Prijava v profil
TOP OGREVANJE d.o.o.

TOP OGREVANJE D.O.O., NOVO MESTO

OGREVANJE, Vodovod, kamini

in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Primoz
predstavnik podjetja

Dolnja Težka Voda 44a, 8000 Novo mesto
Tel: 0413581...

Velikost ekipe: 2
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2014
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Menjava kurilnic na drva, pelete, uplinjalne KOTLE VALHER, Atmos, Atack, Herz... Prodaja in pozidava KAMINOV Krez, Nordica... Toplotne črpalke KRONOTERM-ADAPT (zrak-voda), (zemlja-voda)-GEO-SONDA, ATLANTIC, NOVELAN Fujitsu,VIESSMANN, Mitsubishi,Daikin...Menjava plinskih kotlov VAILANT, viessmann, imergas,.. Napeljava vseh strojnih inštalacij za ogrevanje, vodovod, prezračevanje, centralni sesalni sistem, ...

Imamo že 20 let izkušenj s strojnimi instalacijami; menjamo starejše kotlovnice in pri tem priskrbimo do 5000 EUR oz. 60% investicije za socialno šibke ali upokojence z varstvenim dodatkom pa do 8000 eur povrnitve vaše investicije iz Eko sklada. Naredimo strankam le najboljši in najugodnejši način ogrevanja glede na stanovanjski objekt.
PRODAJA IN MONTAŽA KAMINOV samostoječih ali z pozidavo.
DOBAVA IN MONTAŽE KLIMA NAPRAV.
DOBAVA IN MONTAŽA TOPLOTNIH ČRPALK, KOTLOV NA BIO MASO,..
Izvajamo kompletne STROJNE INSTALACIJE na novogradenji...
PRENOVA KOPALNIC..

Ocene
10/10
vse ocene
Kotli, Toplo.črpalke, Klime, Kamini © TOP OGREVANJE d.o.o.

Kotli, Toplo.črpalke, Klime, Kamini

Prodaja, montaža in servis Kotlov na bio maso, Toplotnih črpalk, Klim, Kaminov z pozidavo, kompletnih strojnih inštalacij... Poglejte nas tudi na spl...

BONITETNQ OCENA © TOP OGREVANJE d.o.o.

BONITETNQ OCENA

BONITETNA OCENA JE ODRAZ NASEGA KVALITETNEGA DELA...➡️

Kje in kaj delamo

INŠTALACIJE

CENTRALNI SESALNI SISTEM
Sesalne cevi, sesalec za centralni sistem, izvedba sesalnega sistema, centralni sesalec za hišo, izvajalec centralnih sesalnih sistemov.

Ponudba
KAMINI
Prodaja in montaža kaminov na drva z pozidavo, kamin na pelete, kamini z ogrevanjem zraka, akumulacijsko sevalni kamini, kamini z priklopom na centralni sistem zelo priporočljivo tako stanovanja, hiše kot tudi vikende.

Ponudba
OGREVANJE
Montaža talnega gretja, stensko gretje, montaža radiatorjev, montaža stropnega gretja, ogrevanje na plinski kotel, peč za pelete, kotli na kurilno olje, izvedba centralne kurjave, podjetje za centralno ogrevanje.

Ponudba
PEČI NA DRVA, PEČI NA PELETE
Uplinjevalni kotli na polena, kombinirani kotli za sekance in pelete.

Ponudba
SOLARNI SISTEMI
Sončni sistem za ogrevanje vode, kolektorji za ogrevanje vode, solarni paketi, klasični sončni kolektorji, prostostoječi sončni kolektorji, ponudnik sončnih kolektorjev, Prodaja in montaža električnih kolektorjev za proizvodnjo lastne električne energije.

Ponudba
SONČNI KOLEKTORJI
Kolektorji za sanitarno vodo in ogrevanje, ploščati solarni kolektorji z bakrenim absorberjem, cevni vakumski kolektorji, celoten solarni sistem za ogrevanje in sanitarno vodo.

Ponudba
STROJNE INŠTALACIJE
Novogradnje, Starogradje, kotlovnice, obnova kotlovnice, montaža kotlov na pelete, uplinjalna kotle na pirolizo-drva, Toplotne črpalke,...

Ponudba
TALNO GRETJE
Talno ogrevanje, talno gretje v estrihu, talno gretje s cevmi, dopolnilmo talno ogrevanje, talno ogrevanje v spalnicah, talno ogrevanje kopalnice, terasa s talnim gretjem, talno ogrevanje parket.

Ponudba
TOPLOTNA ČRPALKA
Toplotna črpalka za talno in radiatorsko gretje, toplotne črpalke voda-voda, toplotne črpalke zrak-zrak, toplotna črpalka za novogradnjo.

Ponudba
VODOVODAR
Vodovod pri hiši, odtočna kanalizacija, vodovodarska dela, montaža sanitarnih elementov, strokovna prenova vodovoda, podjetje za vodoinštalacije.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Črnomelj, Kočevje, Metlika, Novo mesto, Ribnica, Žužemberk, Jugovzhodna, Slovenija, Hrvaška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Novo mesto , Slovenija in v okolici izvajamo:

Dolnja Težka Voda 44a, 8000 Novo mesto
Zakaj izbrati TOP OGREVANJE d.o.o.?


10
odlična ocena podjetja
7
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

OGREVANJE, Vodovod, kamini:

Jugovzhodna, Slovenija, Hrvaška,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo