Prijava v profil
KIP KOP, d.o.o.

KIP KOP, D.O.O., GRADAC

Dvižna sekcijska garažna vrata

odzivnost podjetja

Marija
predstavnik podjetja

Gradac 104, 8332 Gradac
Tel: 0304799...

Podjetje Kip Kop ponuja veliko akcijo sekcijskih garažnih vrat z dobavo in vgraditvijo po vsej Sloveniji, tudi z brezplačno izmero in svetovanjem pred nakupom. Vsem kupcem garažnih vrat ponujajo tudi uporabno darilo. Več o podjetju si lahko preberete na spletni strani: www.dvizna-vrata.si .

Sekcijska garažna vrata so še zlasti uporabna za kratke dovozne poti ali garaže pred pohodnimi potmi (denimo ob pločniku), v notranjosti garaže pa ne jemljejo prostora, zato niso ovira za večja in višja vozila. Idealna so za garaže, ki se ne uporabljajo samo za vozila, izolirana sekcijska vrata pa odlikuje tudi visoka sposobnost tesnjenja, zato v prostoru ohranjajo notranjo temperaturo, garažo pa ščitijo pred prahom, listjem in dežjem. Vrata Kip Kop je mogoče upravljati ročno ali daljinsko. So tiha, sistem vzmetenja pa zagotavlja gladko delovanje in je posebno uporaben za vrata večjih dimenzij. Zasnova vrat tudi preprečuje ukleščenje in morebitne poškodbe.

Ocene
10/10
vse ocene

V bližini kraja Gradac , Slovenija in v okolici izvajamo:

Gradac 104, 8332 Gradac
Zakaj izbrati KIP KOP, d.o.o.?


10
odlična ocena podjetja
11
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Dvižna sekcijska garažna vrata:

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Spodnjeposavska, Zasavska,