Za področje

    9 dih jemajočih jedilnic, ki bodo dopolnile vaš odprti tloris

    Članek je koristil že 590+ uporabnikom
    V središču vsakega doma je jedilnica - prostor, kjer se prepletajo okusi, smeh in spomini. V sodobnem svetu, kjer se meje med kuhinjo, dnevno sobo in jedilnico vse bolj brišejo, postaja izbira popolne jedilnice, ki se harmonično zlije z odprtim tlorisom, ključnega pomena. Pridružite se nam na potovanju skozi prostorne, svetle in stilsko dovršene jedilnice, ki so več kot le prostor za obedovanje - so srce doma, kjer se ustvarjajo nepozabni trenutki. Odkrijte, kako lahko te jedilnice dopolnijo in obogatijo vaš odprti tloris, dodajo karakter in eleganco ter postanejo osrednja točka vašega doma.
    Strokovni članek 590
    sodobna lesena jedilnica
    Imamo kar 76 izvajalcev za področje Jedilnice:

    Moderna prostorna jedilnica z leseno jedilno mizo in zelenimi stoli

    Prostorna jedilnica z leseno jedilno mizo in zelenimi stoli

    V jedilnici se nahaja lesena jedilna miza z zelenimi stoli ter visečimi lučmi nad mizo. Prostor izžareva sodobnost s preprostimi linijami in minimalističnim pristopom k oblikovanju. Lesena jedilna miza prinaša naravno toplino, medtem ko zeleni stoli dodajajo svežino in subtilen poudarek barve. Luči nad mizo zagotavljajo ustrezno osvetlitev in estetski poudarek. Ta moderna odprta jedilnica v stanovanju je popolno okolje za uživanje v obrokih v stilskem in dovršenem odprtem tlorisu.

    Moderna in minimalistična lesena jedilnica

    Minimalistična lesena jedilnica v odprtem tlorisu

    Moderna in minimalistična notranjost stanovanja z jedilnico, kjer je lesena jedilna miza v ospredju. Prostor izžareva sodobnost in enostavnost s čistimi linijami in minimalističnim pristopom k oblikovanju. Lesena jedilna miza prinaša naravno toplino in prefinjenost v prostor. Celoten jedilni prostor ustvarja elegantno in neobremenjeno okolje za uživanje v obrokih v stilsko dovršenem stanovanju, ki se lepo povezuje z drugimi prostori.

    Stilsko oblikovana jedilnica s stekleno jedilno mizo in rjavimi stoli

    Stilsko oblikovana jedilnica s stekleno jedilno mizo in rjavimi stoli

    Stilsko oblikovana jedilnica s stekleno jedilno mizo in rjavimi stoli, v ozadju pa je omarica. Prostor izžareva sodobnost in eleganco s kombinacijo stekla in toplih odtenkov rjave barve. Steklena jedilna miza prinaša čist in prefinjen videz, medtem ko rjavi stoli dodajajo toplino in subtilen kontrast. Omarica v ozadju dodaja prostoru funkcionalnost in estetsko dovršenost. Ta stilsko dovršena jedilnica je popolno okolje za uživanje v obrokih in druženje v elegantnem in privlačnem okolju.

    Moderna jedilnica z okroglo stekleno jedilno mizo

    Moderna jedilnica z okroglo stekleno jedilno mizo

    Moderna notranjost jedilnice z veliko okroglo stekleno jedilno mizo in naslonjači. Prostor izžareva sodobnost in eleganco s kombinacijo stekla in udobnih naslonjačev. Velika okrogla steklena miza prinaša čist in prefinjen videz, medtem ko naslonjači dodajajo udobje in stil. Ta moderna jedilnica je idealen prostor za družinske obroke ali večerne družabne dogodke v stilskem in dovršenem okolju.

    Jedilnica v modernem stilu z dolgo leseno jedilno mizo

    Jedilnica v modernem stilu z dolgo leseno jedilno mizo

    Moderna jedilnica z belimi in lesenimi stenami ter dolgo jedilno mizo z rjavimi stoli. Prostor izžareva sodobnost in naravno toplino s kombinacijo bele barve in naravnega lesa. Dolga jedilna miza prinaša prostornost in eleganten videz, medtem ko rjavi stoli dodajajo toplino in udobje. Celotna vizualna podoba se dovršeno poveže v odprtem tlorisu z dnevno sobo.

    Kuhinjski otok s podaljšanim jedilnim delom

    Kuhinjski otok s podaljšanim jedilnim delom proti dnevni sobi

    Kuhinjski otok s podaljšanim marmornatim jedilnim delom ter oblikovalskimi belimi stoli. Prostor izžareva funkcionalnost in estetsko dovršenost s kombinacijo kuhinjskega otoka in jedilne mize. Marmornato jedilno mizo prinaša prestižen in eleganten videz, medtem ko oblikovalski beli stoli dodajajo sodoben pridih. Ta kuhinjski otok z marmornato jedilno mizo in oblikovalskimi belimi stoli je popolno okolje za uživanje v obrokih v stilskem in prefinjenem ambientu.

    Jedilnica v japonskem slogu

    Jedilnica v japonskem slogu, ki povezuje kuhinjo in dnevno sobot

    Oblikovanje prostora je minimalistično in naravno, z uporabo preprostih linij in naravnih materialov. Jedilna miza v japonskem stilu je izdelana iz kakovostnega lesa, s preprostim in funkcionalnim dizajnom. Celoten notranji dizajn odseva mirno in uravnoteženo vzdušje japonskega dizajna, kjer prostor vabi k sprostitvi in uživanju ob pogledu na zelenje rastlin ter v prijetni družbi.

    Preprosta jedilnica v modernem stilu

    Preprosta lesena jedilnica s črnimi elementi

    Preprosta moderna jedilnica z leseno jedilno mizo in črnimi lesnimi stoli. Prostor izžareva sodobnost in naravno toplino s kombinacijo lesa in črne barve. Lesena jedilna miza prinaša estetsko dovršenost in naravni pridih, medtem ko črni leseni stoli dodajajo subtilen kontrast in eleganco. Ta preprosta moderna jedilnica z leseno jedilno mizo in črnimi lesnimi stoli je popolno okolje za uživanje v obrokih v stilskem in prijetnem ambientu.

    Sodobna lesena jedilnica

    Sodobna lesena jedilnica, ki se povezuje z dnevno sobo

    Jedilnica v sodobnem slogu z leseno mizo in stoli v vijolični barvi. Sodoben dizajn odražajo čiste linije in minimalističen pristop k oblikovanju. Lesena miza doda naravno toplino v notranjost, medtem ko vijolični stoli dodajo živahnost in barvno razigranost. Celoten interier je estetsko dovršen, kar ustvarja privlačen in udoben prostor za uživanje ob obrokih v sodobnem in stilskem odprtem tlorisu.

    Zavedamo se, da je načrtovanje popolne jedilnice včasih izziv, še posebej, ko želimo, da se ta popolnoma zlije z odprtim tlorisom našega doma. Zato vas vabimo, da za več idej, kako povezati vaš odprti tloris v celoto s pomočjo jedilnice, obiščete našo rubriko Inspiracije. Tukaj boste našli praktične ideje, nasvete in kreativne rešitve, s pomočjo katerih boste lahko ustvarili prostor, v katerem boste uživali in ustvarjali spomine še leta in leta.

    Strokovni članek 590
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    jedilnice, ideje in inspiracije

    3
    16
    13
    10
    10
    12
    11
    11
    11
    10
    10
    10
    14
    7
    11
    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Jedilnice?

    Imamo kar 76 izvajalcev za področje Jedilnice:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 76 izvajalcev za področje Jedilnice
    10
    4

    Dom Team mizarske storitve Dominik Grčar s.p.


    8.9
    1

    Coinhab d.o.o.


    10
    2

    Benos, Uroš Bencik s.p.


    10
    17

    LUBADAR, OBDELAVA LESA, MAKSIMILIJAN KAKER s.p.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane