Prijava v profil
TOP OGREVANJE d.o.o.

TOP OGREVANJE d.o.o., Novo mesto

OGREVANJE, Vodovod, kamini

in drugje po Sloveniji
Za področje
  odzivnost podjetja

  Primoz
  predstavnik podjetja

  Novo mesto , Slovenija
  Tel: 0413581...

  Velikost ekipe: 2
  Projekti: manjši
  Ustanovitev: 2014
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  Menjava kurilnic na drva, pelete, uplinjalne KOTLE VALHER, Atmos, Atack, Herz... Prodaja in pozidava KAMINOV Krez, Nordica... Toplotne črpalke KRONOTERM-ADAPT (zrak-voda), (zemlja-voda)-GEO-SONDA, ATLANTIC, NOVELAN Fujitsu,VIESSMANN, Mitsubishi,Daikin...Menjava plinskih kotlov VAILANT, viessmann, imergas,.. Napeljava vseh strojnih inštalacij za ogrevanje, vodovod, prezračevanje, centralni sesalni sistem, ...

  Imamo že 20 let izkušenj s strojnimi instalacijami; menjamo starejše kotlovnice in pri tem priskrbimo do 5000 EUR oz. 60% investicije za socialno šibke ali upokojence z varstvenim dodatkom pa do 8000 eur povrnitve vaše investicije iz Eko sklada. Naredimo strankam le najboljši in najugodnejši način ogrevanja glede na stanovanjski objekt.
  PRODAJA IN MONTAŽA KAMINOV samostoječih ali z pozidavo.
  DOBAVA IN MONTAŽE KLIMA NAPRAV.
  DOBAVA IN MONTAŽA TOPLOTNIH ČRPALK, KOTLOV NA BIO MASO,..
  Izvajamo kompletne STROJNE INSTALACIJE na novogradenji...
  PRENOVA KOPALNIC..

  Ocene
  10/10
  vse ocene
  GEO SONDA TOPLOTNA CRPALKA ZEMLJA VODA © TOP OGREVANJE d.o.o.

  GEO SONDA TOPLOTNA CRPALKA ZEMLJA VODA

  PRODAJA IN MONTAŽA VSEH VRST TOPLOTNIH ČRPALK (KRONOTERM WPG) ZEMLJA-VODA (GEO-SONDA) Pokličite nas in se pozanimajte; TOP OGREVANJE/Tel; 041358102-P...

  Montaza Toplotnih crpalk KRONOTERM ADAPT © TOP OGREVANJE d.o.o.

  Montaza Toplotnih crpalk KRONOTERM ADAPT

  Prodaja in montaža Toplotnih črpalk Kronoterm Adapt. TOP OGREVANJE; Pokličite nas in se pozanimajte; 041358102 - Primož

  Kje in kaj delamo

  INŠTALACIJE

  CENTRALNI SESALNI SISTEM
  Sesalne cevi, sesalec za centralni sistem, izvedba sesalnega sistema, centralni sesalec za hišo, izvajalec centralnih sesalnih sistemov.

  Ponudba
  KAMINI
  Prodaja in montaža kaminov na drva z pozidavo, kamin na pelete, kamini z ogrevanjem zraka, akumulacijsko sevalni kamini, kamini z priklopom na centralni sistem zelo priporočljivo tako stanovanja, hiše kot tudi vikende.

  Ponudba
  OGREVANJE
  Montaža talnega gretja, stensko gretje, montaža radiatorjev, montaža stropnega gretja, ogrevanje na plinski kotel, peč za pelete, kotli na kurilno olje, izvedba centralne kurjave, podjetje za centralno ogrevanje.

  Ponudba
  PEČI NA DRVA, PEČI NA PELETE
  Uplinjevalni kotli na polena, kombinirani kotli za sekance in pelete.

  Ponudba
  SOLARNI SISTEMI
  Sončni sistem za ogrevanje vode, kolektorji za ogrevanje vode, solarni paketi, klasični sončni kolektorji, prostostoječi sončni kolektorji, ponudnik sončnih kolektorjev, Prodaja in montaža električnih kolektorjev za proizvodnjo lastne električne energije.

  Ponudba
  SONČNI KOLEKTORJI
  Kolektorji za sanitarno vodo in ogrevanje, ploščati solarni kolektorji z bakrenim absorberjem, cevni vakumski kolektorji, celoten solarni sistem za ogrevanje in sanitarno vodo.

  Ponudba
  STROJNE INŠTALACIJE
  Novogradnje, Starogradje, kotlovnice, obnova kotlovnice, montaža kotlov na pelete, uplinjalna kotle na pirolizo-drva, Toplotne črpalke,...

  Ponudba
  TALNO GRETJE
  Talno ogrevanje, talno gretje v estrihu, talno gretje s cevmi, dopolnilmo talno ogrevanje, talno ogrevanje v spalnicah, talno ogrevanje kopalnice, terasa s talnim gretjem, talno ogrevanje parket.

  Ponudba
  TOPLOTNA ČRPALKA
  Toplotna črpalka za talno in radiatorsko gretje, toplotne črpalke voda-voda, toplotne črpalke zrak-zrak, toplotna črpalka za novogradnjo.

  Ponudba
  VODOVODAR
  Vodovod pri hiši, odtočna kanalizacija, vodovodarska dela, montaža sanitarnih elementov, strokovna prenova vodovoda, podjetje za vodoinštalacije.

  Ponudba
  Dela izvajamo tudi v krajih: Črnomelj, Kočevje, Metlika, Novo mesto, Ribnica, Žužemberk, Jugovzhodna, Slovenija, Hrvaška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

  V bližini kraja Novo mesto , Slovenija in v okolici izvajamo:

  Novo mesto , Slovenija
  Zakaj izbrati TOP OGREVANJE d.o.o.?


  10
  odlična ocena podjetja
  8
  let tradicije in izkušenj
  Kje in kaj delamo

  OGREVANJE, Vodovod, kamini:

  Jugovzhodna, Slovenija, Hrvaška,
  Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo