Prijava v profil
ALEKSANDER LORENČAK s.p.

ALEKSANDER LORENČAK S.P. , GRIŽE

Vzdrževanje kamnitih površin, kamnite ograje, fontane, sanacije vlage

in drugje po Sloveniji

Aleksander
predstavnik podjetja

Migojnice 52, 3302 Griže
Tel: 041 638...

Velikost ekipe: 5
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 1994
TRR: ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 230.000 €

RESTAVRIRANJE, IMPREGNACIJA, BRUŠENJE MARMORJA, GRANITA, TERACO TLAKOV IN BETONOV. Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami, ki se ukvarja z restavriranjem (kipov, spomenikov...), čiščenjem in impregniranjem kamnitih površin (marmorji, graniti, fasadna opeka, neglazirane opečne ploščice...). Storitve opravljamo z najsodobnejšimi metodami, da bi zadovoljili potrebe tudi najsodobnejših strank. Za več informacij si poglejte našo spletno stran ali nas kontaktirajte.

Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju restavriranja, čiščenja in impregniranja kamnitih površin. Na slovenskem trgu delujemo od leta 1993. V tem času smo pridobili veliko izkušenj, ki so nam dragoceno vodilo pri delu. Naše geslo je kakovostna in strokovno opravljena storitev, primerjiva z identičnimi storitvami v Evropi in po svetu, kar potrjuje tudi Združenje Slovenske kakovosti, ki nam je že v letu 2009 podelilo SQ znak - Modri znak slovenske kakovosti za opravljanje naših storitev.

Adaptacija © ALEKSANDER LORENČAK s.p.

Adaptacija

Za naročnika smo izvedli poliranje talne površine.

Restavriranje kamnite površine © ALEKSANDER LORENČAK s.p.

Restavriranje kamnite površine

Restavratorska dela z demodulacijami. Čiščenje kamnite površine s postopkom mikroerozivne obdelave nizkotlačno z 1,5 bara in nanos impregnacijskega za...

Kje in kaj delamo

GRADBENA DELA

BRUŠENJE BETONA
SANACIJA VLAGE
Sanacija vlage, odstranitev vlage v kleti, odstranjevanje plesni, ponudnik sanacije vlage.

Ponudba

ZUNANJA UREDITEV

KAMNOSEŠTVO
Kamnite okenske police, kamnite stopnice, kuhinjski pulti, kamnite obloge, nagrobni spomeniki, kamnoseštvo, izvajalec za kamnoseštvo.

Ponudba
TERACERSTVO
Dela izvajamo tudi v krajih: Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska, Avstrija, Hrvaška, Italija. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Griže , Savinjska in v okolici izvajamo:

Migojnice 52, 3302 Griže
Zakaj izbrati ALEKSANDER LORENČAK s.p. ?


8.3
odlična ocena podjetja
27
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Vzdrževanje kamnitih površin, kamnite ograje, fontane, sanacije vlage:

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska, Avstrija, Hrvaška, Italija,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo