Za področje

  TAPECIRANJE STOLOV

  Članek je koristil že 6045+ uporabnikom
  Z leti se tkanine uničujejo, poškodujejo ali izrabljajo. Les, masiva ali kovina pa ostaja tisto, kar vas nikakor ne prepriča, da bi stol zamenjali. Zagotovo je težko najti primeren stol, ki bi se ustrezno podal vašemu telesu in dobro sovpadal s pohištvom vašega bivalnega okolja. Ko enkrat izberemo primerno sedalno površino se od nje težko poslovimo. Vsak material pa se z leti izrabi in potrebuje menjavo, prav tako je tudi s sedalnimi deli jedilniških stolov, ki jih je treba včasih malce osvežiti in jim zamenjati tkanino na sedalu.
  Strokovni članek 6045
  Za kvalitetno storitev tapeciranje zaupajte strokovnjaku.
  Imamo kar 110 izvajalcev za področje Tapetništvo:

  1. KDAJ SE ODLOČITI ZA TAPECIRANJE STOLA?

  Nikakor ne menjujte tkanino sedalnega dela stola za vsako ceno. V kolikor ocenite, da je nakup novega stola nepotreben, da je konstrukcijsko stol še vedno primeren za uporabo in odlično ustreza vašim zahtevam, se podajte v lov za novo tkanino. Pred vsako investicijo dodobra premislite ali menjava dela upraviči nakup celote.

  2. KAKŠNO TKANINO IZBRATI?

  Zagotovo ni vsaka tkanina namenjena tapeciranju in vsakodnevni obrabi. Tkanina, ki je primerna za tapeciranje mora biti debelejša in trpežnejša od običajne tkanine. Za sedenje je na primer primerna teflonsko obdelana mikrotkanina, ki jo najdemo v najrazličnejših barvah in vzorcih. Pravo ali umetno usnje je tudi pogost material za sedalo jedilniških stolov.
  Pri izbiri tkanine oz. materiala sedišča jedilniškega stola bodite pozorni, da barvno sovpada z obstoječimi barvami notranjosti doma. Nikakor ne pozabite tudi na lastnosti materiala. Tkanina je prijaznejša za sedenje, saj se ne prijema na kožo. Usnje je enostavnejše za čiščenje, vendar hlad ob dotiku med kožo in usnjem ni ravno vsem po godu. Umetno usnje ne diha in lahko vzbuja neprijeten občutek med sedenjem, kar ne ustreza vsakemu.

  3. CENA TAPECIRANJA

  Koliko boste odšteli za ceno tapeciranja je odvisno od izbire materiala in zahtevnosti menjave sedalne površine. Za grobo oceno lahko povemo, da cena tapeciranega kvadratnega metra jedilniškega stola stane okrog 100€, v ceno je vključena menjava polnila sedišča in krovnega materiala.

  Počivalniki zahtevajo posebno pazljivost pri menjavi tkanine.
  Počivalniki zahtevajo posebno pazljivost pri menjavi tkanine.


  Strokovni članek 6045
  Avtor: Mojmojster
  Imamo kar 110 izvajalcev za področje Tapetništvo:

  Kako so Vam koristile te informacije?


  MojMojster
  Revija MojMojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  NAPREJ
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Imamo kar 110 izvajalcev za področje Tapetništvo:

  BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
  IZBOR PODJETIJ, OCENE
  BREZ PROVIZIJ
  Imamo kar 110 izvajalcev za področje Tapetništvo
  10
  23

  Tapetništvo Elsner, Roman Elsner s.p.


  10
  7

  Mitja Ribič s.p.


  10
  15

  FOTELJČEK TAPETNIŠTVO DARJA KERŠMANC S.P.


  8.9
  1

  Jana Petrovcic s.p.


  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE TAPETNIŠTVO?

  SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  © 2022 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane