Prijava v profil
Hit storitve, Luka Lozar s.p.

Hit storitve, Luka Lozar s.p., Grosuplje

Slikopleskarstvo

in drugje po Sloveniji
Za področje
  odzivnost podjetja

  Luka Lozar
  predstavnik podjetja

  Grosuplje , Osrednjeslovenska
  Tel: 031 618...

  Velikost ekipe: 2
  Projekti: manjši
  Ustanovitev: 2021
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  V podjetju se ukvarjamo z vsemi slikopleskarskimi deli ter suho montažno gradnjo. Naše največje prednosti so kvalitetna in hitra izvedba del za ugodno ceno. Pri delu nam pomagajo dolgoletne izkušnje ter sodobna tehnologija.

  V našem podjetju se prizadevamo za vsako stranko posebej, saj nam mnenje strank največ pomeni. Podjetje že nekaj časa strmi h kvalitetni izvedbi del za kar nam je v pomoč tudi najsodobnejša tehnologija. Poleg kvalitetne izvedbe se naše delo ne meri v dnevih ampak v urah. Za povprečno slovensko stanovanje potrebujemo le dobrih 8 ur in delo je opravljeno. Tu je še tretja prednost, ki strankam pomeni veliko. Zaradi načina našega dela, vaše stanovanje zaščitimo do zadnjega kotička in na koncu vam predamo v takem stanju, kot je bilo, ko smo prvič vstopili vanj. Za prijetno bivanje v vašem domu poskrbimo mi.

  Ocene
  7.4/10
  vse ocene
  Prenova mansardnega stanovanja © Hit storitve, Luka Lozar s.p.

  Prenova mansardnega stanovanja

  V mansardi samostojne hiše smo morali narediti celovito prenovo sten. Ker je bila prej podstreha prazna smo izvedli polaganje 110m2 suho montažnih ste...

  Slikopleskarska dela v stanovanju bloka © Hit storitve, Luka Lozar s.p.

  Slikopleskarska dela v stanovanju bloka

  Opravili smo sanacijo poškodovanih sten, Stanovanje je bilo prazno in v njem še ni bilo položenega vinila zato je bilo delo lažje in hitreje opravljen...

  Kje in kaj delamo

  ZAKLJUČNA DELA

  ZAKLJUČNA GRADBENA DELA
  PLESKANJE KOVINE
  Prašno barvanje kovine, barvanje kovinske ograje, odstranjevanje rje, pleskanje ograje z emajlom, barvanje aluminija, malanje kovine, pleskar za kovino.

  Ponudba
  PLESKANJE LESA
  Barvanje lesenega pohištva, prenova lesa ograje, premaz lesa z lazuro, kitanje lesa, barvanje lesenega napušča, barvanje lesa z osnovno ventilacijsko barvo, pleskanje lesa, ponudnik pleskanja lesa.

  Ponudba
  PLESKAR, SLIKOPLESKARSTVO
  Izravnavanje in beljenje hiše, dvakratno beljenje stanovanja, izravnava in beljenje stropa, barvanje sten, malanje fasade, malanje napušča, malanje vrat, barve za stene, vodoodporne barve, slikopleskarska dela, natančen slikopleskar.

  Ponudba
  SUHOMONTAŽA
  Suhomontaža, polaganje knauf plošč, spuščen strop iz gipsa, mavčne pregradne stene, oblaganje stene s knaufom, mansarda suhomontaža, napušč iz knaufa, izdelava podstrešja, suhomontažna dela, podjetje za knauf.

  Ponudba
  Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Gorenjska, Jugovzhodna, Slovenija, Notranjsko-kraška, Osrednjeslovenska, Savinjska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

  V bližini kraja Grosuplje , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

  Grosuplje , Osrednjeslovenska
  Kje in kaj delamo

  Slikopleskarstvo:

  Gorenjska, Jugovzhodna, Slovenija, Notranjsko-kraška, Osrednjeslovenska, Savinjska, Zasavska,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo