Za področje

  Prenova mansarde cena

  Kakšna je cena prenove mansarde? Večina prenov podstrešja obsega naslednje ključne korake: vgradnjo strešnih oken, izolacijo strehe, oblaganje z mavčno-kartonskimi ploščami in beljenje. Cena povprečnega strešnega okna je 350 EUR/m2 izvajalec pa vam ga vgradi za okoli 100 EUR. Pri oknih ne bodite skopi, saj strešna okna bistveno vplivajo na kakovost bivanja in so predmet skoraj vsake prenove mansarde. Za toplotno izolacijo iz steklene ali kamene volne debeline 30cm, skupaj s parno zaporo in delom, boste odšteli med 16 in 20 EUR/m2. Cena za oblaganje mansarde s knaufom, kar strokovno pomeni oblaganje z armiranimi in fugiranimi ognjevarnimi mavčnimi ploščami je 20 EUR/m2. Finalno pleskanje pa znaša še okoli 6 EUR/m2. Cena za celovito prenovo mansarde, skupaj z vgradnjo strešnih oken, izolacijo mansarde, ogrevanjem, inštalacijami in suhomontažnimi deli znaša 300-800 EUR/m2.

  Komu zaupati prenovo mansarde? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim izvajalcem za prenovo mansarde v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

  Pridobite ponudbo:
  Pošlji povpraševanje

  Cena prenove mansarde


  Cena za celovito prenovo mansarde, skupaj z vgradnjo strešnih oken, izolacijo mansarde, ogrevanjem, inštalacijami in suhomontažnimi deli. Cena vključuje parketarska in slikopleskarska dela.

  360.00 €/m2

  MINIMALNA CENA
  480.00 €/m2

  SREDNJA CENA
  960.00 €/m2

  NAJVIŠJA CENA
  Želim ponudbo izvajalcev

  Druge cene za - Prenova mansarde

  vaša količina

  enota

  Okvirna cena

  vaša cena

  Prenova mansarde

  Prenova mansarde, kompletna, 26 cm izolacije. Cena za prenovo mansarde z mavčnokartonskimi Knauf/Rigips ploščami z 26 cm izolacije, RF plošča, kitanje in bandažiranje. Skupaj z dobavo materiala.


  m2

  €/m2

  Okvirna cena
  Pošlji povpraševanje >

  Kako so Vam koristile te informacije?

  Prenova mansarde - vse kar morate vedeti

  1. Kaj moramo vedeti predno se odločimo za prenovo mansarde?

  prenova-mansarde.jpg
  Kadar je mansardno stanovanje dobro načrtovano in pravilno izdelano je lahko bivanje v njem nadvse prijetno.

  1.1 Preverite ustreznost strešnega prostora

  Predno se lotimo ureditve mansarde je potrebno natančno pregledati podstrešni prostor in preveriti ali je  primeren za predelavo v bivalni prostor. Poglavitne lastnosti podstrešnega prostora, ki so potrebne jih podstreha mora imeti so: ustrezna višina prostora, ustrezen dostop do podstrehe in dovolj razpoložljivega prostora brez ovir. O tem se je priporočljivo posvetovati z arhitektom. Enako pomembna je tudi gradbena presoja s katero statik ugotovi ali bi nosilna konstrukcija objekta prenesla dodatne obremenitve novih sten, tlakov in opreme. Pregledati je potrebno tudi stanje ostrešja in kritine. Pri tem vam lahko pomaga krovec. Ustrezne strokovnjake lahko povabite na ogled mansarde, koristno pa je, če pred sestankom pripravite okvirne izmere prostorov, izris nosilnih elementov v nadstropju pod mansardo, izmerite višino kolenčnega zidu in naklon ostrešja. S temi podatki se boste lahko veliko lažje dogovarjali z ustreznimi strokovnjaki.

  1.2 Poskrbite za zavarovanje

  Etažni lastnik je ob prenovi podstrehe odgovoren za morebitno škodo, ki lahko nastane na drugem stanovanju ali na skupnih delih večstanovanjske hiše. Pred prenovo je zato priporočljivo pri izbrani zavarovalnici skleniti zavarovanje odgovornosti za povzročeno škodo tretjim osebam. Le ta, v primeru poškodb krije nastalo škodo do dogovorjenega limita kritja. Če bi podstreho prenavljali sami, bi škodo, ki bi jo v takem primeru povzročili sosedu, krilo vaše zavarovanje odgovornosti. Škode, ki jo povzročite sami sebi, pa ne bi mogli uveljavljati. Zato svetujemo tudi, da pred izbiro izvajalca in začetkom del preverite, ali ima tudi izbrani ponudnik sklenjeno ustrezno zavarovanje odgovornosti. Vanj naj bo vključeno tudi kritje škod, ki jih lahko povzroči na obstoječih objektih oziroma kapacitetah, na katerih dela, in na vseh drugih kapacitetah, ki se nahajajo bližje od 5 metrov.

  1.3 Izdelava načrtov

  Za prenovo mansarde najpogosteje ne potrebujete gradbenega dovoljenja razen v določenih primerih. Gradbeno dovoljenje boste potrebovali, če boste posegali v nosilno konstrukcijo objekta ali strehe, če boste spreminjali strešni naklon ali dvigovali kolenčni zid in če boste spremenili zunanji izgled objekta. V teh primerih boste morali pridobiti dovoljenje za dozidavo ali rekonstrukcijo. Načrte za gradbeno dovoljenje vam pripravi pooblaščeni arhitekt. Čeprav gradbenega dovoljenja morda ne boste potrebovali, vam svetujemo, da skupaj z arhitektom pripravite načrt prenove mansarde, ki bo vseboval načrt razporeditve prostorov, sheme inštalacij in opreme itd. Le tako boste optimalno izkoristili razpoložljivi prostor, obenem pa boste pridobili osnovo za izdelavo popisa del, ki je nujna in zelo relevantna podlaga za pridobivanje ponudb izvajalcev.

  1.4 Prenova ostrešja in menjava strešne kritine

  V kolikor ima vaš objekt dotrajano streho, ki je starejša od 30 let je nujno, da pred prenovo mansarde zamenjate kritino, uredite žlebove in kleparske zaključke. V nasprotnem primeru lahko pride do puščanja strehe katerega posledica so trajne poškodbe lesene strešne konstrukcije, ki jo je nato potrebno sanirati.  

  2. Zakaj najeti strokovnjake za prenovo mansarde?

  Kadar je mansardno stanovanje dobro načrtovano in pravilno izdelano je lahko bivanje v njem zelo prijetno. Danes je na voljo veliko sodobnih gradbenih materialov od izolacij do suhomontažnih plošč in različnih strešnih oken, da je kakovostna izvedba bivalnega prostora pod streho res mogoča, vendar samo pod pogojem, da so materiali strokovno in kakovostno vgrajeni. Strokovna in natančna izvedba sta v primeru mansarde res ključni sicer lahko postane bivanje v mansardi zelo neprijetno, stroški sanacijskih ukrepov pa izjemno visoki. 

  3. Obseg prenove mansarde

  3.1. Površinska prenova

  V že izdelani mansardi je možno tudi z majhnimi doseči velike učinke pri videzu in uporabnosti prostora v kolikor ne spreminjamo zasnove tlorisa.  Denimo v kopalnici zamenjamo umivalniški pult ali kad zamenjamo z tuš kabino. Stenske in talne ploščice ni potrebno odstraniti temveč lahko nove ploščice položimo kar čez stare. Znatno spremembo ambienta bomo dosegli z svežim opleskom sten in stropov in zamenjavo premičnega pohištva. Leseno pohištvo lahko tudi pobarvamo. Veliko teh posegov lahko izvedemo kar sami brez pomoči profesionalnih izvajalcev. 

  3.2. Delna prenova

  V kolikor imate v že izdelani mansardi relativno nove in kakovostno izvedene inštalacije (elektrika, vodovod, ogrevanje, prezračevanje), vendar ste se odločili spremeniti postavitev prostorov, boste morali obstoječo napeljavo prilagoditi na nov tloris. Pri tem vam lahko zelo pomaga nasvet arhitekta. Če pa dobro veste kaj želite pa se o vsem lahko dogovorite kar direktno z izvajalci.  

  3.3. Celovita prenova

  V kolikor je mansarda še neizkoriščena in jo je potrebno mansardo šele izdelati ali pa je popolnoma dotrajana, je najbolje, da se lotite popolne prenove. Stanovanje je potrebno najprej izprazniti in se za čas prenove preseliti drugam. Svetujemo, da se na tak poseg dobro pripravite in ga temeljito načrtujete s pomočjo arhitekta.   

  4. Postopek celovite prenove mansarde

  4.1 Rušitvena dela 

  Prenova mansarde se običajno začne z rušitvenimi deli in čiščenjem oz. praznjenjem prostora. V kolikor rušimo pregradne (nenosilne) stene, za to ne potrebujemo posebnih dovoljenj. V kolikor pa delno ali v celoti rušimo nosilne stene, pa bomo za to potrebovali statični izračun in gradbeno dovoljenje. Stene se iz varnostnih razlogov vedno podira od zgoraj proti tlom in postopno. V nosilne ali nenosilne stene lahko izdelamo samo odprtine za prehod med prostori v katere lahko vstavimo vrata. V tem primeru odprtino izrežemo z diamantno žago. Odprtino je potrebno nato še utrditi z vstavitvijo preklade, ki je v primeru manjših razponov lahko opečna sicer pa jeklena. Omenjena dela običajno izvaja zidar. Svetujemo pa, da se pred posegom posvetujete z statikom. 

  4.2 Izdelava frčade

  V kolikor z izdelavo frčade ne spreminjate konstrukcije strehe in zunanjega izgleda objekta zanjo ni potrebno pridobiti gradbenega dovoljenja (manjše frčade). Frčada lahko bistveno poveča prostor in stojno površino v vašem podstrešnem prostoru. Z njo omogočite poglede v prostor in iz njega, okna pa so tako tudi zaščitena pred vremenskimi vplivi. Izdelava frčade, še posebej večjih dimenzij običajno zahteva zahtevnejše posege v streho in strešno konstrukcijo (izdelava strehe frčade, pozidava odprtine...).

  4.3 Montaža strešnih oken 

  Strešna okna se običajno vgrajuje na višini 90-110 cm nad tlemi prostora. Širina oken je odvisna od razmika med špirovci, običajno je ta od 70-100 cm. Na tržišču so na voljo okna različnih materialov kot je pvc, les in aluminij, prav tako pa so na voljo okna z različnimi načini odpiranja. Najpogosteje se strešna okna odpirajo sredinsko okoli svoje osi, za večjo odprtost pa se lahko odločite za okna z vrhnjim odpiranjem in številne druge različice odpiranj. Prav tako obstajajo okna z različno toplotno prevodnostjo od standardne do prevodnosti v pasivnem standardu. Da bi preprečili pregrevanje notranjih prostorov je priporočljivo poleg oken izbrati tudi ustrezna zunanja senčila, na voljo pa so tudi različna notranja senčila. Za učinkovitost oken je izjemnega pomena strokovno izvedena montaža okna z kakovostnimi materiali.

  4.4 Izolacija strehe

  Eden najpomembnejših postopkov prenove mansarde je ustrezna in pravilno izdelana izolacija strehe. Pri večini objektov je streha izvedena iz strešnikov, ki ležijo na leseni podkonstrukciji. V primeru naklona strehe pod 20 stopinj je nujno potrebno izdelati sekundarno kritino , ki ščiti pred zamakanjem in vlago, priporočljiva pa je tudi pri vseh naklonih streh. Toplotno izolacijo običajno polagamo med špirovce in pod špirovci. Skupna debelina toplotne izolacije naj bo od 25 do 30 cm. Za izolacijo se največkrat uporabi kameno volno, ki je ekonomična, požarno varna in obenem enostavna za polaganje (zapolnitev vseh odprtin). Novejši postopek toplotne izolacije strehe, ki pa zahteva popolno zrakotesnost strešne konstrukcije, pa je vpihovanje celuloznih vlaken. 

  4.5 Vodovodne inštalacije

  V kolikor so vodovodne napeljave in odtoki stari 30 in več let so najbrž že dotrajani in je bolje, da jih v celoti zamenjamo. V kolikor pa v mansardi še niso napeljane inštalacije jih bo seveda potrebno izdelati na novo. V tem primeru  je pomembno, da se pri načrtovanju nove razpeljave čim bolj oziramo na pozicije obstoječih odtokov za vodo in kanalščine v spodnjem nadstropju, saj je priporočljivo, da je priključek na obstoječe odtoke čim krajši in čim bolj vertikalen. 

  4.6 Ogrevanje

  V mansardah je najpogostejši način ogrevanja ogrevanje z radiatorji, ki jih lahko priključimo, na toplovod, plinsko etažno peč, toplotno črpalko, kotel na biomaso ali drugi vir ogrevanja v stavbi. Radiatorsko ogrevanje je najbolj primerno za ogrevanje mansarde iz vidika, da zaradi velike obtežbe, se običajno na podstrehah ne izdeluje mokrih estrihov. Radiatorsko ogrevanje se izvede zelo hitro in za nizke stroške. Slabost je moteč izgled radiatorja in dejstvo, da zavzame nekaj prostora. Radiatorsko ogrevanje je v primerjavi s talnim (stenskim ali stropnim) gretjem manj enakomerno razporejeno po prostoru. Prednost talnega gretja je tudi, da je njegov izkoristek precej boljši kot pri radiatorskem ogrevanju. Stroški ogrevanja so tako za cca 5-10% nižji. Talno gretje omogoča višjo bivalno kvaliteto, saj ne prihaja do dvigovanja prahu, prostor se manj izsušuje. Danes imamo na voljo posebne plošče za suhi estrih z že vgrajenim talnim gretjem, ki je skupne debeline vsega 2 cm. 

  4.7 Elektroinštalacije

  Priporočljivo je, da izvedbo elektroinštalacij zaupate podjetju, ki bo poskrbelo tako za dobavo kot tudi za montažo inštalacij. Za Izvedbo inštalacij je ključen strokovno načrtovan projekt elektroinštalacij, ki vključuje tudi telekomunikacije, alarmni sistem, domofon, video nadzorni sistem, električne žaluzije in odpiranje oken, morebitne pametne inštalacije itd.  

  4.8 Mavčno kartonske predelne stene in stropovi

  Z izdelavo suhomontažnih predelnih sten in stropov lahko pričnemo, po končani izvedbi vseh grobih inštalacij (vsa podometna napeljava). Sem spadajo elektroinštalacije kot tudi vse preostale inštalacije, kot je vodovod, odtoki, strojne inštalacije, telekomunikacijske inštalacije, inštalacije za prezračevanje itd. Z mavčno kartonskimi ploščami v mansardi običajno obdelamo stropove ter manjše predelne stene. V predelne stene lahko vgradimo tudi zvočno izolacijo. V mokrih prostorih kot so kopalnica, utility itd. se uporabi posebne mavčno kartonske plošče, ki so odporne na vlago. Suhomontaža je za izurjenega izvajalca dokaj preprosta, čista in poteka hitro. Mavčno kartonske plošče se preprosto vijači na prej pripravljeno podkonstrukcijo iz aluminija. Pomembno je, da so stiki med ploščami ustrezno bandažirani s trakovi, potem jih je potrebno še najmanj 2x kitati, da ne razpokajo. 

  4.9 Suhi estrih

  Običajno je za predelavo podstrehe suhi estrih bolj primeren od mokrega zaradi svoje lahke teže, hitrega ter relativno enostavnega postopka izdelave in dobre toplotne in zvočne zaščite, suhi estrih pa lahko uporabimo tudi pri novogradnjah. Za izdelavo suhega estriha se lahko uporabi posebne tovarniško izdelane mavčno kartonske plošče, lahko pa se uporabi tudi druge plošče kot so naprimer iverne plošče ali osb plošče. Plošče križno polagamo v vsaj dveh slojih. Estrih se polaga na izravnalno in izolacijsko nasutje, kot je perlit, bituperl, silikperl ali nivoperl. Namesto nasutja pa lahko za podlago plošč uporabimo tudi toplotno izolacijo kot je kamena volna. Nasutje ali izolacijo položimo direktno na konstrukcijo, ki je lahko lesen strop ali betonska ploča. Suhi estrih ima, kot smo že omenili številne prednosti, njegova največja slabost pa je, da ni povsem vodoodporen, zato je potrebno območja, kot so kuhinja, kopalnica, utility dodatno zatesniti ter obdelati in zaščititi proti vlagi.

  4.10 Ometavanje sten

  Ko so vse podometne inštalacije končane in suhomontažne obloge in stene postavljene ter bandažiranje in zakitane lahko pričnemo z izdelavo ometov. Danes se največkrat izdeluje omete iz apna in cementa, ki so hitro izdelani ine ekonomični. Druga možnost je apneno cementni omet. Obe vrsti ometa se lahko izdeluje strojno ali ročno. Kadar so kvadrature ometa manjše in je dostop do prostorov težji, kot na podstrešju, se odločimo z ročno izdelane omete. Ročno izdelani omet pa je dražji od strojno izdelanega. Na voljo so tudi naravni ometi, recimo glineni ali ilovnati, ki dobro uravnavajo vlago in klimo v prostoru, vendar so nekoliko občutljivejši in njihova izvedba je dražja. 

  4.11 Polaganje keramike

  Ko so estrihi dovolj suhi in stene ometane ter izravnane se lahko prične s polaganjem talne in stenske keramike. Cena polaganja je odvisna od številnih faktorjev kot so ravnost sten in tlakov, velikosti keramičnih ploščic, ter načina polaganja. Polaganje mozaika je dražje od polaganja ploščic standardnih velikosti, prav tako je polaganje vedno bolj priljubljenih plošč velikih formatov mnogo dražje od polaganja ploščic standardnih formatov.

  4.12 Pleskarska dela

  Ko so grobi in fini ometi končani je potrebno vse stene pobrusiti in zakitati morebitne odprtine ali razpoke. Podlaga za barvanje mora čista, biti ravna in gladka. Barvo pleskar nanese v več plasteh, najprej temeljno barvo in nato vsaj dva nanosa končne barve. Po naših izkušnjah svetujemo, da zadnji nanos barve pleskar nanese, ko so končana vsa dela v stanovanju, tudi finomontažna in mizarska dela. Vedno se namreč izkaže, da izvajalci, kljub pazljivosti, umažejo ali popraskajo kakšno sveže pobarvano steno in je potrebno to potem popravljati.  

  4.13 Finomontažna dela

  Pred polaganjem talnih oblog je dobro, da se opravijo vsa finomontažna dela kot je montaža nadometnih delov električnih vtičnic in stikal ter luči, montaža sanitarne opreme ter kopalniških in kuhinjskih armatur, montaža radiatorjev, domofonov, klima naprav itd. 

  4.14 Polaganje talnih oblog

  Polaganje parketa in drugih finalnih tlakov pride na vrsto, ko so končana vsa druga dela, tudi finomontažna. V kolikor smo izdelali mokre estrihe, se moramo prepričati, da so posušeni in je vlaga primerna za polaganje finalnih tlakov. Svetujemo, da dobavo in izvedbo talnih oblog naročite pri istem podjetju, ki vam tudi garantira za oboje.

  Iščete izvajalce, ponudbo za področje Prenova mansarde?
  Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš Dom  Želim ponudbo izvajalcev
  Zadnja povpraševanja

  Izdelava mansarde v sobe

  Pozdravljeni,

  iz obstoječega podstrešja bi imeli 3 otroške/ mladinske sobe. Del nad garažo je še odprt. Potrebno bi ga bilo zapreti. Slike v prilogi.


  Lep pozdrav. 8100 € do 13500 €

  ........

  Prenova mansarde

  pozdravljeni,

  potrebujem prenovo mansarde. Izvedba novih prebojev v stene, izdelavo novih predelnih sten, izdelavo strojne in elektro inštalacije, razširitev vrat na balkonu in pozidava balkona za povečanje dnevnega prostora. Izdelava predelne stene na stopnišču. prosim za kontakt.

  Lep pozdrav. 31500 € do 52500 €

  ........

  Preureditev dela kopalnice in hodnika v sobo

  Pozdravljeni,

  potrebujem preureditev dela kopalnice in hodnika v dodatno sobo. Nova preureditev hodnika z rušenjem cca 4 m2 zidane stene. Prestavitev vodovoda, elektrike. Na novo beljenje. Prav tako izolacija podstrešja.

  Lp 5400 € do 9000 €

  ........

  Želim ponudbo izvajalcev

  Cena, Prenova podstrešja v sobo, 420x390 cm in 300 x 400cm
  Prenova mansarde, Celje

  10800 € do 18000 €

  Cena, Prenova podstrešnega stanovanja v celoti, Površina - 100 m2
  Prenova mansarde, Adlešiči

  22500 € do 37500 €

  Cena, Ureditev masarde v bivalni prostor, 15 kvadratnih metrov
  Prenova mansarde, Maribor

  1800 € do 3000 €

  Cena, Adaptacija podstrehe z menjavo obstoječe kritine objekta, 90 m2
  Prenova mansarde, Ljubljana

  13500 € do 22500 €

  Cena, Izgradnja mansarde, 100m²
  Prenova mansarde, Žetale

  31500 € do 52500 €

  Cena, Izdelava mansarde, 100m2
  Prenova mansarde, Slovenska Bistrica

  17100 € do 28500 €

  Cena, Izolacija podstrehe, 4,5m dolžine, 2*4,5m špirovcev
  Prenova mansarde, Brezovica Pri Ljubljani

  2250 € do 3750 €

  Cena, Izdelava mansarde, 90 m2
  Prenova mansarde, Žalec

  27000 € do 45000 €

  Cena, Prenova mansarde, 20m2
  Prenova mansarde, Maribor

  8100 € do 13500 €

  Cena, Prenova mansarde, 100 m2,
  Prenova mansarde, Kamnik

  18000 € do 30000 €

  Cena, Prenova pritličja ter dozidava mansarde z novim ostrešjem, 55 m2
  Prenova mansarde, Novo mesto

  29700 € do 49500 €

  Cena, Izdelava mansarde, pohodnega poda in strešno okno, Po opisu
  Prenova mansarde, Slovenska Bistrica

  10800 € do 18000 €

  Cena, Ureditev stanovanja v skeletni gradnji, 25-30m2
  Prenova mansarde, Šempeter V Savinjski Dolini

  6300 € do 10500 €

  Cena, Izdelava mansarde, 130 m2
  Prenova mansarde, Radlje Ob Dravi

  5850 € do 9750 €

  Cena, Montaža KNUAF v mansardi, cca 50m2
  Prenova mansarde, Nova Vas

  2700 € do 4500 €

  Cena, Suhomontaža za celotno mansardo, Po opisu
  Prenova mansarde, Oplotnica

  3600 € do 6000 €

  Cena, Elektroištalacije,vodovod,ogrevanje,knauf, 100 m2
  Prenova mansarde, Žetale

  16200 € do 27000 €

  Cena, Suhomontažna dela, prenova mansarde, polaganje mavčnih plošč, cca 60 m2, dimenzije strehe se bodo spremenile po prenovi ostrešja
  Prenova mansarde, Dobova

  9000 € do 15000 €

  Cena, Prenova mansarde, 60m2
  Prenova mansarde, Maribor

  22500 € do 37500 €

  Cena, Izdelava mansardne garsonjere, Po opisu
  Prenova mansarde, Ljubljana

  17100 € do 28500 €

  Cena, Izgradnja mansardnega stanovanja na ključ., po opisu
  Prenova mansarde, Sv. Jurij ob Ščavnici

  36000 € do 60000 €

  Cena, Izolacija podstrešja in knauf, cca 200 m2
  Prenova mansarde, Ljubljana - Dobrunje

  10800 € do 18000 €

  Cena, Izolacija in suhomontažna dela podstrešja, 90m2
  Prenova mansarde, Hoče

  5400 € do 9000 €

  Cena, Prenova mansarde, Po opisu
  Prenova mansarde, Razkrižje

  5220 € do 8700 €

  Cena, Mansarda izolacija, knauf,.., 200m2
  Prenova mansarde, Zdole

  8100 € do 13500 €

  Cena, Prenova mansardnega stanovanja, 70m2
  Prenova mansarde, Teharje

  22500 € do 37500 €

  Cena, Prenova mansarde, 85 m2
  Prenova mansarde, Škofja Loka

  5400 € do 9000 €

  Cena, Prenova stanovanja in rekonstrukcija mansarde., 100m2
  Prenova mansarde, Zgornje Gorje

  8100 € do 13500 €

  Cena, Prenova mansarde, 22 m2
  Prenova mansarde, Šmarješke Toplice

  5400 € do 9000 €

  Cena, Zamenjava mansardne obloge v kopalnici, 3X3 m, 35 stopinj, 3m.
  Prenova mansarde, Novo mesto

  225 € do 375 €

  Cena, Instalacije, tlaki, knavf, 60m2
  Prenova mansarde, Ljubljana - Črnuče

  11700 € do 19500 €

  Cena, Prenova mansarde-izolacija, 200m2
  Prenova mansarde, Ljubljana - Šmartno

  7650 € do 12750 €

  Cena, Prenova mansarde, 50 m2
  Prenova mansarde, Laško

  1080 € do 1800 €

  Cena, Predelava stopnic, izdelava kopalnice, inštalacije, streha, 60 m2
  Prenova mansarde, Maribor

  2700 € do 4500 €

  Cena, Konstrukcija za podstrešje, 170m2
  Prenova mansarde, Ormož

  4950 € do 8250 €

  Cena, Prenova mansarde, 100 m2
  Prenova mansarde, Dol Pri Ljubljani

  22500 € do 37500 €  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Prenova mansarde cenik

  Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

  1373+ podjetij za Prenova mansarde
  Brezplačno povpraševanje
  Brez provizij
  Pridobi ponudbo
  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2024 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane