se boste s čistilnim servisom lahko dogovorili za nižjo ceno storitve, če si priskrbite svoja čistila.

  1.5 Določite svoj proračun

  Preden začnete klicati potencialne čistilne servise, poskrbite, da natančno veste, koliko ste sposobni in pripravljeni plačati za čiščenje. To vam bo omogočilo tudi informirane odločitve o tem, katere storitve si lahko privoščite.

  2. Izbor pravega čistilnega servisa

  2.1 Če želite biti brez skrbi izberite profesionalni čistilni servis

  Ko za čiščenje najamete podjetje namesto posameznika/ce, le-to prevzame odgovornost za opravljeno delo čistilca oz. čistilke. Ta možnost je na splošno boljša za vse, ki morda nimajo časa ali pravnega znanja, da bi se zaščitili pred konflikti s posameznimi izvajalci. V kolikor se odločite za najem čistilnega servisa bo cena za čiščenje nekoliko višja, vi pa boste lahko brez skrbi.

  2.2 Izberite posameznika ali podjetje, ki je zavarovano

  Profesionalni čistilni servis ima praviloma vsa potrebna zavarovanja in certifikate potrebne za opravljanje dejavnosti. Posamezni samozaposleni izvajalec pa posebnih zavarovanj običajno nima. Zanesljiv čistilni servis ima interni pravilnik ravnanja v primeru škode na vašem domu. To vključuje morebitne poškodbe, ki nastanejo med postopkom čiščenja na pohištvu in drugi opremi stanovanja, morebitne manjkajoče ali pokvarjene predmete itd. Ne glede na to, pa je priporočljivo, da izvajalca predhodno opozorite na bolj občutljive predmete oz. opremo v stanovanju, ki morda potrebuje posebno nego. Če se kljub vsemu zgodi kaj neljubega, vam čistilni servis iz naslova zavarovanja povrne škodo medtem, ko vam nezavarovani posamezni izvajalec te škode najbrž ne bo povrnil.

  2.3 Preberite spletne ocene, če so na voljo

  Večina čistilnih servisov vam bo na svojih spletnih straneh ponudila številne pozitivne reference, zlasti če je podjetje veliko in posluje že nekaj let. S pregledom referenc in mnenj uporabnikov boste dobili vpogled v delovanje servisa. Prepričali se boste denimo ali čistilka prihaja ob dogovorjeni uri oziroma ali vsaj sporoči v primeru zamude itd. Za še bolj objektiven pogled si lahko na spletnem portalu Mojmojster lahko ogledate številne ocene čistilnih servisov in si preberete mnenja uporabnikov.

  3. Vrste čiščenj

  Čistilni servisi ponujajo različne pakete čiščenj, lahko pa se tudi dogovorite za individualno ponudbo prilagojeno vašim potrebam in željam. V nadaljevanju opisujemo nekaj najbolj pogostih vrst čiščenj.

  3.1 Redna čiščenja

  Opravlja se v rednih časovnih intervalih. Lahko enkrat na teden, dvakrat na mesec ali enkrat na mesec, oziroma po želji. Pri rednem čiščenju se je možno individualno dogovoriti oziroma sproti dogovarjati o tem katera dela želite imeti opravljena. Običajno redno čiščenje zajema, sesanje in pomivanje tal in odstranjevanje prahu iz vidnih površin, zunanje čiščenje omaric, čiščenje stikal in kljuk ter praznjenje smeti. 

  V kuhinji se pomije štedilnik, pomivalno korito, armature, kuhinjsko steno...V kopalnici se seveda pomije WC, umivalniki,armature tuš kabina, tuš kad, sifoni, ogledala...V spalnicah se lahko tudi zamenja posteljnina...Redno čiščenje pa ne zajema čiščenja oken, notranjosti omaric in kuhinjskih naprav itd.

  3.2 Generalno čiščenje

  Popolno čiščenje stanovanja je za večino velik izziv, ki ga ena sama oseba ne zmore v enem dnevu. Tako se čiščenje opravi po delih in stanovanje ni nikoli v celoti popolnoma čisto. Generalno čiščenje čistilnega servisa je končano v enem dnevu. Več čistilk bo vaš prostor posesalo in očistilo tla, pobrisale bodo prah, očistile kuhinjske elemente (tudi notranjost pečice, hladilnika...)Temeljito bodo od stropa do tal počistile kopalnico. V vseh prostorih bodo očistile tudi notranjost omari. K generalnem čiščenju spada tudi čiščenje oken, okenskih okvirjev in polic. Generalno čiščenje se v naseljenem stanovanju lahko opravi enkrat do dvakrat letno, sicer pa se tovrstno čiščenje običajno naroči ob selitvah ali po končanih obnovitvenih delih v stanovanju oziroma ob selitvi v novogradnjo. Nekateri servisi ponujajo tudi generalno čiščenje kleti, podstrešij, kurilnic in garaž.

  3.3 Globinsko čiščenje

  Naročite lahko globinsko čiščenje sedežnih garnitur, foteljev, oblazinjenih kuhinjskih stolov, preprog in vzmetnic.

  Za globinsko čiščenje je potrebno imeti specialno opremo (sesalec, krtače, čistila...), ki je draga in je običajni uporabnik nima. Globinsko čiščenje je potrebno opraviti vsaj 1x letno, za ljudi z alergijami in astmo pa bolj pogosto. Z globinskim čiščenjem se znebimo pršic in drobnega prahu, znebimo se tudi sledov cigaretnega dima. Tkanina ima po čiščenju prijeten vonj, osvežene pa so tudi barve. Na voljo je  tudi ekološko globinsko čiščenje. 

  3.4 Specialna čiščenja

  Parno čiščenje 

  Posebej primerno je za čiščenje radiatorjev, fug med keramičnimi ploščicami ter težko dostopnih predelov. Lahko pa očistimo tudi vse kuhinjske in kopalniške površine, vse talne površine, okna, vrata (skupaj z okvirji). Praktično vse površine v stanovanju lahko s parnim čiščenjem dezinficiramo in brezhibno očistimo. Prednosti parnega čiščenja so, da odstrani nečistoče na nedostopnih mestih ter razkuži površine. Z njim odstranimo vodni kamen ter različne madeže. Za temeljito čiščenje z paro ne potrebujemo nobenih čistil, zato je tovrstno čiščenje prijazno naravi in ljudem.

  Čiščenje oken

  Čiščenje oken zajema čiščenje stekel stekel, okenskih okvirjev in okenskih polic. V kolikor se ga lotimo sami je to zahteven in dolgotrajen podvig. Prostor pa ni zares čist, dokler niso čista okna in vse steklene površine.

  3.5 Talne površine

  Čiščenje ploščic

  V prostorih kjer je veliko vlage se na keramičnih ploščicah in fugah nabira vodni kamen in plesen. Posledično se tam nabira tudi druga nesnaga, ki je seveda zelo moteča. težave lahko rešimo s temeljitim čiščenje s pomočjo ustreznih profesionalnih čistilnih sredstev in opreme. Uporabi se lahko tudi parno čiščenje, mi popolnoma razkuži površino. S popolno dezinfekcijo se prepreči nadaljna tvorba plesni in drugih nečistoč, vsaj za nekaj časa.

  Čiščenje parketa

  Temeljito čiščenje parketa se priporoča po prenovah in večjih posegih, ko se na parketu naberejo trdovratne nečistoče, ki jih je potrebno pazljivo odstraniti. Pri tem je potrebno imeti dovolj strokovnega znanja saj parket ne prenaša agresivnega čiščenja.  Tudi z leti uporabe parket spremeni barvo, še posebej izrazito pri oljenih parketih. Pri lakiranem parketu s temeljitim čiščenjem in nanosom in rednim obnavljanjem zaščitnega premaza preprečimo tovrstno razbarvanje. Pri oljenih parketih pa je za zaščito potrebno površine negovalno oljiti v pogostejših časovnih intervalih. 

  Čiščenje linoleja in gume

  Pri temeljitem čiščenju talnih površin iz linoleja, PVC-ja ali gume je potrebno vedno najprej odstraniti stari zaščitni premaz. Ko je površina posušena je pripravljena na nanos novega premaza, ki je lahko v mat ali svetleči različici. Po vsaki obrabi je možno premaz ponovno zamenjati.

  4. Postopek

  4.1 Podpišite pogodbo o sodelovanju

  V pogodbi določite medsebojna razmerja in pogoje med vami in čistilnim servisom. Dobro je, da podpišete dokument, v katerem so zapisane vse pristojnosti podjetja, vaša pričakovanja glede čiščenja (kaj, kako, kako pogosto se bo čistilo), dodatne storitve, ki jih želite, ter tudi ukrepanje v primeru škode, ki jo povzroči izvajalec. Podpis takega sporazuma bo pomagal preprečiti vse morebitne nejasnosti ali nesoglasja tekom sodelovanja. 

  4.2 Držite se dogovora s čistilnim servisom

  Upoštevajte dogovor s podjetjem o tem, ali morate , medtem, ko se izvaja čiščenje, ostati doma. Nekatera podjetja vas lahko prosijo, da ostanete v hiši, medtem ko so tam čistilci/ke. Na ta način se podjetja lahko zaščitijo v primeru, da iz vašega stanovanja kaj umanjka. Nekatera podjetja morda glede tega nimajo preferenc, zato boste lahko izkoristili čas za opravke zunaj domovanja. Če ste doma med čiščenjem, nikar ne preverjate izvajalca na vsakemu koraku. Ne pozabite, da so strokovnjaki in profesionalci in delajo, tisto za kar ste jih najeli.

  4.3 Hišni ljubljenčki

  Nekatera podjetja lahko zahtevajo, da hišnega ljubljenčka vzamete iz hiše v času čiščenja ali ga omejite na določeno območje. V kolikor podjetje nima take zahteve je morda dobra ideja, da poskrbite, da se čistilka in vaš hišni ljubljenček najprej spoznata in se prepričate, da se dobro razumeta, predno ju pustite sama v stanovanju. 

  4.4 Dostop

  Zagotovite, da ima čistilka dostop do vašega doma. Če vas ne bo doma, boste morali čistilki priskrbeti ključ ali kodo vaših vrat, da bo lahko sama vstopila v stanovanje ali hišo. V svoj pisni dogovor s podjetjem lahko vključite klavzulo o varni predaji ključev svoji čistilki in tako poskrbite, da jih ne bo kopiral ali brez dogovora z vami delila z drugimi čistilkami.

  4.5 Seznanitev čistilke s prostorom

  Predno čistilka začne z delom, se skupaj z njo sprehodite čez vse prostore in jo seznanite z njimi. Opozorite jo na pokvarjene aparate ali poškodbe, ki se jim bo morda morala izogniti. To je tudi pravi čas, da ji pokažete vsa področja, ki bodo potrebovala posebno pozornost ali dodatno čiščenje. 

  4.6 Seznanitev čistilke s svojimi željami in pričakovanji

  Pojasnite svoja pričakovanja, da preprečite zmedo. Prepričajte se, da je čistilka seznanjena z vašimi pričakovanji. Tako boste zagotovili, da ste vi, podjetje in zaposleni vsi na isti strani. Še posebej, če imate s podjetjem specializiran dogovor, se boste tako izognili kakršni koli frustraciji, če vse željene površine ne bodo očiščene, ali pa, če bo prišlo do nepotrebnih stroškov za čiščenje površin, ki ste jih nameravali očistiti sami. S svojo čistilko določite tudi čas prihoda.

  4.7 Pripravite prostor

  Pred prihodom čistilke je dobro, da se sami poskrbite za splošni nered v domovanju. Čas in energijo, ki jo bo čistilki vzelo pospravljanje kot je pobiranje igrač in oblačil s tal ter zlaganje bi bilo bolje izkoristiti za bolj poglobljeno čiščenje površin. To še posebej velja, če ste s čistilko oz. servisom dogovorjeni za urno postavko. 

  4.8 Povratne informacije

  Poskrbite za prijazne povratne informacije po prvih nekaj obiskih čistilke. Seveda imate lahko tudi določena vprašanja ali predloge v zvezi z njenim delom. Čistilko seznanite z vašo željo, da določene stvari stori nekoliko drugače. Bodite pozorni na to, da s svojo čistilko ravnate profesionalno, prijazno in spoštljivo. V kolikor niste zadovoljni s storitvijo, pokličite podjetje neposredno in natančno razložite, zakaj njeno delo ne ustreza vašim pričakovanjem. Zagotovo boste lahko s podjetjem sklenili bolj jasen dogovor, kar bo vsekakor lažje kot znova začeti postopek iskanja ustreznega čistilnega servisa.

  Iščete izvajalce, ponudbo za področje Čistilni servis?
  Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš Dom  Želim ponudbo izvajalcev
  Zadnja povpraševanja

  Čiščenje oken v stanovanjski hiši

  Pozdravljeni,

  potrebujem redno čiščenje oken - skupna steklena površina cca 70m2.

  Željeni datum 27.6.2024

  Hvala ,lp 315 € do 525 €

  ........

  Čiščenje oken

  Pozdravljeni,

  potrebujem čiščenje stekel zimski vrt in oken v kavarni Hiša.

  Lep pozdrav. 270 € do 450 €

  ........

  Čiščenje starejšega vikenda

  Pozdravljeni.

  Potrebujemo izvajalca za generalno čiščenje manjšega vikenda.

  Lp 180 € do 300 €

  ........

  Želim ponudbo izvajalcev

  Cena, Generalno čiščenje stanovanja, 45 m2
  Čistilni servis, Šempeter Pri Gorici

  180 € do 300 €

  Cena, Čiščenje stanovanja, 53m2
  Čistilni servis, Kranj

  135 € do 225 €

  Cena, Redno čiščenje poslovnih prostorov, do 62m2
  Čistilni servis, Logatec

  540 € do 900 €

  Cena, Čiščenje stopnišča, cca 110m2
  Čistilni servis, Žalec

  594 € do 990 €

  Cena, Čiščenje poslovnih prostorov, 700 m2
  Čistilni servis, Mirna

  900 € do 1500 €

  Cena, Generalno ciscenje stanovanja, 125 m2
  Čistilni servis, Ljubljana

  337.5 € do 562.5 €

  Cena, Čiščenje oken na Ekonomski šoli Ljubljana, 1550 m2
  Čistilni servis, Ljubljana

  2700 € do 4500 €

  Cena, Generalno čiščenje hiše, okoli 100 kvadratnih metrov
  Čistilni servis, Koper

  270 € do 450 €

  Cena, Čiščenje velikih oken v višini 3 m, cca 50 m2
  Čistilni servis, Izola

  90 € do 150 €

  Cena, Čiščenje stanovanja s teraso v prvem nadstropju, 53 m2
  Čistilni servis, Solkan

  135 € do 225 €

  Cena, Čiščenje poslovnih prostorov, 1400 m2
  Čistilni servis, Celje

  450 € do 750 €

  Cena, Generalno čiščenje pred vselitvijo, cca 60m2
  Čistilni servis, Ljubljana

  90 € do 150 €

  Cena, Čiščenje hiše po zaključku gradnje, 130m2
  Čistilni servis, Krško

  360 € do 600 €

  Cena, Čiščenje preproge in sedežne garniture, Po opisu
  Čistilni servis, Ortnek

  135 € do 225 €

  Cena, Generalno čiščenje stanovanja po prenovi, 100 m2
  Čistilni servis, Ljubljana - Črnuče

  180 € do 300 €

  Cena, Čiščenje hiše, 115 m2
  Čistilni servis, Ig

  180 € do 300 €

  Cena, Dnevno čiščenje WC prostora na prireditvi na dan, 40m2
  Čistilni servis, Dobrovo v Brdih

  90 € do 150 €

  Cena, Generalno čiščenje hiše, 180 m2
  Čistilni servis, Murska Sobota

  270 € do 450 €

  Cena, Mesečno čiščenje hiše., 120 m2
  Čistilni servis, Dol Pri Ljubljani

  180 € do 300 €

  Cena, Globinsko čiščenje večje sedežne garniture in dveh preprog, L= 7m + cca 10 m2 preproga
  Čistilni servis, Žalec

  135 € do 225 €

  Cena, Zunanje in notranje čiščenje lesene hiške(pribl.40m2), Približno 40m2
  Čistilni servis, Ljutomer

  270 € do 450 €

  Cena, Čiščenje oken in okvirjev v kuhinji, dve okni normalne velikosti in eno manjše ter balkonska vrataa
  Čistilni servis, Ljubljana

  90 € do 150 €

  Cena, Globinsko čiščenje tapisona, 50m2
  Čistilni servis, Ljubljana

  270 € do 450 €

  Cena, Čiščenje stanovanja - nujno, 90 kvadratnih metrov
  Čistilni servis, Domžale

  162 € do 270 €

  Cena, Generalno čiščenje novejše hiše, 120 m2
  Čistilni servis, Vrhnika

  180 € do 300 €

  Cena, Tla, omare, kuhinja, kopalnica, 100m2
  Čistilni servis, Ljubljana - Dobrunje

  180 € do 300 €

  Cena, Čiščenje hiše po prenovi, 70m2
  Čistilni servis, Postojna

  225 € do 375 €

  Cena, Čiščenje oken v stanovanjski hiši, 12 oken
  Čistilni servis, Kranj

  90 € do 150 €

  Cena, Čiščenje tapisona, sedežne, vzmetnice, 24 m2
  Čistilni servis, Ljubljana - Polje

  360 € do 600 €

  Cena, Generalno čiščenje stanovanja po prenovi, 53 m2
  Čistilni servis, Maribor

  90 € do 150 €

  Cena, Čiščenje oken in zunanjih žaluzij, 40 m2
  Čistilni servis, Ljubljana

  180 € do 300 €

  Cena, Globinsko čiščenje sedežne, Sedežna v L, 3x 2 metra
  Čistilni servis, Grobelno

  27 € do 45 €

  Cena, Čiščenje žaluzij, 12 m2
  Čistilni servis, Ljubljana - Šentvid

  270 € do 450 €

  Cena, Čiščenje oken, po opisu
  Čistilni servis, Portorož

  270 € do 450 €

  Cena, Generalno čiščenje stanovanja, 66 m2
  Čistilni servis, Murska Sobota

  270 € do 450 €

  Cena, Čiščenje oken in žaluzij, Hiša 2 nadstropja
  Čistilni servis, Slovenska Bistrica

  90 € do 150 €  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Čistilni servis cenik

  Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

  1027+ podjetij za Čistilni servis
  Brezplačno povpraševanje
  Brez provizij
  Pridobi ponudbo
  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2024 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane