Za področje

    Nova revolucionarna klimatska naprava

    Članek je koristil že 1876+ uporabnikom
    Zahvaljujoč tehnologiji Wind-Free™ so klimatizirani prostori še prijetnejši. Samsungove klimatizacijske enote Wind-Free™ skozi več tisoč mikroluknjic oddajajo zrak brez občutka prepiha. Izjemno tih način delovanja in brezžično daljinsko upravljanje prek aplikacije omogočata kar največje ugodje v prostoru. Nova tehnologija klimatskih naprav 2020 s svojo izboljšano tehnologijo Wind-Free™ in novim zmogljivim digitalnim pretvornikom Inverter ponuja prijetno klimo v zaprtih prostorih, hkrati pa povečuje energetsko učinkovitost.
    Strokovni članek 1876
    WINDFREE 03 DIVANO 278 ST (1)

    Klimatska naprava Samsung Wind-Free ima vgrajen poseben filter za vzdrževanje čistega zraka v domu: Tri-Care filter je sestavljen iz treh slojev, ki zmanjšujejo škodljive delce, da bi ohranili dobro kakovost zraka v zaprtih prostorih, podjetje Intertek pa je certificiralo filter, ki v 99,9 % odstrani bakterije in viruse, ki se ujamejo znotraj njega. Vključuje Zeolitni prevlečni filter, ki zmanjšuje viruse, bakterije in alergene. Poleg tega je aparat opremljen s sistemom Easy Filter Plus, ki se nahaja zunaj, na vrhu, tako da ga je mogoče enostavno odstraniti, očistiti in postaviti nazaj.

    Za izdelek je značilna tudi inovativna tehnologija brez vetra, ki lahko nudi učinkovito hlajenje brez neprijetnega občutka ostrega, hladnega zraka, ki piha neposredno na kožo: klimatska naprava tiho in nežno razprši hladen zrak skozi več kot 20.000 mikro lukenj. Nazadnje naprave z umetno inteligenco analizirajo razmere v sobi, uporabniku prilagojene temperature in načine hlajenja ter celo klimo na prostem, da samodejno preidejo na optimalno sobo.

    Tehnologija hlajenja Wind-Free™

    Klimatske naprave s tehnologijo Wind-Free™ sledijo tristopenjskemu načinu hlajenja. V prvem koraku se temperatura v načinu hitrega hlajenja hitro zniža. Drugič, s funkcijo razvlaževanja vlage nastavi optimalno raven vlažnosti. Ko končno dosežete želeno temperaturo, se aktivira način hlajenja brez vetra za ohranjanje teh nivojev in zagotavljanje idealne ravni udobja. V načinu hlajenja brez vetra se svež zrak nežno in enakomerno razprši skozi tisoče mikro lukenj, kar ustvari stanje "brezvetrja". Omogoča udobno bivanje, delo in sprostitev, ne da bi se srečali z neprijetnimi prepihi.

    Diapozitiv12.PNG

    Do 43% hitrejše hlajenje

    Zahvaljujoč naprednemu digitalnemu pretvorniku in dizajnu se hitro širi hladen zrak od kota do vogala, kar vam omogoča, da hladite zrak veliko hitreje.

    Pametno delovanje

    Novi modeli optimizirajo proces hlajenja s svojo funkcijo AI Auto Comfort, ki omogoča učinkovitejšo uporabo klimatske naprave. AI Auto Comfort analizira pogoje v sobi, uporabniku prilagojene temperature in načine hlajenja ter celo zunanjo klimo, da samodejno preklopi na najprimernejše nastavitve. Z aplikacijo Samsung SmartThings App lahko na daljavo nadzirate enote. Funkcija omogoča, da na daljavo, vklopite ali izklopite klimatsko napravo, izberete želene načine hlajenja, razporedite urnike in celo spremljate porabo energije - vse na dotik.

    Manj hrupa kot pri modelih brez pretvornikov

    Specializirana naprava, imenovana Twin Tube Muffler znotraj kompresorja, zmanjšuje hrup in hkrati zagotavlja močno hlajenje. Idealno, kajne?

    Prihranki energije do 73%

    Ohranja želeno temperaturo brez pogostega vklopa in izklopa, kar prihrani do 73% več energije kot običajni model. Stenske klimatske naprave nove generacije Wind-Free™ uporabljajo Samsungov novi energijsko učinkovit digitalni kompresor Inverter Boost, ki potrošnikom omogoča ohranjanje želene temperature ob zmanjšanju porabe energije. Novi digitalni kompresor Inverter Boost je razvit za učinkovito vzdrževanje temperature v zaprtih prostorih.

    Senzor zaznavanja gibanja

    Ima vgrajen senzor zaznavanja gibanja (MDS), ki sledi gibanjem uporabnikov, učinkovito ohladi prostor, hkrati pa se izogne ​​zapravljanju energije. Senzor lahko zazna, ko v sobi ni uporabnikov, samodejno spremeni nastavitve klimatske naprave, rahlo zviša temperaturo ali vklopi stanje pripravljenosti. Vrh ponudbe je Wind-Free™ Elite, njena energijska nalepka; A +++ za SEER in SCOP, kar je najvišji dosežek energijske učinkovitosti v Evropi.

    hitro hlajenje.png

    Filtri, ki uničijo viruse in bakterije v zraku

    Zaščitite svoj življenjski prostor pred bakterijami, virusi in alergeni z klimatskimi napravami Samsung. Kontaminanti v zraku se odstranijo z edinstvenim filtrom za prevleko Zeolit. Zeolit je mineral, ki absorbira in razgrajuje škodljive snovi. Dihajte čistejši, bolj higienski zrak. Zrak ohranja higienično z odvajanjem delceva prahu, vlaken in dlačic. Zagotovite si svojo pri nas!

     

    Strokovni članek 1876
    Avtor: TRATNJEK, d.o.o.

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    https://vsebovredu.triglav.si/prirocniki/zavarovanje-doma?p=01&utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Klimatske naprave?

    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane