Prijava v profil
KIP KOP, d.o.o.

KIP KOP, d.o.o., Gradac

Dvižna sekcijska garažna vrata

Za področje
  odzivnost podjetja

  Marija
  predstavnik podjetja

  Gradac , Slovenija
  Tel: 0304799...

  Podjetje Kip Kop ponuja veliko akcijo sekcijskih garažnih vrat z dobavo in vgraditvijo po vsej Sloveniji, tudi z brezplačno izmero in svetovanjem pred nakupom. Vsem kupcem garažnih vrat ponujajo tudi uporabno darilo. Več o podjetju si lahko preberete na spletni strani: www.dvizna-vrata.si .

  Sekcijska garažna vrata so še zlasti uporabna za kratke dovozne poti ali garaže pred pohodnimi potmi (denimo ob pločniku), v notranjosti garaže pa ne jemljejo prostora, zato niso ovira za večja in višja vozila. Idealna so za garaže, ki se ne uporabljajo samo za vozila, izolirana sekcijska vrata pa odlikuje tudi visoka sposobnost tesnjenja, zato v prostoru ohranjajo notranjo temperaturo, garažo pa ščitijo pred prahom, listjem in dežjem. Vrata Kip Kop je mogoče upravljati ročno ali daljinsko. So tiha, sistem vzmetenja pa zagotavlja gladko delovanje in je posebno uporaben za vrata večjih dimenzij. Zasnova vrat tudi preprečuje ukleščenje in morebitne poškodbe.

  Kaminski etažni kotel TOBY H – ogrevajte se drugače

  Kaminski etažni kotel TOBY H – ogrevajte se drugače

  Pomlad je tu, kmalu bo tudi poletje, a v vročini se nam ne bo ljubilo razmišljati o zimskem ogrevanju. A tako kot poletje hitro pride, tudi hitro mine, na hladne dni pa se je dobro vnaprej pripraviti. Spomladanski čas lahko izkoristite za investicijo v ogrevalni sistem: ogrevanje na pelete s kotlovskimi kamini Toby je učinkovit in ekološko sprejemljiv način ogrevanja v jesenskih in zimskih mesecih.

  zanima me več >
  nasvet je koristil že 342+ uporabnikom
  VSA GARAŽNA VRATA NA ENEM MESTU - praktična rešitev za vašo garažo

  VSA GARAŽNA VRATA NA ENEM MESTU - praktična rešitev za vašo garažo

  Enostavna, varna in praktična so sekcijska avtomatska garažna vrata, ki jih lahko zaradi prilagodljivega delovanja namestite v skoraj vse oblike garažnih odprtin, hkrati zaradi navpičnega zapiranja in odpiranja ne zasedajo prostora pred garažno odprtino in za njo.

  zanima me več >
  nasvet je koristil že 555+ uporabnikom
  Ocene
  10/10
  vse ocene

  V bližini kraja Gradac , Slovenija in v okolici izvajamo:

  Gradac , Slovenija

  AAA Zlati certifikat
  MojMojster jamstvo
  Zakaj izbrati KIP KOP, d.o.o.?


  10
  odlična ocena podjetja
  12
  let tradicije in izkušenj
  Kje in kaj delamo

  Dvižna sekcijska garažna vrata:

  Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Spodnjeposavska, Zasavska,