Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš ARHI-TURA d.o.o.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


ARHI-TURA d.o.o.

ARHI-TURA D.O.O., LJUBLJANA

arhitektura, projektiranje, legalizacije

Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, in drugje po Sloveniji

Peter Rijavec
predstavnik podjetja

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana
Tel: 031 546 ...

Velikost ekipe: 3
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 2010
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Zanima nas tako arhitektura manjšega kot večjega merila. Za vas zasnujemo predvsem unikatno arhitekturo, ki upošteva lokalni kontekst, prostorske karakteristike in potrebe uporabnikov. Ukvarjamo se z izdelavo arhitekturnih načrtov, idejnih zasnov, prav tako pa vodimo celoten postopek pridobivanja gradbenega dovoljenja, kjer poskrbimo za elaborate, načrte in potrebna soglasja. V skladu z gradbenim zakonom pripravimo tudi obvezen projekt za izvedbo, ki poleg popisa gradbenih in obrtniških del vsebuje tudi vse potrebne načrte za gradnjo. Poleg PGD projektov za gradnjo nove hiše, nadzidavo, dozidavo ali gradbenega dovoljenja za prenovo se ukvarjamo tudi z javno arhitekturo in večjimi projekti, kot so vrtci in druge javne stavbe. Poleg gradnje s klasičnimi materiali, se ukvarjamo tudi z gradnjo z naravnimi materiali - naravna gradnja.


Zaposleni

Biro Arhi - Tura vodijo naslednji pooblaščeni arhitekti: Peter RIJAVEC, univ.dipl.inž.arh., Renato RAJNAR, univ.dipl.inž.arh., Bojan MREŽAR, univ.dipl.inž.arh., vsi so pooblaščeni arhitekti, ki so pooblaščeni, da so lahko odgovorni projektanti arhitekture za vse vrste objektov, prav tako pa so lahko odgovorni nadzorniki za zahtevne, manj zahtevne in enostavne objekte na gradbišču.

Več o našem delu in reference si lahko ogledate na naši spletni strani:

http://arhi-tura.si/

Kje in kaj delamo

PROJEKTIRANJE

ARHITEKTI, ARHITEKTURA
IDZ (idejna zasnova), PGD (projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja), PZI ( projekt za izvedbo) PID (projekt izvedenih del), novogradnja, dozidava, rekonstrukcija, adaptacija, oblikovanje interierja, rušitveni načrt, prerazporeditev prostorov stanovanja, projektna dokumentacija za gradnjo, projektivni biro. Gradnja s klasičnimi in naravnimi materiali, naravna gradnja.

Ponudba
LEGALIZACIJA
Legalizacija hiše, legalizacija prizidka, dokumenti za legalizacijo.

Ponudba
NOTRANJE OBLIKOVANJE
Interirer hiše, notranja oprema stanovanja, interier lokala, 3D renderji, barvno svetovanje, razporeditev opreme, načrt opreme po meri, popis del za interier.

Ponudba
PROJEKT ZA IZVEDBO
Vodilna mapa projekta, statika, načrt strojnih inštalacij, načrt električnih inštalacij.

Ponudba
VIZUALIZACIJE
Prostorske predstavitve, rendering, model za render, animiranje, 3D skice, fotorealistični renderji, montaža 3D hiše na fotografijo.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Ljubljana , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana

Ocene

10/10
vse ocene
vse ocene

Zakaj izbrati ARHI-TURA d.o.o.?10
odlična ocena podjetja
9
let tradicije in izkušenj

Kje in kaj delamo

Arhitektura, projektiranje, legalizacije:

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,

Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo