Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš STROJNE INŠTALACIJE TOMAŽ RAC S.P.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


STROJNE INŠTALACIJE TOMAŽ RAC S.P.

STROJNE INŠTALACIJE TOMAŽ RAC S.P., KUZMA

strojne inštalacije, centralno ogrevanje, montaža bojlerov, montaža in zagon toplotne črpalke, peči na pelete, olje, drva, vodovodne inštalacije

Lendava, Ljutomer, Murska Sobota, Radenci, in drugje po Sloveniji

Tomaž
predstavnik podjetja

Dolič 112C, 9263 Kuzma
Tel: 041 522 ...

Velikost ekipe: 3
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 2005
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 640.000 €

Podjetje TOMAŽ RAC s.p. smo specializirano podjetje, ki ima na področju strojnih inštalacij dolgoletne izkušnje. Nudimo vam celotno napeljavo centralnih in vodovodnih inštalacij, tako pri novogradnjak kot tudi v okviru adaptacij. Montiramo različne vrste centralnega ogrevanja, kot so peči na pelete, peči na drva, peči na olje, električne peči, toplotne črpalke, plinske peči, montažo solarnih sistemov, sončnih kolektorjev, montažo bojlerov, sistema talnega ogrevanja in še bi lahko naštevali. Strankam smo pred opavo dela na voljo za načrtovanje dela, izdajo predračuna oziroma ponudbe ter vsesplošno vsetovanje o izvedbi potrebnih del. Pri izvedbi dela se držimo okvirjev dogovorjenih s stranko, tako da nepotrebnih presenečenj kasneje ni.


IR paneli

Kuzma, Pomurska

Kje in kaj delamo

INŠTALACIJE

IR PANELI
IR paneli ogledalo, IR grelne plošče, stropni IR paneli, stenski IR paneli, IR ogrevalni sistemi, trgovina z IR ploščami.

Ponudba
KAMINI
Plinski kamini, kamini na drva, kaminski vložki za pelete, kamini na alkohol, kamini za ogrevanje zraka, kamini na sevanje, kamin za ogrevanje vode.

Ponudba
KLIMATSKE NAPRAVE
Klimatske naprave, štart klimatske naprave, servis klime, stenska klima, talna stoječa klima, prenosna klima.

Ponudba
KOTLI NA BIOMASO
Kotli za uplinjanje na drva, kotli na sekance z zalogovnikom.

Ponudba
OGREVANJE
Montaža talnega gretja, stensko gretje, gretje na radiatorje, montaža stropnega gretja, namestitev plinskega kotla, peč za pelete, vgradnja peči na olje, profesionalna montaža toplotne črpalke, strojnik.

Ponudba
PLINSKE NAPELJAVE
PREZRAČEVANJE
Prezračevanje hiše, rekuperacija za hišo, prezračevanje s klimatsko napravo, centralno prezračevanje hiše, prezračevanje posameznih prostorov.

Ponudba
SOLARNI SISTEMI
Solarno ogrevanje za toplo vodo, kolektorji za hišo, solarni paketi, klasični sončni kolektorji, prostostoječi sončni kolektorji, podjetje za sončne kolektorje.

Ponudba
SONČNI KOLEKTORJI
Kolektorji za sanitarno vodo in ogrevanje, ravni kolektorji, cevni vakumski kolektorji, solarni sistem s kolektorjem, raztezno posodo, hranilnikom toplote in sončno postajo.

Ponudba
STENSKO IN STROPNO GRETJE
Ogrevanje v steni, stensko gretje zidana stena, stensko gretje z vodo, stensko gretje termo trakovi.

Ponudba
STROJNE INŠTALACIJE
Kotlovnica pri novogradnji, sanacija kotlovnice, hidravlično uravnoteženje, kotlovnica toplotna črpalka.

Ponudba
TALNO GRETJE
Talno ogrevanje, talno gretje v estrihu, talno gretje s cevmi, talno gretje s trakovi, talno ogrevanje v dnevnih prostorih, talno gretje sanitarij, talno gretje proti zmrzovanju, talno gretje za parket.

Ponudba
TOPLOTNA ČRPALKA
Toplotna črpalka za talno in radiatorsko gretje, toplotne črpalke voda-voda, toplotne črpalke zrak-zrak, toplotne črpalke zrak-voda.

Ponudba
VODOVODAR
Notranji vodovod, kanalizacija za odtoke, vodovodna dela, montaža sanitarnih elementov, odtoki v stanovanju in vodovod, podjetje za vodoinštalacije. Izvajamo s pooblaščenimi izvajalci.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Lendava, Ljutomer, Murska Sobota, Radenci, Podravska, Pomurska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Kuzma , Pomurska in v okolici izvajamo:

Dolič 112C, 9263 Kuzma
Ocene
7.6/10
vse ocene
vse ocene
Kje in kaj delamo

Strojne inštalacije, centralno ogrevanje, montaža bojlerov, montaža in zagon toplotne črpalke, peči na pelete, olje, drva, vodovodne inštalacije:

Podravska, Pomurska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo