Prijava v profil
 PARKETARSTVO TKALEC, Boštjan Tkalec s.p.

PARKETARSTVO TKALEC, BOŠTJAN TKALEC S.P. , ŽALEC

parketarstvo, polaganje parketa, talnih oblog

Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče,
odzivnost podjetja

Boštjan Tkalec
predstavnik podjetja

Gotovlje 139a, 3310 Žalec
Tel: 041 724...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2007
TRR: ✓ TRR račun preverjen

Okvirni prihodki 2015: 10.000 €

Mi smo pravi naslov za vas? Strokovno in brezplačno vam svetujemo, nato pa dobavimo, položimo, obrusimo, ter parket premažemo z vrhunskimi laki, olji ali voski... Uporabljamo samo visokokakovostne materiale, na katere vam damo tudi garancijo!Polagamo gotove parkete,masivne parkete,laminate linoleje,vinil,PVC,tapisone,itisone,izdelava suhomontažnih estrihov,obnovitev parketov,montaža zunanjih teras.


O podjetju

Parketarstvo Tkalec s.p. iz Gotovelj pri Žalcu, s svojimi bogatimi izkušnjami, že dolga leta pomaga svojim strankam, pri kvalitetni ureditvi prostorov in njihovih domovih. Les je eden izmed najstarejših gradbenih elementov, ki nam ga podarja narava, je lep in naraven material. Pri nas doma pa ustvarja domačnost in toplino doma. Potrudili se bomo, vam strokovno svetovali, oziroma vaša tla izdelali po vašem okusu, strokovno položili, obrusili ter kvalitetno premazali z vrhunskimi laki ali olji: Synteko, Bona itd… Ker pa to za delo ni dovolj, nas odlikuje hitra in kvalitetna izvedba dela, spoštovanje do naročnikov, medsebojnih dogovorov in časovnih rokov.

Storitve

Med naše storitve spadajo izsuševanje prostorov, strokovne meritve vlage v estrihu, izdelava izravnalnih mas; dobava, polaganje, brušenje in lakiranje vseh vrst parketov. Izdelava intarzij v parketu, dobava in polaganje laminatov, dobava in polaganje PVC oblog in tekstila (tapison, itison), ter polaganje plute obnovitev starih ali poškodovanih, parketov. Izvajamo oljenje in voskanje parketov z naravnimi materiali, dobavljamo in montiramo zaključna dela paketov. Ukvarjamo se tudi z izdelavo suhomontažnih estrihov in izdelavo lesenih zunanjih teras, brezplačnim strokovnim svetovanjem z garancijo na opravljeno delo.

Izvajanje storitev

Polaganje parketa, polaganje laminata, polaganje plute, intarzije, suhomontažni estrihi in prenova parketa izvajamo v krajih: Bistrica ob Sotli, Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Radeče, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur pri Celju, Šmarje pri Jelšah.

IG
Igor K. je podal oceno za PARKETARSTVO TKALEC, Boštjan Tkalec s.p.

Polaganje laminata oz. vinila - 40m2

+ Polaganje laminata: "Zadovoljen z izvedbo. Priporočam."

OCENA: 5/5
 PARKETARSTVO TKALEC, Boštjan Tkalec s.p.
PARKETARSTVO TKALEC, Boštjan Tkalec s.p. je pripravil referenco za področje
13. May 2019
 PARKETARSTVO TKALEC, Boštjan Tkalec s.p.
PARKETARSTVO TKALEC, Boštjan Tkalec s.p. je pripravil referenco za področje
13. May 2019
Obnova starega parketa © PARKETARSTVO TKALEC, Boštjan Tkalec s.p.

Obnova starega parketa

Brušenje,fugiranje,lakiranje in letvanje starega obrabljenega parketa

Kje in kaj delamo

TALNE OBLOGE

LAMINATI
Plavajoče polaganje laminata, polaganje laminata po celotni hiši.

Ponudba
PARKETARSTVO
olaganje gotovih parketov,polaganje surovih parketov ( lamelni,klasični,kant...parket).Starejše parkete obnovimo, prelakiramo,naoljimo,ali povoskamo. Polagamo vse vrste gotovih parketov,kot so dvoslojni parketi,troslojni parketi,parketi na click,polagamo lakirane ali naoljene parkete. Za vas položimo tudi različne laminatne obloge, PVCobloge,tekstilne obloge (tapison,itison ),obloge iz plute,vinilne obloge, izdeljujemo tudi suhomontažne estrihe in izvajamo meritve vlage v estrihu in izsuševanje prostorov.

Ponudba
PARKETI
Gotovi parket kmečke deske, trši parket, ladijski pod, zaključne letve, parket s klik sistemom spajanja. Star parket vam tudi na novo obrusimo,vse špranje se zafugirajo in tla se na novo premažejo z vrhunskimi laki,olji ali voski.

Ponudba
POLAGANJE PARKETA
Parket položimo na čisto,suho in ravno površino,katero predhodno očistimo različnih madežev,nato estrih premažemo s tekočino oziroma s praimer premazom za talno ogrevanje,na estrih nanesemo lepilo in parket postavimo na lepilo. Na koncu na parket zmontiramo še zaključne letvice in stanovanje je gotovo

Ponudba
VINILNE TALNE OBLOGE
Izvajamo tudi polaganje vinilnih talnih oblog,ki spadajo med zelo dobre in trpežne talne obloge,vinilna obloga se položi na že pripravljeno podlago oziroma estrih,ki ga predhodno obdelamo z izravnalno maso,saj morajo biti tla ravna,gladka,brez razpok in suha. Vinilne obloge so priporočljive za stanovanja,pisarne in tudi druge visoko obremenilne prostore.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice , Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče, Savinjska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Žalec , Savinjska in v okolici izvajamo:

Gotovlje 139a, 3310 Žalec
Ocene
10/10
vse ocene
vse ocene
Zakaj izbrati PARKETARSTVO TKALEC, Boštjan Tkalec s.p. ?


10
odlična ocena podjetja
13
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Parketarstvo, polaganje parketa, talnih oblog:

Savinjska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo