Prijava v profil
Za področje

  Triglav
  predstavnik podjetja

  Ljubljana, Osrednjeslovenska
  Tel: 0805555...

  Zavarovalnica Triglav, d.d.

  Zavarovanje hiše, stanovanja, zavarovanje odgovornosti

  Zavarovalnica Triglav nudi kakovostna zavarovanja za vsak dom in opremo, pa tudi zavarovanje objekta v času gradnje, če je vaš dom šele v nastajanju. Hiter in enostaven dostop do produktov in storitev zagotavlja mreža 12 območnih enot, 42 predstavništev in več kot 660 zavarovalnih zastopnikov po vsej Sloveniji. Številne storitve pa lahko opravite tudi preko spleta.

  Kdo smo?

  Zavarovalnica Triglav je matična družba Skupine Triglav, ki posluje v sedmih državah na osmih trgih. Sedež Zavarovalnice Triglav je v Ljubljani, v zgradbi arhitekta Jožeta Plečnika. Za enostaven in hiter dostop do proizvodov in storitev skrbi mreža dvanajstih območnih enot, 42 predstavništev s številnimi prodajnimi skupinami in sklepalnimi mesti ter s preko 660 zavarovalnimi zastopniki po vsej Sloveniji. Lastno poslovno mrežo dopolnjujemo z družbami za zavarovalno zastopanje in sodelujemo z družbami za zavarovalno posredovanje. S svojo ponudbo pa smo prisotni tudi v bankah, v turističnih agencijah in preko spletnega portala Zavarovalnice Triglav www.triglav.si.

  Dom je le eden. Naj bo varen.

  Prepričani smo, da svoje premoženje skrbno vzdržujete in varujete. Prav tako se zavedamo, da je vrednost premoženja vsakega posameznika lahko zelo različna, in da ima vsak tudi svoj odnos do hiše, stanovanja, opreme in predmetov. Vseeno pa verjamemo, da je ena stvar skupna vsem – želja po čim večji varnosti doma.

  Pri Zavarovalnici Triglav smo letos prenovili zavarovanje doma, tako da se popolnoma prilagaja vašim željam in potrebam vašega doma. Z njim si lahko zagotovite popolno varnost zase, vaše najbližje ter vaše premoženje. Zavarovanje lahko v nekaj korakih enostavno sklenete tudi preko spleta, pri čemer lahko izbirate med tremi pred nastavljenimi paketi zavarovanja, ki se razlikujejo po naboru kriterij.

  Zavarovanje doma vedno vključuje nevarnosti, za katere zavarovalnice ocenjujemo, da lahko domove najpogosteje ogrožajo. Te nevarnosti imenujemo temeljne nevarnosti in so sledeče: požar, strela, eksplozije, vihar, toča, udarec motornega vozila, ter, manifestacije in demonstracije.

  Poleg teh pa lahko svoj dom zavarujete tudi za številne druge nevarnosti – potres, poplava, zemeljski ali snežni plaz, razbitje stekla, padec drevesa, izliv vode iz akvarija …

  V zavarovanje doma je vedno vključena tudi tudi domska asistenca – ko boste potrebovali pomoč, pokličite 080 28 64 in pomagali vam bomo.

  Ko dom še raste

  Ker svojega doma v gradnji ne morate zavarovati z zavarovanjem doma, saj je predmet zavarovanja lahko le stalno naseljena stanovanjska zgradba, nudimo tudi gradbeno zavarovanje.

  Gradbeno zavarovanje je sicer primarno namenjeno izvajalcem del, za katere je tudi obvezno, lahko pa ga sklenejo tudi naročniki del. Namenjeno je predvsem kritju škod iz odgovornosti, ki lahko nastanejo na gradbišču ali pa na sosednjem objektu, k ni v lasti naročnika.

  Nasveti
  Nesreča nikoli ne počiva: Zakaj izbrati nezgodno zavarovanje otrok in mladih?
  nasvet je koristil že 157+ uporabnikom
  Domska asistenca: Koga poklicati, kadar doma potrebujete hitro popravilo?
  nasvet je koristil že 2041+ uporabnikom
  Kako lahko dodatno zavarujete svoj dom?
  nasvet je koristil že 1048+ uporabnikom
  Kako (za)varovati svoj dom? - brezplačen priročnik z enostavnimi nasveti
  nasvet je koristil že 1125+ uporabnikom
  Obvezno zavarovanje odgovornosti za izvajalce - bodite pripravljeni na vse
  nasvet je koristil že 1106+ uporabnikom
  Koliko stane zavarovanje stanovanja
  nasvet je koristil že 3236+ uporabnikom
  Zavarovanje odgovornosti
  nasvet je koristil že 2705+ uporabnikom
  Zakaj zavarovanje odgovornosti in gradbeno zavarovanje koristi tako izvajalcem kot naročnikom?
  nasvet je koristil že 4117+ uporabnikom
  Ocene uporabnikov
  1 ocen

  V bližini kraja Ljubljana, Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

  Zakaj izbrati Zavarovalnica Triglav, d.d.?


  9.8
  odlična ocena podjetja
  Kje in kaj delamo

  Zavarovanje hiše, stanovanja, zavarovanje odgovornosti:

  Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska.