Prijava v profil

PRIMO-MONTT D.O.O.

PRIMO-MONTT D.O.O., LJUBLJANA

suhomontaža, montaža mavčnih plošč, pregradne stene, izolacija in obloge sten, suhomontaži stropovi, suhi estrihi, spuščeni stropovi

Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Primož Potočnik
predstavnik podjetja

Ižanska cesta 283, 1000 Ljubljana
Tel: 041 576...

Velikost ekipe: 3
Projekti: manjši in srednji
Ustanovitev: 2006
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Smo podjetje PRIMOMONTT d.o.o., ki se ukvarja z gradnjo suhomontažnih sistemov. Naša ekipa temelji na bogatih izkušnjah in delovnem kolektivu, ki vas pa vsekakor ne bo razočaral. Na voljo smo vam za izdelavo mansardnih stanovanj, montažo sten, stenskih oblog, spuščenih stropov, vgradnjo strešnih oken za vas pa opravimo še ostala suhomnontažna dela. Izdelamo tudi suhe estrihe, razne okrasne profile in še kaj. Bodočnost gradnje se kaže v neškodljivi gradnji, kar pa vam jo suhamontaža definitivno nudi. Pri svojem delu uporabljamo različne vrste mavčnih plošč, kot so navadne, ognjevarne, impregnirane prav tako pa tudi impregnirane-ognjevarne. Prednost našega podjetja je tudi, da sledimo vsem trendom, smernicam, zato vam pri nas ponujamo le najboljše. Vabljeni ste, da nam sporočite vaše želje v zvezi s suhomontažo, mi pa se bomo po najboljših močeh potrudili, da vam tem željam ustrežemo.


Kje in kaj delamo

STREHE

STREŠNA OKNA
Klasična strešna okna, panoramska strešna okna, svetlobniki, obroba za valovito kirtino.

Ponudba

ZAKLJUČNA DELA

ŠTUKATURE
štukature iz ekstrudiranega polistirena, fasadne štukature iz stiroporja, okrasni profili iz stiroporja.

Ponudba
SUHI ESTRIH
Estrih s suhomontažnimi elementi, lahki estrih, talna gips plošča z izolacijo.

Ponudba
SUHOMONTAŽA
Suha gradnja, polaganje knaufa, spuščen strop iz mavčnih plošč, gips predelne stene, oblaganje stene z mavčno kartonskimi ploščami, oblaganje mansarde z mavčnimi ploščami, napušč iz knaufa.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika, Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Ljubljana , Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

Ižanska cesta 283, 1000 Ljubljana
Ocene
8.3/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati PRIMO-MONTT d.o.o.?


8.3
odlična ocena podjetja
14
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Suhomontaža, montaža mavčnih plošč, pregradne stene, izolacija in obloge sten, suhomontaži stropovi, suhi estrihi, spuščeni stropovi:

Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska, Zasavska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo