Prijava v profil
ŠTUKLEK KAROL s.p. ROLETARSTVO

ŠTUKLEK KAROL S.P. ROLETARSTVO, ŠKOFJA VAS

Proizvodnja in prodaja senčil, Pliseji, Roloji, Lamelne zavese, Notranje žaluzije, Zunanje žaluzije, Komarniki

Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Karol Štuklek
predstavnik podjetja

Šmarjeta 8/b, 3211 Škofja vas
Tel: 03 491 ...

Velikost ekipe: 9
Projekti: manjši, srednji in veliki
Ustanovitev: 1994
TRR: ✓ TRR račun preverjen ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 640.000 €

Senčila varujejo vaš dom in prispevajo k varčevanju energije in varovanju narave. Novi koncepti zgradb, kot so pasivna hiša ,energijska hiša z ničelno energijsko vrednostjo ali pa aktivna hiša so dokaz za to, da so kvalitetna senčila dobra pasivna rešitev za doseganje energetske učinkovitosti. Sistem senčil preprečuje, da bi se prostori preveč segreli, poleg tega pa skrbi za prijetno površinsko temperaturo na steklenih površinah.


Sodobna arhitektura potrebuje senčila, še posebej, če se bo trend gibal k večji transparentnosti in k večjim steklenim površinam.To velja tako za zasebne enodružinske hiše, kot tudi za velike pisarniške zgradbe, saj je treba smiselno usmerjati svetlobo v vseh zgradbah in hkrati ohraniti čim nižji skupen energijski pregled.Zunanje žaluzije, rolete in markize poleti preprečujejo, da bi bilo prevroče, pozimi pa preprečujejo dostop mrazu. Zaradi tega so senčila še posebej primerna za izboljšanje energijske učinkovitosti v zgradbah. Senčila bi bilo potrebno zajeti že v arhitekturne načrte, saj ti inteligentni izdelki ob vsakem letnem času nižajo stroške za kurjavo in hlajenje ter obenem privarčujejo dragoceno energijo.Senčila pa zmorejo veliko več kot to. Možnosti v oblikovanju in dizajnu so tako rekoč neomejene, senčila naredijo vsako fasado in vsako hišo individualno.

Lamelne zavese

Škofja vas, Savinjska

Kje in kaj delamo

STAVBNO POHIŠTVO

LAMELNE ZAVESE
NOTRANJE ŽALUZIJE
ROLETE
ROLOJI
ŽALUZIJE
ZUNANJA SENČILA
Klasične tende, zunanje žaluzije, zunanji roloji, drsni komarniki, notranje rolete, jadra, drsna senčila, pergole, žaluzije za okna, proizvajalec senčil.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, Podravska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Škofja vas , Savinjska in v okolici izvajamo:

Šmarjeta 8/b, 3211 Škofja vas
Ocene
8/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati ŠTUKLEK KAROL s.p. ROLETARSTVO?


8
odlična ocena podjetja
26
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Proizvodnja in prodaja senčil, Pliseji, Roloji, Lamelne zavese, Notranje žaluzije, Zunanje žaluzije, Komarniki:

Podravska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo