Prenova stanovanja cena

Kakšna je cena prenove stanovanja? Če ste kupili staro stanovanje z namenom da bi ga prenovili, bodite zelo pozorni na ceno, ki ste jo plačali. Renovacija objekta je v veliko primerih veliko zahtevnejša, kot novogradnja, in pogosto stroškovno skoraj enaka. Cena obnove stanovanja je odvisna od količine posegov, vrste in kakovosti vgrajenih materialov, izvajalca, zahtevnosti renovacije itd. Cena celovite adaptacije stanovanja z rušitvijo predelnih sten, postavitvijo novih sten, celotno prenovo električnih inštalacij, izvedbo novega ogrevanja, suhomontažo, keramičarskimi, parketarskimi in slikopleskarskimi deli, se začne pri 400eur/m2 vse do 600eur/m2 in več. Tako boste za prenovo stanovanja na ključ, velikosti 65 m2, odšteli dobrih 35.000€. Če želite pomoč arhitekta ali notranjega oblikovalca, vas bo ta stal nekje 15eur/m2, pri večjih površinah pa še manj, kar je zanemarljivo v primerjavi s ceno celotne prenove, lahko pa vam prihrani veliko časa in denarja, rezultat pa bo tudi vizualno veliko boljši.

Komu zaupati prenovo stanovanja? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim izvajalcem za prenovo stanovanja v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
Pošlji povpraševanje

Cena obnove stanovanja


Cena za obnovo stanovanja. Cena kompletne prenove stanovanja z rušitvijo predelnih sten, postavitvijo novih sten, celotno prenovo električnih inštalacij, novim ogrevanjem. Cena vključuje suhomontažna, keramičarska, parketarska in slikopleskarska dela pri prenovi stanovanja.

480.00 €/m2

MINIMALNA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
840.00 €/m2

NAJVIŠJA CENA
Želim ponudbo izvajalcev

Renovacija stanovanja - cena

Obseg prenove stanovanja je odvisen od trenutnega stanja stanovanja: tako lahko gre od osvežitve stanovanja do popolne prenove stanovanja, ki zajema rušitvena dela, električne inštalacije, vodovodne inštalacije, menjavo oken in vrat, izvedbo estriha, grobe in fine omete, slikopleskarska dela, polaganje talnih oblog, suhomontažna dela in prenovo kopalnice. Največji strošek predstavlja izvedba instalacij, še posebej v kopalnici. Cena prenove stanovanje je torej odvisna od stanja stanovanja, obsega vseh naštetih del in seveda od izvajalca.

Renovacija stanovanja - cena
450 €/m2

MINIMALNA CENA
600 €/m2

SREDNJA CENA
750 €/m2

NAJVIŠJA CENA

Druge cene za - Prenova stanovanja

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

SKUPAJ:
Pošlji povpraševanje >

Kako so Vam koristile te informacije?

Revija Mojmojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
Naprej
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Adaptacija stanovanja - vse kar morate vedeti

1. Kaj moramo vedeti pred začetkom prenove stanovanja?

prenova-stanovanja.jpg
Pri prenovi stanovanja je dobra priprava izjemno pomembna.

1.1. Obseg prenove

Pred začetkom del se morate odločiti v kakšnem obsegu si želite prenoviti stanovanje. Ali želite ohraniti obstoječe električne in strojne inštalacije (v kolikor so novejše in kakovostno izvedene)? Ali jih je potrebno v celoti zamenjati ali le delno? Ali boste stanovanje zgolj prebelili in zamenjali pohištvo, razmestitev opreme in prostorov pa bo ostala približno enaka kot doslej? Ali nameravate rušiti katero od nosilnih sten?... Vprašanj je veliko, od vaših odgovorov pa je odvisen obseg del potrebnih za prenovo in posledično tudi končni strošek prenove. 

1.2. Navdih

Izgled vašega stanovanja je vaša zelo osebna izbira, zato je dobro, da si pred začetkom del oziroma pred sestankom z arhitektom, izdelate grobo predstavo o tem kaj si želite. Prelistajte revije in spletne strani ter si naredite kolaž slik, ki so vam všeč. 

1.3. Razumevanje sosedov

Priporočamo, da pravočasno, predno se dela začnejo, o prenovi obvestite upravnika večstanovanjske stavbe in sosede. Dela bodo na trenutke hrupna in prašna, morda bo potrebno ob menjavi vodovodne inštalacije tudi občasno zapiranje glavnega ventila za vodo v hiši. Prijazno obvestilo z navedenim opisom del, terminskim planom in vašim kontaktom lahko vnaprej razblini morebitno slabo voljo sosedov. Prav tako je pomembno, da poskrbite za vsakodnevno čiščenje skupnih prostorov v stavbi. Razumevanje in sodelovanje sosedov vam bo prišlo še kako prav.  

1.4. Rezervna sredstva

Prenova stanovanja, posebej v starejših objektih, je lahko nepredvidljiva. Določene okoliščine se lahko pokažejo šele po odpiranju sten, stropov ali tlakov in jih ni mogoče predvideti vnaprej. Tako seveda nastanejo dodatni stroški prenove na katere niste računali. Zato je pomembno, da načrtujete dodatna sredstva za te primere in sicer v višini od 15-30% vrednosti celotnega projekta. V kolikor nepredvidenih del ne bo, boste ta denar prišparali, v primeru da bodo, pa boste veseli, da imate na voljo nekaj rezervnih sredstev.

1.5. Dobra priprava

Pri prenovi stanovanja je dobra priprava izjemno pomembna. Pri tem vam bo zelo pomagalo sodelovanje z dobrim arhitektom in preizkušenimi izvajalci. Pred začetkom del je potrebno imeti vse potrebne, tudi detajlne, načrte, ki jih bodo izvajalci potrebovali. Prav tako je zelo priporočljivo, da imate dobavljene (ali pa vsaj že naročene) vse potrebne vgradne materiale. 

2. Izbira izvajalcev

Kadar prenavljamo svoj dom je zelo pomembno, da sodelujemo z zanesljivimi, izkušenimi in strokovno podkovanimi izvajalci, ki znajo vnaprej predvideti čim več okoliščin. Tudi, če pride do nepredvidenih situacij je najpomembneje, da se znajo izvajalci nanje pravilno odzvati.

2.1 Svetovanje in izris opreme v salonu

V primeru manjših prenov, še posebej, kadar prenavljate le posamezni prostor v stanovanju, se lahko za nasvet in izris opreme prostora obrnete na svetovalca v pohištvenem salonu. V različnih salonih (pohištvenem, salonu kopalnic, salonu kuhinj, salonu luči...) nudijo svetovanje brezplačno.  Pripravili vam bodo tudi izris kopalnice, kuhinje oziroma drugih prostorov, ki bo, v primeru, da se odločite za nakup opreme, vštet v ceno. Izmero prostorov in načrt obstoječega stanja (z vrisanimi električnimi in strojnimi inštalacijami, pozicijami oken in vrat itd.) morate, v tem primeru, priskrbeti sami. Dobro je tudi, da prej razmislite o tem kakšno razporeditev oz. izgled stanovanja želite. Svetovalec v salonu vam bo pripravil koncept notranje opreme iz nabora pohištva in druge opreme iz ponudbe salona.  

2.2 Arhitekt/notranji oblikovalec

V kolikor gre za bolj zahteven projekt celostne prenove stanovanja vam svetujemo angažma arhitekta ali notranjega oblikovalca, ki bo resnično znal optimalno izkoristiti prostor, pripraviti vse potrebne načrte za delo izvajalcev in iskreno svetovati. Interes arhitekta oz. oblikovalca je poiskati inovativno rešitev, ustvariti maksimalno uporabnost, ter ob tem upoštevati vaše želje in se držati zastavljenih rokov in finančnega proračuna. Njegova želja ni prodati čim več in čim dražjo opremo, temveč z rešitvami po vaši meri optimalno izkoristiti ves razpoložljiv prostor do zadnjega detajla. Poleg priprave vseh potrebnih načrtov (strojne inštalacije, elektroinštalacije, osvetlitev, ...) bo, z nadzorom in koordinacijo izvajalcev,  poskrbel tudi, da se bodo skrbno izdelani, načrti pravilno prelili tudi v izvedbo. Ne pozabite, skrivnost dobrega oblikovanja se skriva v detajlih!

2.3 Izvajalci

Prenova stanovanja je relativno zahteven projekt, saj vključuje skoraj vse faze gradnje in zahteva sodelovanje izvajalcev različnih profilov. Pri tem je pomembno, da so med seboj tudi dobro časovno in izvedbeno usklajeni. Zato mora biti delo izvajalcev vnaprej skrbno načrtovano, sproti pa tudi dobro koordinirano.

ZIDARSKA DELA

Sem spadajo vsa rušitvena dela, izrezi odprtin v stenah za inštalacije, izvedba estrihov, pozidava sten, izravnava sten in tal, izvedba hidroizolacije tal in druga dela.

STROJNE INŠTALACIJE

Sem spadajo vodovodarska dela kot so razpeljava vodovodnih in kanalizacijskih cevi, vgradnja kotličkov za wc, izvedba talnih sifonov, podometnih delov armatur, na koncu pa tudi priklopi in montaže sanitarne keramike in armatur. Izvedba centralnega ogrevanja zajema vsa dela potrebna za izvedbo talnega gretja ali radiatorskega ogrevanja. K strojnim inštalacijam spadajo tudi vsa dela za izvedbo sistema prezračevanja in klimatizacije prostorov.

ELEKTRIČARSKA DELA

Zajemajo odstranitev starih inštalacij,  izvedbo nove električno napeljave, priklop bele tehnike, pralnega, sušilnega stroja in drugih elementov ter montažo svetil, vtičnic, stikal in ostale elektro opreme.

KERAMIČARSKA DELA IN IZVEDBA DRUGIH FINALNIH SLOJEV

Poleg polaganja keramike z vsemi potrebnimi deli so na voljo tudi drugi materiali in rešitve finalnih slojev. Namesto keramike je možna denimo izvedba microtoppinga na tleh in stenah ali pa namestitev vodoodpornih tapet na stenah kopalnice (tudi v tušu). S temi deli se ukvarjajo specializirani izvajalci.

MIZARSKA DELA

Izvedba in montaža pohištva ter druge opreme po meri.

STEKLARSKA DELA 

Izvedba in montaža steklenih sten ali vrat tuša, izvedba ogledal, steklenih vrat, zasteklitev omaric, izdelava pohištva in druge opreme iz stekla...

SLIKOPLESKARSKA DELA

Kitanje, glajenje in brušenje sten, zaščita vogalov ter večkratno beljenje sten in druga dela.

PARKETARSTVO IN POLAGANJE  TLAKOV

Priprava podlage ter polaganje in končna obdelava talnih površin skupaj z izvedbo okrasnih talnih letev.

2.4 Izvedba na ključ

Različni izvajalci, tudi arhitekti, nudijo izvedbo prenove stanovanja na ključ. V tem primeru izvajalec prevzame odgovornost za projekt v celoti in zagotovi strokovnost in kakovost izvedbe ter izvedbo po dogovorjenem terminskem planu in za dogovorjeno ceno. Stranka oz. investitor je v tem primeru popolnoma razbremenjena skrbi in del in dobesedno na koncu dobi ključ končanega projekta. 

3. Vrste prenov stanovanja glede na obseg del

3.1. Površinski oz. kozmetični popravki

Tudi z manjšimi posegi lahko dosežemo velik učinek v izgledu in funkcionalnosti prostora. Kopalnico lahko osvežimo z zamenjavo umivalniškega pulta ali umestitvijo nove tuš kabine. Ploščice na stenah in tleh lahko enostavno preplastimo, namesto da bi jih v celoti zamenjali. Velik učinek v vseh prostorih stanovanja lahko, tudi brez pomoči izvajalcev, dosežemo z novim opleskom sten in stropov ter z zamenjavo pohištva. V kolikor bistveno ne spreminjamo tlorisa prostora, ne bo potrebna menjava inštalacij ali denimo rušitev sten. Zato lahko z relativno enostavnimi in cenovno ugodnimi posegi bistveno izboljšamo izgled stanovanja.

3.2. Delna prenova

Če imate novejše in kakovostno izvedene vodovodne, strojne (ogrevanje, prezračevanje) in elektro inštalacije jih bo potrebno v primeru drugačne postavitve elementov od obstoječe, prilagoditi na novo situacijo.Denimo, če želite v kopalnici namesto kadi umestiti tuš kabino, ali če bi želeli spremeniti postavitev kuhinje ali drugega pohištva v stanovanju. V veliko pomoč pri tem vam je lahko nasvet arhitekta, oblikovalca notranje opreme ali svetovalca v salonu. V kolikor pa točno veste kaj želite, pa se lahko o vsem dogovorite direktno z izvajalci.

3.3. Popolna prenova

Včasih je potrebno, zaradi dotrajanosti, spremenjenih življenjskih okoliščin in številnih drugih razlogov stanovanje popolnoma prenoviti. V takem primeru je najbolje, da stanovanje izpraznimo in se začasno preselimo drugam. Ravno tako je priporočljivo, da se na tak poseg dobro pripravite s temeljitim načrtovanjem, zato se obrnite na arhitekta, ki vam bo pri tem v veliko pomoč. 

4. Postopek prenove stanovanja po fazah

4.1 Faze prenove

Po popolni izpraznitvi stanovanja, se najprej lotimo rušitvenih in grobih gradbenih del. V drugi fazi nadaljujemo z grobimi vodovodnimi in električnimi inštalacijami ter ulitjem novih estrihov. Za tem pride na vrsto razvod električnih in vodovodnih inštalacij ter polaganje talnega gretja. V tej fazi je dobro izvesti še grobo in fino ometavanje sten in stropov. Najbolj umazane faze prenove so s tem končane. Sledijo bolj fina dela kot so kitanje, glajenje in pleskanje sten ter polaganje parketa. V zadnji fazi se opravi še fina montaža luči, stikal, vtičnic in drugega elektro materiala ter umestitev in montaža pohištva. 

4.2 Gradbena in rušitvena dela ter tlaki

Vsaka celostna prenova stanovanja zajema tudi nekaj gradbenih del. Kakšen del stroška renovacije predstavljajo, je odvisno od obsega in od tega ali bomo rušili tudi nosilne stene. Del gradbenih del so namreč tudi rušitvena dela. Pri prenovi stanovanja gradbena dela med drugim zajemajo naslednja dela. Najprej je stanovanje seveda treba popolnoma izprazniti vsega pohištva in druge opreme. Odstranijo se talne  in stenske obloge kot so parket, keramične ploščice, opaži itd. ter okenski okvirji in vratni podboji. Glede na izdelan načrt električnih in strojnih inštalacij(vodovod, ogrevanje, prezračevanje), izvajalci izvrtajo utore za predvideno napeljavo inštalacij. Vse odpadke, ki so se med odstranjevanjem hranili na začasni deponiji v oziroma ob objektu je potrebno odpeljati na stalno deponijo. Vratne in okenske odprtine je nato potrebno primerno obdelati za vgradnjo novih. Izdelajo se novi estrihi oziroma izravnava tlakov. Po razpeljavi vseh inštalacij se utore pozida ter izdela grobe in fine omete na stenah, ki so bile poškodovane.

4.3 Prenova strojnih inštalacij

Izvajalci strojnih inštalacij (vodovod, ogrevanje, prezračevanje) bodo v prvi fazi (fazi gradbenih del) odstranili obstoječe vodovodne cevi, radiatorske cevi in radiatorje, prezračevalne naprave itd. Nato bodo izdolbli utore v stenah in tleh za nove cevi in odtoke ter razpeljali nove inštalacije. V zadnjih fazah prenove pa bo prišla na vrsto fina montaža (montažo armatur in sanitarne opreme, montažo klima naprav, ventilatorjev in drugih sistemov za prezračevanje...)

4.4 Prenova električnih inštalacij

V starejšem stanovanju je ponavadi potrebno v celoti zamenjati razvod kablov in električno omarico. Po odstranitvi stare razpeljave, električar, na podlagi načrta električnih inštalacij, kjer so označena mesta priključkov, vtičnic in stikal, že v prvi gradbeni fazi izvede dolbenje sten za PVC cevi. V prvi fazi se izvede tudi razpeljava novih inštalacij, ki vključuje zamenjavo električne omarice, električnih kablov in cevi, ter vstavljanje novih doz. Montaža stikal in vtičnic ter svetil in ostale električne opreme ter zagon in preizkus električnih inštalacij pa pride na vrsto na koncu, v zadnjih fazah prenove.

4.5 Kopalnica

Nova kopalnica predstavlja enega največjih stroškov pri prenovi. Posodobitev kopalnice zahteva veliko natančnega dela različnih izvajalcev. Poleg nove razpeljave vodovoda in elektrike je treba hidroizolirati talne in stenske površine ter dobaviti in položiti talno in stensko keramiko (keramičar). Vodovodar nato dobavi in zmontira WC školjko s kotličkom, kadi in kabine za prhanje, kopalniško kad, armature (pipe, tuš). Čisto na koncu kopalniško pohištvo izdela in zmontira mizar ali pa ga kupite v salonu. 

4.6 Slikopleskarska dela

Slikopleskarska dela pridejo na vrsto na koncu, ko je vaše stanovanje že skoraj dobilo svojo lepo končno podobo. Izvajalec najprej zgladi in zbrusi stene. Vogale sten, še, posebej na prehodih, zaščiti z vogalniki in jih pokita. Pokita tudi špalete oken in vrat ter morebitne razpoke. Na koncu sledi še beljenje sten in stropov v vsaj dveh nanosih. Dobro je, da se dodatni nanos barve nanese tik pred vselitvijo, ko so vsa dela in montaže v stanovanju, vključno s parketarskimi in mizarskimi, končana. Med polaganjem parketa in montažo pohištva, luči, stikal itd. namreč hitro pride do tega, da se stene umažejo oz. popraskajo.  

4.7 Polaganje novega parketa

Talna obloga predstavlja velik del površin v stanovanju in zato močno vpliva na izgled oz. podobo vašega stanovanja. Obenem so talne površine najbolj obremenjen del stanovanja zato je zelo pomembno, da izberete kakovosten parket, ki ga naj vgradi strokovno podkovan in izkušen izvajalec. Parket se polaga, ko so končana vsa druga dela v stanovanju razen montaž pohištva. Parketar bo pripravil podlago nato nanjo položil parket. V primeru masivnega parketa ga bo nato tudi večkrat zbrusil in lakiral oz. oljil, v primeru gotovega parketa pa to ni potrebno, ker je že tovarniško obdelan. Treba je upoštevati, da po polaganju nekaj dni ne smemo stopiti na parket. Po montaži pohištva pa sledi še polaganje okrasnih talnih letev.

Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš DomŽelim ponudbo izvajalcev
Zadnja povpraševanja

Prenova garaže; knauf, odstranitev ograje znotraj garaže, beljenje

Pozdravljeni,

potrebujem izvajalca za prenovo garažo. Na koncu garaže je kovinska pregrada, ki jo je treba odstraniti. Morda bi prestavil ali zamenjal luči, potrebno je zapreti garažo s kanufom, pobeliti in zapreti garažo na koncu ob pregradnem stebru.

Lp 900 € do 1500 €

........

Rušenje stene, odstranjevanje parketa, obnova kopalnice

Pozdravljeni,

zaradi načrtovanja obnove stanovanja potrebujemo naslednja dela :
- odstranjevanje kadi,
- prestavljanje vodovodne napeljave za umivalnik,
- montaža grelnika vode,
- odstranjevanje parketa,
- rušenje manjše predelne stene.
Stanovanje je veliko 55 m2.

Lp 4500 € do 7500 €

........

Prenova 64m2 stanovanja

Želimo prenoviti 64m2 veliko stanovanje na naslovu Prešernovo nabrežje, Piran v tretjem nadstropju v stavbi z dvigalom. Možen je dostop z avtom/kombijem direktno pred blok.

Menjali bi vso pohištvo, kuhinjo z aparati in celotno kopalnico (razen bojler in peč sta 3 leta stara). Oken nebi menjali. Inštalacije so okej in jih ni potrebno menjati.
Zanimamo se za tri vrste prenove in sicer kot zgoraj opisano plus:
1. z menjavo parketa in postavitvijo talnega gretja ter posledično odstranitvijo obstoječih radiatorjev
2. obnovitev obstoječega parketa
3. da se čez parket postavijo laminatne ali vinil plošče

Nekaj slik stanovanja v priponki.

Potrebujemo tudi pomoč pri idejni zasnovi stanovanja ter kje kupit vse stvari.

Stanovanje želimo prenoviti ekonomično, saj se oddaja.

Stanovanje želimo prenoviti najkasneje do konca marca 2024.

Prosim za odgovor, kaj bi še potrebovali za pripravo ponudb? 36000 € do 60000 €

........

Želim ponudbo izvajalcev

Cena, Stene (vlaga), knauf stena, elektičar, laminat, 24 m2
Prenova stanovanja, Lenart v Slovenskih Goricah

1800 € do 3000 €

Cena, Prenova stanovanja, 60
Prenova stanovanja, Ljubljana

13500 € do 22500 €

Cena, Prenova stanovanja po poplavi, 90 kvadratnih metrov
Prenova stanovanja, Medvode

49500 € do 82500 €

Cena, Manjša prenova stanovanja, 56 m2
Prenova stanovanja, Velenje

4050 € do 6750 €

Cena, Obnova stanovanja na kljuc, 75 m2
Prenova stanovanja, Ljubljana - Polje

18000 € do 30000 €

Cena, Prenova sob in kopalnice, 42 m2
Prenova stanovanja, Ljubljana

10800 € do 18000 €

Cena, Zunanja povezava pritličja in kleti, 30
Prenova stanovanja, Cirkulane

13500 € do 22500 €

Cena, Podrtje sten, podrtje peči, 5 m²
Prenova stanovanja, Ljubljana

153 € do 255 €

Cena, Renovacijo stanovanja, cca 56 m2
Prenova stanovanja, Ankaran

31500 € do 52500 €

Cena, Menjava okna, knauf, pleskanje, dodatna električna vtičnica, 25 m2
Prenova stanovanja, Nova Gorica

3150 € do 5250 €

Cena, Rušitvena dela, menjava tal, elektrika, pleskanje, 55m2
Prenova stanovanja, Velika Nedelja

22500 € do 37500 €

Cena, Notranja izravnava sten in omet, 10 m2
Prenova stanovanja, Ljubljana

90 € do 150 €

Cena, Rušenje obstoječe in postavitev dveh novih sten, 25 m2
Prenova stanovanja, Ljubljana

900 € do 1500 €

Cena, Adaptacija stanovanja, 78m2
Prenova stanovanja, Velenje

45000 € do 75000 €

Cena, Obnova nadstropja v stanovanjski hiši, 80 m2
Prenova stanovanja, Rečica Ob Savinji

7200 € do 12000 €

Cena, Vodovodne inštalacije, polaganje keramike, renovacija, 34 m2
Prenova stanovanja, Ljubljana

13500 € do 22500 €

Cena, Beljenje in polaganje parketa, 50 m2
Prenova stanovanja, Maribor

2250 € do 3750 €

Cena, Generalna prenova stanovanja, 63 m2
Prenova stanovanja, Ljubljana

22500 € do 37500 €

Cena, Obnova kuhinje, stene, strop, 16 m2
Prenova stanovanja, Zreče

1350 € do 2250 €

Cena, Hidroizolacija tal v garsonjeri, Po popisu
Prenova stanovanja, Maribor

324 € do 540 €

Cena, Manjša prenova stanovanja, 42 m2
Prenova stanovanja, Ljubljana

2250 € do 3750 €

Cena, Ureditev kletnega prostora v stanovanjskem bloku, police, talna obloga, cca 3 m2
Prenova stanovanja, Maribor

2250 € do 3750 €

Cena, odstranitev stare opreme, ploščice po tleh, 15
Prenova stanovanja, Kamnik

540 € do 900 €

Cena, Izolacija, polaganje vinila, montaža oken, pleskanje, 100 m2
Prenova stanovanja, Begunje Na Gorenjskem

4500 € do 7500 €

Cena, Polaganje ploščic z manjšo izravnavo tal ter kitanje in beljenje sten, 12 m2
Prenova stanovanja, Maribor

315 € do 525 €

Cena, Obnova kuhinje, stene in strop, 2 stanovanjska hiša, obnova kuhinje cca 16m2
Prenova stanovanja, Zreče

3150 € do 5250 €

Cena, Prenova kopalnice, wc-ja, notranjih vrat, radiatorjev, 70 m2
Prenova stanovanja, Maribor

5400 € do 9000 €

Cena, Delna prenova prvega nadstropja s kopanico, 30 m2
Prenova stanovanja, Trzin

5400 € do 9000 €

Cena, Obnova stanovanja, 46 m2
Prenova stanovanja, Maribor

13500 € do 22500 €

Cena, Izvedba prenove stanovanja, 50 m2
Prenova stanovanja, Ptuj

7200 € do 12000 €

Cena, Prenova stene v kuhinji in beljenje stanovanja, Po popisu
Prenova stanovanja, Črni Kal

450 € do 750 €

Cena, Manjša zidarska dela, Kletna prostora 10 m2 in 14 m2
Prenova stanovanja, Ljutomer

720 € do 1200 €

Cena, Sanacija kletnih prostorov, Po popisu
Prenova stanovanja, Ljutomer

1080 € do 1800 €

Cena, pleskanje, menjava parketa, cca 40 m2
Prenova stanovanja, Ljubljana

4500 € do 7500 €

Cena, Popolna prenova 2 stanovanj v starejši hiši, 120 m²
Prenova stanovanja, Škofja Loka

64800 € do 108000 €

Cena, 1 Kopalnica - vgradni kotlicek ne dela - popravilo ali novo. 2,soba 50, 50
Prenova stanovanja, Lenart v Slovenskih Goricah

1080 € do 1800 €Poglej druge končane projekte in cene

Prenova stanovanja cenik

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

1378+ podjetij za Prenova stanovanja
Brezplačno povpraševanje
Brez provizij
Pridobi ponudbo

Iščete izvajalce, ponudbo za področje Prenova stanovanja?

 • Prenova stanovanja Ljubljana
 • Prenova stanovanja Maribor
 • Prenova stanovanja Celje
 • Prenova stanovanja Koper
 • Prenova stanovanja Kranj
 • Prenova stanovanja Ajdovščina
 • Prenova stanovanja Bled
 • Prenova stanovanja Bovec
 • Prenova stanovanja Črna na Koroškem
 • Prenova stanovanja Črnomelj
 • Prenova stanovanja Domžale
 • Prenova stanovanja Gornja Radgona
 • Prenova stanovanja Gornji Grad
 • Prenova stanovanja Hrastnik
 • Prenova stanovanja Ilirska Bistrica
 • Prenova stanovanja Izola
 • Prenova stanovanja Jesenice
 • Prenova stanovanja Kamnik
 • Prenova stanovanja Kidričevo
 • Prenova stanovanja Kobarid
 • Prenova stanovanja Kočevje
 • Prenova stanovanja Kranjska Gora
 • Prenova stanovanja Krško
 • Prenova stanovanja Laško
 • Prenova stanovanja Lendava
 • Prenova stanovanja Litija
 • Prenova stanovanja Ljutomer
 • Prenova stanovanja Metlika
 • Prenova stanovanja Mojstrana
 • Prenova stanovanja Mozirje
 • Prenova stanovanja Murska Sobota
 • Prenova stanovanja Nova Gorica
 • Prenova stanovanja Novo mesto
 • Prenova stanovanja Ormož
 • Prenova stanovanja Piran - Pirano
 • Prenova stanovanja Pivka
 • Prenova stanovanja Portorož
 • Prenova stanovanja Postojna
 • Prenova stanovanja Ptuj
 • Prenova stanovanja Radeče
 • Prenova stanovanja Radenci
 • Prenova stanovanja Radovljica
 • Prenova stanovanja Ravne Na Koroškem
 • Prenova stanovanja Ribnica
 • Prenova stanovanja Rogaška Slatina
 • Prenova stanovanja Sevnica
 • Prenova stanovanja Sežana
 • Prenova stanovanja Škofja Loka
 • Prenova stanovanja Slovenj Gradec
 • Prenova stanovanja Slovenska Bistrica
 • Prenova stanovanja Slovenske Konjice
 • Prenova stanovanja Šoštanj
 • Prenova stanovanja Štore
 • Prenova stanovanja Tolmin
 • Prenova stanovanja Trbovlje
 • Prenova stanovanja Tržič
 • Prenova stanovanja Trzin
 • Prenova stanovanja Velenje
 • Prenova stanovanja Vipava
 • Prenova stanovanja Vojnik
 • Prenova stanovanja Vransko
 • Prenova stanovanja Vrhnika
 • Prenova stanovanja Žalec
 • Prenova stanovanja Zreče
 • Prenova stanovanja Žužemberk
 • Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane