Čistilni servis cena

Cena čistilnega servisa je močno odvisna od zahtevnosti oziroma natančnosti čiščenja, pogostosti čiščenja, čistilnih sredstev itd. Cene čiščenja so odvisne tudi od regije v kateri živite, oddaljenosti vašega domovanja iz centra mesta in kakšno čiščenje opravljajo - ali gre za ročno ali strojno čiščenje. Ura čiščenja se začne nekje pri 10 €/h. Potrebno je poudariti, da običajno oseba, ki opravlja čiščenje minimalno 2 uri. Iz tega lahko sklepamo, da nas bo obisk čistilke stal minimalno 20 €. Cene generalnega čiščenja domovanja so malce višje, odvisne predvsem od kvadrature, števila oken, ki jih je potrebno pomiti, začnejo se nekje pri 130€ za stanovanje. Generalno čiščenje hiše je dražje in se začne pri 300€. Okvirna cena za dnevno čiščenje pisarniških prostorov (1200 m2/delavca) je 1,3€/m2.

Komu zaupati čiščenje hiše? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim čistilnim servisom v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
Pošlji povpraševanje

Generalno čiščenje stanovanja, cena čiščenja


Cena čistilnega servisa. Cena za generalno čiščenje objekta brez opreme.

2.00 €/m2

MINIMALNA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
4.00 €/m2

NAJVIŠJA CENA
Želim ponudbo izvajalcev

Čiščenje stanovanja - cenik čiščenja

Cena za čiščenje hiše ali stanovanja je odvisna od velikosti površine. Čiščenje garsonjere ima višjo ceno na kvadratni meter, kot čiščenje hiše ali velikega stanovanja. K ceni prispevajo tudi dodatne storitve kot so: čiščenje oken, čiščenje pečice ali globinsko čiščenje sedežne garniture. Nujna čiščenja so dražja, kakor dogovor za redni čistilni servis na domu.

Čiščenje stanovanja - cenik čiščenja
2 €/m2

MINIMALNA CENA
3 €/m2

SREDNJA CENA
4 €/m2

NAJVIŠJA CENA
Naredi si izračun

Druge cene za - Čistilni servis

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

Čiščenje hladilnika

Čiščenje hladilnika z razmaščevanjem in razkuževanjem.


kpl

€/kpl

Čiščenje pečice

Čiščenje zamaščene pečice. Čiščenje pečice s paro, s sodo bikarbono, kisom in razmaščevalnimi čistili.


kpl

€/kpl

Čiščenje oken, cena za pomivanje oken

Pomivanje oken in čiščenje steklenih površin. Profesionalni čistilec za okna.


m2

€/m2

Dnevno čiščenje poslovnih prostorov

Cena za dnevno čiščenje objektov površine nad 1200 m2 zahtevajo več kot enega čistilca, zato na vsakih dodatnih 1200 m2 prištejte okoli 0,9 do 1,3 EUR/m2. Znesek velja za cel mesec storitev.


m2 mes

€/m2 mes


m2 mes

€/m2 mes


m2 mes

€/m2 mes


m2 mes

€/m2 mes

Generalno čiščenje objekta z opremo

Cena čistilnega servisa. Cena za generalno čiščenje objekta z opremo.


m2

€/m2

Globinsko čiščenje preprog

Čiščenje preprog z globinskim sesanjem. Čiščenje tepihov.


m2

€/m2

Globinsko čiščenje sedežne garniture

Globinsko čiščenje sedežnih garnitur. Globinsko čiščenje kavča ali stola.


kpl

€/kpl


kpl

€/kpl


kpl

€/kpl


kpl

€/kpl

Razkuževanje površin

Razkuževanje površin po čiščenju. Dezinfekcija površin.


kpl

€/kpl

Redni čistilni servis na domu

Čistilka na domu. Cena za tedensko, dvotedensko, mesečno čiščenje stanovanja.


m2 mes

€/m2 mes


m2 mes

€/m2 mes


m2 mes

€/m2 mes


m2 mes

€/m2 mes

SKUPAJ:
Pošlji povpraševanje >

Kako so Vam koristile te informacije?

Revija Mojmojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
Naprej
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Čistilni servis - vse kar morate vedeti

1.Kaj morate vedeti predno naročite čistilni servis?

Čiščenje domovanja za nekatere mukotrpen postopek, ki vam vzame veliko energije in časa, ki vam ga v natrpanem urniku vedno primanjkuje. Če vam finančna situacija dopušča, vam najem čistilnega servisa prihrani dragocen čas, ki ga raje posvetite prijetnejšim opravkom vaš prostor pa je kljub temu bleščeče čist. 

cistilni-servis.jpg
Najem čistilnega servisa vam prihrani dragocen čas, ki ga raje posvetite prijetnejšim opravkom.

1.1 Ocenite kaj potrebujete

Izberete lahko čiščenje celotnega stanovanja ali pa le nekaj najbolj frekventnih prostorov kot so kuhinja, kopalnica in WC. Odločite se tudi ali želite storitve, ki presegajo običajno čiščenje, na primer pomivanje oken ali čiščenje lestencev. Določene specializirane storitve lahko čistilni servis tudi zavrne saj ni usposobljen za opravljanje teh storitev in bi lahko prišlo do poškodb ali škode zaradi nestrokovne izvedbe (denimo višinsko čiščenje oken ali oljenje parketa...) Za te storitve se boste morda morali obrniti na ustrezne strokovnjake. Večina čistilnih servisov ponuja različne pakete čiščenja. Pri običajnem čiščenju lahko denimo pričakujete, da bodo prostori posesani, prah pobrisan in površine pomite in očiščene. Ne bo pa čistilka očistila denimo oken, notranjosti omar ali posameznih predmetov oz. pohištva itd. Za to boste morali naročiti generalno ali drugo specializirano čiščenje.

1.2 Trajanje čiščenja

Ocenite, koliko časa bo trajalo čiščenje vaše hiše. Večina čistilnih servisov vas bo vprašala, kako velika je vaša hiša/stanovanje, koliko spalnic in kopalnic vsebuje in kakšna je vaša običajna rutina čiščenja. Čiščenje dvosobnega stanovanja denimo običajno traja okoli 4-5 ur. V kolikor prostori že dolgo niso bili očiščeni pa se ta čas lahko še podaljša. 

1.3 Pogostost čiščenja

Odločite se, kako pogosto želite, da se vaš dom čisti. Glede na potrebe družine boste morda potrebovali storitev samo enkrat ali dvakrat na mesec. Če imate večji proračun in zaseden urnik, se lahko odločite za pogostejše obiske. Prav tako se lahko dogovorite za tedenski urnik, po katerem se čistilka osredotoči na čiščenje vsakič drugega prostora po vaši želji.

1.4 Lastna čistila

V kolikor imate posebne želje ali potrebe lahko tudi sami nabavite čistila. Lahko si na primer želite, da bi se vaše stanovanje čistilo z naravnimi čistili. Morda se boste s čistilnim servisom lahko dogovorili za nižjo ceno storitve, če si priskrbite svoja čistila.

1.5 Določite svoj proračun

Preden začnete klicati potencialne čistilne servise, poskrbite, da natančno veste, koliko ste sposobni in pripravljeni plačati za čiščenje. To vam bo omogočilo tudi informirane odločitve o tem, katere storitve si lahko privoščite.

2. Izbor pravega čistilnega servisa

2.1 Če želite biti brez skrbi izberite profesionalni čistilni servis

Ko za čiščenje najamete podjetje namesto posameznika/ce, le-to prevzame odgovornost za opravljeno delo čistilca oz. čistilke. Ta možnost je na splošno boljša za vse, ki morda nimajo časa ali pravnega znanja, da bi se zaščitili pred konflikti s posameznimi izvajalci. V kolikor se odločite za najem čistilnega servisa bo cena za čiščenje nekoliko višja, vi pa boste lahko brez skrbi.

2.2 Izberite posameznika ali podjetje, ki je zavarovano

Profesionalni čistilni servis ima praviloma vsa potrebna zavarovanja in certifikate potrebne za opravljanje dejavnosti. Posamezni samozaposleni izvajalec pa posebnih zavarovanj običajno nima. Zanesljiv čistilni servis ima interni pravilnik ravnanja v primeru škode na vašem domu. To vključuje morebitne poškodbe, ki nastanejo med postopkom čiščenja na pohištvu in drugi opremi stanovanja, morebitne manjkajoče ali pokvarjene predmete itd. Ne glede na to, pa je priporočljivo, da izvajalca predhodno opozorite na bolj občutljive predmete oz. opremo v stanovanju, ki morda potrebuje posebno nego. Če se kljub vsemu zgodi kaj neljubega, vam čistilni servis iz naslova zavarovanja povrne škodo medtem, ko vam nezavarovani posamezni izvajalec te škode najbrž ne bo povrnil.

2.3 Preberite spletne ocene, če so na voljo

Večina čistilnih servisov vam bo na svojih spletnih straneh ponudila številne pozitivne reference, zlasti če je podjetje veliko in posluje že nekaj let. S pregledom referenc in mnenj uporabnikov boste dobili vpogled v delovanje servisa. Prepričali se boste denimo ali čistilka prihaja ob dogovorjeni uri oziroma ali vsaj sporoči v primeru zamude itd. Za še bolj objektiven pogled si lahko na spletnem portalu Mojmojster lahko ogledate številne ocene čistilnih servisov in si preberete mnenja uporabnikov.

3. Vrste čiščenj

Čistilni servisi ponujajo različne pakete čiščenj, lahko pa se tudi dogovorite za individualno ponudbo prilagojeno vašim potrebam in željam. V nadaljevanju opisujemo nekaj najbolj pogostih vrst čiščenj.

3.1 Redna čiščenja

Opravlja se v rednih časovnih intervalih. Lahko enkrat na teden, dvakrat na mesec ali enkrat na mesec, oziroma po želji. Pri rednem čiščenju se je možno individualno dogovoriti oziroma sproti dogovarjati o tem katera dela želite imeti opravljena. Običajno redno čiščenje zajema, sesanje in pomivanje tal in odstranjevanje prahu iz vidnih površin, zunanje čiščenje omaric, čiščenje stikal in kljuk ter praznjenje smeti. 

V kuhinji se pomije štedilnik, pomivalno korito, armature, kuhinjsko steno...V kopalnici se seveda pomije WC, umivalniki,armature tuš kabina, tuš kad, sifoni, ogledala...V spalnicah se lahko tudi zamenja posteljnina...Redno čiščenje pa ne zajema čiščenja oken, notranjosti omaric in kuhinjskih naprav itd.

3.2 Generalno čiščenje

Popolno čiščenje stanovanja je za večino velik izziv, ki ga ena sama oseba ne zmore v enem dnevu. Tako se čiščenje opravi po delih in stanovanje ni nikoli v celoti popolnoma čisto. Generalno čiščenje čistilnega servisa je končano v enem dnevu. Več čistilk bo vaš prostor posesalo in očistilo tla, pobrisale bodo prah, očistile kuhinjske elemente (tudi notranjost pečice, hladilnika...)Temeljito bodo od stropa do tal počistile kopalnico. V vseh prostorih bodo očistile tudi notranjost omari. K generalnem čiščenju spada tudi čiščenje oken, okenskih okvirjev in polic. Generalno čiščenje se v naseljenem stanovanju lahko opravi enkrat do dvakrat letno, sicer pa se tovrstno čiščenje običajno naroči ob selitvah ali po končanih obnovitvenih delih v stanovanju oziroma ob selitvi v novogradnjo. Nekateri servisi ponujajo tudi generalno čiščenje kleti, podstrešij, kurilnic in garaž.

3.3 Globinsko čiščenje

Naročite lahko globinsko čiščenje sedežnih garnitur, foteljev, oblazinjenih kuhinjskih stolov, preprog in vzmetnic.

Za globinsko čiščenje je potrebno imeti specialno opremo (sesalec, krtače, čistila...), ki je draga in je običajni uporabnik nima. Globinsko čiščenje je potrebno opraviti vsaj 1x letno, za ljudi z alergijami in astmo pa bolj pogosto. Z globinskim čiščenjem se znebimo pršic in drobnega prahu, znebimo se tudi sledov cigaretnega dima. Tkanina ima po čiščenju prijeten vonj, osvežene pa so tudi barve. Na voljo je  tudi ekološko globinsko čiščenje. 

3.4 Specialna čiščenja

Parno čiščenje 

Posebej primerno je za čiščenje radiatorjev, fug med keramičnimi ploščicami ter težko dostopnih predelov. Lahko pa očistimo tudi vse kuhinjske in kopalniške površine, vse talne površine, okna, vrata (skupaj z okvirji). Praktično vse površine v stanovanju lahko s parnim čiščenjem dezinficiramo in brezhibno očistimo. Prednosti parnega čiščenja so, da odstrani nečistoče na nedostopnih mestih ter razkuži površine. Z njim odstranimo vodni kamen ter različne madeže. Za temeljito čiščenje z paro ne potrebujemo nobenih čistil, zato je tovrstno čiščenje prijazno naravi in ljudem.

Čiščenje oken

Čiščenje oken zajema čiščenje stekel stekel, okenskih okvirjev in okenskih polic. V kolikor se ga lotimo sami je to zahteven in dolgotrajen podvig. Prostor pa ni zares čist, dokler niso čista okna in vse steklene površine.

3.5 Talne površine

Čiščenje ploščic

V prostorih kjer je veliko vlage se na keramičnih ploščicah in fugah nabira vodni kamen in plesen. Posledično se tam nabira tudi druga nesnaga, ki je seveda zelo moteča. težave lahko rešimo s temeljitim čiščenje s pomočjo ustreznih profesionalnih čistilnih sredstev in opreme. Uporabi se lahko tudi parno čiščenje, mi popolnoma razkuži površino. S popolno dezinfekcijo se prepreči nadaljna tvorba plesni in drugih nečistoč, vsaj za nekaj časa.

Čiščenje parketa

Temeljito čiščenje parketa se priporoča po prenovah in večjih posegih, ko se na parketu naberejo trdovratne nečistoče, ki jih je potrebno pazljivo odstraniti. Pri tem je potrebno imeti dovolj strokovnega znanja saj parket ne prenaša agresivnega čiščenja.  Tudi z leti uporabe parket spremeni barvo, še posebej izrazito pri oljenih parketih. Pri lakiranem parketu s temeljitim čiščenjem in nanosom in rednim obnavljanjem zaščitnega premaza preprečimo tovrstno razbarvanje. Pri oljenih parketih pa je za zaščito potrebno površine negovalno oljiti v pogostejših časovnih intervalih. 

Čiščenje linoleja in gume

Pri temeljitem čiščenju talnih površin iz linoleja, PVC-ja ali gume je potrebno vedno najprej odstraniti stari zaščitni premaz. Ko je površina posušena je pripravljena na nanos novega premaza, ki je lahko v mat ali svetleči različici. Po vsaki obrabi je možno premaz ponovno zamenjati.

4. Postopek

4.1 Podpišite pogodbo o sodelovanju

V pogodbi določite medsebojna razmerja in pogoje med vami in čistilnim servisom. Dobro je, da podpišete dokument, v katerem so zapisane vse pristojnosti podjetja, vaša pričakovanja glede čiščenja (kaj, kako, kako pogosto se bo čistilo), dodatne storitve, ki jih želite, ter tudi ukrepanje v primeru škode, ki jo povzroči izvajalec. Podpis takega sporazuma bo pomagal preprečiti vse morebitne nejasnosti ali nesoglasja tekom sodelovanja. 

4.2 Držite se dogovora s čistilnim servisom

Upoštevajte dogovor s podjetjem o tem, ali morate , medtem, ko se izvaja čiščenje, ostati doma. Nekatera podjetja vas lahko prosijo, da ostanete v hiši, medtem ko so tam čistilci/ke. Na ta način se podjetja lahko zaščitijo v primeru, da iz vašega stanovanja kaj umanjka. Nekatera podjetja morda glede tega nimajo preferenc, zato boste lahko izkoristili čas za opravke zunaj domovanja. Če ste doma med čiščenjem, nikar ne preverjate izvajalca na vsakemu koraku. Ne pozabite, da so strokovnjaki in profesionalci in delajo, tisto za kar ste jih najeli.

4.3 Hišni ljubljenčki

Nekatera podjetja lahko zahtevajo, da hišnega ljubljenčka vzamete iz hiše v času čiščenja ali ga omejite na določeno območje. V kolikor podjetje nima take zahteve je morda dobra ideja, da poskrbite, da se čistilka in vaš hišni ljubljenček najprej spoznata in se prepričate, da se dobro razumeta, predno ju pustite sama v stanovanju. 

4.4 Dostop

Zagotovite, da ima čistilka dostop do vašega doma. Če vas ne bo doma, boste morali čistilki priskrbeti ključ ali kodo vaših vrat, da bo lahko sama vstopila v stanovanje ali hišo. V svoj pisni dogovor s podjetjem lahko vključite klavzulo o varni predaji ključev svoji čistilki in tako poskrbite, da jih ne bo kopiral ali brez dogovora z vami delila z drugimi čistilkami.

4.5 Seznanitev čistilke s prostorom

Predno čistilka začne z delom, se skupaj z njo sprehodite čez vse prostore in jo seznanite z njimi. Opozorite jo na pokvarjene aparate ali poškodbe, ki se jim bo morda morala izogniti. To je tudi pravi čas, da ji pokažete vsa področja, ki bodo potrebovala posebno pozornost ali dodatno čiščenje. 

4.6 Seznanitev čistilke s svojimi željami in pričakovanji

Pojasnite svoja pričakovanja, da preprečite zmedo. Prepričajte se, da je čistilka seznanjena z vašimi pričakovanji. Tako boste zagotovili, da ste vi, podjetje in zaposleni vsi na isti strani. Še posebej, če imate s podjetjem specializiran dogovor, se boste tako izognili kakršni koli frustraciji, če vse željene površine ne bodo očiščene, ali pa, če bo prišlo do nepotrebnih stroškov za čiščenje površin, ki ste jih nameravali očistiti sami. S svojo čistilko določite tudi čas prihoda.

4.7 Pripravite prostor

Pred prihodom čistilke je dobro, da se sami poskrbite za splošni nered v domovanju. Čas in energijo, ki jo bo čistilki vzelo pospravljanje kot je pobiranje igrač in oblačil s tal ter zlaganje bi bilo bolje izkoristiti za bolj poglobljeno čiščenje površin. To še posebej velja, če ste s čistilko oz. servisom dogovorjeni za urno postavko. 

4.8 Povratne informacije

Poskrbite za prijazne povratne informacije po prvih nekaj obiskih čistilke. Seveda imate lahko tudi določena vprašanja ali predloge v zvezi z njenim delom. Čistilko seznanite z vašo željo, da določene stvari stori nekoliko drugače. Bodite pozorni na to, da s svojo čistilko ravnate profesionalno, prijazno in spoštljivo. V kolikor niste zadovoljni s storitvijo, pokličite podjetje neposredno in natančno razložite, zakaj njeno delo ne ustreza vašim pričakovanjem. Zagotovo boste lahko s podjetjem sklenili bolj jasen dogovor, kar bo vsekakor lažje kot znova začeti postopek iskanja ustreznega čistilnega servisa.

Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš DomŽelim ponudbo izvajalcev
Zadnja povpraševanja

Čiščenje doma

Pozdravljeni.

Potrebujem kompletno čiščenje stanovanja (sobe, kopalnica, omare, tla, okna ipd.). Stanovanje je veliko 35m2.

LP 270 € do 450 €

........

Čiščenje oken in zunanjih žaluzij

Pozdravljeni,

potrebno je čiščenje oken in zunanjih žaluzij
- vrata 320x210 cm 1 kom
- vrata 210x170 cm 1 kom
- vrata 210/80 cm 5 kom
- okno 55/175 cm 1 kom
- okno 70/225 cm 3 kom
- okno 100/70 cm 2 kom
- okno 100/70 cm 2 kom
- stresno oknl 130/70 cm 2 kom

Lp 180 € do 300 €

........

Čiščenje neopremljenega stanovanja (novogradnja).

Pozdravljeni,

potrebujem čiščenje stanovanja, ki je trenutno neopremljeno, popolnoma prazno. Čiščenje tal (sesanje, brisanje), čiščenje stenskih in talnih ploščic v kopalnici, čiščenje oken (okvirji, steklo), čiščenje zunanjih žaluzij. Celotno stanovanje 70 m2.

lp 135 € do 225 €

........

Želim ponudbo izvajalcev

Cena, Čiščenje večjega stanovanja, 150 m2
Čistilni servis, Portorož

450 € do 750 €

Cena, Čiščenje poslovnih prostorov v Ljubljani, 200 m2
Čistilni servis, Ljubljana

3600 € do 6000 €

Cena, Čiščenje stanovanja po prenovi, 45 m2
Čistilni servis, Ljubljana

135 € do 225 €

Cena, Generalno čiščenje 1x na mesec, 54 m2
Čistilni servis, Ljubljana

720 € do 1200 €

Cena, Končno čiščenje po adaptaciji pritlične hiše (90m2), 90m2
Čistilni servis, Novo mesto

486 € do 810 €

Cena, Čiščenje stanovanj oddanih preko booking.com,
Čistilni servis, Ljubljana

540 € do 900 €

Cena, Čiščenje oken, cca 100 m2
Čistilni servis, Ljubljana

450 € do 750 €

Cena, Čiščenje objektov po gradbenih delih, 300m2
Čistilni servis, Nova Gorica

1800 € do 3000 €

Cena, Pomivanje oken, 14 m2
Čistilni servis, Ljubljana

135 € do 225 €

Cena, Čiščenje sedežne garniture na domu, 1 m2
Čistilni servis, Celje

135 € do 225 €

Cena, Globinsko čiščenje pohištva, 7x
Čistilni servis, Portorož - Portorose

180 € do 300 €

Cena, Čiščenje pisarne mesečno, 35m2
Čistilni servis, Celje

720 € do 1200 €

Cena, Čiščenje pisarn, garderobe, sanitarij, po opisu
Čistilni servis, Slovenska Bistrica

270 € do 450 €

Cena, Generalno čiščenje stanovanja, 100m2
Čistilni servis, Maribor

270 € do 450 €

Cena, Generalno čiščenje in globinsko sedežne, 20 m2
Čistilni servis, Lendava

90 € do 150 €

Cena, Globinsko čiščenje cele hiše, 100 m2
Čistilni servis, Ig

594 € do 990 €

Cena, Čiščenje skupnih prostorov v večstanovanjski stavbi, cca 25 - 30 m2
Čistilni servis, Maribor

180 € do 300 €

Cena, Cistilni servis za hiso, 130
Čistilni servis, Ljubljana

225 € do 375 €

Cena, Čiščenje sten, saje od pogorelosti, 150 m2
Čistilni servis, Miklavž Na Dravskem Polju

360 € do 600 €

Cena, Čiščenje apartmaja, 55 m2
Čistilni servis, Ljubljana

225 € do 375 €

Cena, Globinsko čiščenje tepiha, 4,7 m2
Čistilni servis, Nova Gorica

22.5 € do 37.5 €

Cena, čiščenje steklenih površin in žaluzij, 200
Čistilni servis, Kranj

585 € do 975 €

Cena, Čiščenje gostinskega lokala, 100 m2
Čistilni servis, Ljubljana

270 € do 450 €

Cena, Generalno čiščenje stanovanja, 30
Čistilni servis, Ljubljana

270 € do 450 €

Cena, Generalno čiščenje, 70 m2
Čistilni servis, Ljubljana

180 € do 300 €

Cena, Čiščenje okenj, 22 okenj 10 notranjih vrat
Čistilni servis, Planina

540 € do 900 €

Cena, Čiščenje poslovnih prostorov, 400-1000 m²
Čistilni servis, Medvode

1260 € do 2100 €

Cena, Ponudbo za čiščenje stolpnice 2x tedensko., 12 nadstropij, 62 stanovanj
Čistilni servis, Ljubljana

1080 € do 1800 €

Cena, mesečno čiščenje, 110m2
Čistilni servis, Šentjernej

180 € do 300 €

Cena, Čiščenje, Ponudba po ogledu
Čistilni servis, Ljubljana

2250 € do 3750 €

Cena, Čiščenje kleti, 15m2
Čistilni servis, Ruše

270 € do 450 €

Cena, Čiščenje alartmaja, 81 m2
Čistilni servis, Portorož

270 € do 450 €

Cena, čiščenje stanovanja (hiša zgornje nadstropje), 80
Čistilni servis, Brestanica

360 € do 600 €

Cena, Čistilni servis, stanovanje 53m2
Čistilni servis, Ljubljana

180 € do 300 €

Cena, Čiščenje 30m2 počitniške hiške., 30
Čistilni servis, Ravne Na Koroškem

135 € do 225 €

Cena, Redno čišćenje stanovanja, 50 m2
Čistilni servis, Komenda

135 € do 225 €Poglej druge končane projekte in cene

Čistilni servis cenik

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

898+ podjetij za Čistilni servis
Brezplačno povpraševanje
Brez provizij
Pridobi ponudbo

Iščete izvajalce, ponudbo za področje Čistilni servis?

 • Čistilni servis Ljubljana
 • Čistilni servis Maribor
 • Čistilni servis Celje
 • Čistilni servis Koper
 • Čistilni servis Kranj
 • Čistilni servis Ajdovščina
 • Čistilni servis Bled
 • Čistilni servis Bovec
 • Čistilni servis Črna na Koroškem
 • Čistilni servis Črnomelj
 • Čistilni servis Domžale
 • Čistilni servis Gornja Radgona
 • Čistilni servis Gornji Grad
 • Čistilni servis Hrastnik
 • Čistilni servis Ilirska Bistrica
 • Čistilni servis Izola
 • Čistilni servis Jesenice
 • Čistilni servis Kamnik
 • Čistilni servis Kidričevo
 • Čistilni servis Kobarid
 • Čistilni servis Kočevje
 • Čistilni servis Kranjska Gora
 • Čistilni servis Krško
 • Čistilni servis Laško
 • Čistilni servis Lendava
 • Čistilni servis Litija
 • Čistilni servis Ljutomer
 • Čistilni servis Metlika
 • Čistilni servis Mojstrana
 • Čistilni servis Mozirje
 • Čistilni servis Murska Sobota
 • Čistilni servis Nova Gorica
 • Čistilni servis Novo mesto
 • Čistilni servis Ormož
 • Čistilni servis Piran - Pirano
 • Čistilni servis Pivka
 • Čistilni servis Portorož
 • Čistilni servis Postojna
 • Čistilni servis Ptuj
 • Čistilni servis Radeče
 • Čistilni servis Radenci
 • Čistilni servis Radovljica
 • Čistilni servis Ravne Na Koroškem
 • Čistilni servis Ribnica
 • Čistilni servis Rogaška Slatina
 • Čistilni servis Sevnica
 • Čistilni servis Sežana
 • Čistilni servis Škofja Loka
 • Čistilni servis Slovenj Gradec
 • Čistilni servis Slovenska Bistrica
 • Čistilni servis Slovenske Konjice
 • Čistilni servis Šoštanj
 • Čistilni servis Štore
 • Čistilni servis Tolmin
 • Čistilni servis Trbovlje
 • Čistilni servis Tržič
 • Čistilni servis Trzin
 • Čistilni servis Velenje
 • Čistilni servis Vipava
 • Čistilni servis Vojnik
 • Čistilni servis Vransko
 • Čistilni servis Vrhnika
 • Čistilni servis Žalec
 • Čistilni servis Zreče
 • Čistilni servis Žužemberk
 • Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane