Prijava v profil
Zavarovalnica Triglav, d.d.

ZAVAROVALNICA TRIGLAV, D.D., LJUBLJANA

Zavarovanje hiše, stanovanja, zavarovanje odgovornosti

in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Triglav
predstavnik podjetja

Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana
Tel: 080 555...

Velikost ekipe: 0
Projekti: manjši
Ustanovitev: 0
TRR: ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen

Zavarovalnica Triglav nudi kakovostna zavarovanja za vsak dom in opremo, tako paketna, kot posamična, pa tudi zavarovanje objekta v času gradnje, če je vaš dom šele v nastajanju. Hiter in enostaven dostop do produktov in storitev zagotavlja mreža 12 območnih enot, 42 predstavništev in več kot 660 zavarovalnih zastopnikov po vsej Sloveniji. Številne storitve pa lahko opravite tudi preko spleta.

Kdo smo?

Zavarovalnica Triglav je matična družba Skupine Triglav, ki posluje v sedmih državah na osmih trgih. Sedež Zavarovalnice Triglav je v Ljubljani, v zgradbi arhitekta Jožeta Plečnika. Za enostaven in hiter dostop do proizvodov in storitev skrbi mreža dvanajstih območnih enot, 42 predstavništev s številnimi prodajnimi skupinami in sklepalnimi mesti ter s preko 660 zavarovalnimi zastopniki po vsej Sloveniji. Lastno poslovno mrežo dopolnjujemo z družbami za zavarovalno zastopanje in sodelujemo z družbami za zavarovalno posredovanje. S svojo ponudbo pa smo prisotni tudi v bankah, v turističnih agencijah in preko spletnega portala Zavarovalnice Triglav www.triglav.si.

Dom je le eden. Naj bo varen.

Prepričani smo, da svoje premoženje skrbno vzdržujete in varujete. Prav tako se zavedamo, da je vrednost premoženja vsakega posameznika lahko zelo različna, in da ima vsak tudi svoj odnos do hiše, stanovanja, opreme in predmetov. Vseeno pa verjamemo, da je ena stvar skupna vsem – želja po čim večji varnosti doma.

Pri Zavarovalnici Triglav zato poleg posamičnih zavarovanj doma nudimo tudi paketna zavarovanja hiše ali stanovanja. Z njimi si lahko zagotovite popolno varnost za vas, vaše najbližje ter vaše premoženje. Izbirate lahko med več paketi, ki se med seboj razlikujejo po številu zavarovanih nevarnosti in višini kritij - pri izbranih zavarovanih nevarnostih se lahko odločite za višje zavarovalno kritje.

Vsa posamična in paketna zavarovanja vključujejo nevarnosti, za katere zavarovalnice ocenjujemo, da lahko domove najpogosteje ogrožajo. Te nevarnosti imenujemo temeljne nevarnosti in so sledeče: požar, strela, eksplozije, vihar, toča, udarec zavarovančevega – vašega motornega vozila, manifestacije in demonstracije.

Poleg teh pa lahko svoj dom zavarujete tudi za številne druge nevarnosti – potres, poplava, zemeljski ali snežni plaz, razbitje stekla, padec drevesa, izliv vode iz akvarija …

Vsi paketi pa vključujejo tudi domsko asistenco – ko boste potrebovali pomoč, pokličite 080 28 64 in pomagali vam bomo.

Ko dom še raste

Ker svojega doma v gradnji ne morate zavarovati s paketnim zavarovanjem DOM, saj je predmet zavarovanja lahko le stalno naseljena stanovanjska zgradba, nudimo tudi gradbeno zavarovanje.

Gradbeno zavarovanje je sicer primarno namenjeno izvajalcem del, za katere je tudi obvezno, lahko pa ga sklenejo tudi naročniki del. Namenjeno je predvsem kritju škod iz odgovornosti, ki lahko nastanejo na gradbišču ali pa na sosednjem objektu, k ni v lasti naročnika.

Ob prevzemu objekta pa lahko sklenete tudi požarno zavarovanje in vlomsko zavarovanje, tudi če v objekt še niste vseljeni.

Koliko stane zavarovanje stanovanja

Koliko stane zavarovanje stanovanja

Namen zavarovanja je, da svoj dom zavarujete pred nevarnostmi, ki ga lahko ogrozijo, kar vam omogoča, da nadomestite svoje uničene stvari brez dolgoročnih finančnih posledic. Zavarujete lahko tako nepremičnine in premičnine.

zanima me več >
nasvet je koristil že 1186+ uporabnikom
Zavarovanje odgovornosti

Zavarovanje odgovornosti

Za napake pri prenovi doma in nastalo škodo odgovarjate vsem etažnim lastnikom, zato je zelo priporočljivo, da se zavarujete.

zanima me več >
nasvet je koristil že 836+ uporabnikom
Zavarovanje za izvajalce gradbenih del

Zavarovanje za izvajalce gradbenih del

Ne glede na to, ali gre za prenovo obstoječega objekta, dozidavo ali novogradnjo, morate biti pri izbiri izvajalca gradbenih del pozorni na to, da ima ta poleg potrebnega znanja sklenjeno tudi ustrezno zavarovanje. Če tega nima, tvegate, da se vaše sanje o novem domu ali prenovljeni kopalnici hitro končajo z veliko škode. Preberite odgovore, ki so jih pripravili na Zavarovalnici Triglav, na najpogostejša vprašanja, ki se v zvezi z zavarovanjem objekta v gradnji pojavljajo na strani naročnikov/strank gradbenih del.

zanima me več >
nasvet je koristil že 966+ uporabnikom

Zavarovanje hiše, stanovanja

Ljubljana, Osrednjeslovenska

Kje in kaj delamo

DRUGO

ZAVAROVANJE HIŠE, STANOVANJA
Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Ljubljana , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana
Kje in kaj delamo

Zavarovanje hiše, stanovanja, zavarovanje odgovornosti:

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo