Prijava v profil
TRATNJEK, d.o.o.

TRATNJEK, d.o.o., Murska Sobota

Klimatizacija, toplotne črpalke, vodovodne inštalacije

Za področje
  odzivnost podjetja

  Stane Zver
  predstavnik podjetja

  Murska Sobota , Pomurska
  Tel: 0804080...

  Želite imeti v prostoru udobno temperaturo in svež zrak? Ste na pravem mestu. Smo uradni distributer hladilno-ogrevalnih naprav Samsung. Za stranko poskrbimo celostno, saj nudimo brezplačne oglede in svetovanja, montažo klimatske naprave in toplotne črpalke, kjer pa se naša skrb za stranko še ne konča, saj opravljamo še storitve po montaži. Naše svetovanje je profesionalno in pristno, saj želimo preko projektantov, monterjev in investitorjev končnim uporabnikom omogočiti prijetno klimo v zaprtih prostorih, svež in čist zrak - vse na energetsko učinkovit način. Ker našo ekipo ne sestavljajo le prodajalci, temveč tudi monterji, vse naprave, katere prodajamo tudi montiramo, jih vzdržujemo in zagotavljamo, da predstavljamo vrhunske naprave. Vabljeni v naš razstavni salon v Murski Soboti, kjer imamo pravi center hladilno-ogrevalnih naprav Samsung, priklopljene klimatske naprave in toplotno črpalko. Preizkusite delovanje toplotne črpalke Samsung ClimateHub in klimatske naprave Samsung Wind-free™, edino klimatsko napravo na svetu, ki ne piha. Se že veselimo vašega obiska ali klica.

  VEČJE REFERENCE :

  - LIDL
  Vzdržujemo vse poslovalnice Lidl d.o.o v Sloveniji že deset let.

  - MOL
  Vzdržujemo vse bencinske črpalke Mol po Sloveniji.

  - DEICHMANN
  Vzdržujemo vse trgovine Deichmann po Sloveniji.

  - PALOMA
  V podjetju Paloma smo vgradili klimatske naprave Samsung in jih tudi vzdržujemo.

  - POMURSKE LEKARNE
  V Pomurskih lekarnah smo montirali klimatske naprave in jih po opravljeni storitvi še vedno vzdržujemo.

  - RADENSKA

  - BOUTIQUE ACTUM HOTEL

  - DOSOR
  Vgradnja klimatskih naprav Samsung in opravljanje vzdrževanja naprav.

  Klimatske naprave

  Rabite klimatsko napravo? Pri nas najdete klimatsko napravo za vsak žep! Poslovite se od prepiha in visokih računov za porabljeno električno energijo in lepo pozdravite klimatsko napravo Samsung Wind-Free™️. Tehnologija klimatskih naprav Samsung Wind-Free™️ omogoča prijetno bivalno okolje brez nelagodja, ki ga povzroča direkten hladni zračni tok. Je edina klimatska naprava na trgu, ki ne piha. Spremenite svoj pogled na klimo in nam zaupajte. Pri nas lahko naročite klimatsko napravo, nudimo pa tudi montažo in servis. Na kratko – vse na enem mestu. Ne odlašajte dolgo in stopite z nami v kontakt čimprej. Se že veselimo vašega klica ali obiska!

  Toplotne črpalke

  Zakaj je toplotna črpalka prava izbira za ogrevanje? Omogoča znižanje stroškov in varovanje okolja. Pomagamo vam urediti tudi subvencijo Eko sklada! S toplotnimi črpalkami Samsung ClimateHub lahko imate miren in udoben spanec, saj so ene izmed najtišjih črpalk na trgu. Napravo pa lahko upravljate z aplikacijo preko pametnega telefona. Prispevajte k boljšemu okolju s toplotnimi črpalkami ClimateHub, ki delujejo s hladilnim plinom R32 in ne le zmanjšajo emisije CO2 do 70% temveč tudi porabijo manj energije ter potrebujejo 30% manjšo polnitev hladilnega sredstva. Z 30 letnimi izkušnjami vam bomo zagotovo svetovali in vgradili toplotno črpalko po vaših merilih in potrebah.

  Toplotna črpalka Samsung, ki kot vir energije uporablja zrak. Zagotovite si jo pri podjetju Tratnjek

  Toplotna črpalka Samsung, ki kot vir energije uporablja zrak. Zagotovite si jo pri podjetju Tratnjek

  Zakaj izbrati toplotno črpalko, kot vir ogrevanja in hlajenja? Izgorevanje fosilnih goriv za pridobivanje energije ustvarja 85 % vsega onesnaženja z vdihljivimi delci v zraku in je človeški vir toplogrednih plinov in kratkoročnih podnebnih onesnaževalcev, ki prinašajo podnebne spremembe ter vsako leto prispevajo k 7 milijonom prezgodnjih smrti po vsem svetu.

  zanima me več >
  nasvet je koristil že 792+ uporabnikom
  Naj vas to poletje hladi klima, ki ne piha!

  Naj vas to poletje hladi klima, ki ne piha!

  Morda ste se že srečali z neznosno vročino v notranjih prostorih in ste vključili klimo, zaradi katere pa vas je bolela glava oziroma vas je obdajal neprijeten občutek zaradi neposrednega pihanja?

  zanima me več >
  nasvet je koristil že 796+ uporabnikom
  Nova revolucionarna klimatska naprava

  Nova revolucionarna klimatska naprava

  Zahvaljujoč tehnologiji Wind-Free™ so klimatizirani prostori še prijetnejši. Samsungove klimatizacijske enote Wind-Free™ skozi več tisoč mikroluknjic oddajajo zrak brez občutka prepiha. Izjemno tih način delovanja in brezžično daljinsko upravljanje prek aplikacije omogočata kar največje ugodje v prostoru. Nova tehnologija klimatskih naprav 2020 s svojo izboljšano tehnologijo Wind-Free™ in novim zmogljivim digitalnim pretvornikom Inverter ponuja prijetno klimo v zaprtih prostorih, hkrati pa povečuje energetsko učinkovitost.

  zanima me več >
  nasvet je koristil že 816+ uporabnikom
  Ocene
  10/10
  vse ocene

  V bližini kraja Murska Sobota , Pomurska in v okolici izvajamo:

  Murska Sobota , Pomurska
  Katalogi
  Zakaj izbrati TRATNJEK, d.o.o.?


  10
  odlična ocena podjetja
  30
  let tradicije in izkušenj
  Kje in kaj delamo

  Klimatizacija, toplotne črpalke, vodovodne inštalacije:

  Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,