Prijava v profil
Urejanje okolja POJOČA TRAVICA, Mihael Iljaž s.p.

Urejanje okolja POJOČA TRAVICA, Mihael Iljaž s.p., Ruše

Ureditev okolice, košenje, zasaditve, načrtovanje

Za področje

  Mihael Iljaž
  predstavnik podjetja

  Ruše , Podravska
  Tel: 040 813...

  Velikost ekipe: 1
  Projekti: manjši
  Ustanovitev: 2014
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  POJOČA TRAVICA je mlado in energično podjetje v katerem smo se združili strokovnjaki iz različnih področij, ki si prizadevamo opravljati celoten servis za hortikulturno ureditev vaših dvorišč, vrtov in širše bivalne okolice. Naša ekipa je sestavljena iz usposobljenih in prijaznih posameznikov, ki svojim strankam poleg konkretne izvedbe del nudijo hkrati tudi nasvete glede tega kako skrbeti za svoj vrt ali dvorišče, da bi tudi ta del naših bivalnih površin ostal lep in vitalen kar se da dolgo.Na tem mestu bi vam radi zagotovili, da posedujemo vso potrebno znanje, energijo, ljubezen do narave in vsega lepega, kreativnost ter odločnost, ki so ključne sestavine za uspešno načrtovanje, izvedbo, vzdrževanje in seveda tudi svetovanje pri hortikulturni ureditvi vam ljubih površin.Kot svojo misijo lahko izpostavimo željo po uporabi vseh svojih intelektualnih, kreativnih in fizičnih kapacitet za ustvarjanje lepe in urejene okolice, ki bo vsem nam v ponos. V svojem delovanju si bomo prizadevali ustvariti vizijo našega podjetja, ki se pa nanaša na hitro, učinkovito in celotno odgovarjanje na vaše splošne ter hkrati tudi specifične potrebe ter želje za kvalitetno in privlačno ureditev in vzdrževanje vaših vrtov, dvorišč in drugih površin.

  Ocene
  10/10
  vse ocene
  Kje in kaj delamo

  ZUNANJA UREDITEV

  ZEMELJSKA DELA
  Gradbena jama za klet, strojni izkopi, utrjevanje temeljnih tal, tampon za temelje, izkop za temelje, podjetje za zemeljska dela.

  Ponudba
  UREJANJE OKOLICE
  Košnja trate, oblikovanje žive meje, čiščenje plevela, polaganje trave.

  Ponudba
  VRTNARSTVO
  Oblikovanje drevja, obžagovanje dreves, sajenje grmovnic, zasajanje vrta.

  Ponudba
  Dela izvajamo tudi v krajih: Gornja Radgona, Kidričevo, Maribor, Ormož, Ptuj, Slovenska Bistrica, Podravska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

  V bližini kraja Ruše , Podravska in v okolici izvajamo:

  Ruše , Podravska
  Zakaj izbrati Urejanje okolja POJOČA TRAVICA, Mihael Iljaž s.p.?


  10
  odlična ocena podjetja
  8
  let tradicije in izkušenj
  Kje in kaj delamo

  Ureditev okolice, košenje, zasaditve, načrtovanje:

  Podravska,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo