Izolacija podstrešja cena

Kakšna je cena izolacije mansarde? Splošno mora biti streha zelo dobro izolirana, saj v nasprotnem primeru porabimo v zimskih mesecih ogromno energije za ogrevanje, poleti pa prihaja do pregrevanja. Večina prenov mansard obsega naslednje ključne korake: vgradnjo strešnih oken, izolacijo strehe, oblaganje z mavčno-kartonskimi ploščami in beljenje. Cena izolacije mansarde je odvisna od debeline izolacije, vrste izolacije, načina vgradnje (vstavljanje, vpihovanje ali brizganje) ter seveda od izvajalca. Cena toplotne izolacije iz steklene ali kamene volne debeline 30cm, skupaj s parno zaporo in delom, znaša 16 - 20 EUR/m2.

Komu zaupati izolacijo mansarde? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim izvajalcem za izolacijo mansard v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

Pridobite ponudbo:
Pošlji povpraševanje

Cena za izolacijo strehe mansarde


Cena izolacije mansarde. Cena za izolacijo strehe v mansardi brez polaganja kritine. Cena samo za izolacijo debeline cca. 25 cm.

12.00 €/m2

MINIMALNA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
18.00 €/m2

NAJVIŠJA CENA
Želim ponudbo izvajalcev
Cena: izolacija podstrešja

Cena: izolacija podstrešja

Cena za izolacijo podstrešja je zelo odvisna od debeline izolacije, ki jo izberete. Priporoča se najmanj 30cm steklene mineralne volne. Najprej se vgradi aluminijaste nosilce, čemur sledi izolacija, parna zapora in mavčne (knauf) plošče. Cena mansarde lahko naraste še z vgradnjo strešnih oken, tal in vhoda na podstrešje.

38 €/m2

MINIMALNA CENA
40 €/m2

SREDNJA CENA
42 €/m2

NAJVIŠJA CENA
Naredi si izračun


Kakšna naj bo izolacija mansarde?
Cena za izolacijo mansarde je med 4.5 - 23 €/m2.
 • ...
  m2 /
  ⓘ Običajna debelina izolacije strehe je 30cm in se sestavi iz dveh plasti izolacije.
Potrebujete parno zaporo?
Cena za izolacijo mansarde je okoli 3 €/m2.
 • ...

  Dobava in vgradnja parne zapore v strešno konstrukcijo. Folija lds 100

  m2 /
  ⓘ Preprečuje uhajanje vlage iz objekta in kondenzacijo vlage v konstrukciji.
Potrebujete izdelavo stropa (knauf)?
Cena za izdelavo poševnega knauf stropa je med 14 - 18.5 €/m2.
 • ...

  Dobava in izdelava poševnin stropa v nadstropju z gips ploščami deb.12,5 mm s pocinkano nosilno podkonstrukcijo pritrjeno na leseno strešno konstrukcijo, komplet z deli, prenosi in transporti, ter odrom za montažo.

  m2 /
 • ...

  1x kitanja in 2x barvanje mavčnih plošč z Jupol belo barvo.

  m2 /
Potrebujete izdelavo tal (knauf)?
Cena za izdelavo montažnih knauf tel je okoli 28.5 €/m2.
 • ...

  Dobava in montaža pohodne talne plošče Knauf Insulation DF debeline 12+12cm z parno zaporo proti plošči.

  m2 /
Potrebujete vgradnjo podstrešnega vhoda in revizijskih vratc?
Cena za izdelavo vhoda v mansardo je okoli 95 €/m2.
 • ...

  Izdelava pokrite odprtine na podstrešje. Dobava in montaža lestve.

  kpl /
 • ...

  Dobava in montaža knauf revizijskih vratc 60x60 cm.

  kpl /
  ⓘ Omogoča dostop do konstrukcije pri popravilu podstrehe.
Potrebujete vgradnjo strešnega okna?
Cena za montažo strešenga okna je med 86 - 160 €/m2.
 • ...

  Montaža strešnega okna po RAL standardih: z vsem ustreznim tesnilnim materialom, na streho, ki ni vijačena na letve.

  kpl /
  ⓘ Pravilna vgradnja strešnega okna je zelo pomembna pri zagotavljanju izolativnosti strehe.
 • ...

  Dobava in montaža špalet okoli strešnega okna.

  kpl /
Izolacija podstrešja cena

Druge cene za - Izolacija podstrešja, mansarde

vaša količina

enota

okvirna cena

vaša cena

Steklena mineralna volna debeline:€/m2

m2€/m2

m2€/m2

m2€/m2

m2€/m2

m2€/m2

m2€/m2

m2€/m2

m2€/m2

m2€/m2

m2€/m2

m2
povpraševanje>

Vgradnja parne zapore

Dobava in vgradnja parne zapore v strešno konstrukcijo. Folija lds 100€/m2

m2
povpraševanje>

Montaža mavčnega, knauf stropa.

Dobava in izdelava poševnin stropa v nadstropju z gips ploščami deb.12,5 mm s pocinkano nosilno podkonstrukcijo pritrjeno na leseno strešno konstrukcijo, komplet z deli, prenosi in transporti, ter odrom za montažo.€/m2

m2
povpraševanje>

Kitanje in barvanje stropa in sten

1x kitanja in 2x barvanje mavčnih plošč z Jupol belo barvo.€/m2

m2
povpraševanje>

Pohodna montažna tla

Dobava in montaža pohodne talne plošče Knauf Insulation DF debeline 12+12cm z parno zaporo proti plošči.€/m2

m2
povpraševanje>

Vhod v mansardo z lestvijo

Izdelava pokrite odprtine na podstrešje. Dobava in montaža lestve.€/kpl

kpl
povpraševanje>

Revizijska vratca

Dobava in montaža knauf revizijskih vratc 60x60 cm.€/kpl

kpl
povpraševanje>

Montaža strešnega okna

Montaža strešnega okna po RAL standardih: z vsem ustreznim tesnilnim materialom, na streho, ki ni vijačena na letve.€/kpl

kpl
povpraševanje>

Izdelava špalet za strešno okno

Dobava in montaža špalet okoli strešnega okna.€/kpl

kpl
povpraševanje>
SKUPAJ:
Pošlji povpraševanje >

Kako so Vam koristile te informacije?

Revija Mojmojster

Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
Informativni mesečni obrok*
/mesec


Znesek kredita
EUR
Doba odplačevanja
let
Naprej
Izračun kredita >

*Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

Izolacija mansarde – vse kar morate vedeti

1. Izolacija mansarde - nekaj splošnih informacij

1.1 Dobra izolacija podstrešja

Mansarda oz. podstrešje sta prostora, ki našemu domu povečata bivalne površine ali pa delujeta kot funkcionalen prostor za shranjevanje, ki obstoječi kvadraturi stanovanja doda še nekaj koristnih kvadratnih metrov. Razlika med obema pojmoma je majhna, a pomembna. Mansarda je bivalno podstrešje, prilagojeno standardom vsakodnevnega bivalnega ugodja, podstrešje pa je nebivalen prostor, namenjen izključno shranjevanju predmetov, ki jih ne potrebujemo več ali pa vsaj ne vsak dan. Poznamo pohodna in nepohodna podstrešja, pri čemer so nepohodna redkeje uporabljena kot prostor za spravilo, ni pa nujno. Ne glede na to ali gre za mansardo ali podstrešje pa je dobra izolacija ključna. Površina strehe zavzema zelo veliko površino, to pa pomeni tudi zelo veliko površino potencialnih toplotnih izgub, ki nikjer ne mejijo na nič drugega kot zunanji prostor. Toplotne izgube so lahko zaradi tega enormne. V primeru slabe, pretanke ali neustrezno izvedene izolacije se skozi podstrešje mesečno izpuhti 25% celotne energije za ogrevanje.

Izolacija mansarde
Ustrezna izolacija podstrešja in pravilna izvedba stikov je ključna za zagotavljanje bivalne kvalitete in udobja. 

1.2 Zakaj je dobra izolacija mansarde nujna

Prvi razlog, zakaj morate zagotoviti ustrezno izolacijo mansarde, je zagotavljanje primernega nivoja bivalnega ugodja. Nič ni huje kot spati v mansardi, ki je pozimi hladna ali pa v določenih prostorih zaradi toplotnih mostov sploh ni mogoče vzdrževati konstantne temperature. Dobra izolacija mansarde pa ne omogoča le višjega bivalnega ugodja, pač pa tudi občutno zniža stroške ogrevanja. Če se po izračunih skozi neustrezno izolirano streho izgubi več kot 20% energije za ogrevanje, lahko z ustrezno adaptacijo prihranite precej denarja. Slabo izolirane mansarde oz. podstrešja so nočna mora za trajnostno porabo energije, saj jo je v stavbo treba dovajati veliko več, ker je veliko hitro »izpuhti« iz prostorov. Hiša s takšnim podstrešjem je zato nepotrebna obremenitev za okolje.

1.3 Izolacija podstrešja poleti

V nasprotju s splošnim prepričanjem slaba izolacija podstrešja niso problematična le v zimskih mesecih, pač pa še bolj v poletnih. Podstreha je soncu daleč najbolj izpostavljen element vsake hiše, saj je z njim obsijana ves čas, vsak sončen dan. To pomeni, da se poleti hitro zelo pregreje, temperature pa se v slabo izolirani mansardi povzpnejo tudi do 30 stopinj in več. Izolacija mansarde bo delovala tudi v obratni smeri kot deluje pozimi: po zakonih fizike topel zrak vedno prehaja proti hladnejšemu, zato bo poleti bo upočasnjevala in preprečevala vdor toplega zraka v notranjost.

1.4 Izolacija mansarde in subvencija EKO sklada za 

Ob izpolnjevanju predpisanih pogojev in standardov, ki jih določa EKO sklad, lahko zaprosite za subvencijo izolacije strehe. To pomeni, da se prijavite na razpis za kredit za izolacijo strehe, ki jo ponuja EKO sklad.

1.5 PURES standardi

PURES pravilnik narekuje maksimalno toplotno prehodnost za podstrešje 20 W/m2K. Temu v praksi zadosti 30 cm debeline sloja toplotne izolacije, debelina pa je odvisna predvsem od vrste izolativnega materiala.

2. Izolacija podstrešja in bivalne mansarde

2.1 Izolacija mansarde

Mansarda je bivalno podstrešje. Ta razlika je ključna, saj se mora podstreho v tem primeru izolirati med špirovci. Zaradi tega je izolacija mansarde je nekoliko zahtevnejši postopek kot izolacija nebivalnega podstrešja. Veliko pomembneje je namreč, da se res zagotovi ustrezna klima za udobno bivanje tako poleti kot pozimi. Ena stopinja v prostoru več ali manj je v tem primeru lahko veliko bolj moteča, saj v mansardi bivamo ves čas, na podstrešju pa ne. Idealna temperatura zraka v mansardi je okrog 20 - 21°C poleti in okrog 22°C pozimi, idealna relativna vlažnost zraka pa okrog 50%. Na vlago v prostoru bo spet vplivala izolacija, predvsem pa njena izvedba, zato je temu potrebno posvetiti izdatno pozornost, kar bomo podrobneje pojasnili v nadaljevanju.

2.2 Izolacija podstrešja

Podstrešje je nebivalna površina, ki jo lahko uporabljamo za spravilo predmetov in pohištva, velikokrat pa je nepohodna in na njej razen izjemoma ne shranjujemo ničesar. Ker na podstrešju ne bivamo, zato so lahko temperaturna odstopanja od idealnih, pričakovanih temperatur nekoliko višja. Npr. pozimi je lahko tudi nekaj stopinj hladneje. Pri podstrešjih imamo dve možnosti izolacije. Lahko ga izoliramo tako kot mansardo, torej med špirovci (to pomeni, da bo podstrešje v celoti izolirano), lahko pa izoliramo medetažno ploščo, ki ga ločuje od nižjega nadstropja (v tem primeru podstrešje ne bo izolirano). Slednje je pogosteje pri nepohodnih podstrešjih, ki se ne uporabljajo niti za spravilo. Če podstrešje uporabljamo za spravilo in če želimo, da omogoča fleksibilno uporabo in namembnost v prihodnosti, ga je vsekakor priporočljivo izolirati med špirovci.

3. Vrste izolacije za podstrešje

3.1 Lastnosti različnih izolativnih materialov

Danes poznamo več materialov, primernih za izolacijo, kot smo jih kadar koli prej, vsak pa s seboj prinese določene pluse in minuse. Izbire izolacije najprej pogojujejo naše potrebe oz. namen podstrehe – za kaj se bo mansarda oz. podstrešje uporabljajo. Nato je pomemben podatek strošek, ki smo ga zanjo pripravljeni odšteti, saj so lahko cene med različnimi materiali precejšnje. Nenazadnje pa se izolacije med seboj precej razlikujejo tudi glede na toplotno prevodnost, ekološkost pridelave in možnost reciklaže, gorljivost ...

3.2 Steklena volna

Steklena volna je najpogosteje uporabljena prav za izolacijo podstrešja. Temu je tako predvsem zaradi nizke cene in dobrih lastnosti toplotne prevodnosti. Zaradi gostih in valovitih vlaken je prehod toplote iz notranjosti proti eksterierju blokiran in upočasnjen. Steklena volna je negorljiv material, kar je še posebej pomembno, če gre za izolacijo bivalne podstrehe. Toplotna upornost (R) na 1 cm debeline steklene volne je med 0,9 – 1,5. Material ni vodovpojen, v trgovinah pa je na voljo v rolah, ki se nato polagajo v trakovih. Slabost steklene volne so njena izjemno majhna vlakna, ki so ob vdihavanju zdravju škodljiva, zato je treba uporabljati zaščitno opremo za oči, nos in usta. Prav tako je potrebno nositi rokavice in ustrezna oblačila.

3.2 Kamena volna

Kamena volna je po priljubljenost za izolacijo podstrešja umešča takoj za stekleno. Ta izolacija je običajno iz bazalta. Sestavljajo jo drobna, kamnita vlakna, na voljo pa je v različnih gostotah. Tako kot steklena volna je tudi kamena negorljiva. Toplotna upornost (R) kamene volne se giblje med 1,35 – 1,7 (na 1 cm debeline materiala). Tako kot steklena volna tudi kamena ne vpija vode, je celo vodoodbojna in rezistentna na mikroorganizme, ključna razlika pa je, da je okolju veliko prijaznejša. Cenovno je primerljiva s stekleno, dobavljiva pa ni v rolah, pač pa v ploščah, ki se polagajo ena zraven druge in ena na drugo – odvisno kako debel sloj izolacije želimo.

3.3 EPS/stiropor

EPS ali stiropor sestoji iz polistirena, ki je popolnoma odporen na vlago in vodo ter izjemno obstojen. Njegova največja slabost je njegova neekološkost. Poznamo EPS različnih gostot, ustrezna pa se določi glede na potrebe in zahteve po trdnosti. Gre za izjemno lahek material z zelo dobro toplotno upornostjo, med polaganjem pa za razliko od steklene volne ni nevaren za zdravje. Stiropor odlikuje tudi samougasljivost v primeru požara, kar prepreči njegovo širjenje v druge prostore. Za razliko od splošnega prepričanja je stiropor mogoče 100% reciklirati. Ker je popolnoma odporen na vlago in vodo, se lahko uporablja tudi za izolacijo delov hiše v stiku s terenom, torej temeljev in sten kleti.

3.4 XPS

XPS se za izolacijo podstrešja uporablja nekoliko redkeje, saj je precej drag. Odlikuje ga njegova vrhunska odpornost na vlago in vodo, v čemer prehiteva vse ostale materiale na tržišču. Njegova gosta in tesna struktura mikro celic zagotavlja visoko toplotno upornost, hkrati pa prenese tudi višje tlačne sile. Pogosteje kot za izolacijo podstrešja se ga uporablja za izolacijo ravnih streh.

3.5 Folija iz polietilena

Folije iz polietilena imajo zelo majhno debelino, kar omogoča vgraditev v zelo ozke kotičke prostorov – teh pa je na podstrehi še posebej veliko. Polietilenske folijo tako niso namenjene primarni izolaciji mansarde, pač pa za dopolnitev drugih, primarnih izolacijskih materialov.

3.6 Vpihana celuloza in volna

Zadnja leta sta na tržišču na voljo ekološka materiala, to sta vpihna celuloza in volna. Celuloza je narejena iz recikliranega časopisnega papirja in proti požaru zavarovana s soljo iz bora. Postopek montaže je čisto drugačen kot pri standardnih materialih, zahteva pa več znanja in predpriprave. Izolacija se vpihuje, zato morata biti kritina in medetažna plošča zrakotesni. 

4. Pravilna izolacija podstrešja

4.1 Več metod

Izolacija podstrešja se lahko izvede z več metodami. Ne glede na to katero bomo izbrali, so ključni pravilno izvedeni detajli in stiki med posameznimi sloji. Samo tako bo izolacijo resnično služila svojemu namenu. V nadaljevanju si oglejmo sloje.

4.2 Toplotna izolacija med špirovci

Izolacija podstrešja se najpogosteje izvede med špirovci. Ta izvedba je enostavna. Poleg namestitve izolacije med špirovci je potrebna tudi izolacijski sloj nad špirovci, ki je najpogosteje EPS ali XPS. Za razliko od tega je najpogostejša toplotna izolacija med špirovci kamena ali steklena volna. Debelejši sloj izolacije je običajno tisti med špirovci, s tem pa se posledično izognemo izdatnemu debeljenju strehe, saj je en cel sloj izolacije umeščen med konstrukcijske elemente ostrešja. Slabost tega načina izvedbe je, da špirovcev in konstrukcije ostrešja ne moremo pustiti vidne, saj bi v tem primeru gledali v stekleno volno, kar pa je estetsko zelo moteče in nesmiselno, če pa je izolacijo steklena volna pa zaradi nevarnosti za zdravje celo nepriporočljivo.

Pred namestitvijo med špirovce trakove ali plošče najrej narežemo na dimenzije, ki ustrezajo razmikom med njimi, nato pa jo začnemo pritrjevati na aluminijaste C profile. Za lažjo montažo je priporočljivo, da je izolacija nekaj cm debelejša od višine špirovcev, naj pa ne bo debelejša več kot 5 cm. 

4.3 Izolacija nad špirovci

Ena izmed možnih izvedb je izolacija nad špirovci, to pomeni takoj pod prečnimi letvami strehe (kontra letvami). Ta izvedba je enostavna, izolaciji pa takoj sledi parna zapora. Prednost te izvedbe je, da se lahko špirovce za razliko od prejšnjega načina izvedbe pusti vidne, kar je še posebej očarljivo. Najpogosteje uporabljeni izolaciji za ta način izvedbe sta EPS in XPS.

4.4 Izolacija pod špirovci

Izolacija mansarde se lahko izvede tudi pod špirovci. V tem primeru je nekoliko večji izziv pritrjevanje izolacije, saj se morajo za pritrditev uporabljati daljša sidra.

4.5 Izolacija med in nad špirovci

Mansarda se pogosto izolira na kombiniran način. V tem primeru izolacijo montiramo med špirovce (kameno ali stekleno volno), nato pa nad špirovce še sloj EPS-a ali XPS-a. Tako izolirana streha je brezhibna in energetsko najbolj učinkovita, saj so toplotni mostovi dvakrat onemogočeni.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš DomŽelim ponudbo izvajalcev
Zadnja povpraševanja

Izolacija mansarde, knauf, bandaziranje, beljenje

Pozdravljeni,

potrebna Izolacija mansarde 100 m2, 20 cm izolacije steklena volna, knauf, bandaziranje in beljenje.
10 m2 predelna stena debelina 7.5 cm z izolacijo, kitanje in beljenje.

Lp 1350 € do 2250 €

........

Gips na strop, vmes parna zapora in izolacija

Pozdravljeni,

pritrditi je treba gips plošče na poševne stranske stene in na dva stropa na leseno podlago- skupaj 20 m2. Pod gips dati izolacijo. Na stranskih stenah še parno zaporo.

Potrebovala bi čimprejšnjo postavitev parne zapore zaradi elektroinštalacijskih del, ki se začnejo 11. septembra.
Po 15. oz. 20. septembru pa še postavitev gipsa in izolacije.

V kolikor časovno ne bi šlo dati parne zapore zdaj, bi se jo dalo kasneje, ko bo bile inštalacije že narejene. 540 € do 900 €

........

Izolacija podstrešja

Pozdravljeni,

potrebujem izvajalca za izvedbo izolacije podstrešja. Površina 100 m2. Debelina izolacija je 25 cm. Je leseni strop. Želel bi, da mojster pride pogledat.

Lp 1080 € do 1800 €

........

Želim ponudbo izvajalcev

Cena, Izolacija pohodnih podstrešnih tal v skladu z zahtevami EKO sklada, 100 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Ljubljana

1080 € do 1800 €

Cena, Montaža knauf plošč na strop in bandežiranje, ravne 66 m2, poševne 64, stene 15 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Logatec

3150 € do 5250 €

Cena, Izolacija obstojece strehe brez menjave kritine, 250
Izolacija podstrešja, mansarde, Slovenj Gradec

3240 € do 5400 €

Cena, Izdelava spuščenega knuf stropa z izolacijo, 120 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Dobrova

3240 € do 5400 €

Cena, Izolacijo in knauf, Izolacija strehe in knauf...cca 70m2 +predelna stena
Izolacija podstrešja, mansarde, Ig

1350 € do 2250 €

Cena, izolacija podstrešja i knauf, 50 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Grosuplje

540 € do 900 €

Cena, Polaganje izolacije, 60 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Kamnik

450 € do 750 €

Cena, Popravilo izolacije, 50 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Slovenj Gradec

450 € do 750 €

Cena, Nosilna talna izolacijo podstrešja, 70 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Deskle

1800 € do 3000 €

Cena, Vpihovanje izolacije v nepohodnem podstresju nad stanovanjem., 83 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Ljubljana

5400 € do 9000 €

Cena, Potrebujem izolacijo podstrešja, 100
Izolacija podstrešja, mansarde, Log pri Brezovici

1080 € do 1800 €

Cena, Izolacija podstrešja, cca 120 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Ptuj

1350 € do 2250 €

Cena, Izdelava stropa v mansardi, raven strop, ni poševnina, 18 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Videm-Dobropolje

315 € do 525 €

Cena, Steklena volna in polaganje izolacije na podstrešju, 90 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Blanca

900 € do 1500 €

Cena, Suhomontažna dela v mansardi, po opisu
Izolacija podstrešja, mansarde, Loški Potok

1080 € do 1800 €

Cena, Izolacija mansarde, 140 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Ajdovščina

1800 € do 3000 €

Cena, Izolacija podstršja in tal na podstrešju, 140 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Radeče

3600 € do 6000 €

Cena, Izolacija podstrešja, zgornje plošče, 100 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Gornja Radgona

1800 € do 3000 €

Cena, Obloga z mavčno kartonskim ploščami komplet s toplotno izolacijo, 110 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Slovenska Bistrica

3600 € do 6000 €

Cena, Izolacijo mansarde, 60 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Sromlje

2250 € do 3750 €

Cena, Izolacija mansarde, izdelava poda, talno gretje, 55 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Maribor

9000 € do 15000 €

Cena, Izolacija podstreška, približno 90 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Ivanjkovci

810 € do 1350 €

Cena, Iolacija, podkonstrukcija, parna zapora, knauf, strešno okno, cca 120m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Cerknica

2250 € do 3750 €

Cena, Izolacija podstrešja, 90 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Ivanjkovci

1170 € do 1950 €

Cena, Toplotna izolacija mansardne etaže oziroma strehe, 100 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Ljutomer

1080 € do 1800 €

Cena, Izolacija podstrešja z poliuretansko peno, 200m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Spodnji Duplek

1350 € do 2250 €

Cena, Izolacija podstrešja, nepohodna površina, 100 - 110 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Dol Pri Ljubljani

2700 € do 4500 €

Cena, Izolacija strehe cca 20 cm+ knauf, novogradnja, pritlicna hiša, visoki, Cca 100 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Dol Pri Ljubljani

3600 € do 6000 €

Cena, Izolacijo nebivalnega podstresja, 60 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Cerknica

1800 € do 3000 €

Cena, Izvedba izolacije strehe z mineralno volno deb 30 cm., 160 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Domžale

3150 € do 5250 €

Cena, Menjava opaža z knauf sistemom, 40 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Šenčur

1080 € do 1800 €

Cena, Postavitev predelnih sten na podstrešju, po opisu
Izolacija podstrešja, mansarde, Ljubljana - Šentvid

3150 € do 5250 €

Cena, Izolacija podstrašja in menjava podstrešnih stopnic, 200 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Petrovče

4500 € do 7500 €

Cena, Izolacija podstrešja in deskanje., cca 70 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Domžale

810 € do 1350 €

Cena, Talna izolacija podstrešja , 100 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Borovnica

2700 € do 4500 €

Cena, Toplotno in zvočno izolacijo lesenih stopnic ter ene stene, 10-15 m2
Izolacija podstrešja, mansarde, Ljubljana

540 € do 900 €Poglej druge končane projekte in cene

Izolacija podstrešja, mansarde cenik

Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

989+ podjetij za Izolacija podstrešja, mansarde
Brezplačno povpraševanje
Brez provizij
Pridobi ponudbo

Iščete izvajalce, ponudbo za področje Izolacija podstrešja, mansarde?

 • Izolacija podstrešja, mansarde Ljubljana
 • Izolacija podstrešja, mansarde Maribor
 • Izolacija podstrešja, mansarde Celje
 • Izolacija podstrešja, mansarde Koper
 • Izolacija podstrešja, mansarde Kranj
 • Izolacija podstrešja, mansarde Ajdovščina
 • Izolacija podstrešja, mansarde Bled
 • Izolacija podstrešja, mansarde Bovec
 • Izolacija podstrešja, mansarde Črna na Koroškem
 • Izolacija podstrešja, mansarde Črnomelj
 • Izolacija podstrešja, mansarde Domžale
 • Izolacija podstrešja, mansarde Gornja Radgona
 • Izolacija podstrešja, mansarde Gornji Grad
 • Izolacija podstrešja, mansarde Hrastnik
 • Izolacija podstrešja, mansarde Ilirska Bistrica
 • Izolacija podstrešja, mansarde Izola
 • Izolacija podstrešja, mansarde Jesenice
 • Izolacija podstrešja, mansarde Kamnik
 • Izolacija podstrešja, mansarde Kidričevo
 • Izolacija podstrešja, mansarde Kobarid
 • Izolacija podstrešja, mansarde Kočevje
 • Izolacija podstrešja, mansarde Kranjska Gora
 • Izolacija podstrešja, mansarde Krško
 • Izolacija podstrešja, mansarde Laško
 • Izolacija podstrešja, mansarde Lendava
 • Izolacija podstrešja, mansarde Litija
 • Izolacija podstrešja, mansarde Ljutomer
 • Izolacija podstrešja, mansarde Metlika
 • Izolacija podstrešja, mansarde Mojstrana
 • Izolacija podstrešja, mansarde Mozirje
 • Izolacija podstrešja, mansarde Murska Sobota
 • Izolacija podstrešja, mansarde Nova Gorica
 • Izolacija podstrešja, mansarde Novo mesto
 • Izolacija podstrešja, mansarde Ormož
 • Izolacija podstrešja, mansarde Piran - Pirano
 • Izolacija podstrešja, mansarde Pivka
 • Izolacija podstrešja, mansarde Portorož
 • Izolacija podstrešja, mansarde Postojna
 • Izolacija podstrešja, mansarde Ptuj
 • Izolacija podstrešja, mansarde Radeče
 • Izolacija podstrešja, mansarde Radenci
 • Izolacija podstrešja, mansarde Radovljica
 • Izolacija podstrešja, mansarde Ravne Na Koroškem
 • Izolacija podstrešja, mansarde Ribnica
 • Izolacija podstrešja, mansarde Rogaška Slatina
 • Izolacija podstrešja, mansarde Sevnica
 • Izolacija podstrešja, mansarde Sežana
 • Izolacija podstrešja, mansarde Škofja Loka
 • Izolacija podstrešja, mansarde Slovenj Gradec
 • Izolacija podstrešja, mansarde Slovenska Bistrica
 • Izolacija podstrešja, mansarde Slovenske Konjice
 • Izolacija podstrešja, mansarde Šoštanj
 • Izolacija podstrešja, mansarde Štore
 • Izolacija podstrešja, mansarde Tolmin
 • Izolacija podstrešja, mansarde Trbovlje
 • Izolacija podstrešja, mansarde Tržič
 • Izolacija podstrešja, mansarde Trzin
 • Izolacija podstrešja, mansarde Velenje
 • Izolacija podstrešja, mansarde Vipava
 • Izolacija podstrešja, mansarde Vojnik
 • Izolacija podstrešja, mansarde Vransko
 • Izolacija podstrešja, mansarde Vrhnika
 • Izolacija podstrešja, mansarde Žalec
 • Izolacija podstrešja, mansarde Zreče
 • Izolacija podstrešja, mansarde Žužemberk
 • Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane