Vrtanje, rezanje betona cena

Kakšna je cena vrtanja ali rezanja betona? Cena diamantnega vrtanja je odvisna od premera svedra in ponudnika. Cena diamantnega vrtanja znaša od 0,6€/cm do 3,20 EUR, odvisno od premera vrtine. Cena diamantnega rezanja se razlikuje glede na površino rezanja (tla, stene), materiala, njegove debeline in ponudnika storitve. Cena diamantnega rezanja opeke znaša okoli 29-59 EUR/m, odvisno od debeline stene. Za rezanje asfalta boste odšteli 5-7 EUR/m. Za razrez različno debelega betona, približno 15-49 EUR/m. Rezanje armiranega betona pa je nekoliko dražje in znaša med 18-53 EUR/m. Pri končnih cenah je potrebno upoštevati še možna doplačila v smislu postavitve oz. montaže stojala, vrtanja oz. rezanja v strop, vrtanja pod določenim kotom, rezanja neposredno ob drugih horizontalnih in vertikalnih ovirah, uporabo sesalca ter odvoz odpadnega materiala.

Komu zaupati vrtanje in rezanje betona? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim izvajalcem za vrtanje in rezanje betona v vaši okolici.

Pridobite ponudbo:
Pošlji povpraševanje

Cena za diamantno vrtanje v beton ali kamen


Cena diamantnega vrtanja. Cena diamantnega vrtanja za premer odprtine fi 100 mm.

1.20 €/cm

MINIMALNA CENA
€/cm

SREDNJA CENA
3.00 €/cm

NAJVIŠJA CENA
Želim ponudbo izvajalcev

Diamantno rezanje betona - cenik

Z diamantnim rezalnikom se reže beton, asfalt, opeka ali drugi trdni materiali. Rezanje poteka hitreje, ceneje in povzroča manj poškodb materiala, kot prebijanje s pnevmatskim kladivom. Diamantno rezanje lahko naročimo kadar potrebujemo izrez stene za okna ali vrata, rezanje asfalta, izrez betonske polšče za stopnice ipd. Cena za rezanje betona je odvisna od njegove trdnosti (marke), debeline, prisotnosti jeklene armature in seveda od dolžine oz. površine rezanja. Za rezanje opečne stene debeline do 30cm boste odšteli med 29 - 44 €/tm. Cena za rezanje armirano-betonske stene do debeline 30cm znaša med 39 - 59 €/tm. Rezanje asfalta je cenejše, med 5 - 7 €/tm. Za rezanje betonske plošče do globine 30cm boste odšteli med 15 - 49 €/tm. Za rezanje armirano betonske plošče debele do 30cm pa med 18 - 53 €/tm. Rezanje betona je zahtevno in nevarno opravilo, zato se ga nikakor ne lotevajte sami, če nimate izkušanj in primerne opreme.

Diamantno rezanje betona - cenik
15 €/tm

MINIMALNA CENA
37 €/tm

SREDNJA CENA
59 €/tm

NAJVIŠJA CENA

Diamantno vrtanje betona - cenik

Diamantno vrtanje se izvaja s posebnimi svedri debelin od 38 do 400 mm. Vrtanje betona je izjemno natančna metoda, ki ne povzroča vibracij in ne poškoduje okoliškega materiala. Z diamantnim vrtanjem lahko razširimo dimniško tuljavo ali napravimo preboj skozi betonsko ploščo ali steno. Cena diamantnega vrtanja je odvisna od debeline stene ali plošče, trdote materiala (beton, opeka, kamen ...), prisotnosti armature, kotom vrtanja, širine svedra ter tega ali gre za mokro ali suho vrtanje. Prednost mokrega vrtanja je, da se ob njem sprošča manj prahu.

Diamantno vrtanje betona - cenik
1 €/cm

MINIMALNA CENA
2 €/cm

SREDNJA CENA
3 €/cm

NAJVIŠJA CENA

Druge cene za - Vrtanje, rezanje betona

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

Cena za diamantno rezanje armiranega betona v tla

Cena diamantnega rezanja armiranega betona v tla. Cena diamantnega rezanja armiranega betona do globine 10 cm je približno 18€/tm. Cena diamantnega rezanja armiranega betona globine 10-20 cm je približno 38€/tm. Cena diamantnega rezanja armiranega betona globine 20-30 cm je približno 53€/tm.


tm

€/tm

Cena za diamantno rezanje asfalta

Cena za diamantno rezanje asfalta. Cena diamantnega rezanja asfalta do globine 10 cm je približno 5€/tm. Cena diamantnega rezanja asfalta globine 10-20 cm je približno 7€/tm.


tm

€/tm

Cena za diamantno rezanje betona v tla

Cena diamantnega rezanja betona do globine 10 cm je približno 15€/tm. Cena diamantnega rezanja betona globine 10-20 cm je približno 35€/tm. Cena diamantnega rezanja betona globine 20-30 cm je približno 49€/tm.


tm

€/tm

Cena za diamantno rezanje v armiranobetonsko steno

Cena diamantnega rezanja v steno iz armiranega betona. Cena diamantnega rezanja armiranega betona do debeline 20 cm je približno 44€/tm. Cena diamantnega rezanja armiranega betona debeline 20-30 cm je približno 59€/tm.


tm

€/tm

Cena za diamantno rezanje v betonsko steno

Cena diamantnega rezanja v steno iz betona. Cena diamantnega rezanja betona do debeline 20 cm je približno 39€/tm. Cena diamantnega rezanja betona debeline 20-30 cm je približno 59€/tm.


tm

€/tm

Cena za diamantno rezanje v opečno steno

Cena diamantnega rezanja v steno iz opeke. Cena diamantnega rezanja opeke do debeline 20 cm je približno 29€/tm. Cena diamantnega rezanja opeke debeline 20-30 cm je približno 44€/tm.


tm

€/tm

Cena za diamantno vrtanje v beton ali kamen fi 150

Cena diamantnega vrtanja. Cena diamantnega vrtanja za premer odprtine fi 150 mm.


cm

€/cm

Cena za diamantno vrtanje v beton ali kamen fi 200

Cena diamantnega vrtanja. Cena diamantnega vrtanja za premer odprtine fi 200 mm.


cm

€/cm

Cena za diamantno vrtanje v beton ali kamen fi 250

Cena diamantnega vrtanja. Cena diamantnega vrtanja za premer odprtine fi 250 mm.


cm

€/cm

Cena za diamantno vrtanje v opečno steno

Cena diamantnega vrtanja v opečno steno. Cena diamantnega vrtanja za premer odprtine fi 150 mm.


cm

€/cm

Diamantno vrtanje v beton ali kamen fi 300mm

Cena diamantnega vrtanja. Cena diamantnega vrtanja za premer odprtine fi 300 mm.


cm

€/cm

SKUPAJ:
Pošlji povpraševanje >

Kako so Vam koristile te informacije?

Revija Mojmojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
Naprej
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Vrtanje in rezanje betona - vse kar morate vedeti

1. Vrtanje in rezanje betona

Ob sodobnih načinih gradnje postaja vrtanje in rezanje v beton in druge materiale vedno bolj pogosto. Izjemno pomembno je, da ob tem ne poškodujemo obstoječih zidov, sten, tal in drugih površin, tako strukturno, kot na pogled. Pri rezanju in vrtanju površin z diamantnimi rezili ne prihaja do vibracij in posledično do razpokanja ali drugih poškodb obstoječih materialov, kar pomeni, da obnovitvena dela po izrezu niso potrebna. Z ustreznimi stroji lahko izrežemo in vrtamo, poleg betona, tudi druge materiale kot armirani beton, opeka, razni zidaki itd. Dela se lahko izvaja na suh ali moker način. Pri slednjem se z določenimi nastavki z vodo prepreči dvigovanje prahu, ki se ga zbira v kontejner. Tako lahko delovno okolje ostane čisto prav tako pa površine v prostoru.

vrtanje-betona.jpg
Pri rezanju in vrtanju površin z diamantnimi rezili ne prihaja do vibracij in posledično do razpokanja ali drugih poškodb obstoječih materialov.

2. Zakaj najeti profesionalce za vrtanje in rezanje betona?

V procesu večjega gradbenega projekta se izvrta na tisoče lukenj. Z vrtanjem in rezanjem v beton in druge materiale ustvarimo neprekinjene kanale za napeljavo najrazličnejših inštalacij kot so vodovod, odtoki, električna napeljava, telekomunikacijske inštalacije itd. Vrtanje in rezanje betona je pomemben del vsakega gradbenega projekta za to je bolje, da ga prepustite zaupanja vrednemu in kompetentnemu strokovnjaku. Le ta lahko varno deluje tudi na omejenih in težko dosegljivih površinah, lahko vrta in reže tudi zelo trde površine, predvsem pa to počne brez ogrožanja strukturne celovitosti betona ali sosednjih površin (predhodno se opravi analiza betona, po kateri se odloči kateri vrtalnik, žago je treba uporabiti).

3. Diamantno kronsko vrtanje

Kronskega vrtanja se poslužimo, kadar potrebujemo natančne okrogle reze v material. Izvrtine s premerom do 150 cm je mogoče izvrtati tako rekoč katere koli globine. Vrtanje se izvaja s svedrom s posebno diamantno krono, ki je posebej zasnovana za oster rez v obliki kroga, pri katerem material znotraj kroga (jedro) ostane nepoškodovan. 

Kronsko vrtanje se uporablja za izdelavo vrtin za vodovodne, električne in vse druge inštalacije. Je učinkovita metoda za vrtanje skoraj vseh debelin betona, tudi kjer drugih metod ni mogoče uporabiti. Diamantni svedri se uporabljajo za številne namene, bodisi tam, kjer je treba ohraniti jedro materiala, bodisi kjer je potrebno hitro vrtanje, saj se pri tovrstnem vrtanju odstrani veliko manj materiala kot pri vrtanju s standardnim svedrom.

Tipične aplikacije vključujejo:

Izdelavo talnih odtokov

Izdelavo kanalizacijskih odtokov

Izdelavo priključkov za kanalizacijo

Izdelavo kanalov za inštalacije za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje

Izdelavo kanalov za napeljavo telefonskih in električnih inštalacij ter telekomunikacijskih inštalacij in optičnih vlaken

Izdelavo odprtin za ograje in sidra

S kronskim svedrom lahko vrtamo v vse vrste betonov, asfalt, opeko, jeklo in druge materiale. Najpogosteje se vrtine izvajajo v tleh in stenah, možno pa je vrtati tudi v druge elemente. Vrtanje se najpogosteje opravlja pravokotno na material, možno pa je naprave prilagoditi tudi na vrtanje pod drugimi koti.

4. Diamantno rezanje betona

4.1 Rezanje tal 

To je najbolj pogosta metoda diamantnega rezanja. Ploska žaga ima diamantno rezilo in jo lahko upravlja en operater. Običajno se uporablja za rezanje na vodoravnih površinah, kot so tla, dilatacijske fuge in pločnik. Rezanje lahko izvedemo s plinsko ali električno žago brez izpušnih plinov. Na splošno lahko režemo do globine 52 cm enostransko, oziroma 104 cm obojestransko. 

Diamantno rezanje je učinkovit način za rezanje katerega koli agregata. Je hitro in natančno, saj omogoča izvajanje drugih pogodbenih del tako rekoč nemoteno.

Tipične aplikacije vključujejo:

Rezanje armirano betonskih tal

Rezanje dilatacijskih in krmilnih spojev

Izdelavo kanalov

Odstranitev poškodovanih delov pločnika. 

Čiščenje in priprava talnih razpok za popravilo

Rezanje betonskih sten 

4.2 Rezanje sten

Stenska žaga uporablja krožni diamantni list, ki se lahko uporablja za navpične in vodoravne reze. Lahko se uporablja tudi na strmih nagnjenih površinah, kjer ploščate žage ni mogoče varno uporabljati. Rezanje sten z diamantnim rezilom se običajno uporablja za natančno rezanje odprtin za vrata, prezračevalne enote in okna. Režemo lahko do globine 52 cm enostransko oziroma, 104 cm obojestransko in sicer v notranjih in zunanjih prostorih objekta. Žaga je prenosna in enostavna za uporabo.

Tipične aplikacije vključujejo:

Izdelavo ravnih, gladkih odprtine v stenah, stropih in tleh

Izdelavo odprtin po natančnih merah za vgradnjo (vrat, oken...)

5. Ročno rezanje betona

Ročno motorno ali verižno žago z diamantnim rezilom se uporablja za izdelavo manjših rezov v beton, opeko in druge materiale. Njena prednost je prenosljivost,  hitrost in dostopnost na gradbiščih in ob rušitvah.

Tipične aplikacije vključujejo:

Izdelavo kanalov za napeljavo električnih, vodovodnih, telekomunikacijskih inštalacij ter inštalacij za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje

Izvedbo rezov na majhnih ali težko dostopnih območjih

Žaganje betonskih cevi na potrebno dolžino

Natančno obrezovanje

Izrezovanje fug in dilatacij ter tesnenje 

6. Kako poteka rezanje ali vrtanje betona?

6.1 Postopek vrtanja betona

Ko določimo natančno pozicijo odprtine, se ustrezno namesti stroj, ki se ga najprej pritrdi na stojalo nato se pritrdi še celotno strukturo in prične z vrtanjem. Vrta se običajno pravokotno na površino, stroj pa lahko nastavimo tudi na vrtanje v poševnini do kota 45 stopinj. Kadar vrtamo manjše talne izvrtine na gladkih površinah je možno stroj pritrditi tudi na vakuum. Pri manjših posegih se največkrat uporablja električni ročni kronski vrtalni stroj, za vrtine večjih premerov pa stroj na hidravliko. 

6.2 Postopek rezanja betona

Pri večjih stenskih izrezih in večji debelini betona se največkrat uporablja hidravlična stenska žaga. Za njeno delovanje potrebujemo trifazni električni tok saj jo poganja električni agregat. Za manjše posege se uporablja ročna hidravlična žaga za rezanje betona, opeke, kamna in drugih materialov. Z obema strojema je možno rezati v betonske preklade, stene, stropove, tla in druge površine.Postopek diamantnega rezanja betona poteka v naslednjem sosledju: predno se začne z delom se opravi temeljit ogled situacije na licu mesta. Način dela namreč v veliki meri zavisi od tega ali gre za stanovanjsko stavbo, poslovni prostor ali bo delo potekalo na gradbišču. Po tem, ko smo ustrezno zaščitili notranje površine s polivinilom, in drugimi izolacijskimi materiali se prične z delom. Žago ob delovanju hladimo z vodo, ki jo odvaja industrijski sesalec. Po tem, ko je bil opravljen izrez je potrebno odrezano površino odstraniti z objekta. V kolikor je odrez manjši se to opravi z jekleno pletenico, v primeru večje mase materiala pa z verižnim škripcem za velika bremena. Glede na to na kakšen način imamo možnost odstraniti oziroma opraviti iznos odpadnega materiala (v kolikor so odprtine za iznos majhne) je potrebno površino izrezati tudi v več kosih. Odstranjen material se nato odpelje na ustrezno deponijo.

Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš DomŽelim ponudbo izvajalcev
Zadnja povpraševanja

Rezanje plošče in stopnic

Pozdravljeni

potrebujem odrez plošče debelina 18 cm dolžina 3m in dela stopnic v dolžini 1.5 m odrez 10 cm od širine.

Lp 360 € do 600 €

........

Rezanje betona

Pozdravljeni.

Rezanje betona na tleh, debeline cca 4 cm, 3 liknje dimenzije 50*50 cm.

LP 360 € do 600 €

........

Vrtanje škarpe

Pozdravljeni,

potrebujem vrtanje betonske škarpe, luknja 120mm in betonske cevi120mm.

Lp 90 € do 150 €

........

Želim ponudbo izvajalcev

Cena, Vrtanje luknje v kamnito steno, premer 12cm
Vrtanje, rezanje betona, Škofja Loka

225 € do 375 €

Cena, Vrtanje v betonska tla, 1x premer 110 mm, dolžina cca 20 cm (15 cm beton + opeka),1 x fi 170 mm, beton, cca 15 cm globine.
Vrtanje, rezanje betona, Pivka

198 € do 330 €

Cena, Luknjo, premer 120 mm, debelina stene cca. 40 cm, zid iz rdečih opek, cca. 120 mm 40 cm
Vrtanje, rezanje betona, Velenje

45 € do 75 €

Cena, Rezanje betonske plošče, balkona, dolžina reza cca 5m
Vrtanje, rezanje betona, Kranj

225 € do 375 €

Cena, Preboj skozi steno za rekuperacijo., 165 mm, 6x, 30cm
Vrtanje, rezanje betona, Senovo

270 € do 450 €

Cena, Rezanje balkona, cca 10m
Vrtanje, rezanje betona, Dramlje

180 € do 300 €

Cena, Preboj opečnega zidu, premer15 cm, dolžina 45 cm opeka, 10 cm izolacija
Vrtanje, rezanje betona, Jesenice

135 € do 225 €

Cena, Vrtanje v steno, 110 mm, 1 luknja debelina stene 40 cm
Vrtanje, rezanje betona, Radomlje

72 € do 120 €

Cena, Rezanje škarpe, 1m
Vrtanje, rezanje betona, Maribor

180 € do 300 €

Cena, Izrez luknje, 1 kos
Vrtanje, rezanje betona, Frankolovo

180 € do 300 €

Cena, Izrez luknje in izdelava stopnic., Nevem
Vrtanje, rezanje betona, Frankolovo

450 € do 750 €

Cena, Luknja za odvoz kondenza za prenosno klimo, fi cca 125 cm, ena luknja, rez 90 stopinj
Vrtanje, rezanje betona, Kamnik

180 € do 300 €

Cena, Odprtino fi 125 cm za cev od prenosne klime., 125 cm, 1 odprtina
Vrtanje, rezanje betona, Kamnik

180 € do 300 €

Cena, Vrtanje luknje za cev, 2 luknji fi 100
Vrtanje, rezanje betona, Gornja Radgona

135 € do 225 €

Cena, Rezanje armirane betonske stene, površina cca 2 m2, debeline 20 cm
Vrtanje, rezanje betona, Brezje

135 € do 225 €

Cena, Rezanje, razbitje betonske plošče, odvoz,
Vrtanje, rezanje betona, Miklavž Na Dravskem Polju

405 € do 675 €

Cena, Izdelava zračnikov, 2 kosa
Vrtanje, rezanje betona, Nova Gorica

270 € do 450 €

Cena, Izvrtina skozi preklado, 1 luknja fi100-120mm dolžina 45 cm
Vrtanje, rezanje betona, Žetale

135 € do 225 €

Cena, Rezanje stene zaradi odprtja prostora, po opisu
Vrtanje, rezanje betona, Koper

270 € do 450 €

Cena, Diamatno rušenje nosilne stene, ojačitev HEB profili, rezanje cca 17m2 AB stene in izrez v estrih 2,4m2
Vrtanje, rezanje betona, Ljubljana

315 € do 525 €

Cena, V mansardi izvrtati dve vrtini z vstavitvijo prirobnic, Premer 300mm v globino 350mm.
Vrtanje, rezanje betona, Nova Gorica

270 € do 450 €

Cena, Vrtanje luknje v betonske votlake, Po opisu
Vrtanje, rezanje betona, Mengeš

90 € do 150 €

Cena, Vrtanje luknje v zid za odvod nape., 1 luknja premera 15cm, opečni zid 29cm + Demit 20cm
Vrtanje, rezanje betona, Fram

90 € do 150 €

Cena, Odvod za kuhinsko mopo, kuhinja
Vrtanje, rezanje betona, Kranj

54 € do 90 €

Cena, luknjo skozi steno, za odvod klime
Vrtanje, rezanje betona, Rogaška Slatina

90 € do 150 €

Cena, Preboji za okna in preboj za vrata, 3 preboji za okna in 1 preboj za vrata
Vrtanje, rezanje betona, Sežana

720 € do 1200 €

Cena, Odrezati teraso, po opisu
Vrtanje, rezanje betona, Kamnik

360 € do 600 €

Cena, Vrtanje skozi klasično betonsko ploščo, fi 150 cm
Vrtanje, rezanje betona, Višnja Gora

72 € do 120 €

Cena, Vrtanje luknje cez steno, cca 60cm
Vrtanje, rezanje betona, Kranj

90 € do 150 €

Cena, Rezanje ab stene, statično ojačitev, 1.3 m
Vrtanje, rezanje betona, Ljubljana

270 € do 450 €

Cena, Betonski izrez luknje za vhodna vrata., Po opisu
Vrtanje, rezanje betona, Nova Gorica

180 € do 300 €

Cena, Vrtanje v beton, 13 cm in 14 kom.
Vrtanje, rezanje betona, Višnja Gora

180 € do 300 €

Cena, Vrtanje luknje za napo, Fi 150 globina 40cm
Vrtanje, rezanje betona, Krško

54 € do 90 €

Cena, rezanje odprtine v zid-betonski zidaki, 7-8m
Vrtanje, rezanje betona, Sežana

198 € do 330 €

Cena, Diamantno rezanje betona za vgradnjo balkonski vrat, 236cm dolžina, 19 cm širina in 5,5cm globina
Vrtanje, rezanje betona, Ljubljana

180 € do 300 €

Cena, Vrtanje armiranega betona, 40-50cm
Vrtanje, rezanje betona, Ljubljana

90 € do 150 €Poglej druge končane projekte in cene

Vrtanje, rezanje betona cenik

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

226+ podjetij za Vrtanje, rezanje betona
Brezplačno povpraševanje
Brez provizij
Pridobi ponudbo

Iščete izvajalce, ponudbo za področje Vrtanje, rezanje betona?

 • Vrtanje, rezanje betona Ljubljana
 • Vrtanje, rezanje betona Maribor
 • Vrtanje, rezanje betona Celje
 • Vrtanje, rezanje betona Koper
 • Vrtanje, rezanje betona Kranj
 • Vrtanje, rezanje betona Ajdovščina
 • Vrtanje, rezanje betona Bled
 • Vrtanje, rezanje betona Bovec
 • Vrtanje, rezanje betona Črna na Koroškem
 • Vrtanje, rezanje betona Črnomelj
 • Vrtanje, rezanje betona Domžale
 • Vrtanje, rezanje betona Gornja Radgona
 • Vrtanje, rezanje betona Gornji Grad
 • Vrtanje, rezanje betona Hrastnik
 • Vrtanje, rezanje betona Ilirska Bistrica
 • Vrtanje, rezanje betona Izola
 • Vrtanje, rezanje betona Jesenice
 • Vrtanje, rezanje betona Kamnik
 • Vrtanje, rezanje betona Kidričevo
 • Vrtanje, rezanje betona Kobarid
 • Vrtanje, rezanje betona Kočevje
 • Vrtanje, rezanje betona Kranjska Gora
 • Vrtanje, rezanje betona Krško
 • Vrtanje, rezanje betona Laško
 • Vrtanje, rezanje betona Lendava
 • Vrtanje, rezanje betona Litija
 • Vrtanje, rezanje betona Ljutomer
 • Vrtanje, rezanje betona Metlika
 • Vrtanje, rezanje betona Mojstrana
 • Vrtanje, rezanje betona Mozirje
 • Vrtanje, rezanje betona Murska Sobota
 • Vrtanje, rezanje betona Nova Gorica
 • Vrtanje, rezanje betona Novo mesto
 • Vrtanje, rezanje betona Ormož
 • Vrtanje, rezanje betona Piran - Pirano
 • Vrtanje, rezanje betona Pivka
 • Vrtanje, rezanje betona Portorož
 • Vrtanje, rezanje betona Postojna
 • Vrtanje, rezanje betona Ptuj
 • Vrtanje, rezanje betona Radeče
 • Vrtanje, rezanje betona Radenci
 • Vrtanje, rezanje betona Radovljica
 • Vrtanje, rezanje betona Ravne Na Koroškem
 • Vrtanje, rezanje betona Ribnica
 • Vrtanje, rezanje betona Rogaška Slatina
 • Vrtanje, rezanje betona Sevnica
 • Vrtanje, rezanje betona Sežana
 • Vrtanje, rezanje betona Škofja Loka
 • Vrtanje, rezanje betona Slovenj Gradec
 • Vrtanje, rezanje betona Slovenska Bistrica
 • Vrtanje, rezanje betona Slovenske Konjice
 • Vrtanje, rezanje betona Šoštanj
 • Vrtanje, rezanje betona Štore
 • Vrtanje, rezanje betona Tolmin
 • Vrtanje, rezanje betona Trbovlje
 • Vrtanje, rezanje betona Tržič
 • Vrtanje, rezanje betona Trzin
 • Vrtanje, rezanje betona Velenje
 • Vrtanje, rezanje betona Vipava
 • Vrtanje, rezanje betona Vojnik
 • Vrtanje, rezanje betona Vransko
 • Vrtanje, rezanje betona Vrhnika
 • Vrtanje, rezanje betona Žalec
 • Vrtanje, rezanje betona Zreče
 • Vrtanje, rezanje betona Žužemberk
 • Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane