Za področje

    Klima Tratnjek

    Članek je koristil že 3793+ uporabnikom
    Naši začetki segajo v leto 1992, ko smo v Turnišču odprli RTV SERVIS, naslednje leto pa že začeli s prodajo zabavne elektronike, predvsem izdelkov SAMSUNG. Zaradi nenehne želje po napredku in prilagajanja na trgu, smo dejavnost nadgradili s klimatizacijo, kar je z leti postala naša vodilna dejavnost.
    3793
    Moderni poslovno skladiščni objekt podjetja
    Imamo kar 867 izvajalcev za področje Klimatske naprave:

    1. Dejavnost in vizija podjetja Klima Tratnjek

    1.1 Klima Tratnjek sodeluje z različnimi proizvajalci

    Smo domiselno, izkušeno ter fleksibilno podjetje na področju dobave, montaže in vzdrževanja klimatskih sistemov, alternativnih virov energije, ukvarjamo pa se tudi s servisiranjem elektronike. Zaupajo nam vodilna podjetja na tem področju, kot so MITSUBISHI, DAIKIN, TOSHIBA, SAMSUG in drugi.

    Naša vizija je postati vodilno, moderno, prijazno in inovativno podjetje na področju dobave, montaže in servisiranja klimatskih naprav, toplotnih črpalk, ter vseh hladilnih, prezračevalnih in ogrevalnih sistemov.

    1.2 27 let delovanje podjetja Klima center Tratnjek

    Vizija "biti najboljši", nas nenehno motivira pri iskanju novih rešitev. Samo s trdnim delom in inovativnostjo, kakor tudi maksimalno prizadevnostjo vseh zaposlenih, ter nenehnim vlaganjem v tehnologijo in razvoj, to tudi dosegamo. Po 27. letih poslovanja smo polni optimizma in se ne bojimo nobenega izziva!

    Naše delo je zahtevno, ker se ukvarjamo z visokotehnološkimi produkti vodilnih  svetovnih podjetij, za kar se moramo dnevno izobraževati in slediti novim tehnologijam.

    1.3 Podjetje s tradicijo

    Podjetje trenutno zaposluje že 30 redno zaposlenih. Ekipa je mlada, inovativna in kreativna, kar omogoča, da smo kos še tako zahtevnim nalogam. Posebno pozornost namenjamo zaposlovanju novih delavcev. S ponosom lahko povemo, da so nekateri sodelavci v našem podjetju že od ustanovitve in nudijo mlajšim veliko pomoči.

    Toplo, Radovedno, Ambiciozno, Trdno, Neobičajno, Junaško, Enkratno, Kreativno.

    2. Sodoben poslovno-skladiščni objekt podjetja Klima center Tratnjek

    Leta 2010 smo zgradili lep, moderen poslovno-skladiščni objekt, kar je pripomoglo k še boljšim pogojem dela in večji produktivnosti. Naša poglavitna dela so montaža in vzdrževanje klimatskih naprav, kjer spadamo med vodilna podjetja v Sloveniji.

    Že nekaj let presegamo meje in delujemo še v tujini, predvsem v Avstriji, kjer preko svojih dobrih referenc uspešno odpiramo vrata številnim pomurskim obrtnikom. V Sloveniji in tujini so naši stalni naročniki vodilne trgovinske verige, hoteli, banke, bencinske črpalke, razni poslovni prostori širom Slovenije, seveda pa posebno pozornost posvečamo privatnim strankam.

    3. Klima center Tratnjek in Samsung

    Že od samega začetka smo bili partner danes največjemu svetovnemu elektronskemu koncernu SAMSUNG, z letom 2015 smo pridobili tudi neposredno zastopstvo in servis za SAMSUNG na področju celotnega programa klimatizacije, toplotnih črpalk in velikih klima sistemov, kar si štejemo v veliko čast, saj tu Samsung partnerje izbira zelo skrbno.

    4. Cilji podjetja

    V letu 2020 naše podjetje načrtuje širitev na avstrijskem trgu, kjer se odpirajo vedno nove možnosti in se nam trg zelo širi enostavno od stranke do stranke, kar pomeni, da so naše storitve tudi v tujini na visokem nivoju.

    5. Klima center Tratnjek podpira lokalna društva

    Podpiramo lokalna športna društva. Postali smo generalni sponzor nogometnega društva Beltinci, zlati sponzor smo tudi nogometnemu klubu Mura. Že vrsto let smo sponzor judo klubu Beltinci. Pomemben nam je lokalni razvoj, zato želimo omogočiti, da lahko društva, klubi in drugi dosegajo uspehe v dobrih pogojih.

    6. Reference

    6.1 Hotel Novapark

    Hotel Novapark v Gradcu ponuja restavracijo in bar v dveh letalih, ki sta postavljeni na strehi sedemnadstropnega hotela. Pečat smo tam pustili tudi mi, saj smo v letalu uredili celotno klimatizacijo, ogrevanje, hlajenje ter prezračevanje.

    6.2 Veliki LED zaslon

    Izdelali in postavili smo še en LED zaslon, ki krasi dvorec Rakičan. Ponujamo nakup in postavitev LED zaslonov vseh oblik in dimenzij. Primeri zunanje uporabe LED zaslona so postavitve na ulice, stadione, trge, zunanje površine trgovskih centrov ali ob prometnih cestah, kot smo ga postavili v Rakičanu.

    6.3 V zdrževanja velikih verig trgovin in podjetij po Sloveniji

    Vzdržujemo in servisiramo klimatske sisteme v velikih podjetjih, kot so Paloma, McDonalds, Deichmann, Mol in druga.

     

     

    Restavracija in bar v hotelu Novapark v Gradcu
    Restavracija in bar v hotelu Novapark v Gradcu


    3793
    Avtor: TRATNJEK, d.o.o.

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Klimatske naprave?

    Imamo kar 867 izvajalcev za področje Klimatske naprave:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 867 izvajalcev za področje Klimatske naprave
    8.7
    1

    Montaža in vzdrževanje energetskih naprav, Danilo Ditmajer s.p.


    8.9
    7

    TERMOINŽENIRING, Lemerje d.o.o.


    10
    10

    Instalaterstvo Mušić, ogrevanje in vodne inštalacije, Semir Mušić s.p.


    9.1
    2

    Druge storitvene dejavnosti, Aleš Rebernik s.p.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane