Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš TROST, Mitja Trost s.p.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


TROST, MITJA TROST S.P.

TROST, MITJA TROST S.P., MEŽICA

vgradnja stavbnega pohištva, vgradnja lesenih, ALU, PVC oken ter zunanjih in notranjih vrat

Črna na Koroškem, Ravne Na Koroškem, Slovenj Gradec,

Mitja
predstavnik podjetja

Podpeška pot 4, 2392 Mežica
Tel: 031 618 ...

Velikost ekipe: 2
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2007
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Podjetje TROST, Mitja Trost s.p. se na področju koroške regije ukvarja z vgradjo ali montažo stavbnega pohištva. Vgrajujejo oziroma montiramo lesena, PVC in ALU okna in vrata, tako notranja kot zunanja, delo pa izvedemo popolno in natančno in tako omogočamo prehod topolte objekta v zunanjost. Za vsak uspešno izveden projekt je najpomembnejša faza načrtovanja, zato vam v tem okviru nudimo brezplačno svetovanje in izmere na vašem domu ali drugem objektu, kjer je potrebno delo izvesti. Na vašo željo smo vam na voljo tudi za demontažo že vgrajenih oken in vrat. Lepo vabljeni k oddaji povpraševanja, saj z veseljem prevzamemo vaš projekt.


Notranja vrata

Mežica, Koroška

Kje in kaj delamo

STAVBNO POHIŠTVO

NOTRANJA VRATA
Masivna notranja vrata, notranja vrata z oknom, ugodna PVC vrata, ugodna krilna vrata, drsna notranja vrata, moderna notranja vrata, navadna notranja vrata, masivna notranja vrata, salon za vhodna vrata.

Ponudba
OKNA
Lesena okna, les - ALU okna, PVC okna, PVC - ALU okna, aluminijasta okna, okna in vrata na hiši, ponudnik za okna.

Ponudba
VHODNA VRATA
leseni modeli vhodnih vrat, aluminijasta vhodna vrata, PVC vhodna vrata, vhodna vrata iz masivnega lesa, ugodna vhodna vrata, varna vhodna vrata, pasivna vhodna vrata, vhodna vrata s steklom, kvalitetna vhodna vrata hiša, salon za vhodna vrata.

Ponudba

POHIŠTVO IN OPREMA

MONTAŽA POHIŠTVA
Montaža pohištva, razstavljanje pohištva, sestavljanje kuhinje, dostava in sestavljanje pohištva, montaža trgovinske opreme, montiranje kupljenega pohištva, podjetje za montažo pohištva.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Črna na Koroškem, Ravne Na Koroškem, Slovenj Gradec, Koroška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Mežica , Koroška in v okolici izvajamo:

Podpeška pot 4, 2392 Mežica
Ocene
7.5/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Vgradnja stavbnega pohištva, vgradnja lesenih, ALU, PVC oken ter zunanjih in notranjih vrat:

Koroška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo