Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Terran Kft

telefonska številka

Kaj potrebujete?


Terran Kft

TERRAN KFT, PODPLAT

Kakovostna in dostopna strešna kritina

odzivnost podjetja

Tihomir Tabak
predstavnik podjetja

Laše 1b, 3241 Podplat
Tel: 051 662 ...

Projekti: manjši, srednji in veliki
Ustanovitev: 1920

Terrán Tetecserép Gyártó Kft. za proizvodnjo in prodajo betonskega strešnika, z več kot devetimi desetletji izkušenj v obrtniški tradiciji se nahaja v naselju Bóly, na jugu Madžarske v Baranyi.


Terran je družinsko podjete, katero obratuje že od leta 1920. Začelo se je z ročno izdelavo strešnikov s pomočjo polavtomatske tehnologije, danes pa je že popolnoma avtomatizirana proizvodnja strešnikov z evropskimi standardi. Trenutno strešnike proizvajamo v 4 tovarnah. Dve sta na Madžarskem, ena na Slovaškem in zadnja, katera je noviteta leta 2017 v Romuniji. V letu 2017 je prodano približno 50 miljonov strešnikov po celotni srednji Evropi. Kupcem strešnika Terran Tetoscerep Gyarto Kft. pripada 50 let jamstva. V ponudbi imamo valovite in ravne strešnike. Naši strešniki so primerni za vse tipe objektov, ne glede na to ali potrebujete sanacijo (strešnik Synus, kateri je med najlažjimi strešniki na trgu 39 kg/m2), ali je klasična novogradnja modernega videza (ravni strešnik Zenit). Poleg samih strešnikov Vam ponujamo vse betonske dodatke, kateri so potrebni za kvalitetno izvedbo strehe.Najboljša rešitev je sistemska izvedba strehe z vsemi izolacijski materiali (folije, traki,…). Zato imamo v svoji ponudbi kompletno dodatno opremo za sistemsko izvedbo strehe, saj streho gradimo enkrat v življenju. Švicarska organizacija za certifikacijo Icertias je na osnovi raziskave dodelila Terran-u nagrado „Best Buy Award 2017” na Madžarskem trgu.

MA
Martin P. je podal oceno za Terran Kft

+ Kvalitetni produkti, pestra izbira in strokovna podpora.

KVALITETA:
SVETOVANJE:
CENA:

V bližini kraja Podplat , Savinjska in v okolici izvajamo:

Laše 1b, 3241 Podplat

Ocene

10/10
vse ocene
vse ocene

Zakaj izbrati Terran Kft?10
odlična ocena podjetja
99
let tradicije in izkušenj

Kje in kaj delamo

Kakovostna in dostopna strešna kritina:

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Madžarska, Nemčija, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,