Prijava v profil
ARHI-TURA d.o.o.

ARHI-TURA D.O.O., LJUBLJANA

arhitektura, projektiranje, legalizacije

Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, in drugje po Sloveniji

Peter Rijavec
predstavnik podjetja

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana
Tel: 031 546...

Velikost ekipe: 3
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 2010
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Zanima nas tako arhitektura manjšega kot večjega merila. Za vas zasnujemo predvsem unikatno arhitekturo, ki upošteva lokalni kontekst, prostorske karakteristike in potrebe uporabnikov. Ukvarjamo se z izdelavo arhitekturnih načrtov, idejnih zasnov, prav tako pa vodimo celoten postopek pridobivanja gradbenega dovoljenja, kjer poskrbimo za elaborate, načrte in potrebna soglasja. V skladu z gradbenim zakonom pripravimo tudi obvezen projekt za izvedbo, ki poleg popisa gradbenih in obrtniških del vsebuje tudi vse potrebne načrte za gradnjo. Poleg PGD projektov za gradnjo nove hiše, nadzidavo, dozidavo ali gradbenega dovoljenja za prenovo se ukvarjamo tudi z javno arhitekturo in večjimi projekti, kot so vrtci in druge javne stavbe. Poleg gradnje s klasičnimi materiali, se ukvarjamo tudi z gradnjo z naravnimi materiali - naravna gradnja.

Zaposleni

Biro Arhi - Tura vodijo naslednji pooblaščeni arhitekti:

Peter RIJAVEC, univ.dipl.inž.arh., Renato RAJNAR, univ.dipl.inž.arh., Bojan MREŽAR, univ.dipl.inž.arh., vsi so pooblaščeni arhitekti, ki so pooblaščeni, da so lahko odgovorni projektanti arhitekture za vse vrste objektov, prav tako pa so lahko odgovorni nadzorniki za zahtevne, manj zahtevne in enostavne objekte na gradbišču.

Več o našem delu in reference si lahko ogledate na naši spletni strani:

http://arhi-tura.si/

Ocene
10/10
vse ocene
Hiša Škofja Loka 2017 © ARHI-TURA d.o.o.

Hiša Škofja Loka 2017

vir: naročilo tip objekta: stanovanjski investitor: privat lokacija: Škofja Loka, Slovenija površina območja: 814 m2 površina objekta: 214 m2 ...

Vrtec v Ribnici 2014 © ARHI-TURA d.o.o.

Vrtec v Ribnici 2014

vir: javni natečaj, 1. nagrada tip objekta: javni, otroški vrtec investitor: Občina Ribnica lokacija: Ribnica, Slovenija površ...

Kje in kaj delamo

PROJEKTIRANJE

3D VIZUALIZACIJA, RENDERJI
Prostorske predstavitve, rendering, model za render, animiranje, 3D skice, fotorealistični renderji, montaža 3D hiše na fotografijo.

Ponudba
ARHITEKTI, ARHITEKTURA
IDZ (idejna zasnova), PGD (projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja), PZI ( projekt za izvedbo) PID (projekt izvedenih del), novogradnja, dozidava, rekonstrukcija, adaptacija, oblikovanje interierja, rušitveni načrt, prerazporeditev prostorov stanovanja, projektna dokumentacija za gradnjo, projektivni biro. Gradnja s klasičnimi in naravnimi materiali, naravna gradnja.

Ponudba
LEGALIZACIJA OBJEKTA
Legalizacija hiše, legalizacija prizidka, dokumenti za legalizacijo.

Ponudba
NOTRANJE OBLIKOVANJE
Interirer hiše, notranja oprema stanovanja, interier lokala, 3D renderji, barvno svetovanje, razporeditev opreme, načrt opreme po meri, popis del za interier.

Ponudba
PZI - PROJEKT ZA IZVEDBO
Vodilna mapa projekta, statika, načrt strojnih inštalacij, načrt električnih inštalacij.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Gorenjska, Osrednjeslovenska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Ljubljana , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana
Zakaj izbrati ARHI-TURA d.o.o.?


10
odlična ocena podjetja
10
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Arhitektura, projektiranje, legalizacije:

Gorenjska, Osrednjeslovenska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo