Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš 100JKO, Dom in ogrevanje, d.o.o.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


100JKO, Dom in ogrevanje, d.o.o.

100JKO, DOM IN OGREVANJE, D.O.O., MARIBOR

IR ogrevanje

Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Marko
predstavnik podjetja

Ljubljanska ulica 120, 2000 Maribor
Tel: 041 558 ...

Velikost ekipe: 0
Projekti: manjši
Ustanovitev: 0
TRR: ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen

Podjetja DOM in OGREVANJE v svojem prodajnem programu ponuja veliko izbiro IR panelov v Sloveniji. Z našim prodajnim programom zadovoljimo potrebe še tako zahtevnih strank zato ponujamo IR panele proizvedene v EU.Ker se nenehno prilagajamo novitetam in potrebam kupcev smo razširili prodajne produkte s sodelovanjem podjetja BVFHeating Solutions. Zraven osnovnega programa ogrevanja z IR PANELI še na ogrevanje : talno, stropno ali stensko folijsko ogrevanje ogrevanje dovozov do vašega doma-grelne žice za dovozne poti-segrevanje žlebov v času zime (žlebovi ne zamrznejo)-Različni termostati. Dom in ogrevanje, 100jko d .o. o. - dobavitelj BVF Heating Solutions, ponujamo izdelke z 10 letno garancijo. BVF talno električno ogrevanje je energetsko učinkovito z nizkimi stroški delovanja, ker je vir toplote bolj enakomerno porazdeljen ter takšna tla zagotavljajo znatno višjo raven udobja. Talno ogrevanje segreva celoten prostor od tal navzgor. V prodajnem programu boste našli:GRELNE MREŽE ter GRELNE FOLIJE različnih velikosti in moči, ki se lahko montirajo ne samo v tla tudi na strop in stene. GRELNI KABLI različne velikosti in moči za namen talnega ogrevanje, uporabi se lahko za zunanje in notranje ogrevanje. Zelo pomembni dejavnik, ki pomaga k večji učinkovitosti ter čim večjemu izkoristku vašega talnega, stropnega, stenskega,zunanjega ali notranjega ogrevanja ter večji nadzor nad temperaturo po prostorih in razne druge nastavitve npr. (dan/noč,prostor po prostor,..) odvisno na potrebe vašega življenjskega sloga, saj ga lahko celo programirate to je TERMOSTAT .Izberete lahko med žičnimi, brezžičnimi ter pametnimi termostati WiFi. Združljiv je z vsemi vrstami električnega gretja. BVF HEATO8 WiFi android in iOS.Za več informacij nas kontaktirate


Podjetje DOM in OGREVANJE je bilo ustanovljeno z namenom ponuditi predvsem varčen in zdrav način ogrevanja, saj cene kurilnega olja in plina strmo naraščata in je strošek ogrevanja postal eden izmed največjih izdatkov v gospodinjstvu.Naš prodajni program zajema največjo izbiro IR panelov, folij za talno, stropno, stensko ogrevanje, mrežice za talno ogrevanje, termostatov v Sloveniji. S svojim prodajnim programom želimo zadovoljiti potrebe še tako zahtevnih strank za področje tovrstnega ogrevanja. Zaradi nenehnega izobraževanja našega kadra, tako doma kot v tujini, vam na pravilen in strokoven način svetujemo pri izbiri in namestitvi infrardečih panelov (IR panelov) in ostalih ogrevalnih sistemov.

LU
Lucija S. je podal oceno za 100JKO, Dom in ogrevanje, d.o.o.
02. May 2019

Montaža el. talnega gretja

+ Odlično svetovanje, odzivnost. Bse končano v obljubljenem roku. Priporočam

KVALITETA:
SVETOVANJE:
CENA:
100JKO, Dom in ogrevanje, d.o.o.
100JKO, Dom in ogrevanje, d.o.o. je pripravil referenco za področje IR paneli
11. Jun 2018
zanima me več >
30 ogledov
100JKO, Dom in ogrevanje, d.o.o.
100JKO, Dom in ogrevanje, d.o.o. je pripravil referenco za področje IR paneli
11. Jun 2018
waldorfska šola © 100JKO, Dom in ogrevanje, d.o.o.

waldorfska šola

Namestitev IR panelov v učilnice in skupne prostore.

zanima me več >
22 ogledov
Kje in kaj delamo

INŠTALACIJE

ELEKTRIČNO TALNO GRETJE
Električne grelne preproge, folje za električno gretje, zunanje električno gretje, grelni kabli za žleb, električno gretje vodovoda, gretje z grelnimi mrežami, ponudnik električnega ogrevanja.

Ponudba
IR PANELI
IR paneli ogledalo, IR grelni paneli, stropni IR paneli, stensko IR ogrevanje, infra rdeče ogrevanje, dobavitelj IR panelov.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Maribor , Podravska in v okolici izvajamo:

Ljubljanska ulica 120, 2000 Maribor
vse ocene
Zakaj izbrati 100JKO, Dom in ogrevanje, d.o.o.?


8.9
odlična ocena podjetja
2019
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

IR ogrevanje:

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo