Prijava v profil
Za področje
  odzivnost podjetja

  David Bergoč
  predstavnik podjetja

  Prvačina, Goriška
  Tel: 0402067...

  LEDUS d.o.o.

  garažna vrata, dvižna vrata, rolo vrata

  Podjetje LEDUS d.o.o. je zastopnik za rusko podjetje DoorHan, ki je specializirano podjetje za proizvodnjo celotne palete sestavnih delov za vse vrste vrat. DoorHan je stabilno podjetje, ki uspešno napreduje s svojo vedno večjo prodajno mrežo. Predstavništva zajemajo celotno Rusijo, Evropo ter Azijo. Njegova glavna proizvodnja je v Rusiji, tovarne po Evropi in Aziji, pa izdelujejo izdelke v skladu s posebnostmi in zahtevami posameznega trga. Vsaka tovarna je vodilni proizvajalec izdelkov in le te dobavljajo na trge različnih držav. Naša dobava izhaja iz tovarne na Češkem. Izdelke tržimo s pomočjo prodajnih zastopnikov in monterjev iz različnih regij, po celotni Sloveniji. V kolikor želite, da dobi vaš stanovanjski objekt čudovito dodano vrednost v obliki garažnih ali vhodnih vrat, potem ste se odločili in pogledali na pravo mesto. Na podlagi naših dolgoletnih izkušenj z delom na segmentu vrat, se trudimo, da vam zagotovimo najboljše možne storitve na tem področju. Vrata so del stavbe, ki nam morajo ob njihovem prehodu pustiti dober občutek. Prilagodimo se vašim željam in strokovno opravimo delo, ki mora na koncu pustiti zadovoljstvo vseh skupaj. Vaše zadovoljstvo je naše zadovoljstvo in to posledično pomeni uspeh vseh v verigi.

  NAŠE POSLOVALNICE:

  1) DE-MONT Dejan KOROŠEC s.p.
  Josipa Ribičiča 8
  1381 Rakek

  2) Dom-IN Dominik SLAPNIK s.p.
  Bočna 103
  3342 Gornji Grad

  3) Simon NEDOK s.p.
  Cesta na Ostrožno 16a
  3000 Celje

  Prodajni program podjetja LEDUS zajema:

  -Dvižna sekcijska garažna vrata DoorHan
  -Dvižna sekcijska garažna vrata z vgrajenimi prehodnimi vrati DoorHan
  -Stranska prehodna vrata DoorHan
  -Rolo garažna vrata DoorHan
  -ALU vhodna vrata
  -PVC vhodna vrata

  DVIŽNA SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA DOORHAN

  Med razvojem vrat so bile uporabljene vse izkušnje pri izdelavi sekcijskih vrat DoorHan. Pri njihovi proizvodnji se uporabljajo najbolj zanesljivi mehanizmi in le preverjene komponente.
  Prednosti: vrata serije RSD01 se od ostalih vrat razlikujejo po mehkem delovanju, bolj trpežni konstrukciji in večji vzdržljivosti.

  DVIŽNA SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA z vgrajenimi prehodnimi vrati DOORHAN

  Sekcijska vrata za dom lahko opremimo s prehodnimi vrati, ki pomenijo dodaten vhod v stavbo, pri katerem ni potrebno odpirati celotnih vrat. Sistem dvojnega tesnjenja zagotavlja odlično toplotno izolacijo, ki pozimi zadržuje toploto, poleti pa hlad.
  Vse krmilne naprave so optimizirane za povezavo s sistemi avtomatizacije DoorHan, lahko pa se jih kombinira tudi z napravami drugih proizvajalcev. Daljinske upravljalnike je preprosto programirati – le nekaj pritiskov na gumbe vam prihrani čas in zagotavlja varno in preprosto uporabo vseh sistemov avtomatizacije.

  STRANSKA PREHODNA VRATA DOORHAN

  Oblikujemo ga lahko tako, da se ujema z vašimi garažnimi vrati. Nič ni bolj preprosto. Dvoje vrat – en videz!
  Proizvodnja: vrata so izdelana po standardnih načrtih, a tudi glede na potrebe posameznikov. Prednosti: močna struktura; optimalno razmerje med ceno in kakovostjo; preprosta montaža.

  ROLO GARAŽNA VRATA DOORHAN

  V primerih ko zaradi prostora v garaži ali katere druge ovire montaža dvižnih sekcijskih vrat ni mogoča, se običajno vgrajuje ROLO vrata , katera ne zavzamejo prostora za vodila v notranjosti garaže. Rolo garažna vrata si lahko predstavljamo kot močnejšo okensko roleto s elektromotorjem za samodejen dvig in spust ter močnimi stranskimi vodili.
  V rolo vrata je mogoče vgraditi tudi zračnike ali svetlobne lamele, žal pa v njih ni mogoča vgradnja prehodnih vrat za peš prehod.
  Cevni mono fazni pogon rolo vrat je nameščen v samo os roloja in ni viden. Upravljamo ga z tipko na notranji steni in z daljincem iz zunanje strani.

  VHODNA VRATA

  V prodajnem skopu vhodnih vrat lahko izbirate med različnimi modeli ter dodatno opremo. Modeli se med seboj razlikujejo v materialu (PVC ali ALU) , dizajnu, zahtevnosti izdelave ter seveda ceni. Barvnih odtenkov je veliko in se lahko skladajo skoraj z vsemi ostalimi artikli (garažna vrata, okna…itd).

  DVOKRILNA ALU VRATA DOORHAN

  Za tiste, ki še vedno prisegate na klasiko in vam najbolj odgovarja star način vrat imamo v našem prodajnem programu tudi dvokrilna ALU vrata Doorhan. To so trdna vrata izdelana iz ALU prašno barvanih profilov ter izolativnega polnila katerega debelino lahko izbirate med 24 mm in 40 mm. Vgrajuje se jih navadno med odprtino, in sicer na mesto, kjer so bila montirana obstoječa vrata. Ker so sedanji profili drugačnih dimenzij od starih lesenih, so pri določenih primerih potrebni manjši lepotni fasadni popravki. Prag dvokrilnih vrat je pohoden, tako da lahko brez ovir zapeljete svoj avto v garažo. Opcijsko se lahko vrata opremi z svetlobnimi okni, samozapiralom, zračniki ali kakšno drugo dodatno opremo. Krila so lahko poljubne velikosti vendar se zaradi statičnih izračunov takšna vrata izdeluje le do dimenzij 3000 x 2500 mm.

  Ocene
  1 ocen

  V bližini kraja Prvačina, Goriška in v okolici izvajamo:

  Zakaj izbrati LEDUS d.o.o.?


  10
  odlična ocena podjetja
  13
  let tradicije in izkušenj
  Kje in kaj delamo

  Garažna vrata, dvižna vrata, rolo vrata:

  Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska.