Prijava v profil
x

Pozdravljeni,

da vas lahko kasneje tudi pokličemo nam prosimo pustite še vašo številko in kaj potrebujete. Hvala, Vaš Mizarske storitve, Matej Bašelj s.p.

telefonska številka

Kaj potrebujete?


MIZARSKE STORITVE, MATEJ BAŠELJ S.P.

MIZARSKE STORITVE, MATEJ BAŠELJ S.P. , ŠKOFJA LOKA

Mizarstvo, pohištvo po meri, kuhinjsko pohištvo

Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič, in drugje po Sloveniji
odzivnost podjetja

Matej
predstavnik podjetja

Sv.Andrej 4, 4220 Škofja Loka
Tel: 040 607 ...

Velikost ekipe: 1
Projekti: manjši
Ustanovitev: 2007

Podetje Mizarske storitve Matej Baselj s.p. se okvarja z izdelavo pihistva po meri ze od leta 2007.Po meri izdelujemo kuhinje,jedilnice,dnevne sobe,predsoba,kopalnice,spalnice,otroške sobe,poslovne prostore,...


.

Kuhinja © Mizarske storitve, Matej Bašelj s.p.

Kuhinja

Kuhinjo smo izdelali iz mdf-a, pulte smo izdelali iz ultrapas ter dodali led svetila.

Kje in kaj delamo

POHIŠTVO IN OPREMA

DNEVNE SOBE
Minimalistična dnevna soba, klasična dnevna soba po meri, dnevna soba podeželski stil, dnevna soba MDF, pohištvo za dnevno sobo, mizice za dnevno sobo, dnevna soba po meri, dobavitelj dnevnih sob.

Ponudba
KOPALNICE
Kopalniško pohištvo, sestavi za kopalnice, kopalniške omare, kopalniško pohištvo po naročilu, trgovina kopalniškega pohištva.

Ponudba
KUHINJE
Moderna kuhinja po naročilu, kuhnja po meri v klasičnem stilu, rustikalna kuhinja, lesena kuhinja, novi kuhinjski pult, kuhinjske omarice, kuhinje po meri, izvajalec kuhinj.

Ponudba
KUHINJSKI PULTI
Pulti za kuhinje po meri, kuhinjski pulti iz granita, marmorni kuhinjski pulti, kuhinjski pulti iz betona, kerrock kuhinjski pulti, leseni kuhinjski pulti, kuhinjski pult iz ultrapass-a, laminat kuhinjski pulti, ugodni pulti za kuhinjo, kuhinjski pulti iz inoxa, montaža kuhinjskih pultov, salon kuhinjskih pultov.

Ponudba
MIZAR, MIZARSTVO
Splošno mizarstvo, pohištvo po meri iz ultrapasa, pohištvo iz furnirja, oprema po meri, pohištvo v dnevni sobi, mizarstvo.

Ponudba
OBNOVA KUHINJE
Pleskanje kuhinjskih elementov, menjanje kuhinjskega pulta, menjava vodil predalov, novi ročaji v kuhinji, menjava kuhinjskih front, obnovitev kuhinje, izvajalec za obnovo kuhinje.

Ponudba
OTROŠKE SOBE
Pohištvo soba za otroka, mladinska soba po meri, pograd otroške sobe, otroške posteljice, otroška mizica in stolčki, previjalna komoda, mladinske sobe po meri, trgovina za otroške sobe.

Ponudba
POHIŠTVO PO MERI
Pohištvo po načrtih, notranja oprema po meri, oprema doma, pohištvo po meri, mizarstvo za pohištvo po meri.

Ponudba
SPALNICE
Zakonska postelja po meri, nočne omarice po želji, spalnica po željah, sodobne spalnice, klasične spalnice, masivne spalnice, zložljiva postelja po meri, izdelava spalnice, mizar za spalnice.

Ponudba
VGRADNE OMARE
Vgrajene omare, vgradne omare pri novogradnji, garderobna vgradna omara, vgradna omara izvlečni drog, vgradne postelje, garderobna omara po meri, izkušen mizar.

Ponudba
Dela izvajamo tudi v krajih: Bled, Jesenice, Kranj, Kranjska Gora, Mojstrana, Radovljica, Škofja Loka, Tržič, Gorenjska, Osrednjeslovenska. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

V bližini kraja Škofja Loka , Gorenjska in v okolici izvajamo:

Sv.Andrej 4, 4220 Škofja Loka
vse ocene
Zakaj izbrati Mizarske storitve, Matej Bašelj s.p. ?


9.4
odlična ocena podjetja
12
let tradicije in izkušenj
Kje in kaj delamo

Mizarstvo, pohištvo po meri, kuhinjsko pohištvo:

Gorenjska, Osrednjeslovenska,
Vaši Partnerji za kvalitetno gradnjo