Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš XELLA porobeton SI, d.o.o.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


XELLA porobeton SI, d.o.o.

XELLA POROBETON SI, D.O.O., KISOVEC

sistem Ytong

odzivnost podjetja

Gregor Potokar
predstavnik podjetja

Loke pri Zagorju 64, 1412 Kisovec
Tel: 03 56 60...

Projekti: manjši, srednji in veliki
Ustanovitev: 1990
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 7.160.000 €

Podjetje Ytong Xella je del mednarodnega koncerna Xella, ki se že skoraj sto let ukvarja s proizvodnjo porobetonskih izdelkov. Ytong sistem poenostavlja gradnjo tako individualnih kot tudi večstanovanjskih hiš in javnih objektov. Ne samo, da je gradnja enostavna in suha, je tudi energetsko varčna in okolju prijazna. Se lotevate novogradnje ali prenove, pokličite nas za brezplačen nasvet. Želite idejo za vaš dom? Preverite katalog tipskih hiš.


Z Ytong gradbenim sistemom lahko zgradite celotno konstrukcijo vašega doma, od nosilnih do predelnih sten, stopne plošče in strešne konstrukcije. Poleg tega nudimo tudi okolju prijazen fasadni sistem Multipor, ki diha, s katerim lahko dosegamo najzahtevnejše pasivne standarde. Silka pa je znamka za silikatne zidake, ki jih Xella trži več kot dve desetletji. Silikatno opeko odlikuje odlična zvočna izolativnost in tlačna trdnost.

V bližini kraja Kisovec , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Loke pri Zagorju 64, 1412 Kisovec

Ocene

9.8/10
vse ocene
vse ocene

Zakaj izbrati XELLA porobeton SI, d.o.o.?9.8
odlična ocena podjetja
29
let tradicije in izkušenj

Kje in kaj delamo

Sistem Ytong:

Pomurska, Podravska, Koroška, Savinjska, Zasavska, Spodnjeposavska, Jugovzhodna, Slovenija, Osrednjeslovenska, Gorenjska, Notranjsko-kraška, Goriška, Obalno-kraška,