Za področje

    Brezvetrne klimatske naprave

    Članek je koristil že 2403+ uporabnikom
    Ne piha, a hladi. Dobro ohladi, a malo porabi. Nova Samsung Wind-Free™ klimatska naprava AR9500M sledi svojemu uspešnemu modelu samostoječe Wind Free klime in odpravlja dve najpogostejši nevšečnosti uporabe klimatske naprave – nelagodje, ki ga povzroča hladni zračni tok, in visoke račune za električno energijo.
    Strokovni članek 2403
    Klimatska naprava je zasnovana z edinstveno trikotno arhitekturo s širšim dovodom zraka

    1. Konstantno ohranjanje temperature in občutek brezvetrja

    Klimatska naprava konstantno ohranjanje temperature in občutek brezvetrja doseže z 21 tisoč mikro zračnimi luknjami, ki povzročijo nežno razprševanje hladnega zraka. Rešitev za doseg te inovacije, je po številnih raziskavah prišla iz nenavadnega vira - zvočnikov. Raziskovalci so opazili povezavo med zgradbo zvočnikov, ki vključuje majhne luknje za pretok zraka, in klimatsko napravo, ki so jo želeli razviti. Ugotovili so, da bi podobno konstruirana, klimatska naprava, z več tisoč luknjami, omogočala prosto, enakomerno gibanje zraka in rešila problem kondenzacije.

    2. Delovanje klimatske naprave

    Klima deluje tudi z dvostopenjskim hladilnim sistemom. Ob aktivaciji z “načinom hitrega hlajenja” temperaturo zraka najprej zniža, nato pa, ko doseže nastavljeno temperaturo, samodejno preklopi na sistem “Wind-Free™ hladilni način” z brezvetrjem, ki ohranja konstantno temperaturo in prav s tem sistemom omogoča zmanjšanje porabe energije do 72 odstotkov.

    3. Zasnova klimatske naprave in upravljanje

    Klimatska naprava je zasnovana z edinstveno trikotno arhitekturo s širšim dovodom, kar omogoča sprejemanje več zraka naenkrat, dodatnimi v-lopaticami in velikim ventilatorjem, ki je 22 odstotkov večji kot pri prejšnjih modelih. S svojo edinstveno zgradbo omogoča hitrejše hlajenje in iztiskanje zraka, ki je tudi širše in daljše ter na tak način doseže prav vsak kotiček hlajenega prostora.

    Z možnostjo povezave z omrežjem Wi-Fi, naprava uporabnikom omogoča daljinsko upravljanje. S pomočjo Samsung Smart Home aplikacije lahko upravljajo kjerkoli in kadarkoli. Na daljavo lahko prilagajajo nastavitve, regulirajo temperaturo, odpravljajo napake, ko je to potrebno, ter v realnem času pridobivajo obvestila o posodobitvah delovanja in dnevni porabi energije.

    Samsung inovacija hlajenja Wind-Free™ z ohranjanjem prijetne sobne temperature brez nelagodja, ki ga povzroča direkten hladni zračni tok, nudi prijetno in udobno bivalno okolje.

    vir: Tratnjek d.o.o.

    Samsung inovacija hlajenja Wind Free™ nudi prijetno in udobno bivalno okolje
    Samsung inovacija hlajenja Wind-Free™ nudi prijetno in udobno bivalno okolje


    Strokovni članek 2403
    Avtor: TRATNJEK, d.o.o.

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Klimatske naprave?

    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane