Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš XELLA porobeton SI, d.o.o.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


XELLA porobeton SI, d.o.o.

XELLA POROBETON SI, D.O.O., KISOVEC

sistem Ytong

odzivnost podjetja

Gregor Potokar
predstavnik podjetja

Loke pri Zagorju 64, 1412 Kisovec
Tel: 03 56 60...

Projekti: manjši, srednji in veliki
Ustanovitev: 1990
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 7.160.000 €

Podjetje Ytong Xella je del mednarodnega koncerna Xella, ki se že skoraj sto let ukvarja s proizvodnjo porobetonskih izdelkov. Ytong sistem poenostavlja gradnjo tako individualnih kot tudi večstanovanjskih hiš in javnih objektov. Ne samo, da je gradnja enostavna in suha, je tudi energetsko varčna in okolju prijazna. Se lotevate novogradnje ali prenove, pokličite nas za brezplačen nasvet. Želite idejo za vaš dom? Preverite katalog tipskih hiš na www.ytonghisa.si!


YTONG je gradbeni sistem za izgradnjo celotne hiše. Poleg zidakov različnih debelin, s katerimi lahko zgradimo zunanje nosilne in nenosilne zidove, imamo na voljo tudi dodatne elemente za izdelavo preklad, vertikalnih in horizontalnih armiranobetonskih vezi, zgradimo pa lahko tako nosilne kot predelne notranje zidove in tudi medetažne ter strešne plošče.

V naši pondbi imamo tudi mineralno toplotno izolacijo MULTIPOR za izvedbo trajnih toplotno-izolacijskih kontaktnih fasad. Multipor plošče so A1 negorljive, trajne in oblikovno stabilne.

Silikatni zidaki SILKA so zaradi svoje gostote primerni za gradnjo notranjih zidov in fasad za doseganje vrhunske zvočne izolativosti objekta.

V bližini kraja Kisovec , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Loke pri Zagorju 64, 1412 Kisovec

Ocene

9.8/10
vse ocene
vse ocene

Zakaj izbrati XELLA porobeton SI, d.o.o.?9.8
odlična ocena podjetja
29
let tradicije in izkušenj

Kje in kaj delamo

Sistem Ytong:

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,