Prijava v profil
Za področje
  odzivnost podjetja

  Željko
  predstavnik podjetja

  Dol Pri Ljubljani, Osrednjeslovenska
  Tel: 0317303...

  Velikost ekipe: 2
  Projekti: manjši
  Ustanovitev: 2017
  TRR: ✓ TRR račun preverjen

  PATRINUS d.o.o., Dol Pri Ljubljani

  DOSTAVE, MONTAŽE, SELITVE, MEDNARORDNE SELITVE

  www.kombidostava.com za vas nudi storitve, kot so: MONTAŽA POHIŠTVA ELEKTROINŠTALACIJE PREVOZI TOVORA PO SLOVENIJI IN EU SELITVENI SERVIS MEDNARODNE SELITVE

  Naše podjetje, ustanovljeno leta 2016, se specializira za vrhunske storitve na več področjih, predvsem pa smo znani po montaži pohištva in elektroinštalacijah. Zavezani smo k zagotavljanju visoko kakovostnih in zanesljivih storitev, kar potrjujejo številne zadovoljne stranke.

  Ponudba:

  Montaža Pohištva: Nudimo strokovno montažo pohištva, s poudarkom na natančnosti in estetskem izgledu. Naša ekipa izkušenih montažerjev poskrbi za brezhibno postavitev pohištva v vašem domu ali poslovnem prostoru.

  Elektroinštalacije: Poleg montaže pohištva vam zagotavljamo tudi vrhunske elektroinštalacije. Naša ekipa izkušenih električarjev poskrbi za varno in učinkovito električno napeljavo, prilagojeno vašim potrebam. Ne glede na obseg projekta vam zagotavljamo visoko kakovostne elektroinštalacije, ki bodo ustrezale vašim pričakovanjem.

  Prevozi Tovora: Zanesljiv in učinkovit prevoz tovora tako v Sloveniji kot v EU. Naše storitve temeljijo na prilagodljivosti, hitrosti ter varnem prevozu vašega blaga, ne glede na obseg.

  Selitveni Servis: Ponujamo celovit selitveni servis, ki vključuje pakiranje, prevoz, razpakiranje, elektroinštalacije in montažo pohištva. Ne skrbite za stres selitve; prepustite nam, da poskrbimo za vse podrobnosti.

  Mednarodne Selitve: Specializirani smo tudi za mednarodne selitve, kar vam omogoča brezskrbno preselitev kamor koli v Evropi.

  Mnenja strank in spletno mesto: Poglejte, kaj naše stranke pravijo o nas na naših profilih na Facebook (https://www.facebook.com/DostavaIKEA/) in Google (https://www.google.com/search?q=kombidostava&rlz=1C1VDKB_enSI1075SI1075&oq=kombidostava+&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIKCAEQABiABBiiBDIKCAIQABiABBiiBDIGCAMQRRg8MgYIBBBFGD0yBggFEEUYQTIGCAYQRRg8MgYIBxBFGDzSAQgyNjI1ajBqNKgCALACAA&sourceid=chrome&ie=UTF-8).

  Več o naših storitvah in možnostih sodelovanja najdete na naši spletni strani www.kombidostava.com

  Poudarki: Naše znanje, zanesljivost in predanost kakovosti so prepoznane s strani uglednih institucij in podjetij, kar priča o našem trudu za izjemne storitve. Elektroinštalacije so pri nas enako pomembne kot montaža pohištva, saj si prizadevamo zagotoviti popolno zadovoljstvo naših strank.

  Ocene
  1 ocen
  Kje in kaj delamo

  INŠTALACIJE

  Elektro servis
  Servisiranje plinske peči, klima servis, servis za toplotno črpalko, servis gospodinjskih aparatov, pregled pralnega stroja, servis bojlerja, servis pomivalnega stroja, zamenjava varovalk, elektro servis, kvaliteten elektroservis.
  Ponudba
  Elektroinštalacije, Električar
  Električne napeljave za hišo, prenova električnih inštalacij, elektrika v stanovanju, grobe inštalacije, cevi za elektriko, montaža vtičnic, stikalo za luč, električno talno gretje, domofoni, groba in fina elektro montaža, elektroinštalaterstvo.
  Ponudba

  POHIŠTVO IN OPREMA

  Montaža pohištva
  Montaža pohištva IKEA, razstavljanje pohištva, sestavljanje in priklop kuhinje, prevoz pohištva, sestavljanje opreme za trgovine, montiranje kupljenega pohištva, monter pohištva.
  Ponudba

  VZDRŽEVALNA IN DRUGA DELA

  Prevozi
  Prevoz tovora, prevoz frigo, distribucija blaga, prevoz navadnega tovora, izredni prevozi, storitve logistike, hitra dostava, storitve prevozov, podjetje za transporte.
  Ponudba
  Selitve
  Selitve pohištva, selitev pohištva, pakiranje pri selitvi, selitev težkih predmetov, kompletne selitve, izvajalci selitev.
  Ponudba

  V bližini kraja Dol Pri Ljubljani, Osrednjeslovenska in v okolici izvajamo:

  Zakaj izbrati PATRINUS d.o.o.?


  10
  odlična ocena podjetja
  7
  let tradicije in izkušenj
  Kje in kaj delamo

  DOSTAVE, MONTAŽE, SELITVE, MEDNARORDNE SELITVE:

  Osrednjeslovenska.
  Partnerstvo za kvalitetno gradnjo